Deilig biltur

Jeg kjører og du sitter på. Østerdalen. Mange kontroller i det siste, vi holder fartsgrensa.

Lenge siden vi har gjort noe tøys i bilen nå. Kanskje leser du tankene mine?

Vi sier ingenting. Jeg ser bare på veien og brått blir det vanskelig å konsentrere seg om å følge med, for den høyre hånden din er på vei opp under skjørtet. Tanken slår meg at truseskrittet vil være i veien, men kjenner jeg fingrene dine rett, finner du ei rå.

Blikket mitt er stivt festet på veien. Fingrene holder fast rundt rattet. Fra høytalerne høres debatt på P4, folk ringer inn og sier meninga si, og uansett hva de mener er programlederen imot. Det er visst det programmet heter. «Tvert imot.» Og det passer jo bra, for isteden for å være fullt konsentrert om bilkjøringen, er jeg tvert imot.

Det ulmer mellom bena. Skal jeg skille dem og la deg slippe lettere til? Eller skal jeg la opphisselsen bygge seg opp mens du strever for å komme fram til musa? Jeg ser skrått på deg. Vet at kinnene er røde, at øynene glitrer. Vet at du ser hvordan tilstanden min er. Akkurat slik du vil ha den – akkurat slik den er hos deg.

Når jeg gløtter ned i skrittet ditt, ser jeg at du har tatt fram en knallhard påle, men du holder bare rundt med venstre hånd. Du runker ikke. Det ville vel bragt deg for fort fram og ødelagt moroa, tenker jeg. For slik er du. Du vil alltid ha med meg. Om vi elsker og jeg ikke kom, spør du alltid etterpå:
«Enn du, da?»

Jeg oppdager plutselig at lårene mine har bestemt selv. Knærne er så langt fra hverandre som de klarer å komme uten at foten mister kontakten med gasspedalen. Hånden din har nådd helt opp til det varmeste. Jeg gisper da det skjelver gjennom underlivet idet fingrene dine kiler forsiktig over trusekilen.

Fingrene som holder rundt rattet er hvite ved knokene og blikket er stivt festet på veien. Du skyver huden til siden, huden som ligger tett inntil trusetrikken på hver side. På den måten får du leppene til å skille seg, og klitorisen presses mot trusekilen. Det brenner i det lille organet da fingertuppene dine føler seg fram på utsiden, og finner.

Med neglen skraper du forsiktig på klitorisen så det synger i kroppen, en serenade som har utspring mellom bena. Jeg hikster av nytelse og gløtter fort på deg, før jeg igjen må se på veien. Varmere og varmere blir det i underlivet. Musa sitrer og brenner og jeg er alvorlig kåt. Når du stryker lenger ned, kjenner du nok hvor våt jeg har blitt, hvor gjennomtrukket av safter trusekilen er.

Jeg puster fort og tungt nå. Du også. Det hisser deg alltid opp å fingre med musa mi. Det hisser opp meg også…

Når fingrene dine løfter trusekilen til side og stryker lett over naken musehud, jamrer jeg lavt og fukter leppene. Saftene gnis utover av dine ivrige fingre, og det blir verre og verre å konsentrere seg om kjøringen. Autopilot hadde vært noe, det.

Det rykker svakt i bena for hver gang fingeren din glir over klitoris, og det er ofte. Det blir varmere og varmere, mer og mer numment, stråler stadig sterkere inntil jeg krummer ryggen og lukker øynene mens jeg kjenner at du holder i rattet for å forhindre at vi farer i grøfta. Jeg skjelver i orgasme mens fingrene dine loser meg igjennom, og før jeg har kommet tilbake trenger to fingre dypt inn og koser seg en liten stund i all fuktigheten og de myke, melkende veggene.

Jeg puster ut. Du legger trusekilen på plass og slikker fingrene dine rene mens du runker. Jeg har kontroll nå, og holder rattet med en hånd mens jeg strekker meg etter pikken din. Runker deg til du kommer, til du henger i bilbeltet og stønner gurglende.

Det var lenge siden sist. Kanskje derfor det var så godt?