Bukkejakt

Jeg hadde kjøpt dette småbruket i fjor høst, og etter hvert funnet meg godt til rette. Det ligger litt avsides til, et par kilometer fra nærmeste tettsted. En smal grusvei går videre innover i dalen, til et par gårder lenger inne. Bruket mitt ligger idyllisk til ved et lite vann, skjermet med skog på alle kanter. Jeg driver et lite anleggsmaskinfirma, og tar mindre jobber for private og firma innen kommunen. Til småbruket tilhører også fiskerett i vannet, og litt jaktrett. To rådyr, småvilt og deltakelse i et elgjaktvald er det jeg har å boltre meg med.

Jeg har i løpet av sommeren lagt merke til en stor rådyrbukk som jevnlig er å se nær huset. Jeg har studert hans vaner, og vet at han ofte kommer over elva ved et vadested mellom to dype kulper. I god tid før bukkejakta starter har jeg satt opp et enkelt kamuflasjetelt i skogkanten ved dette stedet. Her har jeg god oversikt over en lengre strekning på elva.

Første jaktdag avslutter jeg litt tidlig på jobb, og kjører innom Joker på vei hjem. Plukker med meg litt ekstra godt til kaffen, og planlegger å sitte i teltet utover kvelden. I kassa sitter som vanlig Anette, ei nydelig dame på rundt 30 år. Hun er alenemamma til en gutt på 12, og jeg pleier ofte å småprate med både henne og gutten når jeg treffer dem. Hun har lyst blondt hår, men mørke øyenbryn og mørk hodebunn avslører henne. Litt smålubben er hun, men ikke mer enn at det kler henne.
– Jasså, ferdig tidlig i dag?
Hun smiler bredt, og viser meg et sett feilfrie tenner.
– Ja, jeg tenkte jeg skulle prøve å lure rådyrbukken i kveld, svarer jeg.
– Du inviterer vel på rådyrsteik om en stund da, spøker hun.
– Helt klart, svarer jeg. Jeg skal nok finne en passende anledning.
– Det er jo ikke sikkert jeg tør det da, smiler hun.
– Tror du jeg er så dårlig til å lage mat da?
– Nei, det var ikke det jeg tenkte på. Så skratter hun høyt…
Jeg blunker lurt til henne og ler tilbake. Pakker varene mine og går.
– Hils Ola da, sier jeg i det jeg går ut døra.
– Han er hos faren sin på ferie nå. Kommer ikke hjem før på søndag. Lykke til i kveld da!
– Takk. Ha en fin kveld du også.
Jeg setter meg i bilen, og kjører hjemover. Anette tenner lystene i meg hver gang jeg snakker med henne. Forresten ikke ofte hennes hentydninger var så klare som i kveld. Kjenner pikken rører på seg. Lenge siden sist det har blitt noe på meg nå, må jeg erkjenne. Jammen skal jeg ta henne på ordet, og invitere henne på rådyrsteik engang. En kveld alene med Anette hadde vært virkelig spennende. Jeg har etter hvert gjort meg opp tanker om at hun kan være troende til å bli med på litt av hvert…..

Klokka var nesten 19 da jeg ruslet oppover grusveien mot vadestedet i elva. Sommeren var ennå på det fineste, med dagtemperaturer på nesten 30 grader. Dette var 10 august, og kveldene hadde begynt å bli merkbart mørkere. Men ennå var det flere timer før det ble mørkt. Jeg tar av fra veien, og går gjennom tett krattskog langs en velbrukt sti. Jeg kan så vidt høre elva, og trenger ikke være så veldig stille for ikke å skremme bukken. Elvebruset sluker det meste av lyden av mine fottrinn likevel. Elvebredden ligger bare 30 meter fra veikanten, og teltet mitt er bare noen meter til side for stien. Jeg krabber stille inn, og setter meg godt til rette. Finner fram kaffekanna, og ammunisjon. Stille lader jeg rifla, setter på sikringen og legger den på fanget mitt. Skjenker kaffe, og flytter litt på meg noen ganger slik at jeg ser mest mulig av vadestedet der jeg venter bukken skal komme.

