En brennhet dag

Det er brennhett ute, sol og sommer. Som vanlig på jobb en sånn dag, er det kun singlet og shorts som duger. Og ingen truser selvsagt. Det blir for varmt og stramt selv med en liten stringtruse på sånne varme dager. Tripper ut av badet nydusjet og klar for en lang dag på jobb. I bilen er det bare å skru opp lyden og sveive ned vinduene og så er det av gårde. Alene på jobb i dag. Første huset ligger helt i sjøkanten. Egentlig er det en stor sjøbu som er bygget om til enebolig. Springer over gårdsplassen og bort i ene naustet for å hente nøkkelen. Solen glitrer i sjøen og jeg får et glimt av husets sønn som bor i nabohuset i det jeg begynner å laste utstyret ut av bilen. Kjenner familien fra tidligere, hilser raskt og skynder meg inn i huset. Tenker for meg selv, at det er noen som har det. Velstående foreldre, Porche, Merce og MC på tunet, fri på en så fin sommerdag midt i uken, 15-16 mål eiendom med ørten bygninger beliggende helt i strandkanten. Og her skal jeg inn å jobbe til livets opphold. Men, men slår tanken fort fra meg. Sånn kan jeg ikke tenke hvis jeg skal få noe gjort i løpet av dagen. Men han er jo litt lekker da, tenker jeg, gyllenbrun i huden, mørk og muskuløs, kanskje et par år yngre enn meg, og jeg er singel.. Det første jeg gjør er å åpne den store skyvedøren i stuen. Den fører rett ut på kaien og til sjøen. Må ha litt luft mens jeg jobber. Selv med kun singlet og shorts er det i varmeste laget. Og når jeg blir varm får jeg varme tanker. Kjenner sømmen på shortsen som kiler kjønnsleppene mine mens jeg går bortover gulvet. Følelsen er ganske deilig og opphissende. Smiler for meg selv når jeg tenker på den deilige orgasmen jeg hadde i dusjen før jeg gikk i morges. Utrolig hva et dusjhode med massasjestråle kan gjøre av seg. Og når du i tillegg har en dildo lett tilgjengelig liggende i kommoden på badet, sier det seg selv at fristelsen kan bli for stor mang en morgen på badet. Først må hele kroppen såpes inn fra øverst til nederst. Tar en ekstra runde på bryster og brystvorter mens jeg kjenner sitringen spre seg fra magen og ned i underlivet. Når jeg kommer til fitten blir den grundig vasket så klitten er passe varm og hoven. Så barbering. Må være forsiktig, for jeg gjør det på gamle måten. Barberskum på hele herligheten fra fremst til bakerst og så barberhøvel. For å få dette til må jeg se alt jeg gjør og da bruker jeg et speil. Dette gjør meg enda mer opphisset. Glinsende og våt etter dusjen og nå full av barberskum, er det nesten så jeg kan få lesbiske tanker bare ved synet. Og når jeg er glattbarbert, finner jeg frem dildoen og går tilbake til dusjrommet.. Setter meg opp etter veggen med bena sprikende. Lar dusjstrålen gli over klitten frem og tilbake til jeg er passelig opphisset, så setter jeg meg overskrevs over dildoen slik at den akkurat treffer G-punktet og fortsetter å massere klitten med dusjstrålen. Lukker øynene og ser for meg at jeg har to lakeier under meg. En som har pikken i meg og en som slikker og suger meg. Og de nyter det begge to. Det tar ikke lang tid før jeg kjenner orgasmen bygge seg opp og jeg må ta meg kraftig sammen for å ikke hyle ut der jeg sitter i dusjen. Den gode varmen brer seg i hele kroppen og jeg nyter disse sekundene til fulle… Brått blir jeg revet ut av tankene og fantasiene mine av noen som kommer opp bak meg. Før jeg får snudd meg, har jeg to hender på magen som presser meg mot kroppen hans og noe jeg kjenner er hardt som presser mot baken min. Jeg skjønner fort hvem det er og at det er hans stive lem jeg kjenner der bak. Jeg blir stående helt i ro og han hvisker noe om at ”deg har jeg hatt våte drømmer om i mange år”. Tanken på å rive meg løs slo meg, men jeg blir stående og avventer hva som skjer. Han begynner å kysse meg i nakken, slikker øreflippen min og suger lett på den. Det kjennes som en direkte fortsettelse av de tanker og fantasier jeg nettopp har hatt om min hete stund i dusjen for litt siden. Han løsner grepet rundt meg og kommer foran meg. Presser meg tett inntil seg og leppene våre møtes i et utrolig varmt, langt og intenst tungekyss. Så drar han av meg singleten, og der står jeg plutselig i shorts og bikini foran en