Den deilige fødselsdagen

Hun steg grasiøst opp av det nydelige bassenget, sammen med datteren Ellen og svigersønnen Svein Erik. Solen varmet deilig mot den våte kroppen hennes, og hun smilte mens hun merket svigersønnens mønstrende blikk. Takk for en fin dag, hørte hun datteren si, men nå vi reise hjem. Du får vel snart besøk likevel, fortsatte hun, og da får du nok en fantastisk fødselsdag.
De tørket de solbrune kroppene, og de to som skulle reise tok på seg shorts og topper. Selv valgte hun fortsatt å gå uten klær. Hun skulle dusje likevel.
Hun tok farvel med de to, og smilte opprømt over at svigersønnen syntes hun var sexy. Han var tross alt tyve år yngre enn henne.
Hun gikk inn på badet og ble stående å se seg selv i speilet. Hun så nedover kroppen, og hun syntes hun holdt seg godt til tross for sine nøyaktige 56 år. Datteren var 38, så hun ville vært veldig storesøster, men de så ikke så ulike ut.
Hun strøk seg lett over brystene og var gled for at de ikke var så veldig store. Da hun var yngre hadde hun alltid ønsket større bryster, men nå da hun var en godt voksen kvinne var hun glad for de litt små og fortsatt faste brystene. Midjen var fortsatt ganske smal og hofter og lår faste på grunn av mange år med trening.
Hun gikk inn i dusjen og satte på en deilig varm dusj. Strålene prikket masserende mot huden, og hun stod og nøt vannet. Hun såpet inn det korte håret og masserte hår og hodebunn. Hun såpet raskt inn resten av kroppen og skyllet skummet av kroppen.
Hun fant frem barberhøvel og baby oil gel. Hun likte bedre denne gelen enn barbergele. Raskt smurte hun seg inn under armene og i skrittet, og trenede hender fjernet hår i armhulene. Deretter lot hun høvelen forsiktig gli over kjønnslepper og venusberg. Så var hun hårløs og sexy på kroppen.
Hun skyllet seg med dusjen, og i noen sekunder lot hun dusjstrålene treffe akkurat der nede, men så avbrøt hun. Hun skulle bevare all spenningen til etterpå.
Hun tørket seg, og gikk inn på soverommet og fant frem en flortynn topp med stropper og et kort skjørt. Ingenting mer.

Det ringte plutselig på døren, og der stod han i t-shirt og shorts. Han gav henne roser, en gave og et varmt og kjærlig kyss.
Han strøk henne kjærlig over baken og hun smilte ertende da han merket at hun var naken under skjørtet.
Hun satte rosene i vann og åpnet gaven. Det var et nydelig ankelsmykke, og hun takket ham og klemte kinnet hans kjærlig.
Han tok smykket fra henne og satte seg ned på kne. Så løftet han den høyre foten hennes og kysset den, før han satte smykket på henne.

Kom, hørte hun seg selv si, og så snudde hun ertende ryggen til ham. Løsnet skjørtet og lot det falle til gulvet. Stroppene på toppen gled ned av skuldrene og den fulgte etter skjørtet ned kroppen hennes. Hun lot ham nyte den nakne kroppen hennes, mens hun elegant beveget seg ut i solen til madrassen som lå ved siden av bassenget.
Hun snudde seg og så ham komme etter. Like naken som henne. Hun syntes han så ut som en romersk gud der han kom ut i solen. Like brun over det hele. Flott bygd etter et liv med trening, men heldigvis ingen bodybuilder. Han var skiløper med lange slanke muskler.
Blikket hennes falt nedover den faste glatte magen, og ned til lemmet hans som hang flott ned foran pungen. Alt like glattbarbert som hos henne. Hun elsket det, og han elsket det. Det var han som hadde introdusert henne til intimbarberingens gleder. Hun som ikke ville barbere seg, og hadde fnyst av at datteren alltid gjorde, kunne ikke lenger tenke seg at verken hun eller elskeren hennes skulle ha hår som dekte de flotte herlighetene.
Han var sju år yngre enn henne, og det passet henne utmerket. Han var godt voksen, men fortsatt viril og ungdommelig. Hun hadde truffet han for om lag et år siden og han hadde gitt henne en kjærlighet og et erotisk liv hun hadde savnet i mange år.

