En helt fremmed kvinne

Etter en kort prat på en nattklubb i et av byens hotell med en flott fremmed dame, tok jeg sjansen på å invitere henne rett opp på et av hotellets rom. Årsaken til denne impulshandlingen var den sterke gnisten jeg følte i mellom oss. Jeg fikk ikke så mye med meg av hva hun sa de første minuttene, hennes blikk, utstråling og sjarm resulterte i et begjær og en ufattelig lyst på henne.

Jeg foreslo for henne at jeg skulle leie et hotell rom, og at vi skulle møtes der noe senere.
Hun sendte meg et kåt blikk, og lurte på om jeg var tankeleser. Hun hadde ofte hatt lyst på uforpliktende sex med en fremmed, og var lei av å måtte vente til mannfolka var fulle før de torde å invitere henne hjem. Jo mindre kjent den andre var jo mer spennende var det, og straks skjønte jeg at jeg endelig hadde truffet ei som var like lite komplisert som meg.

Hun bodde ikke langt unna hotellet, og ville først en tur hjem for å dusje og ta på seg noe mer behagelig og sexy. Hun ville at jeg skulle se henne i tøy hun følte seg mer enn bare vel i, og det var selvsagt ikke meg i mot. Jeg bestilte rommet, ba om 2 flasker champagne til avkjøling og 2 glass, gav henne nøkkelen og avtalte at jeg skulle dukke opp 1 time senere. Avtalen var at hun skulle ligge under dynen når jeg kom, vi skulle ikke snakke i sammen, bare nyte hverandre.

Når jeg åpnet døren kjente jeg duften av nydelig parfyme, og det gikk opp for meg hva kvinner har ment med at parfymen skal tilpasses personligheten og stemningen. I dette tilfellet var det perfekt.
Jeg åpnet en champagne og fylte opp 2 glass, gikk bort til henne og så et smil jeg aldri vil glemme. Det lyste av begjær og en glede av å være henne akkurat der og da.

Jeg løftet henne opp og la en pute under hodet, tok glasset til munnen og gav henne litt å drikke. Med vilje gav jeg for mye, slik at det rant noen dråper nedover haken som jeg var raskt frempå og tørket bort med mine lepper. Hun beveget munnen sin ned mot min, og vårt første kyss ble selvsagt av den våte sorten. Lenge kjente vi hverandres lepper og tunge, og hun holdt hodet mitt fast slik at jeg ikke skulle vike i fra henne.

Jeg fikk satt meg opp gav jeg henne glasset, og uten å si noe skålte og smilte vi til hverandre. Alkoholen vi hadde nytt tidligere på kvelden og denne champagnen gjorde oss begge avslappet, og eventuelle hemninger var borte.
På en stol så jeg en av hennes svarte nylonstrømper, denne hentet jeg og brettet i sammen som et bind og bandt det rundt hodet for å dekke til for øynene.
Bindet ville øke spenningen og sansene, og hun kunne lettere konsentrere seg om hva jeg gjorde med henne. Jeg ville at hun skulle være i fokus, kun tenke på seg selv der og da.

Jeg la henne ned i sengen igjen og begynte å stryke forsiktig rundt hennes lepper med pekefingeren. Jeg bøyde meg over henne og kysset forsiktig på det ene kinnet mens jeg tok hånden og strøk over håret, ned i nakken og brukte neglene litt forsiktig mot hodebunnen. Det gikk ikke lenge før hun kom med sine første kose lyder, og jeg merket at det var vanskelig for henne å ligge stille.
Spenningen sitret nok inni henne der hun lå og kun følte og ikke kunne se meg.
Jeg dro dynen noe nedover, og fikk se en hvit sexy og gjennomsiktig natt kjole. Den var av den korte typen, med stropper over skuldrene og i silke.
Brystvorter var stive og de mørke ringene kunne skimtes gjennom stoffet, men ikke mer enn at det var spennende når jeg ikke så alt. Hun hadde store bryst, og de så så myke og gode ut når fløt ut under stoffet. Jeg strøk videre nedover kjolen, og det eneste som kunne høres var mine rue fingre mot det myke stoffet.
Jeg kysset henne igjen, og la merke til at pulsen hadde steget. Leppene var fyldige, og det var skjønt å kjenne de mellom mine. Hennes tunge varierte mellom å vibrere raskt og langsomt i sammen med min.

