En liten natta fortelling

Det er en den varmeste sommeren noen sinne og solen har så vidt fått søvnen
ut av øyekroken, da jeg skal ut å reise… turen går til Roma… jeg hadde bestemt meg for å komme bort ifra alt og alle her hjemme og la ting skje det som måtte skje. siden dette var nok en VARM dag, med mye sol og lite vind, tok jeg på meg en hvit lin bukse og nada undertøy, slik at ting ikke skulle bli for klamt og varmt, og en luftig lin skjorte og sandaler til…
da været har vært slik hele sommeren vil det si at jeg har fått meg en flott brunfarge og ser temmelig frisk ut etter all treningen i våres…
Jeg har allerede koblet ut alt maset her hjemme og sitter å venter på flyet med en kald pils i hånden og lener meg rolig tilbake i stolen og gleder meg til reise… hadde vært deilig å møtt ei jente, tenker jeg og sender et lite sukk i det jeg tar en slurk til… det er mange mennesker som skal ut å reise, og det er ei som jeg godt la merke til ved innsjekken før meg!! Der stod du, brun og fin, med en lett sommerkjole på og håret løst bak øret ditt… sommerkjolen rekker deg
akkurat under knærne og de tynne remmene holder brystene dine på plass, for det kan sees at de faste spretne brystene dine stå av seg selv under der… jeg puster dypt og lar fantasiene løpe av gårde… du sender meg et deilig smil og sier «hei» når du går forbi meg… det var nok til at hjertet slo et par ekstra harde slag med blod ned mot skrittet…
jeg tar den siste dråpen som er igjen i glasset før siste opprop til Roma er… jeg kan se når jeg nærmer meg at du skulle på samme tur som meg, og det blir jeg glad for – hun har jeg lyst til å bli bedre kjent med!
da jeg nærmer meg sier jeg hei tilbake til deg og beklager at jeg ikke fikk sagt det tilbake før… Du gir meg et smil og et lite sexy rynk på
nesen, og et lite hugg med tennene, slik man gjør når man ser noe man vil ha! vi finner begge ut av vi reiser alene og at vi begge er like hete av denne sommervarmen. jeg går bak deg inn på flyet, da det er ganske så mange mennesker som skal ombord blir jeg nødt til å gå ganske så tett opp til deg, du lukter godt, veldig godt! Det er ikke vanskelig å korsryggen din sørge for at rumpa di presse seg mot lårene mine… herregud tenker jeg og prøver så godt det lar seg gjøre å holde pikken min «slapp», men blandingen av lukten av deg, håret ditt, varmen din, rumpa di for pikken min til å svelle opp! jeg kan kjenne at du med vilje presse rumpeballene dine mot meg! du kan kjenne pusten min i nakken din, og du tar den ene hånden og grer håret ditt bak øret – noe av det mest sexy jeg kan se en deilig jente gjøre… Vi stamper oss innover i gaten… noen bak meg skumper meg hardt slik at du virkelig kjenner lemmet mitt i rumpesprekken din! jeg kan høre deg stønne lengselsfylt… da jeg ikke har noe undertøy på meg er det heller ikke alt for vanskelig for deg å se eller kjenne pikken min som ligger nedover låret! Allerede nå så kan jeg kjenne en utrolig varme spre seg over kroppen som ild over tørt gress! Jeg begynner å «miste» synet av alle de andre passasjerene, og blir fylt med kåthet og frekkhet jeg aldri har vært kjent med før… bare synet av deg får meg nesten til komme… Jeg spør deg, med litt kremt i stemmen, om hvor du sitter på flyet og dette må være min dag tenker jeg når du sier du har plass ved siden av meg! Så hyggelig sier jeg til deg og stryker deg forsiktig nedover ryggen for å vise at jeg gledet meg for å se deg, men det hadde du for lengst kjent allerede… vi kommer inn i det store flyet og blir vist til første klasse hvor man sitter 2 og 2, i store behaglige skinnstoler! Denne seksjonen rommer ikke mer en rundt 20 passasjerer… dette fylles raskt opp av heller mer arbeidsnarkomane enn turister med god råd… jeg legger merke til de glatte, silke mye bena dine når du løfter kjolen for å sette deg komfortabelt ned i skinnsetene (jeg tenker: tenk å slikke de bena der fra bunnen, oppover forbi leggene videre på innsiden av lårene til jeg møter ei myk og varm fitte som glinser i saften fra den…hmmm) Da jeg setter meg ned stryker du meg på låret og sender meg et deilig hett smil og forteller meg hva du heter, og vi begynner å små prate litt mens vi spenner fast setebeltet. Hånden din holder du