En nydelig jente

Det var en kjip tirsdag, alt hadde gått på tverke. Forsovet meg til jobb, mistet en større kunde til en vår argeste konkurrent. Og Juliet var stukket av til sine foreldre denne uken. Så et sympatiknull var helt utenfor rekkevidde. Jeg tok en lang kjøretur.

Da jeg nærmet meg Drammen kom jeg på at en tidligere skolekamerat bodde like i nærheten. Med tanke på de sprell vi hadde hatt når vi festet sammen, så kunne det vært greit å sitte sammen med ham og mimre litt over ”glory days”.

Pål bodde i et boligfelt ved Lier. Da jeg ringte på var det ikke tegn til liv. Jeg var i ferd med å sette meg inn i bilen igjen da døren gikk opp. Det stod en helt nydelig jente der. Hun kunne ikke vært mer enn 18. Hun hadde på seg joggebukse og en hvit t-skjorte. Pål hadde ikke noe datter, dessuten var hun for gammel til det. Jeg spurte om Pål fremdeles bodde der, noe hun nikket til. Han var på ferie, den lille skjønnheten var kun innom for å vanne blomstene. Jeg og startet motoren. Plutselig stod hun ved bildøren og lurte på om jeg kunne kjøre henne inn til Drammen. Hun skulle treffe kjæresten sin. Hopp inn, sa jeg.

Det er ikke langt fra Lier til Drammen men jeg hadde drukket både kaffe og cola på vei til Drammen, blæra var på størrelse med en fotball og jeg så snart gult der jeg satt. Jeg stoppet på et industriområde, røsket døren opp og hoppet fort ut av bilen. Mens jeg stod der i mørket merket jeg at kukken var halvstiv etter noen skittene tanker jeg hadde om meg og den skjønne drittungen som satt ved siden av meg.

Da jeg satte meg inn i bilen, så hun på meg og så: ”du ristet den kanskje for hardt”
Jeg kikket ned. Den halvslappe dritten stod rett opp. Jeg kikket på henne og måtte innse at jeg ble helt satt ut av en forbanna drittunge. Plutselig kjente jeg hennes hånd på kukken og hun tok tak i den. Nappet i den til den stod som en påle.

Det neste jeg husker er at jeg bar henne ut av forsetet og bak i bagasjerommet, noen fordeler med stasjonsvogn skal man ha. Dro av henne buksene og slikket henne. Hun kom før jeg viste ordet av det. Det er det som er forferdelig irriterende med unge jenter. De klarer ikke å holde noe igjen. Men ikke faen om vi var ferdige da. Jeg ville ha mitt.

Jeg dro henne inntill meg og kjørte kukken inn i en stram fitte. Hun skvatt til og gjorde en dårlig forsøk på å skyve meg bort. Det var utrolig deilig å høre hvordan hun sakte forandret klynk til stønn. Hun var nydelig å knulle. Sakte og harde støt, med en jevn rytme, hun klorte seg fast og prøvde å skreve mer. Underlivet hennes begynte å vogge med rytmen. Hadde jeg økt takten en smule så ville ikke denne akten vart særlig lenger. Så jeg trakk meg brått ut.

Still deg opp på alle fire så jeg kort, hun lystret. Bagasjeplanet fungerer perfekt til denne stillingen. Jeg stilte meg på utsiden av bilen, og jeg gled inn i henne. Kjørte mange harde støt. Når jeg presset meg inn i henne la jeg hendene på rumpeballene og befølte rumpehullet med begge tomlene. Hun nøt dette. Og hun kom en gang til, hun sa ikke noe men jeg merket hvordan kroppen hennes fikk noen kraftige rykninger.

Jeg nærmet meg det berømtlige bristepunktet, men så ingenting. Det gjorde hun. Hver gang jeg presset tommelen inn i rumpa mumlet hun ”mer, mer”. Jeg tenkte faen heller og trakk meg ut lynraskt, bare for å presse meg inn i rævhullet hennes. Hun skrekk til og kjempet for å komme løs. Men jeg hold henne rundt magen.

Jeg stoppet opp, ba henne roe seg, merkelig nok lystret hun og igjen gikk klynk over til stønn. Men innerst inne var jeg redd jeg hadde gått for langt.
men til tross for denne skyldfølelsen forsatte jeg mine jokk inn i det tenåringshullet, jeg var så nære. Det var så deilig å kjenne hvordan det strammet rundt kukken. Etter noen støt var det bare å slippe det som kunne slippes inn i henne. Det føltes som jeg fylte henne opp med sperm.
Bilturen videre til Drammen ble en stille affere, jeg sa ikke et ord. Jenta satt litt urolig i setet. Jeg regner med det var noe hun ikke klarte å holde på. Da vi kom til inn til sentrum av Drammen hoppet hun ut før jeg rakk å si noe.

Samme kunne det være