nesten ukjent og kåt fyr. Han studerer meg langsomt og smiler, kommer nærmere og begynner å kysse og slikke meg fra halsen og ned mot kløften på brystene. Så vipper han begge brystene mine ut av bikinien. De står der som to is topper med to mørkerøde store stive brystvorter som bare verker etter å bli sugd. Nå bare lukker jeg øynene og kjenner den varme tungen som leker med først den ene brystvorten, så den andre. Så suger han lett på den ene mens han forsiktig vrir den andre mellom to fingre. Jeg nyter det til fulle. Så dukker han opp igjen. Drar meg med ut den åpne skyvedøren og legger meg ned på den ene solsengen som står på kaien. Jeg kjenner den varme solen som treffer kroppen, lukten av sjø, tang og tare og følelsen av å være ute, nesten naken, lett vind som stryker over kroppen.. Brystene mine får en ny omgang med tunge og munn og han fortsetter ned mot navlen, stopper litt der og langsomt drar han av meg shortsen. Han vil tydeligvis at dette skal vare en stund, for han slikker meg på magen, på innsiden av lårene, maler rundt grøten en god stund, før han endelig og jeg mener ENDELIG åpner meg og suger fitten min akkurat slik det skal gjøres. Først forsiktig på og rundt klitten, så lar han tungen gli ned mot den varme åpningen, mellom kjønnsleppene. Puler meg med tungen, inn og ut, inn og ut. Fortsetter litt rundt omkring med tungen. Så kjenner jeg to fingre komme inn i meg. Han plasserer dem akkurat på G-punktet opp mot magen og fortsetter å slikke og suge i seg all fittesaft som måtte finnes der nede. Jeg nyter og nyter og nyter, men vil ikke komme, ikke helt enda. Må kjenne og prøve den harde kuken jeg fikk trykket opp mot baken i sted. Jeg drar ham opp fra skjulestedet mellom lårene mine, ikke lett for ham å løsrive seg. Tydelig at han liker det han gjør. Men jeg får ham opp til munnen min, så jeg også kan få smake den salte deilige saften han har på lepper og tunge. Et langt tungekyss, og når han ligger oppå meg, kjenner jeg at han definitivt er klar for den varme, våte fitten min nå. Jeg reiser meg opp og kommanderer ham ned på solsengen. Han protesterer ikke. Bare ser sultent på meg. Jeg drar av ham shortsen, og det kommer til syne en kuk akkurat etter min smak. Litt lengde og passe tykk til at den rører ved alle de stedene den skal røre. Den står i stram giv akt og bare venter på å bli slukt av en varm fitte. Jeg setter meg over ham, trer meg ned på ham og han stønner høyt idet han er helt inni meg. Følelsen av å bli fylt med kuk er bare helt fantastisk. Jeg beveger meg sakte opp og ned. Lar kuken vandre så langt ut at den nesten faller ut og så smetter den inn igjen. Akkurat på kanten. Inn og ut i rolige bevegelser. Han tar tak i brystene mine masserer brystvortene lett mellom fingertuppene og jeg bøyer meg ned for å finne munnen hans igjen. Elsker å kjenne tunge når jeg blir pult. Så flytter han den ene hånden sin ned mellom bena mine og finner klitten som han masserer lett mens jeg rir ham, nå hardere. Jeg kjenner at jeg ikke er langt unna og gir tegn til ham om det. Han har tydeligvis holdt igjen og nå kjenner jeg den deilige følelsen av at han vokser inni meg, det er rett før han kommer. Jeg klarer ikke å holde igjen lengre og blir sendt rett til himmels like før jeg kjenner han spruter i meg. Himmel for en følelse. En ubeskrivelig lykkerus skyller gjennom kroppen, ikke sammenlignbar med dusjen i morges, en rus som er den eneste jeg noensinne kunne blitt avhengig av. Jeg synker sammen over ham og han klemmer meg hardt hardt mot seg. Så løfter han meg opp, drar meg med bort til kaikanten, gir meg et lurt blikk og så hopper vi i sjøen begge to. Svømmer utover fra kaien og stranden. Ligger bare og vaker på rygg og kjenner solen og den deilig kjølige sjøen som omkranser hele kroppen.. Han svømmer bort til meg, kysser meg og peker mot en øy litt lengre ute. Lurer på om jeg har tid til en liten svømmetur. Jeg sier ikke nei, og begynner å svømme utover. Når vi kommer frem, dukker det opp en liten kai.. Vi klyver opp fra vannet og legger oss på kaien. Før vi har tørket ordentlig i solen, tar lysten overhånd igjen og vi er i gang igjen, men det er en helt annen historie….

Legg igjen en kommentar