fremdeles på låret mitt, bare litt lengre opp… du er redd for å fly sier du, spesielt ved «take-off»… Bare slapp helt av sier jeg til deg og stryker deg på hånden din som ligger på godt opp på låret mitt… du lener deg tilbake og brystene dine strutter ut og brystvortene dine er lett å se og enda lettere å fantasere om å leke med.. du griper hardere idet flyet letter og jeg kjenner pulsen din øke… Foran oss har vi 5 timer flytur og nok av tid til å «bli kjent». du takker for hjelpen og gir meg et vått kyss på kinnet og en god varm klem… du presser brystene dine mot meg med vilje og jeg kan lese tankene dine, som forteller meg at du vil bare føre hånden rett ned på pikken min som skimtes under den hvite linbuksen… du svelger tungt og puster dypt når du lener deg tilbake…
da vi kommer opp i marsjhøyde spenner vi av oss beltene og lener oss mot hverandre… du forteller meg hvor mye du likte meg og hva du synes om jeg… vi begge håper på det samme, det at den andre må bli den først som tar initiativet til å kysse…. jeg kjenner at pupillene mine bli større og jeg begynner å tenke tilbake til da vi stod i kø for å komme inn i flyet, og du sender skrittet mitt et lekende blikk og det er nok til at den begynner å svulme opp igjen! da blikkene våre igjen møtes, er de begge slørete og jeg fører blikket mitt ned mot de fyldige leppene dine og fantaserer om å kysse de… du legger merke til dette og starter med en gang å fukte de med tungen din… jeg klarer ikke å vente lengre og lener meg mot deg og gir deg et vått kyss! tungene våre smeltes sammen og samtidig stryker jeg deg i ansiktet… folkene rundt oss har sovnet og alt vi hører er en fjern lyd av motorstøyen langt bak i flyet… vi kysser lenge og du drar opp kjolen din godt opp på lårene dine! Du forteller meg også at du ikke har noe truse på deg og at du er helt barbert, jeg løfter meg litt tilbake og smiler til deg… du løfter opp haken og jeg begynner å kysse halsen din og trekker inn den behaglige duften av deg… du stryker meg over brystkassen og fører hånden med sirkulerende bevegelser ned mot mageregionen… et par fingre beveger seg under buksestrikken og du kjenner ikke mye hår der heller, kun korte veltrimmede hår… vi begge kjenner en enorm lyst til å bare sette i gang her og nå!!! vi kikker oss litt desperate rundt og ser at de fleste ligger å sover… du smiler og begynner å bevege det sakte ned mot pikken som nå ligger langt nedover låret… du knepper opp en knapp og kan da skimte roten av pikken min der den ligger… mmm sier du og tar den forsiktig fram, putter den i munnen og leker med rolige bevegelser med tunga slik at du kjenner den vokse i munnen din! det tar ikke lang tid før du ikke klarer å ha hele i den deilige våte, og varme munnen din… du drar forhuden forsiktig, helt tilbake, så langt du får den samtidig som du holder over ballene mine som er slike myke! deilig sier jeg når du tar den så langt inn i munnen som du klarer… dette visste du godt hvordan skulle gjøres sier jeg når pikken endelig har blitt som et spett! jeg har mest lyst til å skrike men må passe meg for å ikke vekke de andre, så jeg spenner alle musklene i kroppen istedenfor og presser pikken inni munnen din og ber deg om å dra den hardt!! du suger så jævlig godt at jeg blir gal… du liker det og bruker tungen flittig over hele stammen og på ballene… du drar i rolige harde bevegelser for å holde kontroll over orgasmen min! jeg ber deg om å lene deg litt lengre fram, slik at jeg kan føre hånden min nedover den svaie deilige ryggen din, slik at jeg kan dra opp kjolen din til jeg kommer til fitta di! der kan jeg se den deilige rumpa di!! jeg legger fort merke til at du ikke har noen skille ifra noen klær og tenker «wow for ei dame» Du presser fram rumpa di slik at jeg kan se litt av fitteleppene dine og rumpehullet ditt… jeg stryker mens du suger meg, fører hånden ned langs korsryggen og ned langs sprekken som fører meg til det aller helligste, der kjenner jeg ikke noe hår, alt jeg kjenner er ei nybarbert DEILIG varm, våt trang fitte… jeg kjenner jeg bli enda hardere og begynner å leke med klitten din, du puster dypere og dypere, du glemmer deg nesten bort, og sender ut et lite hyl… de foran oss kremter litt, og faller tilbake