Hun vinket ham til seg og han ble stående foran henne. Blikket deres møttes og det var varme og kjærlighet mellom dem. Hun berørte ham lett i ansiktet, og lot hånden gli over de flotte linjene. Fingrene gled gjennom det korte og grå svarte håret hans. Han lukket øynene og nøt en hver berøring. Hendene hennes beveget seg sakte over kroppen hans, og hun nøt å kjenne den deilige huden over sterke muskler. Armene, ryggen, brystet og ikke minst den flotte magen hans.
Forsiktig lot hun den høyre hånden bevege seg nedover magen hans til hun forsiktig berørte herligheten hans. Den var deilig glatt og hårløs, og fingrene hennes nøt å leke med ham. Hun strøk over den glatte, myke huden på pungen hans, og han reagerte med å puste tyngre. Lemmet hans begynte å reise seg, og på noen sekunder hadde det reist seg majestetisk og høyreist oppover magen hans.
Hun slikket ham i øret og så møttes de i et hett kyss, mens hun grep rundt staven hans.
Hun overøste kroppen hans med kyss, og hun slikket og sugde på brystvortene hans.
Hun lekte seg nedover kroppen hans, helt til hun nærmet seg kosestaven. Hun kysset rundt den og lot tungespissen lekke med undersiden av pungen, mens hun holdt en hånd rundt hver av de spenstige rumpeballene hans.
Så, plutselig grep venstrehånden hennes rundt det stive lemmet og hun lot hodet gli inn mellom de røde og sensuelle leppene.
Hun hørte ham hikste og kjente hendene hans på hodet sitt.
Hun slikket hele staven opp og ned på undersiden, og lekte med ballene hans. Hun lot så mye hun klarte gli inn i munnen, og sugde ham med rolig tak.
Hun elsket smaken hans og hun ble opphisset av å vite at han ble kåt av det hun gjorde.

Han skjøv henne ned på madrassen, og la henne på magen.
Hun kjente to hender som var overalt. Han gav henne en fantastisk massasje, og hun følte at hun forsvant inn i en helt annen dimisjon. Han satt over henne, og hun kunne føle skrittet hans mot rumpa. Kjente den deilige pungen streife huden. Han masserte skuldrene og nakken hennes, og fortsatte nedover ryggen. Hun følte at han byttet plass, og nå kunne hun kjenne tyngden av ham mot den øvre delen av ryggen, samtidig som han masserte korsryggen, sidene og etter hvert rumpeballene. Hun elsket, det og hun lot sansene ta i mot alt. Han gned seg mot henne og hun kjente kjønnet hans, hardt, stort og blodfylt.
Hendene hans jobbet seg nedover bena hennes, helt til de var ved føttene. Han bøyde kneet på venstrebenet slik at foten stod opp. Han masserte undersiden, og plutselig kjente hun tunga hans. Han slikket føttene hennes, og som hun elsket det!
Hun følte seg som verdens mest verdsatte kvinne de gangene han slikket og sugde tærne hennes.

Han veltet henne forsiktig over på ryggen, og så fortsatte den eventyrlige massasjen, av hals skuldre, mage, og så brystene.
Han slikket halsen hennes, og hun vred seg av nytelse. Hun elsket det, og reaksjonen kom umiddelbart. Hun fikk gåsehud over hele kroppen.
Brystvortene stod som harde blomsterknopper, og huden rundt dem var blitt mørkere. Forsiktig begynte han å slikke og suge på den ene vorten, og hun reagerte i samme øyeblikk. Hun ble enda mer opphisset, og hun kjente hun ble våtere der nede. Han vekslet mellom brystene, og ertet henne ordentlig.
Han fortsatte nedover, og lekte med magen. Magen, som hadde båret frem tre barn, men som holdt seg sexy og fin. In flat mage lenger, men det hadde hun ikke behov for. Hun hadde en som elsket den slik den var. Moden og erotisk.
Plutselig var tungen der hun elsket det aller mest.
Hun kjente at tungen gled over de nybarberte leppene, og hun klarte nesten ikke være med, så deilig og følsomt var det.
Han lekte rundt hele åpningen hennes en stund, før tungen søkte koseknappen hennes.
Hun rykket til da tungen begynte sin deilige jobb.
Du smaker nydelig, hørte hun ham stønne, og hun visste at han var kåt til bristepunktet nå. Han elsket smaken av henne, og elsket å spise av hennes honningkrukke.
Hendene hans masserte brystvortene, og hun gav seg helt hen til nytelsen. Hun kjente solen varme kroppen, men ante ingenting om tid og sted lenger.
Hun sanset så vidt at hun la bena rundt ryggen hans, og presset han mot sin våte krukke. Hun begynte å riste og stønne og opphisselsen brakte henne nærmere høydepunktet.

Med ett var hun der!
Hun skrek og ynket seg og vred underlivet mot tungen hans. Hun kjente fingrene inne i seg, og følte at hun fløy. Fløy uten å kunne styre det som skjedde. Hun fløt på bølger av ulike farger og nyanser. Det var lyst, det var mørkt, og det ville ikke stoppe.
Tungen hans beveget seg forsiktig over klitoris og fortsatte å sende elektriske bølger gjennom kroppen hennes.

