En helt vanlig dag

Det er sent i desember. Jeg ligger og soler min vinterbleke hud i et solarium. Jeg soler meg naken. Mange soler seg med undertøyet på, men jeg vil ungå skiller, så det gjør ikke jeg.
Alt jeg har på meg er de spesial-brillene som deles ut for at man ikke skal skade øynene sine inne i solariet. De er kjempe-mørke.
Jeg har bare ligget noen få minutter da jeg hører noen ta i døra. Jeg er ikke sikker på om jeg husket å låse, men hvis noen kommer inn, så ser de at det er noen her og går ut igjen. Slik tenker jeg, og etter som jeg ikke hører noe mer, går jeg ut fra at jeg hadde rett.
Plutselig kjenner jeg at det blir kalt over meg. Noen har løftet opp lokket på solariet! Hva er det som skjer? tenker jeg. Jeg vil reise meg opp, men noen griper tak i håndleddene mine, og ber meg om å slappe av og ligge i ro. Jeg kan ikke se noe fordi jeg har de mørke sol-brillene på meg.
Personen tar noen myke tau, eller tørkler, eller noe sånt, og binder håndleddene mine fast til den øvre enden av solariet. Så binder han (jeg går ut fra at det er en mann) anklene mine på samme måte. Jeg rykker forsiktig i tauene. De er godt knyttet. Jeg sitter fast, og er helt i hans makt.
Med armene strukket oppover og bena spredt, danner jeg en smal X.
Jeg ser fremdeles ingen ting. Solariet lyser og jeg har solbrillene på.
Plutselig kjenner jeg hendene hans stryke meg forsiktig fra håndleddene, over skuldrene, nedover midjen min, over hoftene, og ned til føttene. Hendene hans er kjølige mot min oppvarmede hud. Jeg grøsser frydefult, mens han lar hendene følge den samme ruten opp igjen. Deretter kjener jeg leppene hans. Han kysser meg på halsen, opp ved øret, og så flytter han seg sakte nedover. Han kommer til brystene. Rolig kysser han brystvortene mine. Det sitrer i hele meg. Jeg løfter meg mot ham. Han skjønner hintet, og tar hele brystvorden min i munnen. Suger forsiktig. Så gir han den andre brystvorten samme behandling. Jeg begynner å bli skikkelig kåt nå.
Han forlater brystene mine og forflytter seg videre nedover. Jeg savner leppene hans, men jeg vet han det som kommer er enda bedre, så jeg holder ut.
Han sirkler rundt navlen min, før han kysser seg videre ned på den ene låret mitt. Forsiktig for ikke å komme nær der hvor jeg vil at hans skal komme nær.
Jeg vil ta hodet hans og styre han dit jeg vil ha ham, men hendene mine er bundet, så alt jeg kan gjøre er å ligge og ta imot.
Han kysser nedover det ene bene mitt og så opp det andre. På innsiden denne gangen. Han veksler mellom å kysse mykt og suge.
Leppene hans nærmer seg fitta mi mer og mer. Jeg kjenner at det renne væske av meg, så kåt er jeg. Jeg lengter etter tunga hans.
Leppene hans kysser meg forsiktig aller øverst. Så lar han tunga leke forsiktig med klitoris. Åååååå det er så godt! Han tar kitorisen min i munnen og suger på den. Det er nesten så det går for meg.
Han flytter tunga litt lenger ned. Slikker rundt hullet mitt. Stikker forsiktig tunga inn i det våte, varme hullet. Tunge-puler meg sakte, før han erstatter tunga med en finger. Den lekne tunga hans forflytter seg tilbake til klitoris, mens fingeren hans trykker mot g-pungtet mitt. Jeg hever underlivet mot ham, og stønner. Han merker at jeg snart kommer, og tar klitorisen min i munnen og suger hardt.
Orgasmen kommer som en flodbølge. Den skyller over meg. Jeg stønner høyt, og kjenner hele kroppen min pulsere.
Når jeg ligger rolig igjen, fjerner han båndene fra anklene og håndleddene mine, og lar meg ligge igjen med bankende puls.
Jeg reiser meg. Solariet har sluknet for lengst. Sakte kler jeg på meg, men når jeg skal gå ut døra merker jeg noe rart.. Døra er låst, og nøkkelen står i. Merkelig, ikke sandt? Kanskje jeg bare innbildte meg alt sammen? Kanskje jeg sovnet og drømte? Jeg slår meg til ro med at det bare var en drøm.
Først når jeg skal legge meg den kveld, får jeg øye på sugemerket på innsiden av låret…