i søvn. jeg hvisker inn i øret ditt at du har jeg vanvittig deilig fitte, du sier takk ved å suge mer intenst! jeg tar to fingre og presser de inn i den dyvåte fitta di, det renner nedover fingrene mine og jeg tar de ut og smaker på saften din og du blir små rar av det. jeg kjenner det er nest før jeg kommer og ber deg om å slutte, men du stopper ikke! idet du kjenner jeg begynne å riste, stopper du slik at jeg ikke får kommet, det renner noen dråper nedover pikken som du gledelig slikker i deg:) Du sender meg et smil og lener deg tilbake i stolen slik jeg bad deg. du skrever litt med bena og jeg klyper deg i brystvortene og forteller deg hvor sinnsykt kåt jeg er nå! Hånden min glir bevisst ned mot fitta di som lengter etter å bli lekt med, helst ville du hatt den store pikken min inn der allerede men, alt til sin tid sier jeg:) og nærmer meg fitta di med de lekne fingrene mine! hånden stryker deg opp på innsiden av låret, og jeg kan kjenne den myke deilige huden din… du biter deg lett i underleppen da jeg treffer klitten din, jeg har bare lyst til å gå ned å slikke den fitta di men må vente litt… jeg bøyer meg over og biter deg småhardt i nakken, og putter en finger inn i fitta og en annen til å leke med klitten din… du stønner… du klarer ikke å la pikken min være og strekker hånden over og små jokker meg mens jeg leker med deg… dette sitter vi å gjøre en god stund… jeg kjenner kroppen din begynne å bli opphetet, virkelig opphetet!! du begynner å skjelve og jeg kjenner smilet om munnen da du kommer for første gang! men det slutter ikke med den ene for den ene orgasmen etter den andre utløser hverandre… vi hører plutselig flyvertinnen komme bak oss og vi forter oss å «kle» på oss… vi får en kald sjampis og litt jordbær… vi drikker og koser oss litt med dette for å roe oss litt ned… da siste dråpe er drukket spør jeg deg om du vil bli med på toalettet en tur… du sender meg et blikk som kunne fortelle meg at du hadde ventet lenge på denne henvendelsen! noen av passasjerene skjønner nok hvor og hva vi har tenkt til… vi durer rett inn på toalettet og du inntar sittestillingen på vasken med det sammen og drar opp kjolen din, jeg har gledet meg til å komme mellom bena dine og smake på den glatte fitta di!! du fester bena opp etter veggen slik at jeg har hele underlivet ditt som lekeplass. det første jeg gjør er å dytte hele tunga rett inn i fitta di, og jeg kjenner den varme søte smaken på tunga med det samme… jeg bruker hele nakke musklen til å knulle deg med tunga!! her kan vi være litt mer høylytte og du setter i gang med å hyle…jeg tar tungen sakte ut og slikker rolig opp mot klitten din, suger litt på den, du presser hodet mitt hardt inn mot fitta di og ber meg om å små bite deg i leppene… jeg gjør det med glede! jeg ber deg om å snu deg rundt slik at jeg kan få slikke rumpehullet ditt også… du snur deg velvillig og setter den faste spretten, harde, men samtidig mye rumpa di med god svai i ryggen, inn mot ansiktet mitt! mens jeg slikker deg bakfra knuller jeg deg med 2 fingre og ber deg om å leke med brystvortene dine selv! jeg er stiv som et spett der jeg elsker å leke med deg… det er deilig å se deg stå slik med kjole oppetter ryggen og den ene remmen har falt ned over armen din… du er rød i kinnene dine kan jeg se i speilet… du vil suge den store svære pikken min før jeg knuller vettet av deg!!! du dytter meg inntil veggen, river av meg buksa og setter i gang og suger som et helvete, jeg sier til deg at du må ro litt ned, hvis ikke kommer jeg , og du sender meg et halveis glis med pikken på tungen og du drar enda hardere… du vil kjenne den varme spermen min nedover tunge og halsen din! idet jeg kommer stopper du neste å dra slik at det blir en ekstra hard sprut! du lar alt bare komme i munnen din og du svelger unna det som kommer, og du roer ned tempoet med sugingen og slikker den helt ren… jeg himler med øynene og gir delvis slipp på håret ditt… du kjenner pikken mykne opp litt i munnen din, men du slutter ikke… du suger den rolig og forsiktig mens du leker med deg selv… det tar ikke lange tiden før den vokser i munnen din igjen! du klyper meg litt i brystvortene og dermed står den som et spett igjen… nå er den klar for en ny