En koselig stund i sofaen

I det siste har jeg Anders blitt mer kjent med ei jente jeg aldri trodde jeg ville komme til å bli kjent med. Vi har gått på samme skole i flere år uten at jeg har tenkt over henne. Det hele startet i sommer når vi var på en leir. Hennes navn er Malin. Det var etter det vi fant tonen. Hun er ikke bare utrolig snill og lett å prate med. Hun er også utrolig pen.

De siste dagene har jeg tenkt på å be henne med meg hjem, men frykten for å få et nei har vært for stor. Men endelig har jeg tatt mot til meg og bedt henne hjem til meg.

Mine foreldre skulle ikke komme igjen før neste dag, så jeg hadde hele kvelden sammen med henne. Jeg hadde leid en romantisk film som vi skulle se. Hun skulle komme ved åtte tiden, og nå var klokka kvart på. Nå gjensto det bare å tenne på lysene.

Der ringte det på. Jeg åpnet døren og fikk se henne. Hun var utrolig pen. Hun hadde blondt hår og hadde en lekker kropp. Jeg så hun hadde sminket seg ekstra mye. Vi satte oss i sofaen og pratet om løst og fast. Vi fortalte ting vi ikke hadde våget å sagt til andre. Det var utrolig interessant å høre på. Hun fortalte hva hun så etter i en gutt, og jeg hadde de fleste av trekkene.

Jeg hentet fram maten jeg hadde laget, og skrudde på filmen. Jeg kan ikke legge skjul på at jeg var utrolig stolt over mine kunnskaper på kjøkkenet. Det var ganske romantisk der vi satt i sofaen med levende lys rundt omkring i rommet og så på en romantisk film. Hver gang hun titter bort på meg kjente jeg en kjærligfølelse i hele kroppen. Jeg hentet et teppe som vi tok over oss. Mens vi pratet litt der vi satt i sofaen, synes jeg stemmen hennes var enda mer deilig og tiltrekkene en før. Jeg fikk lyst til å kysse henne, men vi var jo bare venner. Jeg måtte klare å holde lystene tilbake. Jo mer vi snakket jo mer likte jeg henne. Det kriblet i hele meg der jeg satt klistret inntil henne.

Blikkene våre møttes igjen. Hun hadde de vakreste øyne jeg noen gang hadde sett. Det var som jeg kunne lese tanken hennes. «Jeg vil kysse deg». Øynene var brune og sexy. Jeg kunne ikke ta blikket fra henne nå. Blikket hennes ble mer og mer fylt av energi. Blikket hennes var festet til øynene mine. Nå kjente jeg det ile nedover kroppen. Vi var ikke langt fra hverandre nå. Det var bare snakk om sekunder før vi kom til å kysse. Nå klarte jeg ikke dy meg. Jeg lente hodet framover og hun det samme. Leppene våre møttes i et vått kyss. Hennes lepper var store å myke. Jeg kjente smaken av lepestiften hennes der vi satt å kysset. Jeg begynte å komme i en slik tilstand der jeg ikke lenger var meg selv. Det var som å være i himmelen. Hennes deilige kyss fikk meg til å føle meg spesiell.

Hun var så utrolig flink til å kysse.

Nå hadde jeg lagd meg mer ned i sofaen, og henne la seg i arm kroken min. Jeg strøk sakte over henne. Vi kysset videre og nå kjente jeg hennes tunge mot min. Jeg åpnet munnen og hun det samme. Det var som om tiden sto helt stille der hun lå i arm kroken min og kysset meg. Det var så fantastisk godt å kysse henne. Jeg lå helt stille og nøt det. Dette hadde jeg ventet så lenge på. Hun hadde en smal og varm tunge. Hun små kysset meg videre. Nå kysset jeg henne forsiktig nedover halsen. Det luktet parfyme. Lukten gjorde meg enda mer vill. Jeg strøk henne forsiktig over stompen og hennes hånd strøk sakte over min. Nå tok hun og kjente på six- packen min. Hun tok så og strøk meg på brystet. Det var så utrolig koselig der vi lå å kysset i sofaen. Jeg kjente beine hennes stryke meg over leggen, og jeg på henne. Nå klarte jeg ikke styre meg lenger, jeg kastet meg over henne. Jeg dro av henne klærne. Hun hadde den deiligste kroppen jeg noen gang hadde sett. Hun tok så av meg mine klær. Nå lå vi nakne i sofaen og bare ventet på at en av oss skulle starte. Endelig, hun startet sakte og kysset meg nedover brystet. Nå var hun nede ved magen, og like etter var munnen hennes festet rundt Kjakan Andreas. Hun drev og dro munnen ut og inn helt til det kom. Det fosset på. Det var så godt..

Nå var det min tur. Jeg gav meg til å kysse henne på den stive sexy brystvorta. Jeg kjente hvordan henne rykket til. Nå begav jeg meg lenger ned. Helt ned til det hellige. Her hvor jeg skulle helle i meg mitt livs første nektar. Nå var jeg der. Tungen min gikk løpsk der nede i buskaset. Jeg kjente første dråpen renne ut. Det smakte bedre en Eple nektar jo! Jeg ble enda ivrigere nå. Jeg slikket til jeg ble rød på tungen. Endelig der kom det. Det flommet ut en haug. Det bar rant og rant. Og hu stønner vilt. Jeg skjønte altså at jeg hadde fått det til bra. Jeg hentet fram kondomene som lå i en skuff på rommet mitt. Hun rev di ut av hånden min og åpnet den ene pakken.

Hun trædde den på big ben med munnen sin. Jeg var spreng kåt. Jeg gledet meg rått til å få knullet denne deilige jenta. Der satte vi i gang. Hun stønnet vilt….