Drømmedamen – Den deiligste på jord

Hvem har ikke sin favorittskuespiller, eller filmstjerne? Noen har en eller flere forbilder som de ville ha gjort alt for, bare for å lov til å ha sex med dem. Men ikke alle har disse forbildene som egentlig er uoppnåelige for oss vanlige mennesker. Noen har nabojenten, eller en eller annen arbeidskollega som de har så lyst å knulle. Her skal du få høre om min drømmejente.

For mange år siden da jeg var omtrent 20 år var jeg samboer for fjerde året. Jeg hadde allerede fått to barn, og det tredje var på vei. Jeg gikk til jobb hver dag med en tanke om at livet mitt var blitt statisk og kjedelig, og jeg savnet noe mer. Sexlivet var nesten blåst bort ettersom ungene ble født. – Takk da for hun som reddet en mann i nøden, søte Isabella.

Isabella var halvt spanjol, og hadde alt det en latinamerikansk kvinne kan tilby en mann. Hun arbeidet på nærbutikken rett nedenfor arbeidsplassen min, og så ofte som jeg kunne hadde jeg i den siste tiden gått ned i butikken og kjøpt lunsj. Hun satt i kassen med den deiligste kroppen jeg noensinne har sett.

Hver gang hun fikk øye på meg, glitret det som i diamanter i de mørkbrune øynene hennes. De så på meg med det varmeste blikket jeg noensinne har følt. Og så når jeg hadde tatt et par steg fremover så hun meg rett i øynene, og så gled de blodfylte leppene hennes fra hverandre, og de hviteste tennene smilte mot meg.

Hun gjorde alltid det der mot meg, husker jeg. Hun var den eneste damen som fikk meg ut av balanse. Den eneste som jeg ikke klarte å overvinne. Jeg ble bare helt matt i beina hver eneste gang jeg kom bort til henne, og skulle betale for meg. Allerede etter andre gang hadde jeg spurt henne om navnet hennes.

Jeg hadde tatt motet til meg, og hoppet i det slik jeg gjør når jeg er usikker. Hun hadde bare smilt dette lure smilet sitt, og med sin stille og sensuelle stemme sagt Isabella..

Det var vel da det skjedde, at jeg ble forelsket i henne. Det var heller ikke så kjekt den dagen jeg kom inn i butikken med samboeren min, og Isabella fikk se samboeren min.

Hun sa ikke noe, og hun smilte heller ikke til meg den gangen. Samboeren min merket ingenting, og jeg var glad da vi kjørte hjemover.

Jeg bare må spørre. Jeg klarer ikke å la være rett og slett. Har du lyst å finne på noe en kveld eller? Jeg sto rett foran kassen, og hadde spurt Isabella om hun kunne tenke seg å finne på noe med meg, en samboer som jeg var.

På en betingelse sa hun. Dette er ikke et forhold. Dette er ikke noe som helst, bare noe som skjer. Ingen forpliktelser, jeg vil bare være med deg uten å tenke på andre eller noe sånt. Hvis du er enig så kan du hente meg her hver eneste dag etter 17.00. Det jeg mener er at jeg er her hver dag, så kan du komme og hente meg når det passer deg. Du har jo tross alt familie.

Fint sa jeg tilbake, og smilte forsiktig til henne. Isabella snudde seg rundt for å se om de var alene. Hun grep hånden min, og bøyde seg mot meg. Du lurer ikke meg. Du er nok en snill mann, og alt det der. Men jeg vet hva du har tenkt på i den siste tiden. Hun gliste og lo litt før hun fortsatte. Det eneste du tenker på er å få presset den der store kuken din inn i meg, og at jeg skal suge deg. Det eneste du tenker på er å knulle meg, og det skal du få lov til når du henter meg. Hun dyttet meg lett bort, og smilte frekt mot meg.

Neste gang du kommer skal vi leke en lek sa hun. Jeg håper du er med spurte hun? Jeg bare nikket et ja, og sa ikke et eneste ord. Når du kommer skal jeg være slaven din. Du bestemmer alt, og jeg lover å gjøre absolutt alt du ber meg om. Du kan gi meg bort, bruke meg som du vil, eller bare kose med meg. Hva som skjer er helt opp til deg. Og om du bare vil på kino, så kan vi gjøre det også altså, sa hun og lo. Jeg er ikke helt sprø heller sa hun til meg.
Det blir ikke noe kino den første gangen. Det kan jeg garantere deg, svarte jeg før jeg raskt kysset henne på munnen. Jeg gikk derfra med en ståkuk jeg aldri har hatt siden. Det gjorde rett og slett vondt å ha en så stiv kuk. Jeg kjørte tilbake til jobben, mens jeg planlagte og drømte om hva jeg skulle gjøre med Isabella.

