Den kjekke naboen

Det er en het dag i juli, og jeg er så varm og svett at jeg holder på å svime av. Solen skinner nådeløst fra en skyfri himmel, og jeg har tenkt meg en tur på stranda. Skal bli så deilig å bade, la det avkjølende vannet kjærtegne den hete kroppen min. Jeg pakker sammen det jeg trenger, og hiver på meg noen lette klær, og lar trusa bli liggende igjen hjemme. Er så deilig å kjenne luft rundt den glattbarberte musa mi, blir kåt av å tenke på at det er kun jeg som vet at jeg er bar under shortsen….

Kjenner det sitre deilig i musa, deilig å gå rundt å være kåt, og jeg lar tankene vandre av gårde i hete dagdrømmer.

På veg ut til bilen treffer jeg den kjekke, single naboen min, som går rundt i bar overkropp, brun og deilig, og jeg blir ikke akkurat mindre lysten av å se på ham. Han vinker og sier hei, og han spør meg hvor jeg skal. Jeg forteller at jeg har tenkt meg på stranda en tur, og han spør om det er greit at han blir med, og selvsagt er det det.
Han stikker inn og pakker en liten bag, og kommer ut igjen i en shorts som ikke skjuler det han er utstyrt med….jeg står og vurderer ham opp og ned, og har mest lyst til å kaste meg over ham, men tenker at det best å la være….men gir allikevel ikke opp tanken….har hatt et godt øye til denne naboen i lang tid, og han ser ut til å like meg og.
Han skulle bare visst at jeg går rundt truseløs….jeg kjenner kåtskapen dirre i hele kroppen, og drømmer meg vekk et sekund.

Så setter vi oss i bilen, og under kjøreturen, kjenner jeg ei hånd på låret mitt, den stryker oppover forsiktig, nølende….jeg titter bort på naboen, og ser inn i øyne som lyser av lyst….du fortsetter å stryke snart er hånda di oppe ved kanten på den korte, løse shortsen min, jeg ser på deg og ser at du er mer enn klar….du har en flott bul i shortsen….har lyst å kjenne på deg, men må konsentrere meg om veien. Kjenner hånda di oppunder shortsen min nå, og hører et svakt stønn fra deg når du finner ut at jeg ikke har truse på…..du lar fingrene vandre opp mot musa mi, og jeg gir fra meg et lite sukk av nytelse når du lar fingrene dine gli over de glatte leppene….kjenner at jeg blir mer og mer kåt.
Du stryker meg forsiktig, og lar to fingre lirke seg inn i sprekken, gli oppover og med bestemte fingre treffer du klitten min….åhh…så deilig, kjenner at jeg begynner å bli våt, at leppene er hovne og varme. Du masserer klitten min, og jeg har store problemer med å få med meg hva som skjer på veien foran meg.

Jeg svinger bilen inn på en smal vei som fører inn i skogen, veien svinger seg innover, det blir mindre og mindre hus rundt om, og snart er vi langt inni en mørk granskog. Jeg parkerer bilen, og hopper ut….du lar blikket vandre over kroppen min, er sikker på du kunne gjort hva som helst for å få meg, nå med en gang, men jeg vil la pine deg en stund….se hvordan øynene dine kler av meg, og hvor lyst du har på meg.

Jeg tar deg i handa og leier deg innover i skogen, langs en kronglete sti som jeg vet fører inn til et fint lite tjern, en plass bare jeg vet om, og etter å ha gått noen minutter kommer vi dit.
Jeg legger utover pleddet jeg har tatt med, og vi legger fra oss alle tingene, og er ikke sene om å vrenge av oss klærne og vasse uti det kjølige mørke vannet….
Vannet omslutter meg, og jeg kjenner brystvortene strutter, både på grunn av det kjølige vannet og at jeg nå er så kåt og klar at jeg kjenner det verker i hele kroppen.
Plutselig kjenner jeg to sterke armer rundt livet og du presser den nakne kroppen din mot min, og jeg snur meg rundt og ser deg dypt inn i øynene…bøyer meg frem og kysser deg dypt og intenst, lar villskapen inni meg få komme frem, og du kysser meg heftig tilbake….du forsetter nedover halsen og småbiter meg i øreflippene….det iler gjennom kroppen min og jeg føler for å kjøle meg ned, så jeg river meg løs og legger på svøm utover blant hvite duvende vannliljer….
Du er ikke sen om å henge deg på, og snart er vi langt fra land….jeg vrir meg over på ryggen og blir liggende og flyte, ser opp på himmelen og drømmer meg helt vekk….men blir fort dratt ut av drømmeland, for nå kjenner noe som smyger seg oppover beinet mitt, det er den ene handa di som er på vandring…og du tar fatt i meg, og drar meg med innover mot land..

