En deilig fantasi

Da jeg fikk se den tykke konvolutten i postboksen min, ble jeg spent. Den duftet deilig, og da jeg åpnet den lå det en lekker truse med pikante blonder, en nøkkel og et lite kort; ”Onsdag klokken 11:00…!”

Jeg smilte, visste godt hva dette betydde og ble full av forventninger og spenning. Da onsdagen kom, kledde jeg på meg, først iført hennes blondetruser, spesielt men absolutt spennende og deilig, å kjenne blondene mot kuken som allerede var litt spent og hard, og deilig følelse mot huden. Jeg kledde på meg og gikk ut i bilen for å kjøre dit jeg skulle.

Da jeg hadde parkert smøg jeg meg rundt huset, på den andre siden, og ruslet sakte og stille opp i skogkanten. Jeg sendte en sms, snart fremme, og fikk til svar, kåt og klar. Jeg smilte igjen, så deilig, så spent, jeg kjente det sitret i hele meg, og fant den perfekte plassen med perfekt utsikt mot de store, åpne stuevinduene. Jeg så ingen bevegelse der inne, men med ett fikk jeg øye på henne der hun kom inn i stuen. Jeg grep fatt i kikkerten og satte den til øynene, for riktig å se detaljene. Jeg gispet…

Hun var i ført en tynn bluse, nesten gjennomsiktig og tydelig uten BH under. Jeg kunne skimte de allerede harde knoppene som struttet mot stoffet, brystene vugget ertent og lekent mot meg, og da hun satte seg ned i stolen rett innenfor vinduene, kunne jeg se hun hadde på noen fabelaktige strømpebukser, absolutt gjennomsiktige og ikke en tråd under. I hånden hadde hun et stearinlys, som hun la fra seg ved siden av, og sakte begynte hun å forføre seg selv med hendene og fingrene. Hun lot fingrene stryke over brystene utenpå, frem og tilbake, opp og ned, lekent. Hun brukte fingrene til å klemme litt på vortene, så de ble hardere, større.

Snart gled hendene ned langs magen, ned mot bena, og hun spredde bena lett fra hverandre så jeg lett kunne se det nakne kjønnet innenfor. Fingrene hennes gled sakte opp og ned de glatte strømpebuksene, langs lårene, utsiden og innsiden, opp og ned, frem og tilbake, til hun trakk de helt opp til kjønnet. Nå la hun seg litt bakover i stolen, og satte bena godt fra hverandre før hun lot fingrene begynne sin lek med utsiden av leppene. Hun lot fingrene stryke leppene langsmed ytterkantene, opp og ned, roterte litt over dem, ned igjen, og slik fortsatte hun en god stund. Av og til lot hun neglene skrape lett mot leppene, mot klitorisen, og gjennom kikkerten kunne jeg se antagelser av en våt flekk i de tynne nylonmaskene. Jeg så hun lot fingrene gli opp og ned mellom fitteleppene og nå var øynene lukket…

Hun grep lyset med den andre hånden og begynte å forføre kjønnet med det. Hun lot lyset gli opp og ned langs fitta, langs leppene og roterte det over klitten, før hun spant opp i bro og lot lyset gli ned innenfor strømpebuksene. Hun førte det videre helt ned til den våte, glinsende åpningen, og så reiste hun seg litt fra stolen, bøyde lyset rundt og førte det innenfor leppene. Sakte førte hun det lenger innenfor, enda litt til, før hun satte seg opp og begynte å ri det. Jeg visste hun tenkte på det som en kuk, min kuk, og først red hun sakte, lot seg gli opp og ned mens hun styrte det inn og ut av fitta, men stadig raskere. Jeg kunne se av hele kroppen hennes at hun nøt det, og nå var tempoet adskillig raskere. Munnen åpnet seg, nesten så jeg kunne høre lydene der innenfra, men mens jeg tittet på merket jeg det skalv og spente seg i blondetrusene hennes som jeg hadde på meg. Jeg var tent og kåt, klar for henne…

