En introduksjon

Kama sutra er ett av de emnene vi har hatt lyst til å lage noe om lenge. Vi skal ærlig innrømme at dette er ett emne vi ikke har turt å gripe fatt i, rett og slett fordi vi ikke vet så mye om det.
Men takket være en vis mann ved navn Vatsyayana som for over 2000 år siden skrev/redigerte en bok om emnet, (og noen hjelpsomme lesere) har vi nå laget en artikkel serie om emnet.
Siden Vatsyayana skrev den første boken om emnet, har det kommet mange flere, men alle tar de utgangspunkt i hans bok, som er den første kjente læreboken i elskovsteknikk.

 

Før dere setter i gang, så kan det være en god ide å tenke gjennom hva kama sutra egentlig er, for det er utrolig mye mer enn en hel haug med stillinger. (Det er mange stilinger også, så om du bare er på utkikk etter noen nye varianter for å gi sexlivet ett lite puff, så finner du det i denne boken også)
Kama sutra er en hel livs filosofi som stiller store krav til de som ønsker å praktisere, her dekkes de fleste tenkelige emner, alt fra hvordan du skal møblere huset, hvilken planter man bør ha i haven til hvordan man feier de forskjellige religiøse høytider.
Vi har naturlig nok valgt å fokusere på den delen som omhandler sex.
Dersom du virkelig ønsker å sette deg inn i emnet, så er det noen linker på erotikknett.no som kan hjelpe deg videre på din søken.

En kama sutra seanse kan grovt regnet deles i tre, forspill, selve akten og etterspillet. Spesielt den første og siste delen blir alt for ofte neglisjert i dagens samfunn.
Kanskje ikke så rart, siden det er vanlig at begge parter i ett forhold jobber full tid og er slitne etter en hard dag på jobben.
Det er for lett å sette seg foran TV’en og sløve en time eller to, før man totalt utmattet kryper til køys. Den fysiske kontakten begrenser seg gjerne til noen små berøringer, eller ett kjapt knull.
Det er på tide å endre det!

Før man «setter i gang» bør man ta seg litt tid for å skap den riktige stemningen, blant annet ved å lage det som oftest refereres til som ett eget kammer, eller rom.
Enklest er det å bruke soverommet, men det må litt arbeide til før det er perfekt…
Det er viktig å skape den rette rammen rundt, for å komme i den rette stemningen.
Viktige ingredienser er: Rent sengetøy, blomster, bruklette ledige klær, fks. en morgenkåpe i silke, ha massasje oljer innen rekkevidde, dempet belysning, røkelse eller velduftende oljer, samt dempet, rolig musikk.
Selve akten kan varieres nesten i det uendelige, men det tar tid, jo lengre tid jo bedre… her kommer vi tilbake med en mengde detaljer senere.
Etter selve akten, så er det svært viktig med ett etterspill.
Det er under denne delen dere virkelig vil vokse sammen og virkelig lære hverandre å kjenne.
Intimitet er viktig, hold om hverandre, kyss og kjærtegn.
Dette er også ett godt tidspunkt å ha en lavmælt, intim samtale, kanskje samtidig som dere sitter ute i sommernatten sammen og ser på stjernene.
Ett lett måltid mat, bestående av friske frukter, er også en god ide.
Det som derimot er en virkelig dårlig ide er å rulle over på sin egen side av sengen, lukke øynene og ta etterspillet dagen etter 😉

Som du sikkert har gjettet nå, så er dette noe som krever trening og praktisering, så det anbefales å sette av en kveld ( natt) en gang i uken, men dersom dere føler at dere ikke har så mye tid….. så kan dere allikevel plukke med dere en del tips & triks underveis.

Om du syntes dette hørtes spennende ut, så ønsker vi deg velkommen til Erotikknett’s guide til Kama sutra!