Vel oppe på land ser jeg at du snart ikke klarer å vente lenger, at du er klar er det ingen tvil om, og jeg tar tak rundt deg og drar deg ned på teppet … du ligger der naken, fristende foran meg, og jeg begynner med å binde hendene dine sammen sånn at du ikke kan gjøre motstand….kysser deg heftig… lar tunga sirkle seg nedover halsen din, småbiter og napper deg i øreflippen….du ynker deg av nytelse….lar hendene vandre, samtidig som jeg kysser meg nedover brystet ditt og lar tunga leke med brystvortene dine, og biter litt….du kan ikke gjøre noe….for du henger fast….og jeg nyter å se at du liker det jeg gjør….så…jeg lar hendene vandre nedover den heite kroppen din….kjenner at du er hard og klar….piner og plager deg….du skal tigge om mer. Jeg bøyer meg ned og lirker av deg trusa med tennene mine samtidig som jeg ser ser frekt opp på deg….det lyser kåtskap av øynene dine og jeg ber deg spre beina litt… jeg lener meg over deg og tar et godt tak rundt pikken din med begge hender og drar deg sakte…sakte….ser du vil ha det kjappere, men jeg liker å terge, er så deilig å se øynene dine tigge om mer. Ser opp på deg ..mens jeg lar tunga leke over den….koser meg masse og lar deg se at jeg nyter det.
Jeg holder på sånn en stund…..du prøver å komme løs, men hendene dine er bundet fast, prøver å vri deg… men jeg gir meg ikke,….koser meg masse med å slikke deg , sirkle med tunga, og virkelig plage deg…. så jeg åpner munnen og lar deg gli inn….kjenner du er hard….steinhard….deilig…mmm……liker det veldig….suger deg sakte og ser du vil ha meg til å øke farten, men nei da…ikke enda.
Jeg gaper og tar hele deg inn og strammer leppene rundt deg…suger og sirkler med tunga samtidig…..og øker farten litt……ser opp på deg med et frekt blikk….smiler til deg….ser du nyter veldig hva jeg gjør.
T ar ene handa mi og runker deg samtidig som jeg slikker og suger på tuppen…..kjenner at det ikke er lenge før nå.
Jeg lar deg gli inn og ut, fortere og fortere….men jeg akter ikke å stoppe nå…slipper deg og setter meg overskrevs på deg, lar pikken gli sakte inn i den våte, glattbarberte fitta mi…og ynker meg av fryd…..gud så deilig.
Bruker musklene…lar musa klemme rundt deg….virkelig massere deg…har ingen problemer med å la det gå for deg på den måten,…. men ikke nå, for nå vil jeg ri. Tar deg helt vilt nå og kjenner at jeg begynner å nærme meg selv….lar handa mi gli ned og kose litt med klitten….kjenner jeg er våt og glatt….tar på meg selv….gnir intenst samtidig som jeg gir alt.
Du ligger med åpne øyne og blikket ditt tigger om å få komme…. jeg løsner hendene dine, lener meg fram og kysser deg dypt og inderlig….lar deg kjenne tunga mi….kjenne smaken…tar tak rundt nakken din og sette meg opp på huk med deg inni meg…lar lår musklene jobbe og rir som jeg aldri hadde gjort noe annet, og jeg ser du nyter behandlingen i fulle drag.

Kjenner at orgasmen bygger seg opp…..og rir deg hardt nå….kjenner du rykker til…ser deg inn i øya og ser at du tenker det samme som meg.. kjenner orgasmen kommer hos meg, og jeg blir sugd inn i en flom av ekstrem nytelse, kjenner det rykker i musa og da trekker du deg ut og tar noen kjappe drag, lar satsen sprute utover brystene og magen min….mens du brøler av innestengt villskap…du kysser meg begjærlig og så siger vi sammen…totalt utkjørt og sovner etter hvert, tett inntil hverandre.