Isabella kom ut fra butikken, og gikk sakte mot meg. Jeg hadde parkert bilen min på parkeringsplassen, og hadde stått ute og tatt meg en sigarett. Hårfargen hennes var nøttebrun, og nå bølget hennes lange og krøllete hår seg nedover skuldrene hennes da hun gikk mot meg.

Hun hadde på seg en slitt dongeribukse. Hennes veldreide rumpe fylte ut buksen helt perfekt. Med en helt hvit tettsittende t-skjorte viste hun meg sine bryster som yppig pekte en anelse oppover. Jeg grep hun henne, og kysset henne mykt på munnen. Leppene hennes smakte søtt, de var varme og myke. Hun svarte tilbake og stakk den våte tungen sin inn i munnen min.

Jeg kjente hvordan tungen hennes snurret seg rundt min egen tunge. Hjertet slo et ekstra slag da jeg kjente en varm hånd legge seg over den voksende bulen min. Så godt å se at du er glad for å se meg, sa hun mykt før vi satte oss inn i bilen min. Hva skal vi gjøre i dag da kjære sa hun?

Jeg fortalte henne at jeg hadde tenkt å ta henne med på jobben min. Alle var gått, så der kunne vi være i fred sa jeg til henne. Hun visste jo ikke at jeg hadde gjort det litt sånn klart på forhånd for å si det slik.

Lagerbygningen var mørk da jeg låste oss inn. Det var egentlig en stor hall hvor vi utførte reparasjoner på mindre båter. I taket hang det kjettinger som tilhørte flere heisekraner. Skinner i taket hjalp oss med å flytte kranene etter hvor vi trengte dem. Heldigvis var det alltid rundt 20 varmegrader der inne, i og med at lim og slikt skulle tørke.

Det var høst så det var allerede bekmørkt ute. Og siden jeg ikke slo på lyset i hallen var det så å si helt svart der inne. Isabella grep meg i hånden, mens jeg geleidet henne bort til et hjørne. Få hendene dine sa jeg. Hold de frem så jeg kan knyte dette rundt. Jeg bandt et tau rundt hendene hennes, og grep styremekanismen for heisen som jeg tidligere på dagen hadde plassert over der hun nå sto. Heisen kom ned i riktig høyde, og jeg heiste Isabella sine armer opp til de var heist opp over henne.

Nå er du min, nå kan jeg kose meg med deg sa jeg med hes stemme. Isabella hikstet i mørke. Men jeg kan nesten ikke se deg sa hun. Det er det som er meningen sa jeg. Nå skal du bruke de andre sansene dine, og ikke bare synet ditt. Ok?

Isabella svarte ikke tilbake, så da var det greit. Jeg ba henne om å stå helt stille, og med beina litt fra hverandre. Jeg gikk bak henne i mørket, og kunne skimte kroppen hennes foran meg. Hun sto der med armene heist opp i luften, i sin hvite skjorte og dongeribukse. Jeg presset kroppen min mot hennes, og ba henne om å stå stille. Jeg strakk fram mine to hender, og lot de gli sakte over brystene hennes. Hendene gled rundt de små struttende brystene hennes, og innimellom lot jeg et par fingre kjæle med brystvortene hennes.

De stivnet med en gang. Jeg tok tak i skjorten hennes, og dro den opp og av overkroppen hennes. Hennes gyllenbrune rygg varmet mot meg, mens hendene mine igjen gled over de faste puppene hennes. Høyre hånden min gled nedover mot magen hennes. Den stoppet opp hvor buksen hennes begynte. Isabella stønnet i det jeg spredde beina hennes litt mer i fra hverandre. Hånden min gled videre ned mellom lårene hennes, og fant skrittet hennes. Jeg la hånden i skrittet hennes, og klemte til. Jeg tok et godt grep rundt fitten hennes, og holdt et god grep der mens venstre hånden min kjælte med puppene hennes.

Isabella presset rumpen sin mot meg, og hadde vanskeligheter med å stå stille. Årrrh. Gud så deilig du er hvisket hun. Stå stille sa jeg. Isabella gjorde som hun fikk beskjed om, og sto stille da jeg fremdeles bak henne åpnet de første knappene i buksen hennes. Nå skal kjenne litt på fitten din. Så skal vi se om den er noe våt.

Jeg er sikker på at du er kliss våt i musen din hvisket jeg henne i øret. Jeg kneppet opp alle knappene, og lot hånden min gli inn på innsiden av buksen.