Jeg har vel sittet her en times tid, og reflektert en masse over livets realiteter. Anette har jeg også tenkt endel på, ganske hete tanker i grunnen ….rådyrsteik, ei flaske rødvin, og etter hvert en naken Anette og masse god sex…. Steike som jeg har lyst på den dama! Men i et lite bygdesamfunn skal man være litt forsiktig med slikt. Sladder og folkesnakk kan lett oppstå, og man må passe seg litt så man unngår for mange feiltrinn. Men det er jo lov å drømme…

Jeg har nettopp skjenket meg en ny kopp kaffe, og hører plutselig en lyd. Setter forsiktig fra meg koppen, og griper om rifla. Tommelen legger seg på sikringen, og jeg er klar. Jeg stirrer ut mot vadestedet….men ser ingen ting. Bøyer meg forsiktig litt fram mot gluggen for å øke synsvinkelen. Hører en lyd til, på denne siden av elva. Tråkk i stein og grus. Jeg bøyer meg ennå lenger fram, og får se et menneske som går mot den øvre kulpen, ca 50 meter lenger opp. Faen! Det var den kvelden! Jeg kan like godt bare gå hjem. Jeg åpner geværet, og tar ut ammunisjonen mens jeg banner stille igjen. Bøyer meg fram for å se en gang til, og får et lite sjokk. Det er Anette, og hun holder på å kle av seg! Hun har tenkt å bade i kulpen. Hun har treningstøy på, og har sikkert vært på sykkeltur. Hun har ofte gjort det, syklet helt opp til enden av veien om kveldene, og så ned igjen en halv time seinere. Jammen har hun tenkt å bade! Hun har tatt av seg t-skjorta mens hun har gått bort til kulpen. Nå sitter hun på en stein, og tar av seg skoene og sokkene. Reiser seg igjen, står med ryggen til meg, tar av BHen, trekker sakte ned treningsbuksa. Jeg ser den runde rumpa hennes når hun trekker buksen av beina. Fy flate så lekker. Kommer plutselig på at jeg har kikkert, og finner den fram. Kjenner pulsen banke i hodet, når jeg får fokusert kikkerten mot henne. Rekker det akkurat mens hun trekker ned den hvite trusa, og flasher naken rumpe mot meg inn i 10X forstørrelse. Jeg får et glimt av barbert mus mellom beina hennes når hun har bøyd seg lengst ned. Hun reiser seg, går sakte ut i vannet, og legger på svøm.

Jeg blir sittende å tenke litt. Her har jeg gått litt i fella! Når hun omsider kommer tilbake vil hun helt sikkert se teltet mitt, og undersøke det! Da bør hun ikke finne meg her! Absolutt ikke! Ikke klarer jeg å komme meg ut heller uten at hun ser meg. For å unngå skandale må jeg være offensiv. Jeg blir rett og slett nødt til å gi meg til kjenne. Gå bort til henne og prate med henne. Jeg pakker sammen sakene mine, passer særlig på at kikkerten er godt gjemt i sekken. Jeg krabber forsiktig ut av teltet, tar rifla på ryggen, sekken i handa og rusler mot kulpen.