Hun stilnet av, og så skjøv hun hodet hans tilbake med et smil, og hun hørte matt sin egen stemme si, at hun ville ha ham inn i seg.
Hun snudde seg opp og stod på alle fire. Hun ville ha ham bakfra. Ville kjenne hans harde manndom trenge inn og kjenne hoftene hans mot rumpa. Han elsket rumpa hennes, det visste hun. Hun hørte ham puste tungt nå, og plutselig kjente hun den mot den glatte og våte åpningen.
Han gled forsiktig inn i henne, og hun var så våt at han gled rett inn. Hun klemte rundt den, som om hun ville ha den der for alltid.
Han begynte å bevege seg rolig inn og ut av hennes våte og varme kjønn, og hun nøt hver bevegelse han gjorde.
Hun kjente hvordan han bøyde kroppen over hennes og den ene hånden hans fant veien til Klitoris.
Åh, så deilig det var. Hun merket at hun ble opphisset igjen, og at saftene flommet der nede.
Plutselig kjente hun begge hendene på hoftene sine og han hadde reist seg opp på kne bak henne.
Han begynte å ta henne hardt. Han stanget formelig den store og stive kosestaven inn i henne, og tempoet ble høyere og høyere. Hun elsket det, elsket den vanvittige nesten smerten, som ble så opphissende deilig. Hun skrek og stønnet. Hun var så gal av kåthet nå at hun blåste i om noen hørte henne.
Med et senket han tempoet, og han strøk henne kjærlig over ryggen.

Han presset henne ned på magen, og mens han fortsatt var inne i henne la han seg over henne. Han la sine ben utenfor hennes og holdt henne fast. Hun elsket dette, for det gjorde henne enda trangere, og hun elsket det han kom til å gjøre!

Og han gjorde det!

Han slikket henne i nakken og hun ble helt elektrisk. Følelsen av pikken hans som gled inn og ut av henne ble forsterket av den intense følelsen av tunga mot nakken.
Hun kjente hvordan opphisselsen bygget seg opp mot nye høyder. Hun vred på overkroppen og presset seg mot staven hans. Ville ha den mer og mer.
Hun kom igjen i nok en orgasme. Annerledes og ikke så lang som den første, men ikke mindre deilig.
Hun hikstet og stønnet og stirret opp i den deilige sommerluften med lukkede øyne, mens hun så alle regnbuens farger.
Hun falt sammen og nøt bevegelsene hans mens han red henne mot hans egen deilige orgasme.

Han hadde heist seg opp over henne mede strake armer, og kneiste over henne som en tyr, der han tok henne med deilige bevegelser. Hun hørte han puste raskere og han begynte å stønne. Hun visste at han var nær himmelriket.
Han skrek og hun kjente at han spente musklene over henne, og hele kroppen hans ristet mens orgasmens sødme red ham. Han pumpet deilig varm sæd inn i hennes lengtende honningkrukke, og hun strammet musklene og sugde ham inn i seg.
Han fortsatte å bevege seg roligere og småstønnet, for så å bli liggende helt rolig over henne.

De lå slik en lang stund, helt utmattet begge to, og nøt solen, som varmet de nakne og svette kroppene.

Han rullet av henne og ned ved siden av henne på madrassen. De kysset hverandre og smilte, men orket ikke snakke. De var bare glade og forelsket.
Hånden hennes gled over brystet og magen hans, og endte opp med å leke forsiktig med hans myke lem. Den var våt av sæd og hennes elskovssafter.

Kom, hørte hun seg selv si, og så gled hun ut i det deilige og varme vannet i bassenget. Han reiste seg og stupte ut etter henne.
De svømte og lekte i vannet en stund, før de gikk inn og hentet en flaske Farris og to glass.
De ble sittende nakne i gresset og nyte Farrisen.
Så deilig vi har det, hørte hun han si, og så strøk han henne over brystene.
Hun smilte og ble varmere i kroppen.
Ta på deg selv, sa hun til ham.

Han lystret og lot den høyre hånden søke ned i skrittet.
Han strøk over pungen og hun så at han nøt å kose med seg selv. Penisen begynte å forandre seg og bli større. Han tok tak rundt den og begynte å runke. Snart stod den majestetisk opp mot navlen hans igjen. Han spredte bena, lente seg bakover og runket med hodet kastet bakover og med lukkede øyne.

Du verden hvor deilig han var når han runket tenkte hun, og øynene hennes slukte det hun så.
Hun klarte ikke la være å leke med seg selv. Den ene hånden søkte det venstre brystet, og den allerede harde brystvorten lengtet etter å bli lekt med. Den andre fant veien ned til det deilige, våte og glattbarberte kjønnet. Hun fant klitoris og begynte å stimulere seg selv.
Hun så at han ble oppmerksom på lyden hun unnslapp og åpnet øynene. Hun så kåtheten lyse i øynene hans, og uten å slippe tak i den hårløse staken krøp han bort til henne.

