En badevakts plikt

Jeg åpnet døra og gikk inn på gutterommet en ettermiddag til vanlig tid. Klokka var 19:00 og jeg var trøtt og svett etter en lang dag på badeanlegget der jeg var badevakt. Jeg fikk denne jobben fordi onkelen min jobbet som sjef der og han fortalte at de trengte flere badevakter for sommeren. Sliten som jeg var av skolen, men absolutt lysten på å tjene penger, takket jeg ja til jobben. Dessuten kunne det ikke være så ille å tjene penger på å se på at folk badet og samtidig få solt seg litt på kroppen.

Neste dag møtte jeg som vanlig opp ved bassengene og fikk utdelt et bassengområde. Jeg fikk området ved vannskliene. Jobben der var rett og slett å sitte ved enden av skliene å passe på at ingen druknet. Lett match!!! Jeg gikk bort til skliene. Tok av meg skjorta, og satte meg ned i kun badeshorts og sandaler. Sola steikte og jeg smurte meg inn med solkrem, mens jeg studerte de badende. Jeg var godt trent og ikke sjenert for å vise frem kroppen min. I løpet av den tiden jeg hadde jobbet her, hadde jeg klart å skaffe meg en fin brunfarge og hele brystkassen var brun og glinsende.

Det var da jeg så henne. Drømmedama. Hun kom ned sklia i full fart og plasket ned i vannet. I en leopardbikini forsvant hun under vannoverflaten, men dukket fort opp igjen. Hun var det vakreste jeg noen gang hadde sett. Ca 20 år og med blondt langt hår i sola glinset de blå øynene hennes, mens den solbrune kroppen hennes slikket enda mer sol, til tross for at hun så ut til å ha nok av solstråler på kroppen. Hun var en solstråle. Brystene skjulte seg bak noe som så vidt kan kalles klesplagg og brystvortene stakk frem under bikinien. De var åpenbart stive. De duvet og disset i takt da drømmedama gikk bortover mot stigen opp av bassenget.

Bikinitrusa var ikke stort bedre og da hun steg opp av vannet, kunne jeg se at den var litt gjennomsiktig. Det så ut til at hun var barbert ved skatten sin som skjulte seg under bikinitrusa. Jeg kjente at jeg ble lysten og det var noe i shortsen som bevegde seg.
– Ikke nå, tenkte jeg. Ikke nå!!! Da den vakreste jenta jeg hadde sett i mitt liv, gikk bort fra meg, og jeg gløttet ned på rompa hennes, måtte jeg sette meg ned. Det burde være ulovlig å gå med sånne badeantrekk på et offentlig sted. Tangaen forsvant mellom de to deilige rompeballene hennes som duvet frem og tilbake i det hun gikk fra meg. Lillemann i buksa levde et eget liv og jeg tenkte at hvis hun snudde seg en gang til, var det et tegn på at vi ville møtes en gang til. Det ble med stor skuffelse at dette ikke skjedde.

Timene gikk uten at jeg tenkte noe mer på hun som rørte så rart ved meg. Både i hodet, hjertet og der nede, men det var noe som ikke fikk meg til å glemme henne. Jeg kjente tuppen på pikken min var våt, og jeg måtte dukke ned i bassenget en tur for å skjule den våte flekken på fremsiden av shortsen.

Snart var det plassbytte og jeg skulle bli plassert et annet sted. Det var Knut som kom og jeg fikk beskjed om å gå på inspeksjonsrunde resten av dagen.
– Greit det. Da får jeg sett litt mer på folket, tenkte jeg. Jeg gikk forbi bassengene, solsengene og kiosken og alt var fredelig. Barna plasket mens foreldrene slappet av ved solsengene.

