En av mine fantasier

Jeg er en ganske normal jente, som i de siste årene har vært sammen med tidenes flotteste gutt. Vi har det kjempebra sammen, og det ser ut som det blir oss to som ender opp med hverandre. Han har en stor kameratgjeng som jeg med tiden også har blitt god venn med. Det er flotte gutter, og selvfølgelig èn spesiell som jeg har ekstra god kjemi med. Dette er min kjærestes bestekamerat og romkamerat. For meg er det bare vennskap som gjelder, men jeg merker godt at det fra hans side er mer. Begjær. Lyst. Og jeg tar meg selv i å undre over denne karen. Nysgjerrigheten min vil aldri la meg i fred og mang en gang har jeg fantasert heftig over ham. Fantasier er helt normalt og så lenge disse scenarioene kun utspiller seg inne i mitt hode ser jeg ikke noe galt i det. Her er en av mine fantasier:

Vi sitter på et utested i Oslo. Jeg, HAN, kjæresten min og noen flere. Jeg har på meg en kort kjole og jeg vet jeg tar meg fantastisk ut. Jeg merker blikkene fra både kameratgjengen min og de fremmede gutta der inne. Vi er gode og fulle hele gjengen og har det kjempegøy. Etter en stund vil kjæresten min ut for å a seg en røyk, jeg vil heller sitte inne og drikke opp ølen min. Alle gutta blir med ut, bortsett fra HAN. Vi drikker noen slurker til, skravler og har det gøy. Jeg merker blikkene hans, hvordan han kler av meg med øynene. Plutselig kommer yndlingslåta vår ut fra høyttalerne og han spør om vi skal danse. Jeg blir selvfølgelig med, smilende. Han tar et godt tak rundt livet mitt, jeg tar et tak rundt halsen hans. Vi danser og har det gøy, ler og kødder. Jeg merker så godt vibbene fra han, jeg vet han har lyst. Det er så pirrende, så spennende og så ulovlig. Plutselig skrur dj`n tempoet ned litt og ut fra høytalerne strømmer det sensuelle r`n`b-rytmer. Vi danser tettere og tettere sammen, og hjertet mitt slår som en gal. Hodet mitt er et kaos av følelser, alt sammen under et slør av alkoholens opphissende virkning. Jeg har pusten hans i øret, merker at han suger inn duften av meg. Jeg tar et fastere grep rundt halsen hans og han presser underlivet sitt hardt mot mitt. Jeg vet det er så galt så galt, men jeg klarer ikke styre meg. Hendene hans beveger seg sakte nedover ryggen min, og ender til slutt opp på rompa mi. Jeg puster tungt inn i øret hans og han stønner lett. Hendene hans beveger seg stadig lengre ned, og snart kjenner jeg fingertuppene hans på min bare hud, så vidt under kjolen. Jeg stikker rompa litt ut, han skjønner hintet og beveger hendene lenger inn mellom bena mine. Jeg legger ansiktet mot nakken hans og snuser inn den deilige parfymen hans, mens jeg forsiktig lar tunga mi gli over øreflippen hans. Han rykker til og dytter meg litt fra seg så han kan se meg inn i øynene. Jeg smiler lett, og han ser på meg med begjær i blikket, med en lett usikkerhet i tillegg. Jeg puster tungt mens jeg ser meg rundt i lokalet. Ingen tegn til kjæresten eller resten av gjengen. Jeg stirrer han inn i øynene, jeg er sprengkåt, og han leser meg som en åpen bok. Han tar meg i hånda og leder oss bort til toalettene. Heldigvis er det tomt og vi finner en bås. Så snart døra er igjen dytter han meg inntil den og gir meg et hedtig og dypt tungekyss. han har en intensitet over seg som jeg sjelden har vært med på før, og jeg nyter villskapen hans. Tunga hans utforsker tunga mi med all sin kraft og jeg blir kåtere for hvert sekund som går. Hendene hans har et fast grep om rumpa mi og jeg sitrer etter at de skal flytte seg. jeg tar tak i den ene hånda hans og fører den inn mellom bena mine. Han stønner lett og føler seg forsiktig frem. Han lar fingrene gli forsiktig over trusa mi og det er så deilig så deilig. Jeg klynker litt, og han drar vekk trusa mi, mens han skiller kjønnsleppene mine. Jeg merker han rykker til når han kjenner hvor våt jeg er og han hvisker "fy faen" inn i øret mitt. Jeg ber om å få suge på tunga hans og mens han stikker tunga si inn i munnen min, stikker han forsiktig en langfinger inn i meg samtidig som tommelen hans leker med klitten min. Den føles som en klinkekule i varm olje og det er nesten så jeg besvimer av nytelse. Jeg lar den ene hånden min streife over lemmet hans og kjenner hvor steinhard han er. Jeg åpner bukseknappen hans og stikker hånden innenfor boksershortsen og tar et godt tak i kuken hans som sitrer av forventning. Han stikker to fingre inn i meg og roterer sakte. "Jeg vil ha deg inni meg" hvisker jeg inn i øret hans og umiddelbart løfter han meg opp og trer meg på kuken sin. Jeg kan ikke hjelpe for det, jeg stønner høyt som f aen og han gjør det samme. Jeg er klissvåt og han glir inn og ut av meg så lett som bare dèt. Han suger tak i leppene mine og jeg spenner bena godt fast rundt livet hans. Det er så intenst og villt, og jeg merker at jeg er nær orgasme. Tunga hans er som et villt dyr inne i munnen min, og det gjør meg enda mer tent. Det eneste jeg vil er at vi skal komme samtidig og hvisker til han "jeg er så nær, så nær…" Han støter hardere og hardere, fortere og fortere. Stønnene hans blir dypere og jeg skjønner han er like nære som meg. Jeg slipper meg løs akkurat i det han spruter det varme, gode inne i meg og sammen stønner vi så høyt at jeg nesten er redd vi overdøver musikken. Vi synker sammen mot døra, han puster tungt på skulderen min. Jeg drar haka hans opp så jeg får sett inn i øynene hans. Jeg smiler matt, og han tar hodet mitt i hendene sine og kysser meg dypt og lenge. Vi får på oss klærne og \'8cpner døra forsiktig. Jeg smetter ut og ut på dansegulvet. Jeg ser kjæresten min stå i baren og bestille øl og jeg går bort. "hei jenta mi" sier han, "hvor har du vært?" "På do" sier jeg og smiler. Vi setter oss med resten av gutta og nyter den kalde pilsen. Etter noen minutter kommer HAN. "Hvor har du vært" spør en av gutta. "På dass, og ute og tatt en røyk" sier han. Han ser lurt på meg før han fortsetter "Faen ass, tror det nettopp var noen som hadde sex på dass!!" "Kødder du eller", sier kjæresten min….. "Lættis!!!"