Han dyttet henne over på ryggen.
Hun ble liggende med bena rett opp i luften.
Han ble stående på kne og hun la merke til det sultne blikket som så på henne.
Han entret henne, og hun kjente hvor våt hun fortsatt var. Det han gled rett inn, i en blanding av hennes safter og hans sæd fra hans forrige utløsning.
Han holdt rundt anklene hennes og begynte å bevege seg ut og inn av henne med seige og rolige bevegelser. Hun var sanseløst kåt igjen, og det måtte han våre også, for blikket hans var sløret og fjernt.
Han bøyde seg forover over henne, slik at føttene hennes lå opp over skuldrene hans. Hans nesten bøyde henne i to, og hun kjente at staken hans nådde livmorhalsen hennes når han støtte i mot. Det var så utrolig deilig og rått, tenkte hun. Hun var 56 år og hadde den mest intense seksuelle perioden siden hun var ung.
Han fortsatte å knulle henne, og snart stod han på kne og holdt i anklene hennes igjen.

Jeg vil ha deg i munnen, hørte hun seg selv si, og han trakk seg umiddelbart ut av henne.
Dette sa han aldri nei til.
Han reiste seg opp, og hun ble stående på kne foran ham.
Hun grep rundt den store og glinsende staven hans og lot en ertende tunge leke med hodet.
Han stønnet av nytelse, og hun lot den gli inn mellom sine sensuelle, røde lepper.
Han smakte deilig, salt og litt krydder, av hennes egne safter.
Den ene hånden hennes runket ham, mens hun sugde ham, og den andre lekte med den barberte pungen og det deilige glatte området bakover mot anus.
hun lot en finger stimulere analåpningen, og hun hørte han stønnet av nytelse og han ble helt stiv i kroppen.
Kosestaven hans ble enda hardere, og han skrek, idet han kom.

Orgasmen hans skyllet gjennom ham, og hun kjente den deilige sæden pumpe inn i munnen sin.
Hun elsket sæden hans og hun nøt smaken av den.
Plutselig tok hun den ut av munnen, og runket han, mens de siste strålene med sæd traff brystene hennes.
Så tok hun den forsiktig i munnen og lekte ømt med den med tungen, mens han stod og hev etter pusten, helt utmattet.
Han satte seg smilende ned ved siden av henne, og hun så ertende på ham, mens hun smurte sæden utover de deilige og modne brystene, slik at de glinset som av solkrem.
Dette er den deiligste kremen, hørte hun seg selv si., og så bøyde hun seg frem mot ham slik at han kunne slikke brystene. Han likte å smake på sin egen sæd, og spesielt fra hennes deilige pupper.

Hun kjente hvordan det pirret, mens han slikke brystvortene hennes rene for sæd, og hånden hennes søkte ned mellom lårene. Hun trengte ikke leke lenge med klitoris, før hun fikk en deilig onaniorgasme.

De ble liggende begge to og bare nøt den deilige solen. De var utmattede og fornøyde og det var den deiligste fødselsdagen hun hadde hatt i hele sitt liv.

Gratulerer med dagen!, hørte hun plutselig noen rope, og de skvatt begge to så hjertene gjorde et hopp.
Ut av den høye hekken mot naboene kom begge parene fra tomannsboligen ved siden av. De var like nakne som de selv var, men de bar med seg kaker, vin og kaffe. Det var Nina og Erik og Live og Kjell. De var i hennes nærmeste omgangskrets. Naturister, som henne selv, og de stakk ofte innom for å kose seg nakne ved det flotte bassenget hennes i hennes usjenerte hage.
Nina og Erik, nygifte, og ikke mer enn 21 og 25 år gamle. Live og Kjell, lærere på videregående, hadde bodd ved siden av i mange år. De var begge i begynnelsen av 40 årene.

Håper ikke vi forstyrrer, hørte hun dem si, og hun forsøkte litt febrilsk å dekke til brystene som fortsatt glinset innsmurt med sæden fra deres siste tur til himmelen.

De smilte da de så hvor stresset hun ble, og så sa Live at de ble så inspirert av den deilige fødselsdagfeiringen, at de hadde blitt med i det stille.

Hun så opp på Lives modne store bryster og Ninas spisse unge bryster, og de var like nydelig glinsende av sæd som hennes egne.
Latteren løsnet det lille som var av nervøsitet, og de koste seg utover kvelden, og da Ellen ringte og lurte på hvordan fødselsdagen hadde forløpt, kunne hun med et varmt, bankende og forelsket hjerte si at det var hennes største dag på mange år.

Det hun ikke fortalte var at de to venneparene og de selv hadde blitt enige om å møtes igjen neste ettermiddag, for å se hva den varme solen kunne få frem av berusende erotikk.