Når jeg kommer fram til klærne hennes, setter jeg fra meg sakene mine og setter meg på en stein.
– Hei, sier jeg høyt.
– Hei, svarer hun og smiler, du skjønner sikkert at jeg ikke har særlig mye klær på!
– Jeg har nettopp hatt gleden av å se badedrakta di, flirer jeg tilbake.
– Da synes jeg det er mest rettferdig at jeg også får se din!
– Synes du det? Du som ødela jakta for meg! Juling skulle du hatt, sier jeg og ler høyt.
– Da blir du nødt å fange meg først!
Jeg ler igjen, kler raskt av meg og vasser uti elva. Hun la helt sikkert merke til at pikken min så veldig stor og sint ut, for jeg så at hun stirret, og ble helt stille mens jeg vasset mot henne. Jeg legger på svøm mot henne, og ser at hun prøver å svømme unna. Jeg dykker, og svømmer raskt mot henne. Under vann ser jeg henne godt i det klare vannet, ser tydelig den hvite kroppen, at hun har snudd for å prøve og komme unna. Jeg svømmer etter, tar tak i beinet hennes og trekker henne mot meg. Jeg bryter vannflaten, og ser det skrekkslagne ansiktet hennes. Jeg slår armene mine rundt henne og gir henne en klem.
– Der fanget jeg deg, sier jeg å smiler til henne.
– Vær litt forsiktig, jeg er ikke så god til å svømme!
Jeg ser ennå det redde uttrykket hun har i ansiktet, og skjønner at det faktisk er reelt.
– Da svømmer vi inn på grunnere vann, foreslår jeg, så ser vi hva vi kan gjøre med deg uten at du drukner av det.
Anette svømmer først, og jeg følger tett på. Vi har allerede brutt den første barrieren med kroppskontakt, og jeg beholder denne ved å sørge for at vi stadig er borti hverandre mens vi svømmer. I det hun når bunnen og setter beina under seg, gjør jeg det samme. Jeg tar tak i henne, og løfter henne opp. Holder henne under ryggen og knærne som om jeg løftet en unge. Jeg bærer henne noen meter, bort til en stor flat stein som stikker nesten opp av vannet. Jeg legger henne på magen på den, og gir henne et forsiktig klask på rumpa. Hun ler, og ser på meg.
– Hva synes du om påfunnet mitt da, spør hun.
– Hva slags påfunn?
– Jeg oppdaget teltet ditt en kveld i forrige uke. Etter at du hadde vært i butikken i dag, skjønte jeg hvor du skulle hen på jakt. Jeg bestemte meg for å stikke nedom kulpen likevel, og gi deg et lite show….se hvor det bar….
– Jasså du, det var planlagt også?
– Ja, ikke første gang jeg bader naken her oppe heller. Har gjort det ofte jeg.
– Showet var helt flott det! Men det var litt for lang avstand da, fikk jo ikke sett så mye ler jeg.
– Du får ta en bedre kikk nå da, siden jeg ødela jakta for deg.
Jeg stryker hendene over den myke rumpa hennes. Den er helt hvit, har ikke sett mye sol denne. Ikke resten av kroppen hennes heller. Hendene mine glir sakte nedover henne igjen, over rumpa og nedover lårene. Opp igjen, mest på innsiden av lårene, nesten opp til de barberte fitteleppene som jeg kan skimte mellom dem. Fortsetter over rumpeballene og oppover ryggen. Ut på sidene til jeg kjenner de svulmende store brystene hennes. Så nedover igjen, gjentar samme runden flere ganger, men stadig nærmere fitteleppene for hver gang. Hun ligger så høyt at det er bare lårene og beina som er under vann utenfor kanten av steinen. Jeg lar hendene mine forme en skål som jeg fyller med vann. Denne holder jeg over rumpa hennes, slik at vannet sildrer ned i rumpesprekken hennes, og renner videre over fitta. Gang på gang fyller jeg hendene og gjentar. Hun skiller beina mer, og stønner stille. Snart løfter hun også på hoftepartiet, slik at rumpeballene skilles, og jeg skimter et mørkt rumpehull mellom dem, og ser også at fitteleppene skiller seg litt. Jeg stryker fjærlett en finger nedover mellom rumpeballene hennes, sakte over rumpehullet og ned til kjønnet hennes. Stryker fingeren forsiktig på de ytre leppene og fram til under magen hennes. Tilbake igjen, tar hele kjønnet hennes inn i hånda mi, og klemmer det forsiktig. Kjenner at det er mykt, en ekte bollemus, slike som en sjelden ser på voksne kvinner. Anette tar nå knærne opp på steinen, og står på alle fire med rumpa midt i mot meg. Hun synker ned i korsryggen, og åpner opp så jeg ser hele herligheten. Jeg legger hendene på hoftene hennes. Forsiktig kysser jeg henne over hele rumpa, stadig nærmere sprekken, og nedover mot fitta. Jeg lar tunga fare forsiktig over de ytre leppene noen ganger, hører henne stønne kraftigere nå. Jeg lar tungespissen forsiktig gli over de indre kjønnsleppene, som på henne nesten ikke er synlige mellom de ytre. Stopper opp litt over skjedeinngangen, fortsetter bakover mot rumpehullet, og hører at hun holder pusten et øyeblikk. Fortsetter fram igjen, litt dypere nå, helt fram til klitoris. Kjenner hun rykker til i hele kroppen når jeg treffer denne for første gang. Bakover igjen, og stopper igjen helt oppe ved rumpehullet. Jeg legger hendene på rumpeballene hennes og skiller disse langt fra hverandre. Rumpehullet stikker nå litt opp som en mørk rund forhøyning Jeg lar tungespissen forsiktig gå veien rundt hullet, uten å være helt i kontakt med selve anus. Anette holder pusten hele tiden mens jeg er i nærheten av dette. Jeg merker at dette pirrer henne voldsomt, og skjønner at hun ønsker veldig å kjenne tunga mi over rumpehullet. Derfor gjør jeg det ikke, effekten er mye større uten! Fram igjen, stopper ved skjedeinngangen og stikker tungespissen litt inn i den. Hun stønner dypt ved hvert utpust nå. Tunga mi tar en liten tur bakover igjen, et par runder rundt anus, så framover igjen. Jeg fører tungespissen nedover mellom de indre leppene. Spalten hennes er flere cm dyp, men ganske kort. Jeg flytter hendene mine, og åpner opp fitta med tomlene. Ser litt på clitoris som er ganske stor, og nesten helt dekket av en kraftig hudfold. Jeg legger leppene mine over den og suger forsiktig på den. Jeg lar tungespissen snurre rundt den mens jeg suger forsiktig. Hører nå at Anette er i ferd med å komme. I det jeg merker at hun kommer, dytter jeg nesetippen inn mot rumpehullet mens jeg fortsetter å suge og slikke clitoris. I orgasmekramper ramler hun framover steinen til hun ligger på magen og vrir seg, og jeg ikke lenger klarer og følge etter.