Jeg presset hånden ned i mellom beina hennes, mens Isabella flyttet litt på seg for å gi meg bedre plass. Den hvite silketrusen hennes gled mot hånden min da jeg kjente på kjønnet hennes. Jeg krummet hånden rundt fitten, og gnidde fitten hennes med et fast grep. Jeg kjente at det trakk gjennom trusen hennes, og at hun var våt så det rakk.

Jeg trakk opp hånden min, og grep fatt i buksen hennes og dro den av henne. Trusen også sa jeg. Jeg trakk den av henne, og atter en gang sto hun der igjen. Bare at nå var hun helt naken, bortsett fra joggeskoene hennes. De var fremdeles på.

Jeg plasserte meg selv rett foran henne, og ba henne om å spre beina sine igjen. Isabella måtte stå med beina enda lengre fra hverandre enn tidligere. Hånden min gled over den myke magen hennes, mens jeg hvisket skitne setninger i øret hennes. Om hvor deilig fitte hun hadde. Om hvor våt hun sikkert var i musen sin. At hun sikkert var en liten tøs som likte å bli knullet av store kuker. Isabella var barbert nedentil bortsett fra en liten dusk oppe.

Hånden min gled over fitten hennes, og jeg kjente at det var vått overalt. Jeg tror faktisk at det rant litt om jeg ikke husker helt feil. Jeg la den ene fingeren min på sprekken hennes, og lot den sakte gli opp og ned. Fingeren gled litt lengre ned i sprekken hennes. Det var som å dyppe fingeren i en pakke smeltet smør om sommeren. Hun var så varm og våt, og med sine safter som sivet ut av fitten hennes skrek den etter å få kuk i seg.

Jeg dro av meg buksene min, og stilte meg bak henne. Jeg heiste armene hennes lenger ned, og ba henne om å legge seg over kontorpulten som sto ved siden av oss. Jeg slo på en liten leselampe, og så i det svake lyset Isabella legge den veldreide kroppen sin over bordet.

Da hun hadde lagt seg ned, og stakk ut rumpen sin ut mot meg var det bare en tanke som sto i hodet mitt. Jeg tok min 22 cm lange kuk, og førte kukhodet mitt mot den rosa åpningen hennes. Kukehodet presset svakt mot åpningen hennes, før kuken min sakte gled inn i hennes meget våte fitte.

Jeg presset pikken helt i bunn av henne, og Isabella stønnet et høyt Åhh. Jeg grep tak i hoftene hennes, og satte opp tempoet. Jeg kjørte kuken inn i henne, igjen og igjen til Isabella begynte å skrike ; knull meg, pul fitten min, åhh gud for en stor kuk du har.

Da klarte jeg ikke å holde meg lengre. Sæden min ble pumpet opp, i store bølger i fra den steinharde pungen min. Saftene mine sprutet jeg innover i henne der jeg presset meg så langt opp i fitten hennes som jeg bare kunne. Isabella skrek igjen, og kom selv bare et par sekunder etter meg. Hun ristet i hele kroppen mens munnen hennes skrek ut stygge ord.

Kroppen hennes falt til slutt litt mer til ro, og hun reiste seg trett opp fra bordet. Jeg tok av hendene tauet, og slapp henne løs.

Sett deg på stolen sa hun. Nå vil jeg suge deg ren, og se om ikke jeg kan få den der slappe pikken din opp igjen. Hun gikk ned på kne da jeg hadde satt meg på stolen. Munnen hennes sugde den slappe pikken min, og jeg kjente hvordan hele pikken min var inne i munnen hennes. Hun lot tungen sin sno seg rundt kuken min, og slikket og sugde som en gudinne. Hun vasket meg med munne min, og slikket i seg saftene mine.

Pikken min begynte å reagere på behandlingen hun ga meg. Snart sto den stiv og rank til værs igjen, og Isabella begynte å suge meg mens hun hele tiden runket kuken min. De varme leppene hennes la seg rundt kuken min. Jeg grep fatt i hodet hennes, og begynte å knulle henne i munnen. Jeg jokket på i et vanvittig tempo mens hun hele tiden nå hadde begynt å ta på meg bak der du vet.

Hun presset en finger rundt rumpehullet mitt, og begynte å presse mot åpningen min. Hun presset enda hardere, og da fingeren begynte å gli inn i rumpen min sprutet jeg sæden min inn i munne hennes.

Orgasmen min var så sterk at jeg brølte da jeg kom. Isabella prøvde å svelge alt sammen, men det var så mye at det rant over, og nedover haken hennes.

Slik endte vårt første møte. Isabella og jeg hadde flere slike treff som dette. Kanskje jeg forteller deg en gang om et annet stevnemøte jeg hadde med henne? Det ble bare bedre og bedre med Isabella skjønner du.