Jeg forsto at hun kom, i en eksplosiv orgasme, i det hun lot lyset gli helt inn, der hun holdt det fast, og skalv og ristet, kastet på hodet og munne var åpen mens hun gispet og hikstet mens orgasmen red kroppen hennes…
Jeg smilte, og forlot mitt skjulested, snek meg ned bak huset igjen, låste opp utgangsdøren med nøkkelen og gikk stille opp trappene. Døren hennes sto på gløtt og med en gang jeg kom innenfor, kunne jeg høre lyden av dusjstrålene i badet. Jeg kjippet av meg skoene, og snek meg videre inn i leiligheten mens jeg tok av meg plagg for plagg, alt unntatt trusene hennes. Jeg snek meg bort til døren til badet, som sto på gløtt, og der inne var hun, allerede opptatt med dusjhodet mot kjønnet i badekaret, utenpå strømpebuksene!!! Det var et deilig, vanvittig erotisk syn som møtte meg, og slik ble jeg stående og nyte synet, lyden av henne der inne, der hun masturberte seg selv, med en viss anelse om at jeg kanskje sto å så på henne. Bevegelsene ble raskere nå, jeg kunne høre pusten hennes, hikstene, og så hun sank sammen i knærne i det hun gispet ut og eksploderte igjen, i en kraftig orgasme. Deilig var hun….

Så entret jeg badet, og vi smilte begge to. Jeg så sikkert utrolig gal ut med en ståpikk i de smale blondetrusene hennes, men øynene hennes smilte kåtsk tilbake, i det jeg skred frem og entret badekaret der hun fremdeles sto. Vi klinte, kysset og lekte med hverandres tunger, mens jeg tok på henne, strøk fingrene opp og ned langs ryggen, ned langs brystene, la leppene mine rundt brystvortene hennes og slikket dem, småbet dem kjærlig og videre ned til kjønnet. Jeg lot tungen spille på leppene og klitten hennes, og da jeg tittet opp masserte hun brystene sine selv mens jeg slikket og sugde på hennes deilige, glatte kjønn. Det tok ikke så lang tid før hun igjen kom i en deilig orgasme, og jeg nøt hver sekund.

Inne i stua skrevet hun over meg, og satte seg ned på meg. Hun begynte å gni det nakne kjønnet mot kuken min som fremdeles var innenfor blondetrusene hennes. Hun gned seg selv opp og ned, frem og tilbake, og presset seg mot de ru blondene i trusa. Hun lente seg bakover mens jeg holdt henne, og jeg nøt synet av de glatte leppene mot trusa, mot blondene, kunne se leppene føyde seg i bevegelsen hennes og klitten som hovent vokste seg hard og rød… Saftene fikk kjønnet til å glinse igjen, og før jeg fikk sukk for meg, eksploderte hun atter en gang. Hun var så deilig med orgasmene sine! Nå skrellet hun av meg trusene, og styrte den harde, kåte kuken min inn mellom leppene sine, og lot seg gli helt ned på den. Helt ned til roten satt hun, og ble sittende slik og bare gni seg mot meg med hele kuken innvendig. Frem og tilbake, sakte, roterte hun rundt den, før hun begynte å heve og senke seg, der den glatte, glinsende kuken beveget seg inn og ut av henne, opp og ned. Først sakte, roterende rundt skaftet, deretter raskere, mer ekstatisk, og jeg merket det kilte i magen. Jeg visste jeg snart ville komme, og støtet opp mot henne mens jeg kysset brystene, brystvortene, bet dem, og jeg bare eksploderte fullstendig, kjente sæden veltet inn i henne, av full kraft, og med ett skalv hun og kom umiddelbart etter, mens riene ennå drev meg til vanvidd….

Maken til lunsjavtale har jeg aldri hatt noensinne!!!