runde med harde lange støt i fitta di… etter en slik start kan jeg holde på leeeeenge… du reiser deg opp og setter sprettrumpa til og ber meg om å ta deg HARDT! selvsagt sier jeg og tar tak med den ene hånden på skulderen din og den andre til å styre pikken i rett hull… gud å trang du er!!! kan kjenne det er stramt der… den myke deilige varme, våte og trange fitta!! jeg begynner i rolig pirrende tempo som får deg til å komme i ekstase med det samme, der holder jeg deg en stund, mens du leker med klitten din samtidig… den ene beinet ditt løfter jeg opp, slik at du kun står på det ene, og begynner å ta deg hardere og hardere… du stønner hver gang jeg bunner deg, det gjør litt vondt samtidig som det tenner deg mer og mer… brystene dine er nå framme begge to og kjolen ligger sammenkrøllet over midjen din…jeg dasker deg småhardt på rumpa mens jeg knuller vettet av deg!! du kjenner du må gjespe etter luft for hver harde gang jeg dunker i veggen din… jeg elsker å se deg i denne stillingen og senker benet ditt ned og begynner samtidig å masere rumpehullet ditt mens jeg framdeles knuller deg bakfra og du leker med klitten og brystene dine!! du gir ifra deg mange stønn og kjenner du kommer på klitten og i kjeden samtidig, jeg tar deg hardere når du kommer og speilet på veggen er nå igjen dugget med dine fingeravtrykk… jeg kjenner pikken min er stein hard og pumper som en gal… og det renner fittesaft nedover pikken min og nedover ballene mine… du snur deg rundt og jeg sender deg et smil og du vil kjenne din egen saft av pikken min… du ber meg sette meg på skålen for nå vil du ri meg! jeg setter meg ned og spriker med bena og kuken min står der og glinser etter at du har slikket den ren for fitte saft… du setter deg ned, rolig ned for nå vil du knulle rolig… du glir sakte ned på stammen min og når jeg treffer bunnen begynner du å ri meg opp og ned opp og ned… jeg kjenner fitta di er trang, det gjør neste vondt når du strammer ekstra… jeg knar brystene dine når du rir meg og biter deg i nakken… suger deg uten å lage merke på halsen din… hoftebevegelsene dine gjør meg gal!! denne ridningen har gjort meg så sinnsykt kåt at jeg kjenner jeg begynner å komme og du bare fortsetter med de samme bevegelsene… du kjenner også at det kommer snart for deg… vi begge begir oss mot toppen sammen og vi spenner musklene samtidig og jeg fyller fitta di med spermen min og blander seg med saftene dine… dette var helt himmelsk!!! jeg klarer bare ikke å gi meg nå, så jeg tar å løfter deg opp igjen, så jeg får vasket fitta di til en ny omgang! Det samme gjør du med meg og med det samme vi roter og kysser hverandre blir vi nok en gang tent! men denne gangen vil jeg ha rompa di!! etter en nye og god oppvarming er hullet klart for pikken min, jeg leker meg ytterst og lar pikken min gli sakte inn mens du hyler av begeistring!! når jeg kommer helt inn er det i gang igjen med å knulle vettet av deg, nesten til du mister pusten…jeg begynner også å knulle deg med fingrene, og du leker med klitten din. dette er en deilig frekk følelse å knulle slik…pikken min står ennå som et spett og du er i himmelen og ber meg ta det hardere!!
vi snur oss mot hverandre og jeg løfter deg opp, og du rir meg mens jeg holder deg… og vi kliner som besatt… jeg spidder deg nærmest når jeg knuller deg sier du og jeg tar deg hardt oppetter døren… du sier du er på vei igjen, og rett før du kommer setter jeg deg ned og knuller deg videre med tungen, for jeg vil kjenne saftene dine en gang til!! etter at jeg har slikket deg ren tømmer du pikken min for tredje gang og jeg spruter deg i ansiktet og du leker med spermen og pikken til den blir slapp… vi puster lettet ut og vasker oss før vi går tilbake på plassen vår… der vi faller i søvn begge to… med smil om munnen:)
ikke lenge etter på blir vi vekket av flyvertinne som ber oss om feste setebeltet for landing…
når vi går ut ifra første klasse seksjonen, blir vi oppmerksomme på et annet par som sender oss noen store smil… de hadde fått med seg hele showet!!
litt småflaue går vi ut i Roma og avtaler å møtes senere for en middag og kos på stranden under måneskinn…
Vi begge takker for en himmelsk opplevelse og ønsker hverandre god ferie
og at vi sees snart igjen!!