Den deiligste kvelden

Det var alexis. Jeg var kåt og det frista og lure den mest sexy gutten inn på do rive av klærne og sette i gang. Men det var kanskje litt drøyt. Det var da jeg fikk øye på han, han var lav,, mørk og hadde de peneste øynene du kunne tenke deg. Fy faen jeg ble bare 10 ganger kåtere. Jeg kunne da vel ikke bare sitte her tenkte jeg. Måtte gå bort å si hei i alle fall. Fy faen så deilig han var.

Jeg gikk bort mot der han satt og latet som jeg mistet lommeboka. Jeg hadde miniskjørt så håpet han fikk et glimt av det som var under.
Da jeg reiste meg opp igjen plystret han. Herregud, han plystra på meg, eller hvordan kunne jeg vite det var meg? Det kunne like gjerne være den lange blondina som står borte ved baren. Men hva er vel et liv uten sjanser?

Jeg sa hei og satt meg ved siden av han. – Hei, svarte han og så på meg med store øyne. – Hva heter du da kjekken? Spurte jeg selvsikkert og satt meg nærmere. – Even, og du da søta ? Even, for et deilig navn tenkte jeg før jeg svare.. – Trine.

Jeg la hånden på låret hans, og han la hånden om skulderen min.
– Jeg syns jeg hører toalettet rope jeg, gjør du? Spurte jeg prøvende.
Han reagerte med en gang. – Ja, klart og tydelig. Svarte han og satt blikket i meg. – vil du ? spurte han.
– Gjerne. Svarte jeg blidt og førte hånden lenger oppover. Han tok hånden under armen min og berørte brystene mine med fingertuppene. –Dette var saker utbrøt han og tok litt godt tar så han berørte litt mer.

Jeg kjente det kile i hele kroppen, jeg var så kåt. Han tok den andre hånden opp mot ansiktet mitt og dro det mot sitt eget. – klar for et one nigth stand baby? Spurte han og førte hånda fra brystet mitt og mot fitta. – Ja, det kan du banne på svarte jeg.

Ett minutt senere var vi inne på do. Han tok hånden prøvende under skjørtet mitt. Ååh herregud han gjorde meg så kåt.
Jeg kneppet fort opp buksa hans med erfarne hender og dro den ned.
Han tok av meg skjørtet og toppen.. – mmm. Utbrøt han.
Jeg stakk hendene oppunder t-skjorten hans og følte det deiligste vaskebrettet under fingrene mine. – Grr, sa jeg og førte hendene ned mot pikken hans. Jeg tok tak og begynte å suge. Han stønnet og jeg bare nøt smaken av pikk. Gud det var så lenge siden sist. Han tok tak bak hodet mitt og hjalp til litt. Jeg presset tunga mot blodåren på undersiden. Han stønnet. Jeg lekte med tunga på pikk hodet. Han kjente orgasmen komme og laget høyere lyder. Jeg stoppet, bare for å pirre han..

Nå var det hans tur. Han dyttet meg ned på do, satt seg på kne og dro beina mine til siden. Herregud hun er våt allerede tenkte han og begynte å slikke litt forsiktig. Han stakk en finger prøvende inn og masserte kliten med en annen finger. Ååh herregud dette kunne han virkelig. Han presset inn en ny finger og gjorde det litt hardere. Jeg stønnet litt og han fortsatte hardere Etter hvert prøvde han med en siste finger og tok det hardere jeg stønnet høyt. Han var så utrolig deilig. Han dro av seg genseren og løftet meg opp. Han satt seg på do og satt meg på fanget hans, jeg begynte å ri han. Han stønnet. – Åh gud så deilig du er. Skrek han høyt.. Jeg fortsatte å ri, stønnet litt jeg også og kjente at orgasmen ikke var så langt unna. – Ååååh fortsett Trine. Du er så deilig. Skrek han ut.. – åh herregud Even, du er deilig.. Ropte jeg. Vi fikk orgasme nesten samtidig og begge stønnet høyt. Det var råå deilig..

Vi drev på i nesten 3 kvarter før vakten kom å kastet oss ut..
Dette som skulle være et one nigth stand ble til et «alexis stand» for vi knulla hver gang det var alexis.. 😉