Dårlig fordeling

Det er litt snedig, det der med den dårlige fordelinga i naturen. For vi er jo en del av naturen, ikke sant? Fremdeles. Tror jeg. Selv om vi ikke løper rundt i jungel’n alle sammen og blir spist av større dyr mens vi selv spiser små og er en del av den biologiske sirkelen – eller er det den økologiske? Eller zoologiske? Økosystemet, for faen. Der fordelinga er sånn at alle og alt i bunn og grunn er mat for noe. Til slutt.

Eller kanskje jeg skal si at det er litt snedig, det der med den dårlige fordelinga i menneskeheten? I den menneskelige naturen?

Bare tenk på gjennomsnittslengden på en pikk. Ikke det at jeg har løpt rundt og sjekket med linjal og papir og penn og greier, men jeg husker jeg leste i et blad for lenge siden at gjennomsnittslengden på en pikk var litt mindre enn dybden på skjeden til kvinnfolka var. Og konklusjonen vi da må komme fram til, er vel at det er mye ubrukt dybdemus her i verden…

En annen fordeling jeg nettopp har dumpet over, var noe som poppet opp på en kanal som heter VH1, hvor de sender musikkvideoer og denne helga hadde de sånn pop-up-videohelg. En pop-up-video er en vanlig video der VH1 har tilføyd artig informasjon som popper opp med en sånn artig poppelyd og en liten boble med tekst i, når det passer sånn i teksten de synger, eller i handlingen. Ikke spør meg hvorfor denne pop-up’en kom, ikke husker jeg hvilken video eller artist eller sang det poppet opp på, heller. Men plutselig sto det altså en sånn pop-up-boble hvor det sto på engelsk at 21 % av jentene tenner på jenter. Jeg hevet øyenbrynene mens det poppet opp litt mer informasjon, og så plutselig poppet det opp en prosent til, nemlig at 75 % av mennene fantaserer om jentesex. Nå vet jeg ikke hvor gammel denne informasjonen er, men den er ikke så mye gamlere enn 3 – 5 år. Ikke er jeg kjent for å være så nøye med å få bekreftet slik informasjon, heller. Jeg bare hekter meg opp i det jeg ser og så får jeg lyst til å skrive om det. Og hvis programmet er 3 –5 år gammel… på de åra tror jeg ikke at prosentfordelingen har forandret seg så mye.

Jeg måtte smilte litt, for jeg tenkte litt på dette. Tenk at sjansen for at du (hvis du er mann, vel og merke) er sammen med ei jente som tenner på jenter, er bare 21 %. Det betyr at sjansen for at du er sammen med ei jente som ikke er interessert i å realisere dine fantasier, er 79 %. Ergo, hvis du er sammen med ei som allerede har hatt med seg ei venninne på trekant i senga med deg, er du heldig.

Nå er det litt synd at det ikke poppet opp hvor mange menn som tenner på andre menn – vel, ikke homser, men bifile menn… og hvor mange jenter som tenner på å fantasere om to menn sammen. Jeg tror at gutta ville blitt mørkeredde om de visste hvor stor DEN prosenten egentlig er – den sistnevnte. Bare tenk deg det (hvis du fremdeles er mann, vel og merke. Er du jente, kan du bare kose deg med bildet i tankene), at jenta di ligger der og fantaserer om å se deg i het sex med kameraten din mens dere ligger og hekker. KAMERATEN DIN TAR DEG BAKFRA I HUET TIL DAMA DI!!! De fantasiene hører vi for øvrig ikke mye om, for pornobransjen er flinke til å jobbe på lag med gutta.

Alle blader framhever at jentesex er naturlig. De er altså med på å framheve myten de også, fordi det er flest gutter/menn som kjøper bladene. Og dermed er det også flere og flere gutter/menn som går på den, at det er sååå naturlig for jenter å tenne på sitt eget kjønn. Men siden de fleste av kjøperne ikke tror det er naturlig for jentene å fantasere om to menn, eller naturlig for andre menn å være bifile, så blir ikke dette nevnt i bladene – stort sett. Ikke engang særlig mange steder på internett, skal jeg si deg. Bifile menn er et ikke-tema! Men det forhindrer ikke oss jentene i å fantasere om det.

Skuffa nå? Jenter blir jo alltid tuta ørene fulle av mennene at det er såååå naturlig for jenter å tenne på jenter (les: Være bifile og ikke lesbiske). En slik prosent viser dog at det ikke er såååå naturlig. Det er bare 21 % naturlig for ei jente å tenne på andre jenter. Det er mer naturlig for en mann å fantasere om det enn for ei jente å tenne på det. Og det syns jeg er litt morsomt. Men for de jentene som tilhører den resterende 79 prosenten, er det ikke særlig morsomt å føle seg unormal hvis fyren deres maser for å få henne til å bli med på trekant med ei ekstra jente i senga. Jeg syns ikke at den fyren som ikke får oppleve jentesex er uheldig. Han lever heller i et 79 % normalt forhold. Den fyren som derimot FÅR oppleve jentesex andre steder enn i fantasien, kan anse seg selv som en liten lottovinner – i alle fall har han vunnet 4 rette + et tilleggstall…

Men hva da med de jentene som blir overbeviste fordi fyren argumenterer så bra, og er villige til å forsøke en legning som de i utgangspunktet ikke tente på, men er åpne for nye tanker? Aner de fyrene hvor heldige de er, da? Som har ei jente som vil forsøke jentekos fordi han ønsker det? Gutta skulle bare visst hvor langt ei jente er villig til å strekke seg for å beholde den fyren hun er glad i. Den jenta vil sannsynligvis en eller annen gang møte veggen hvis det fortsetter, fordi hun egentlig tilhører den største prosenten, den på 79 %. Med tanke på hvor stor prosents sjanse det er for at jenta di (hvis du er mann osv…) ikke er bifil, bør du altså beholde fantasiene og slutte å mase. I alle fall hvis du vil beholde jenta. Prosenten er nemlig den, hvis 100 menn går ut og finner seg hver sin jente, ender bare 21 % opp med ei jente som liker sex med andre jenter.

Vi oppsummerer:

75 % menn fantaserer om jentesex
21 % jenter tenner på jenter

Da kan man lure. De restrerende 25 % av mannfolka, er de homser? Eller superreligiøse? Eller gode løgnere som fantaserer om to jenter sammen i senga evt. med seg selv i midten, men som ikke tør å si det? Finnes det virkelig heterofile menn som ikke fantaserer om to jenter sammen?

Så til alle dere gutta som har innbilt oss jentene at det er helt normalt for jenter å tenne på sitt eget kjønn så lenge man er jente – sorry, men 79 % av jentene, de er ikke bifile. Eller så er de superreligiøse? Eller så lyver de? Eller så er det bare slik at de er skikkelig hetero?

Brast det en drøm nå?