Så skulle jeg inspisere dusjene. Jeg tok herresiden og alt gikk greit. Dusjene var små rom med en benk på og dusjen. På døra var det lås og jeg regnet med at det kun var å kjenne på døra for å finne ut om det var noen der. Så kom jeg til damesiden. Jeg kjente på dør etter dør. Noen var opptatte, mens andre var tomme. Så kom jeg til en der døren sto på gløtt. Jeg skulle akkurat til å ta i dørhåndtaket da jeg hørte en noen som sa au innenfra. Det var en kvinnestemme. Jeg banket på og spurte om alt gikk bra. Til svar fikk jeg at hun hadde skjært seg på flisene i dusjen og om jeg ikke hadde plaster. Jo da, det hadde jeg og hun åpnet døren. Det var da jeg fikk sjokk. Der sto hun. Jenta i leopardbikini, Bare at nå hadde hun ikke bikinien på. Hun sto i Evas drakt da jeg kom inn og jeg ble meget forfjamset. Jeg kastet et blikk nedover og fikk bekreftet at hun var glattbarbert før jeg snudde meg for å ikke sjenere henne.
– Bare snu deg du. Jeg klarte ikke å få på meg klær når jeg skar meg, og dere badevakter er vel profesjonelle og ganske vant til å se jenter som er minimalt kledd, sa hun. Hun hadde verdens mykeste stemme. Jeg snudde meg og fikk stotret frem at noen så vi da i løpet av sommeren. Jeg så på hele henne. Hun var den mest nydelige jenta jeg noen gang hadde sett. Solbrun, ikke for tynn, men ikke lubben heller, brystfager og nede ved fitta hennes kunne jeg se at det glinset litt. Hun satte seg ned og løftet foten opp på benken og viste meg såret hun hadde under foten. Men hun viste meg også andre åpninger på kroppen. Musa hennes åpnet seg og viste meg hva den inneholdt.
– Hallo… Hadde du plaster egentlig, spurte jenta og lo. Hun måtte da bare merke at jeg smugtittet. Om ikke annet så måtte hun da merke at kuken min i shortsen i vært fall hadde funnet retningen mot herligheten. Jeg satte meg fort ned og fant frem plasteret. Jeg så på foten hennes og gnudde forsiktig over såret med vann for å rense det. Jeg var så nær fitta hennes nå at jeg kjente det luktet fra saftene hennes. Jeg kjente kåtskapen rev i meg. Jeg ble gal.

– Takk, sa hun og kysset meg på kinnet. Hun reiste seg opp, mens jeg ble sittende på huk for å skjule den stive pikken min som ikke ville annet enn å trenge inn i henne.
– Skal du ikke reise deg du og da, spurte hun og trakk meg opp. Jeg var litt lengre enn henne og pikken min streifet låret hennes da hun trakk meg opp.
– Hva er det du har under der, spurte hun? Hun la handa på utsiden av shortsen min og jeg kjente jeg holdt på å eksplodere.
– Tror du ikke at jeg merket at du så på meg, tidligere i dag ved skliene. Jeg elsker å vise meg frem og tirre menn. Spesielt når de reagerer på denne måten, sa hun mens hun bøyde seg ned og kysset utenpå shortsen. Jeg kjente jeg skalv og ba om at dette ikke var en drøm. Det var det tydeligvis ikke og i neste øyeblikk steg jeg ut av shortsen min, mens den store nybarberte kuken min forsvant inn i munnen hennes.
– Å, dæven var det eneste som kom ut av munnen min og jeg kjente hun jobbet der nede. Hun kysset hodet, sirklet tunga rundt skaftet, mens hun la en hånd på ballene og formet på en måte en skål under dem. Beina skalv mer og mer og til slutt sprengte jeg sæden min ut over ansiktet hennes, mens jeg stønnet så høyt at jeg hørte vannet på nabodusjen stoppet for et øyeblikk for så å fortsette.
– Unnskyld var det eneste jeg fikk frem før hun kysset meg og sa at nå var det min tur.

