Den nye markedssjefen

Hun kikket seg rundt i konferanserommet, de kunne være en 20-25 mennesker der, unge og gamle og alle hadde blikket festet mot den nye markedssjefen som i dag ble presentert. Hun la merke til både misunnelige blikk og granskende blikk, hånlige blikk og kåte blikk. Mannen, eller snarere kanskje gutten, som stod foran dem og presenterte seg var kledd i mørk dress, hvit skjorte og slips. Han var 29 år, blond og …….jo veldig kjekk, hadde utstråling og sjarm. Hun noterte all observasjon i hodet sitt..
Hun var der som sikkerhetsansvarlig på båten og ingen ting unngikk det granskende blikket hennes.
Det hadde versert mange rykter om utnevnelsen, noen hadde følt seg forbigått og noen følte seg utrygge i jobben sin. Spesielt den eldre garde hadde gått hardt ut i media og påstått at utvelgelsen ikke hatt gått riktig for seg.
Men nå stod han nå der og la frem noen av sine fremtidsplaner for dem. Foreløpig ville han ikke gjøre så store forandringene, men se ting litt an.
En jente som satt ved siden av henne sukket henført, tok ikke øynene fra ham og så ut som om hun ville hoppe på ham vært øyeblikk om hun kunne. Jo da mannen var absolutt verdt å hvile øynene på. Jo mer hun så på ham jo mer interessert ble hun.

Han hadde en mørk og sexy stemme, en måte å snakke på som fikk deg til å lytte, han hadde slank og flott kropp, et smil som sjarmerte den mest skeptiske og etter hvert så hun at de fleste satt å lyttet, konsentrerte seg og noen nikket og var tydelig enig i det den nye sjefen sa. Spontan applaus brøt ut når han var ferdig og hun så tydelig at han var lettet. Det hadde gått bedre enn forventet tydeligvis. Hun nærmet seg ham for å spørre om hun kunne forlate rommet og når hun nesten var fremme løftet han blikket og de blå øynene hans møtte hennes, verden svirret og hun følte nesten ikke at hun fikk puste.
Herregud han var mer sexy enn hun hadde sett på avstand. Han var ingen guttunge nei, det så hun nå. Selv om han var ung av alder og utseende hadde han det dyriske maskuline over seg som hun elsket. Han hadde et direkte og freidig blikk og hun visste med stor sannsynlighet at han visste godt hva han ville ha og at han fikk det som han ville. Han hadde en munn som bare var laget for å bli kysset og hendene hans kunne sikkert gjøre underverker med en kvinnekropp.

Hun måtte virkelig ta seg sammen for å opptre profesjonelt, men varmen og rødmen i kinnene hennes og stemmen hennes som skalv en anelse når hun snakket til ham røpet henne. Hun visste at han visste at hun hadde reagert på ham. Hun så det på blikket hans og hele holdningen hans. Stemmen hennes dirret en anelse når hun spurte om han trengte henne mer. Ting hadde jo gått rolig for seg så da kunne hun kanskje trekke seg tilbake?

Han studerte henne, ”har du noe annet å ha på deg enn uniformen?” Blikket hans lekte rundt på kroppen hennes og hun kjente at hun ikke hadde kontroll på seg selv. ”Nei, hvordan det, jeg er jo her på jobb og trenger vel strengt tatt ikke noe annet, jeg går av vakt snart og andre overtar.” ”Så fint, da kan du holde meg med selskap under middagen, ja om du vil da?” Smilet hans var ertende og hun bannet stille for seg selv fordi at hun hadde røpet seg. Han var tydeligvis menneskekjenner og helt sikkert vant til at jenter ikke sa nei. Så hun sa nei. Han så overrasket opp på henne, ”nei, sa damen nei”? ”Ja, det sa hun”. Så snudde hun på hælene og forlot ham. Stolt av seg selv fordi hun hadde sagt nei.
Gleden skulle ikke vare lenge. I det hun var på vei inn i lugaren sin ropte han på henne og leverte henne et lite brev. ”Hva er dette”? Hun så på ham mens hun rev opp konvolutten, inni lå et telegram hvor det stod at ingen kunne overta etter hennes vakt så hun måtte bli å jobbe dobbeltskift. ”Dårlige nyheter”? Han så på henne, smilet lekte rundt munnen hans, hun snudde seg vekk og åpnet døren til lugaren sin. Så kjente hun at hun ble voldsomt forbanna, hun visste med et at han hadde hatt noe med dette å gjøre og før han visste ordet av det hadde hun tatt tak i skjortebrystet hans og dratt han med seg på innsiden av døren.

