bursdag

I et rom fylt av røkelse og en ‘øredøvende’ stillhet ligger jeg, naken med bind for øynene og fastsurret til gulvet. Der jeg ligger hjelpeløs vet jeg at du er her i rommet med meg, jeg vet det fordi jeg kjenner deg, elsker deg og derfor kan føle din nærhet.
Plutselig brytes stillheten av forsiktige skritt, sakte kommer de nærmere og nærmere før de stanser rett ved min side. Men dette var ikke dine skritt, på samme måte som jeg kan føle din nærhet vet jeg at det er en annen person tilstede. Jeg svelger tungt og kjenner det kribler i kroppen, nysgjerrig men samtidig litt redd for hva som skal skje. En myk hånd begynner forsiktig å stryke meg på leggene, sakte vandrer de oppover benene mine til de så vidt berører mine kjønnsdeler.
Jeg vet at det sitter en kvinne og stryker på meg, men hvem er hun? Jeg kjenner en varm følelse av spenning og forventning bre seg i kroppen og jeg både føler og vet at pikken min står blodfylt rak opp fra skrittet mitt.
En varm og god kvinnekropp senker seg over meg, lar brystene sveipe forsiktig over pikken min og videre oppover magen. Skamfull ligger jeg der og må bare ta det som kommer, skamfull er jeg fordi jeg vet du er der og at du ser hvordan jeg reagerer. At en annen kvinne kan tenne meg på denne måten.
Så hører jeg deg, du kommer mot meg og kvinnen som nå forsiktig stryker over olonet mitt med sine kjønnslepper. Den andre kvinnen aker seg videre oppover kroppen min for å gi deg plass, mens hun aker seg oppover passer hun på at hennes kjønn hele tiden er i kontakt med meg, hun legger etter seg et spor av kvinnelige safter og hun stopper ikke før hun sitter over munnen min.
Jeg strekker sakte tungen min ut, smaker på saftene fra denne ukjente kvinnen. Jeg lar tungen min sirkle forsiktig mellom hennes kjønnslepper og nærmer meg litt etter litt hennes klitoris, etter hvert som jeg nærmer meg det sensitive punkt kjenner jeg at hun begynner å skjelve mer og mer inntil hun klynker og vrir på seg av vellyst når jeg endelig lar tungen min treffe hennes punkt.
Mens jeg ligger der og slikker i meg hennes safter kjenner jeg din hånd, din vakre følsomme hånd som har kjærtegnet meg så mange ganger. Det føles godt med denne gjenkjennelsen midt i den foventningen som er bygget opp av den andre kvinnen, hun som nå sitter over min munn mens min tunge bringer henne mot orgasmens tinder.
Helt uten forvarsel kjenner jeg at du setter deg skrevs over pikken min, forsiktig og sakte trer du deg nedover meg, tiden kjennes uendelig lang før jeg endelig kjenner den gode varmen fra fitta di omslutte pikken min.
I det samme rolige tempo begynner du å ri meg, jeg kan føle fittemusklene dine jobbe og vet at du er kåt, vet at du snart kommer. Full av forventning blir jeg mer ivrig i min slikking av den andre kvinnen, jeg masserer hennes klitoris intenst med tungen til hun skriker når orgasmen river i hennes kropp og hun ejakulerer utover hele ansiktet mitt.
Revet med av den andre kvinnens voldsomme orgasme begynner også du å skrike før du kommer så voldsom som jeg aldri har opplevd deg før, jeg skulle så gjerne holdt rundt deg og med mine følsomme hender fortalt deg at jeg elsker deg og på den måten gjort nytelsen din ennå større. Men jeg var bundet, helt prisgitt to kvinner.
Den andre kvinnen fjernet seg nå fra mitt ansikt, med en myk klut tørket hun av meg før hun reiste seg og gikk ut av rommet. Når vi så var alene la du den skjønne kroppen fremover og ned på meg, hele tiden mens du sakte og rolig masserte pikken min med fitta di.
Så kjente jeg at du strakk deg frem og løsnet båndene som holdt mine hender fast, endelig kunne jeg ta på deg og vise deg følelser så dype at de ikke kunne beskrives med ord.
Jeg lot mine hender vandre sakte over dine skuldre, nedover ryggen til rompesprekken. Akkurat der i overgangen mellom rompe og rygg begynte jeg en rolig massasje slik at jeg presset kroppen din mot meg. Jeg hørte at pusten din ble mer anstrengt og den gikk snart over til høylydt stønning, jeg følte også at min egen orgasme bygget seg opp så pårengende at jeg snart ikke klarte å holde den tilbake, og så, i et kresendo av nytende stønning og sexuell opphisselse kom du igjen. Og denne gangen klarte ikke jeg å holde igjen, jeg kjente at orgasmen presset seg frem mens pikken min svulmet inne i deg og jeg fyllte deg med min sæd.
Utmattet etter våre orgasmer ble du liggende oppå meg mens jeg kjærlig lot mine hender fortelle deg at jeg var fornøyd og at jeg elsket deg.
Du fjernet blindfoldet fra mine øyne så jeg fikk se på deg, se den kjærlige skjønnheten som lyste ut av dine øyne. Etter å ligget en stund slik og bare la kjærligheten råde, gikk vi sammen ut i dusjen og vasket hverandre før vi ruslet opp trappen til soverommet og la oss til å sove tett omslynget som vi pleide. Jeg i den forvissning om at slike bursdagsminner som dette var det vel verd å ta vare på og at det slett ikke var nødvendig å reise hjemmefra for å feire !