Du lot deg friste….

Jeg så på deg over kanten av hvitvinsglasset mitt.Jeg visste du var like kåt og opphisset som meg. Vi satt på Aker brygge, hadde møttes et par timer før på hotellrommet på Plaza. Jeg hadde endelig fått overtalt deg til å møte meg. Vi sa ikke et ord til hverandre når du kom inn hotelldøren, vi bare møttes i et heftig, vått og opphissende kyss, du bet meg i underleppen, tungen din pirret og ertet meg, før den møtte min, vi kysset hverandre som vi aldri skulle gjort annet, perfekt passet munnen min til din, hendende dine vandret over kroppen min, kjente, strøk, pirret og ertet, jeg kneppet opp skjorten din, måtte kjenne den varme huden din mot min……. plutselig stoppet vi, smiltet til hverandre og sa «hei». Vi var kåte, jeg var våt og jeg kunne se omrisset av pikken din under buksen. Men vi ville vente, ville erte, pirre hverandre til bristepunktet…..

Så her satt vi og ventet på maten vår…. Jeg hadde bestemt meg for å erte deg hele tiden slik at jeg visste du var klar når jeg ville ha deg. Jeg lot som jeg mistet noe på bakken…»vil du ta det opp for meg»? Jeg smilte lurt til deg, du bøyde deg ned og kikket over mot meg, jeg satt i miniskjørt, uten truse og med nybarbert fitte som glinset av saftene mine, jeg visste du kunne se rett inn på meg, jeg spredte bena litt, mens jeg lot en finger gli over klitorisen min. Når du dukket frem fra bordet igjen var det kun eneste ting jeg kunne les i øynene dine : LYSST, du hadde så lysst på meg at du kunne knulla meg der og da. Jeg stakk den våte fingeren min i munnen og slikket den ren, «hmm, lysst til å smake»? Jeg kikket på deg, du pustet tung, hånden din hvilte på pikken din, jeg så du klemte den, «vi gir faen i maten, kom med meg». Jeg la penger på bordet for drikket vårt og du fulgte etter meg. Jeg fant toalettet og drog deg med på innsiden. «Sett deg ned» sa jeg. Du satt deg på toalettsetet, jeg drog opp skjørtet og beordret deg til å slikke meg, jeg måtte ha tungen din, jeg var så kåt at saftene mine hadde rent på innsiden av låret mitt. Tungen din slikket dette i seg, du sirklet deg frem til den våte fitta mi, leppene svulmet av kåtskap, jeg brukte fingrene mine og brettet meg ut for deg, «sug meg, slikk meg, knull meg med tungen din» jeg nærmest tryglet deg om å bli tatt. Når tungen din endelig traff klitorisen min, var det nesten som en brann. Herregud så god du var med munn og tunge. Du var overalt i den våte fitta mi. Når to fingrer sakte forsvant inn i meg, klarte jeg ikke å holde meg mer, men kom i en voldsom oregasme, jeg strammet meg om fingrene dine, nesten sprutet over dem, så voldsom var oregasmen min, du holdt meg fast til oregasmen sakte, men sikkert forlot kroppen min. Du slikket fingrene dine rene, sammen med meg, jeg ville smake av meg selv.

Du skjøv meg ned på toalettet, drog frem pikken din og holdt hodet mitt fast, «sug meg, hardt, runk pikken min» jeg lot meg ikke be to tangen. Jeg sugde pungen din, forsiktig, jeg slikket pikken din ren for sæd, du smakte herlig, jeg runket deg, forsiktig, hardt, sakte, fort, mens du hele tiden hadde pikken din langt ned i halsen min, noen måtte jo høre oss, sånn som vi stønnet og bar oss, men vi gav faen, vi var kåte og ville ha sex, det spilte ingen rolle hvor vi var. Du holdt meg fast og knullet munnen min, du nærmet deg og ville inn i meg.
Jeg stilte meg med rumpa til deg, skjøv rumpa mi ut slik at du kom til, og du lot pikken din hvile mot hullet mitt, så gled du inn i meg, jeg var våt, men trang, du spiddet meg med den deilige pikken din, fitta mi tok villig i mot deg, jeg brukte musklene mine, knep om pikken din og gjorde det deilig for deg, du gled sakte ut og inn, saftene glinset på pikken din, du likte å kunne se, jeg møtte deg for hvert støt, jeg merket jeg nærmet meg, det samme gjorde du, så kom vi samtidig, jeg kjente den varme sæden din sprutet langt oppi meg, den traff meg langt der inne og jeg knep fitta mi og kom med deg, det rant av saftene våre, det var vått og klissent over alt………..

«Hei vennen, hvor er du hen nå?» Jeg kikket meg forvirret rundt…. Du smilte «vært i fantasiverdenen nå da pus?» Jeg forstod ingen ting…. Fantasiverdenen, var det der jeg hadde vært? Maten stod på bordet, urørt, ja visst, jeg hadde fantasert, jeg ristet litt på hodet, smilte til deg, «hmmm, har visst det ja», men hvordan har jeg blitt så våt, tenkte jeg. Jeg reiste meg, bøyde meg over deg og hvisket «kom kjekken, vi skal knulle på do»………….