Hun stod illsint med pekefingeren oppunder nesen hans og freste ”du er faen så frekk, du er ikke vant til at jenter sier nei og det er du som har sørget for at min avløser ikke kommer, synd for deg for hun hadde vært ti ganger så flott som meg, din frekke faen.” Og før han forstod hva som skjedde presset hun munnen sin mot hans, gned kroppen sin inntil ham og tente ham voldsomt. Pikken som presset mot magen hennes var ikke til å ta feil av og når hun kjente han ville smyge armene rundt seg, trakk hun seg vekk, åpnet døren og heiv ham ut. Før hun smalt igjen døra foran ansiktet hans smilte han og sa ”Jeg vedder 1000 kroner på at innen kvelden er omme har vi knullet hverandre til himmels og tilbake igjen.” ”ikke faen om vi har, jeg vedder i mot” svarte hun og smalt igjen døra.

Skjelvende og sint slang hun seg ned på sengen, satt seg opp igjen og rev av seg uniformsskjorte, sko og bukse. Åpnet seg en iskald pils og drakk den nesten opp. Pusten gikk fort og hjertet hennes banket og slo. Pokker til gutt. Han var helt utrolig. Frekk og freidig, innbilsk og uredd, sexy og deilig og utrolig sjarmerende. Plutselig begynte hun å le. Herregud hva måtte han ikke tro. Bare fordi han hadde slått beina under henne og hun ikke var vant til å bli sjekket opp hadde hun ikke behøvd å oppført seg slik. Hun bestemte seg for å be om unnskylding neste gang hun så ham. Veddemålet hadde hun glemt alt.

Hun måtte ha sovnet for hun våknet av at det banket på døren, hun åpnet og på gulvet lå en eske med et kort på. ”Til min sexye sikkerhetssjef”. Hun lo, åpnet pakken og ble stående å stirre. Der lå lekre hvite sko, hvite strømper og en sid, hvit silkekjole med tynne stropper. Herregud, hadde de sånt på tax-free butikken om bord eller var det noe han hadde hengende i skapet på sin lugar til slike anledninger. Hun strøk forsiktig over det glatte stoffet. Kjente hun ble opphisset bare ved tanken på å ta det på seg.

Hun trakk pusten når hun gikk inn i restauranten, han stod ved baren med en kvinne hengende i hver arm når hun kom inn. Noen plystret etter henne men hun hadde bare blikk for ham.
Hun ante ikke at hun var flott der hun gikk, men hun følte seg sexy og det syns på henne. Kvinnene som hang i hver sin arm på ham så på henne og blikkene hun fikk kunne drept henne på flekken, men brydde hun seg? Ikke en dritt. Hun skulle vise dem at selv om hun var ”gammel” kunne hun fortsatt kle seg og friste en mann.
Hun stilte seg opp foran ham, med hendene på hoftene og uten å kaste et blikk på ungjentene så hun på ham og spurte om han var fornøyd med antrekket han hadde kjøpt.
Hun drog ham inntil seg og kysset ham mykt på munnen og hvisket ”takk” før hun lot hånden gli forsiktig over skrittet hans. Hun frydet seg når hun kjente han var stiv. ”Din lille heks” sa han og grep om håndleddet hennes, holdt blikket hennes og det fortalte tydelig hva han ville med henne, hun frydet seg bøyde seg frem mot ham og hvisket ”du glemte å kjøpe truser til meg så jeg går uten”. Så gikk hun fra ham. Blikket hans brant i ryggen i hennes og plutselig var han ved siden av henne. ”Du blir med meg, jeg gir faen i middag og taler, jeg skal ha fitte og det skal jeg ha nå”! Stemmen hans skalv og hun måtte nesten løpe for å holde følge med ham. Han slapp ikke taket i henne, men drog henne med seg opp trapper og inn i en heis og så inn på sin lugar. Han presset kroppen sin mot hennes, kysset henne hardt og hun tente som hun aldri hadde gjort før. Hun stønnet mot munnen hans, småbet ham i underleppa og gned kroppen sin inntil hans.