Jeg strøk henne samtidig nedover maven og over hoftene. Til min store glede kjente jeg at hun kun hadde på seg en liten sexy g-streng. Slikt tenner en stakkar mann, og med lite stoff kommer mye hud tilkjenne, men nok stoff til at det mest spennende er dekket til. Trusen var også av silke, og så tynn at jeg kunne kjenne dotten under denne hver gang jeg strøk fingrene over det lille stoffstykket. Når jeg strøk der presset hun underlivet i mot og ville nok at jeg skulle stoppe opp, kanskje helst bevege de i lengderetning. Det var slik jeg tolket det i hvert fall. Men jeg var bestemt på at hun skulle ”pines”, kosen var knapt begynt og natten var enda ung.

Det var en fantastisk følelse å sitte der med denne spennende kvinnen som bare hungret etter mer kos, mer oppmerksomhet. Hun var blitt varmere i ansiktet og hadde fått en mørk rød farge, og hadde nok ikke lyst til å vente like lenge som jeg hadde planlagt. Siden hun verken kunne se eller si noe, var det kun med kroppen hun kunne kommunisere, og med disse begrensningene ble bevegelsene tydelige.

Det ble til at jeg satt og så på henne etter at jeg hadde dratt dynen enda lenger nedover, til slutt helt av. Det var et nydelig skue der hun lå i sin korte silkekjole og med en hvit sexy truse som så vidt dekket en av hennes herligheter. To velformede lår hadde glidd i fra hverandre, og jeg kjente en opphissende lukt komme til meg.
For at hun ikke skulle føle seg ubekvem og tro at hun kun var til beskuelse, strøk jeg henne nedover kroppen. Jeg flyttet meg litt slik at jeg også kunne massere hennes ben helt til tærne, og jeg varierte mellom å kysse og massere. Jeg tittet på nytt over henne, og la merke til at fingrene vibrerte mot lakenet. Vortene var fortsatt stive, og det var ikke fordi hun frøs.

Tiden var moden for noe mer enn bare forsiktig berøring, så jeg fortalte henne at jeg ville ta en dusj før jeg fortsatte. Jeg bredde over dynen og gav henne glasset så hun kunne kose seg med champagnen mens jeg var borte. Hun ynket som om det var det siste hun ville jeg skulle gjøre akkurat da, men etter noen timer på byen og enda flere siden siste dusj, var det en nødvendighet.
Junior stod der stiv, stolt og lysten, og gjorde vaskejobben enkel. Her ble ikke en millimeter av hud gjemt, og selv med noe kjølig vann reagerte den ikke.
Jeg var inne på tanken om å dra av den første satsen av frykt for å tabbe meg ut, men kom frem til at tenningen på denne damen ikke ville gjøre det vanskelig å bli kampklar igjen om så skulle skje.

Vel tilbake i sengen la jeg meg ved siden av henne, kysset forsiktig på pannen, strøk henne nedover kroppen under dynen til hun sparket den av seg. Hun var varm, het og lysten og sikkert veldig våt. Jeg misstenkte henne for å ha ligget å fantasert for seg selv mens jeg var borte, for hun pustet høylydt og det virket som om hun ikke kunne vente lenge før hun måtte få sin første orgasme.

Jeg smilte for meg selv, men var fortsatt bestemt på at hun skulle få nyte mine hensikter en god stund til før denne skulle komme.
Hun dro kjolen over midjen slik at trusen kom helt til syne, og løftet på rumpen som et tegn på at jeg skulle dra den av. Mine planer var ikke de samme, så i stedet la jeg hånden på det ene låret og strøk på innsiden mens jeg samtidig kysset brystene på utsiden av stoffet. Hun presset brystet i mot meg, og jeg kjente en herlig varme og tok vorten forsiktig mellom mine lepper. Hun kom med et lite og vellystig stønn, og jeg fant det riktig å befri henne fra silkestoffet.
Jeg slikket rundt vortene, av og til med stiv tunge mens jeg fortsatte med å stryke langs og på innsiden av det ene låret, over dotten på utsiden av trusen og ned på innsiden av det andre låret.
Dette gjorde jeg flere ganger, og når jeg nærmet meg selve åpningen kjente jeg at trusen var blitt skikkelig våt. Hun presset brystene i mot meg, og flyttet på seg slik at hver gang jeg sirklet rundt vortene med tungen smatt de mellom mine lepper. Jeg varierte mellom å suge, slikke og småbite.
Hun ble mer og mer høylydt, og jeg merket plutselig at hun hadde tatt den ene hånden ned i trusen og beveget en finger hurtig mot tappen sin.