Hun satte seg ned på benken og presset hodet mitt nedover kroppen hennes. Men jeg hadde god tid. Når jeg først var her ville jeg smake på de deilige store puppene hennes. Jeg sirklet med tunga rundt de stive knoppene hennes og sugde meg fast. Hun stønnet i det jeg lot tennene rispe over vortene hennes. Brystene hennes var store og solbrune og det var tydelig at hun brukte å sole seg naken for det var ikke tegn etter bikinilinjer.

Jeg gikk lenger ned og kysset magen hennes. Den flate magen hennes hadde en salt smak og noen klatter med sæd var det der fremdeles. Jeg smurte henne inn i dem og lot henne slikke ren fingrene. Jeg gikk opp til ansiktet hennes og kysset henne mektig. Tungen min møtte hennes og jeg kjente hun ble ivrigere i bruken av den. Hun klamret seg fast i de digre overarmene mine, men jeg rev meg løs. Jeg slikket meg nedover den smekre kroppen hennes og stanset på innsiden av lårene av de fyldige, men smidige lårene. Jeg kjente en salt lukt og det glinset i leppene hennes mellom føttene. Jeg kjente på ny at den hårløse pikken min fikk liv, men først ville jeg smake på den deilige fitta hennes. Jeg lot tunga gli mellom leppene hennes. Forbi åpningen og opp til klitoris. Da jeg kom frem, stønnet hun og tok et grepa tak i håret mitt. Jeg sirklet rundt knoppen hennes og småbet i den, mens jeg førte en finger inn i den deilige våte fitta hennes. Hun stønnet mer og gispet etter luft. Jeg lot tunga bytte plass med fingeren og tungeknullet henne. Det smakte så deilig av den våte deilige fitta hennes og jeg kjente at kuken min var stor og stiv som tidligere i dag, men jeg ville smake mer. Fingeren gled bakover mot rompa hennes og jeg førte den forsiktig inn i rompa hennes. Da jeg gjorde det, presset hun ansiktet mitt hardt inn mellom beina hennes og jeg slurpet i meg fitta hennes til hun i et megabrøl. Hun skal og ristet og klamret seg fast til hodet mitt.

– Jeg vil ha deg, hvisket hun mens jeg slikket musa hennes.
– Jeg vil kjenne pikken din i den våte fitta mi, sa hun mens hun reiste seg opp og la håndkleet på gulvet og tvang meg ned på den. Jeg fulgte ordre og la meg ned, mens jeg runket pikken min. hun sto foran meg og viste meg all sin herlighet. Herregud, så deilig hun var. Hun satte seg skrevs over hoftene mine og presset seg ned på pikken min. Den smatt rett inn og vi stønnet om kapp. Jeg la den ene hånden på rompa hennes, mens den andre koste med brystene hennes. Så begynte hun å bevege seg. Først forsiktig. Så litt fortere. Jeg strammet kuken min og stønnene hennes var et tegn på at jeg traff g-punktet hennes hver gang hun sank ned på den store pikken min.
– Ååh, jeg elsker å ri pikk, stønnet hun og ba meg om å klaske henne forsiktig på rompa. Jeg gjorde som hun sa og klasket. Da stønnet hun enda mer og ridde enda fortere. De store fyldige puppene danset sin egen sjø oppe på overkroppen og det var utrolig deilig å se på. Faen hvor kåt jeg ble. Jeg kjente at det strammet i ballene og at orgasmen snart var på sin vei. Hver gang hun sank fitta si ned på meg strammet jeg pikken min og støtte i mot sånn at jeg nådde til bunns i den trange musa hennes. Hun gispet etter luft og økte tempoet betraktelig.
– Jeg kommer, skrek hun og vridde seg oppå meg sånn at jeg gled av henne. Akkurat da hun gjorde det, kjente jeg orgasmen tok overhånd og spermen min pumpet ut av den kåte pikken min og over oss begge.
– Det var deilig, utbrøt hun og kysset meg kraftig og intenst.

Etter den dagen ble det mange besøk på dusjelokalene under inspeksjonen på jobb. Og hver gang var hun der, med ett eller annet behov. Enten det var plaster eller det var noe annet.