Han drog av seg dressjakka, løsnet på slipset, men før han visste ordet av det hadde hun flerret skjorten av ham så knappene føyk. Hun ble stående å stirre på ham. Han var så flott. En sexy overkropp som bare lengtet etter å bli tatt på og kysset. Hun strøk neglene sine over brystkassen hans, brystet hans hevet og senket seg, leppene deres møttes i et dypt og krevende kyss. Hendene hans vandret over kroppen hennes, tungen lekte med halsen hennes og ned mot den dype utringningen. Han kysset skuldrene hennes og drog stroppene sakte nedover, brystene hennes svulmet og han stønnet når han blottla dem. Runde, myke og deilige, vortene stirret frekt mot ham og han sugde dem begjærlig.

Hun holdt hodet hans, lot han kysse brystene sine og skjøv ham forsiktig nedover magen sin. Munnen hans brant mot huden hennes og aldri hadde hun vært så kåt noen gang. Kjolen gled av henne og hun stod naken foran ham, kun iført strømper og sko. Han nøt synet av henne, sank ned på kne og skjøv bena henne til siden.

Han stønnet når han lot blikket gli over henne. Hun var flott til å være så voksen, det var tydelig at hun likte å ta vare på seg selv, hun var ikke tynn, men fast i kroppen med kvinnelige former. Blikket hans gled opp mot musa hennes og øynene hans slukte hva han så. Leppene hennes svulmet foran øynene hans og i åpningen glitret det i en dråpe av saftene hennes som var i ferd med å renne ut.

Han bøyde seg frem og slikket dråpen i seg. Gud hun luktet og smakte deilig. Hun stønnet høyt når hun kjente munnen hans mot sitt våte. Hun lot fingrene gli over sin glatte mus, åpnet seg for ham og stønnet at han måtte slikke henne. Han lot tungen sin gli sakte over musa hennes, slikket leppene hennes og den deilige klitorisen som struttet frekt mot ham. Hun tok tak i hodet hans og presset ham mot seg, gned seg mot munnen hans, fikk ikke nok av ham.

Plutselig dyttet hun ham ned på gulvet, satt seg med et kne på hver side av ansiktet hans og la hele fitta si over munnen hans. Han stønnet høyt, lot tunge og fingrer leke med henne, hun begynte å skjelve og nærmet seg. Skrek at han måtte suge klitten hennes, kroppen hennes stivnet og hun presset seg hardt ned mot munnen hans når hun kom. Saftene strømmet ut av musa hennes og han drakk villig av saftene hennes. Hun ristet og skalv og det tok tid før hun roet seg.

Da gled hun nedover kroppen hans, lagde en våt stripe nedover brystkassen hans, den slikket hun i seg på vei nedover. Buksen hans forsvant raskt og det banket og verket i lemmet hans. Hun tok han forsiktig i hånden, tommelen gled sakte over kukkhodet hans, han var våt og hun gjorde det ikke mindre vått med tungen sin. Hun lekte med pikken hans, tungen sirklet rundt og ned hele skaftet, plutselig var han inni varmen hennes. Han trodde han skulle komme der og da. Gud som damen kunne suge. Hun hadde ham langt ned i halsen, hele pikken hans var inni munnen hennes, ut og inn gled han og hun stønnet hver gang han fylte munnen hennes. Hun elsket smaken av ham. Han var stor, stiv og deilig, han gled ut og inn og hun runket ham forsiktig, masserte pungen hans og nøt ham.

Han lå med lukkede øyne og bare nøt. Hvisket deilige ord til henne og tente henne igjen. Hun kjente hun ble våt igjen og klar for pikk. Han stønnet at han snart ville komme om hun ikke sluttet. Hun gav seg ikke. Sugde og slikket, runket ham og ertet. Han stønnet at han ville komme og hun hadde ikke tenkt å nekte ham. ”sprut meg i munnen, jeg vil ha sæden din” hun kikket på ham med de blå øynene sine og han trodde ikke sine egne ører. Endelig skulle han få sprute en kvinne i munnen, han lot det stå til. Klarte ikke å holde igjen, han kom med et brøl og mengder av innestengt sæd ble slynget ut av pikken hans. Hun bare lukket øynene og svelget, sugde forsiktig og lot alt gli ned i halsen sin.