Ville ikke jeg så måtte hun selv tenkte hun sikkert, og jeg lot henne gjøre det helt til jeg hørte at pusten ble tyngre og stemmen hennes varslet om en snarlig orgasme.
Da grep jeg hånden hennes og førte den bort til lemmet mitt. Jeg hørte henne nærmest gispe av forskrekkelse, og fikk senere vite at det var tykkelsen hun hadde reagert på, da hun ikke var vant med mer enn det normale. Dette hadde ført til et enda større begjær og en voldsom lyst til å kjenne kuken presse seg inn mellom de hovne og våte leppene sine.

Jeg kan ikke legge skjul på at det også var i mine tanker, men jeg ville lære hennes kropp enda bedre å kjenne før jeg lot henne få kjenne meg.

Jeg satte meg over henne, strøk begge hendene over brystene og nedover til føttene, og derifra og oppover igjen varierte jeg mellom å kysse og slikke hennes varme hud. Når jeg kom opp til underlivet, løftet jeg henne opp og dro av trusen. Da fikk jeg se to hovne lepper under en velfrisert mørk liten dott, og imellom skimtet jeg to innerlepper som var varme, røde, våte og de ventet bare på meg.
Tankene om et fremdeles langt forspill ble med ett nærmest visket bort.
Jeg la hodet på det ene låret, og kjente en duft av en kåt kvinne mens jeg beskuet hennes herligheter. Jeg brukte tungen fra det ene låret og til det andre, og hun presset kjønnet sitt i mot meg hver gang jeg nærmet meg plassen hvor kvinner har tjent millioner.
Jeg stoppet opp og presset tungen inn i mellom leppene og slikket meg opp til tappen.
Den var ikke stor, men nok til at jeg kunne kjenne den samtidig som jeg merket hennes rykninger. Jeg gjorde tungen stiv og varierte mellom å sirkle rundt og på selve tappen.
Hun grep om hodet mitt så jeg ikke skulle forsvinne. Det var skjønt og høre hennes kose lyder, og merke hvor godt jeg gjorde henne. Sjelden har jeg opplevd en kvinne reagere slik, både med lyd og bevegeleser.
Det var nesten så jeg syntes synd på henne og angret litt på at jeg hadde pint henne så lenge, men nå skulle hun få sin første orgasme.
Jeg la meg bedre til rette, og hun grep etter meg som om hun ville ha tak i lemmet mitt. Men denne første orgasmen skulle hun få ved at vi begge kun konsentrerte oss om henne.

Jeg varierte mellom å suge hennes lepper i munnen, slikke på innsiden samt rundt og på tappen. Hun begynte å viske mitt navn, det ble høyere å høyere, og jeg følte at tiden var inne til å føre langfingeren inn og lete etter g-punktet. Jeg visste ikke med det samme om jeg traff, men med en hånd på brystet, og med fingeren i rotasjon inni henne og tungen over tappen begynte hun å bevege seg kraftigere og kraftigere. Det var vanskelig å ligge i rett posisjon, men ikke lenge etter kom hun i en kraftig orgasme. Hun ropte og skrek lenge og høyt og presset meg vekk før hun rullet seg rundt. Lenge lå hun slik med hånden over skrittet og nærmest passet på at jeg ikke skulle røre henne.

At den ene naboen banket i veggen lo vi begge av, hvem gadd bry seg om bagateller. Vi fantaserte om at det var en misunnelig kvinne med en full og sovende mann ved sin side.

Etterpå fortalte hun at orgasmen startet langt der inne, det fortsatte med å krible i begge bena ned til føttene før den skyllet gjennom henne og opp til hodet. Det føltes som om håret ble lugget på innsiden, og en blandingen av smerte og nytelse gav det siste skriket vår nabo nok sent kommer til å glemme.

Natten endte selvsagt ikke med dette, vi fikk begge kjenne og dele gleden av å ha hverandre, men det tar det for lang tid å fortelle om nå.

Opplevelsen kan ikke gjentas med samme spenning, men vi treffes av og til og fantaserer om en natt med oss to og en fremmed mann. Det tenner oss begge, og når dagen er inne og mannen er funnet vil vi prøve å gjenskape noe av den samme intense opplevelsen.