Hun reiser seg, og ser på meg med et sløret blikk.
– Sett deg på steinen, kommanderer hun. –Det er din tur nå!
Jeg setter meg på kanten av steinen, støtter meg på hendene bak meg mens hun synker på kne ned i vannet mellom beina mine. Hun studerer pikken min, tar forsiktig om den med høyre hånd, og runker den sakte. Så kysser hun pikkhodet, før hun gaper over den og lar den sakte gli inn i munnen sin. Hun flytter hånda si nedover, og tar forsiktig rundt pungen min, knar litt på steinene mens hun suger forsiktig. Sakte lar hun pikken gli helt ut igjen, ser på den, og så inn igjen. Hun flytter blikket opp, møter mitt mens hun fortsetter ut og inn med et svakt sug på pikken. Jeg kjenner tunga hennes mot undersiden av pikkhodet der det er mest følsomt. Når hun har pikken nesten ute, lar hun tungespissen følge den lille kløfta på undersiden av hodet der strengen ligger, og det er helt tydelig at hun vet hvordan dette skal gjøres. Jeg ser at hun med den ledige hånda gnir seg selv mellom beina, og at hun er allerede er langt på vei mot en ny orgasme. Jeg kjenner at jeg selv ikke klarer å holde igjen svært lenge nå, og må stoppe henne. Vi reiser oss begge to, og finner et sted vi kan sitte på bunnen av elva, på ca en halv meters dyp. Jeg setter meg, og tar henne på fanget vendt mot meg. Hun synker ned på pikken min. Det er akkurat så dypt her at vi er nesten vektløse mot hverandre nede i vannet. Jeg tar tak under lårene hennes, og løfter henne sakte opp og ned. Her blir vi sittende ganske lenge, med kun små bevegelser mot hverandre, og bare nyte…utsetter klimaks så lenge som mulig. Jeg hører Anette stønne mer og mer, hiver etter pusten.
– Jeg klarer…..ikke vente….. lenger, sier Anette anstrengt.
– Bare kom, sier jeg. Jeg kommer også!
Hun setter knærne ned, og legger seg mer framover meg, gnir musbakken mot kukrota ganske kraftig og kommer i en ny kraftig orgasme. I det jeg merker at hun kommer, løsner det for meg også, og sammen vrir vi oss i orgasmekramper så kraftige at jeg et øyeblikk er helt under vann. Jeg karrer meg opp igjen, og åpner øynene mine. Over skulderen hennes, på andre siden av elva, der står rådyrbukken og ser på oss. Bratt i nakken, ørene rett ut, med et prektig gevir stirrer den på oss.
– Vi sees igjen en annen dag vi, sier jeg stille til ham.
– Ja, det håper jeg virkelig svarer Anette.