Han smilte for seg selv, dette var himmelsk deilig, damen elsket jo dette og ingen ting var bedre. Hun gav seg ikke før ham ble slapp i munnen hennes, hun slikket seg om munnen og smilte mot ham.
Han drog henne ned til seg og kysset munnen hennes mykt. Hun smakte en blanding av seg selv og ham og han likte det.

Han ba henne stille seg på alle fire. Ville ha mer av hennes deilige mus. Når hun stod slik på alle fire åpnet fitte hennes seg så deilig mot ham og han kunne slikke både musa og rumpa hennes. Hun var så våt igjen, det rant av henne og han førte fuktigheten opp til rumpa hennes med tungen sin, presset tunga så vidt innenfor rumpehullet hennes, hun svaiet ryggen og stønnet høyt. Han brukte fingrene på henne, smurte dem med saftene hennes, og presset en finger forsiktig inn i rumpa hennes. Hun svarte med å presse i mot til fingeren gled lett ut og inn, han ble modigere og forsøkte med en til. Smurte og presset til begge fingrene gled lett på innsiden.

Han kjente pikken reise seg igjen, førte den mot åpningen hennes og gled deilig inn i hennes våte mus. Gud hun var varm og trang og våt og deilig. Han knullet henne sakte, holdt om henne og hun stønnet og møtte ham i hans tempo. Fingrene hans gled ut og inn av rumpa hennes og hun trodde hun skulle sprenges, dette var nytt for henne og farlig deilig. Hun kjente pikken hans mot rumpa si og tenkte at dette kommer aldri til å gå. Han var så forsiktig, smurte og forsøkte, gled litt og litt lenger inn for hver gang, han var tålmodig, visste tydeligvis hva han gjorde. Gud så kåt hun var, dette var himmelsk. Han var halvveis inni rumpa hennes, hun presset forsiktig mot ham og plutselig gled han til bunns i henne. Hun skrek høyt, han stod helt rolig for at hun skulle venne seg til ham, så begynte han sakte å gli ut av henne, samtidig som han smurte pikken sin med saftene fra henne, så gled han inn igjen, hun stønnet sammen med ham, dette ble voldsomt.

Han var stor og stiv men gud så deilig å ha ham i rumpa si. Hun kjente at hun ble våtere og våtere, hun beveget seg mot ham, ba ham knulle henne. Han holdt om hoftene hennes og beveget seg ut og inn av henne. Det var himmelsk, han økte tempoet og verden sluttet å eksitere for henne. Hun kjente kun pikken hans i rumpa og klitorisen hennes banket og verket, saftene rant av henne og himmelen nærmet seg. Han skrek at han ville komme og hun behøvde ikke røre seg selv engang før hun eksploderte sammen med han. Han tømte sæden sin langt inni rumpa hennes og orgasmen hennes var så voldsom at hun sprutet saftene sine ut av musa si.

Hun skrek at hun sprutet og han trakk seg fort ut av henne, la seg ned under henne og fikk spruten av henne midt i ansiktet. Han drog henne ned til seg, gned seg mot henne og smurte saftene sine utover ansiktet sitt. Hun følte at det aldri ville slutte, han slikket henne og pusten var varm mot musa hennes. Til slutt falt hun sammen over ham, totalt utslitt, men safter rennende ut av begge hull…han holdt rundt henne, hvisket ømme ord mot kinnet hennes og tårene hennes presset på. Dette var bare for deilig. Dette hadde hun drømt om i mange år, men aldri opplevd. Hun visste hun hadde tapt veddemålet, de var sendt til himmels begge to.

Hun smilte mot ham. ”Jeg skylder deg visste 1000 kroner”. ”Ja” sa han ”det gjør du, men vi finner nok å måte å gjøre opp på tenker jeg”.
Hun krøp tett inntil ham, ville bare at han skulle holde rundt henne til hun sovnet, ville ligge å kjenne varmen fra ham, hun visste at dette ikke ville vare, men hun ville ha ham så nære seg hun kunne så lenge hun kunne. Og slik sovnet de, tett inntil hverandre tydelig tilfreds med å sende hverandre til himmels.