Date utenom det vanlige

Det er fredag, klokken nærmer seg tre. Hun har om dagen besøk av kjæresten sin. Han er hjemme hos henne enda, men skal snart ta toget inn til Oslo for å møte henne der etter at hun er ferdig på jobb, fordi da skal de på kino. Hun jobber på Oslo S og det har vært en del trafikk i dag, men akkurat nå er det ganske stille. Plutselig får hun en liten mail på mailen sin. Hvor det står følgende: ”Hei, elskling! Nå skal jeg snart gå til stasjonen og ta toget inn til Oslo, men ville bare fortelle deg at jeg lengter etter deg, lengter etter de myke leppene dine og har så utrolig lyst på deg. Har vært kåt på deg i hele dag. Elsker deg!”.

Hun blir litt varm inni seg og smiler. Hun kan nesten ikke vente til han kommer. Hun har også vært temmelig kåt i dag. Hun har egentlig ikke så veldig lyst til å gå på kino, kunne heller tenkt seg å dra hjem og hatt sex med han, men det blir uansett veldig koselig å gå på date og hun vet jo at hun får han i kveld og i hele natt. Den tanken pirrer henne veldig. Klokken nærmer seg halv fem og da kommer han til stasjonen, han smiler og sier hei. Hun skal bare skifte før de skal gå, så han setter seg og venter.

Etter en liten stund kommer hun. De kysser hverandre mykt og smiler. Så går de hånd i hånd til Mcdonalds for å spise. Kanskje ikke det mest romantiske stedet å spise på, når de skal på date, men det er jo god mat der og uansett så vil det jo være veldig koselig. Når klokken nærmer seg seks er de på plass på kinoen, billettene er hentet og han har kjøpt popcorn til hun. Sitter bare og venter på at dørene skal åpnes nå.

Plassene som er bestilt er bakerst i kinosalen, så der vil de jo få det veldig koselig. Kinoen begynner og det tar ikke mange minuttene før han kysser henne litt på kinnet, biter henne litt i øreflippen og hvisker til henne; ”Jeg elsker deg, jenta mi!”. Hun smiler og sier det samme tilbake og kysser han tilbake. De fortsetter å se på filmen, men det går ikke så lang tid før han legger hånda forsiktig på kneet hennes. Hun kjenner det kribler inni seg og liker å kjenne hånda hans på kroppen sin. Hun har på seg et skjørt i dag, med en svart strømpebukse under, så han lar hånda forsiktig gli oppunder skjørtet hennes, sakte og forsiktig. Hun puster litt tyngre og legger hodet på skuldra hans. Egentlig har hun lyst til å skyve bort hånda hans, siden hun ikke kan få han fullt og helt nå, men det er jo så deilig også.

De kysser mykt igjen, leker med tungene til hverandre, mens fingrene hans glir sakte opp og ned utenpå strømpebuksa hennes. Hun klarer ikke helt sitte rolig, fordi det er så deilig. Hun skulle så gjerne kjent fingrene hans nedi strømpebuksa og trusa nå, fordi hun er så våt og kåt nå. Hun hvisker forsiktig om han kan stryke litt nedi trusa hennes. Det er jo en del mennesker i kinosalen også, så de må være ganske stille, selv om det ikke er så enkelt. Han lar hånda gli innunder strømpebuksa og forsiktig nedi trusa hennes. Så vått og varmt der. Hun ligger med hodet på skuldra hans og han hører hun puste tyngre og tyngre.

Han masserer klitten hennes forsiktig. Så vått og herlig der nede, skulle helst ha dratt av henne klærne nå og begynt å slikke henne skikkelig. De prøver å få med seg litt av filmen også, men det er andre ting som er mer interessant akkurat nå. Han gnir fingrene sakte opp og ned over klitten hennes. Bruker fingertuppene litt forsiktig inni hullet hennes også, noe som pirrer henne veldig.

Etter en liten stund så tar han hånda si ut igjen fra trusa hennes. Kysser henne mykt og lenge på munnen, leker med tunga hennes. Hun smiler litt oppgitt over at han tok ut igjen hånda hans, men er på en måte litt glad for det også, fordi hun er så kåt og vet at de ikke helt får gjort noe med det nå.

De prøver å konsentrere seg litt om filmen igjen og det klarer de faktisk en liten stund. Kåtheten hennes begynner å avta litt, selv om den fortsatt er fullstendig til stede. Så kjenner hun leppene hans på kinnet igjen, han lar tunga leke litt med øreflippen hennes. Biter lekent i øreflippen og puster litt tungt inn i øret hennes. På den bakerste rekken så er det bare fem seter og de har de to innerste setene. De ytterste setene så sitter det ingen. Det er heller ingen på de to radene foran. Han hvisker lavt inn i øret hennes at han ikke har noen boxer under buksa si. Hun smiler og blir litt overrasket, men litt oppgitt også siden han fortsetter med å pirre henne på denne måten. Han smiler og spør; ”vil du virkelig ha meg nå?” Hun svarer: ”Jah, det er ingenting jeg heller vil!”

Han smiler forsiktig, nesten litt rødmende. Se ned da, sier han. Hun lar blikket falle nedover og ser at han har kneppet opp buksa og dratt den ned, helt uten at hun har merket det. Han smiler og sier lavt; ”lirk av deg strømpebuksa og trusa di”. Hun blir veldig overrasket og litt usikker først, men går med på det. Hun får det av seg og smiler, hva nå sier hun… Trekk opp skjørtet ditt litt og sett deg på fanget mitt sier han. Hun er ikke vond å be og gjør det sakte og forsiktig, hun setter seg forsiktig ned og kjenner den stive pikken mot fitta si. Han tar tak i kuken sin fører den mot hullet hennes og hun glir sakte ned på den stive og harde pikken hans. Mmmm, så deilig. Hun har så lyst til å stønne høyt, men kan jo nesten ikke det. Bare spenningen i det hele er pirrende og gjør kåtheten enda mer ekstrem. Hun begynner forsiktig å røre på seg, glir opp og ned på pikken hans. Gud, så deilig det er. Hun rir litt fortere, men det hele foregår i et rolig og lavt tempo. Allikevel er det så utrolig deilig og det begynner å nærme seg for dem begge. Han stryker hendene sine oppunder genseren hennes og begynner å kna på brystene hennes utenpå bh-en. Hun legger hodet bakover og hvisker at det snart går for henne, det gjør det for meg også sier han. Ikke lenge etter kommer de samtidig, han spruter langt inni den våte og kåte fitta hennes. Så pirrende og så deilig det var. Hun lirker seg forsiktig av kuken og setter seg ned i setet sitt igjen. Han legger hånden rundt henne og holder godt rundt henne, smiler og kysser henne lenge på munnen.

Så prøver de å konsentrere seg om filmen igjen, men det som nettopp skjedde var jo så spennende og pirrende at tankene fortsatt er der. Men filmen kommer seg til slutten, selv om de ikke fikk med seg så mye av filmen. Allikevel var denne kino opplevelsen ganske spennende og alt i alt, så var det en ganske flott film!