En nymfoman redningskvinne….

…endelig var julen over.., pynten var tatt ned fra vegger og bord og stuet inn i de samme eskene som alltid hadde vært i bruk til dette formålet. Det var i grunnen litt trist, men julen hadde vært som vanlig…
.. jeg måtte tenke meg om… hva var vanlig ? .. god mat, godt drikke, familie og venner. -Joda, greit nok det… men jeg savnet spenning… jeg savnet det uforutsigelige…

Guttungen hadde fått skøyter til jul, og jeg måtte tilbringe noen timer på isen sammen med han. Det er ikke veldig artig å gå rundt med en 4-åring .. runde etter runde… men det er en del av jobben med å være far… Spesielt når far var gammel ishockeyspiller som også hadde fått nye skøyter til jul…..

…første nyttårsdag hadde jeg fått nok. Jeg parkerte sønnen hjemme hos hans mor og tok med meg skøytene i bilen. Nå ville jeg gå litt på skøyter alene… .. jeg lengtet etter å bruke muskler… kjenne eggen sette seg i en glassklar overflate .. kjenne kulda bite i kinnene….. Samboeren var ikke så begeistret for forslaget, men måtte bare akseptere det denne gangen..

…jeg minnes den gangen jeg var guttunge selv, da far tok meg med på skøytetur på Langevann. Vannet som lå rett i nærheten av hytta var langt og smalt, og slynget seg nedover ett lite dalføre på østlandet. Det var alltid så kaldt ved Langevann. Jeg tror dette kom av den trekken som alltid kom fra nord… og som sørget for at all snø ble blåst avgårde igjen så fort den hadde lagt seg.. Langevannet hadde gitt meg og min far mange fine samtaler der vi padlet fra side til side med armene på ryggen… og der det ikke var nødvendig å snu igjen før etter en halvtimes skøytetur.

.. Jeg var glad for at jeg hadde kledd meg godt. Pusten ble til tåkedis rett på utsiden av leppene, og termometeret i bilen viste 19 minusgrader. Jeg vet ikke helt hva jeg tenkte på akkurat da, men når jeg først hadde kjørt så langt skulle jeg faen meg også gå på skøyter. ..Langevannet lå speilblank og innbydende. Etter noen få skøyteskjær føltes ikke kulden lenger så bitende, og den vante bevegelsen fra side til side ble både raskere og lengre .. helt til rytmen satt skikkelig. Det var virkelig fine skøyter jeg hadde fått av julenissen, fordi selv om det ikke var lengdeløper skøyter så var eggen så skarp at det ikke spilte noen rolle.

…overmot står for fall… en halv time senere og ca. 8 km. fra bilen er kinnene mine følelsesløse, venstre bein har ett åpent kjøttsår midt på akillessenen i hælen som følge av ett gnagsår som faktisk startet allerede første gang jeg hadde de på men som aldri hadde grodd helt. Undertegnede innså plutselig at alt annet fottøy lå igjen i bilen.

… hvor kom hun fra ? Det var nesten utrolig å tenke på i ettertid. Jeg hadde satt meg på en iskald stein ved vannkanten. Jeg visste vel innerst inne at returen kom til å bli ett vanvittig slit, i sokkelessen over isen. Plutselig kommer en kvinne gående langs kanten. Kledd i pels virket det nesten som om hun visste at jeg trengte hjelp. Hun hjalp meg opp og tok meg med over en liten kolle og bort til en knøtt liten hytte som lå nede ved myra på baksiden. På innsiden kjente jeg peisvarmen slå mot kinnene som små piskeslag, fordi de allerede var på full fart mot forfrysning…

..Lene var en enslig kvinne på 42 år som hadde vært på hytta siden før jul. Hun var barnløs, og hadde stukket av fra julestresset i byen. Alene på ei hytte i nesten 2 uker hadde satt sine spor. Hun var nesten plagsomt opptatt med å få tint meg opp, samt sjekke ut om jeg hadde forfryst andre deler av kroppen. Det første hun gjorde var å dra frem en kjempediger plastbalje som stod på hemsen, og en 40 liters vannkjele som stod på ovnen ble raskt tømt oppi for å gi meg litt rask oppvarming. Hytta var ikke større enn ca 25 m2, og da Lene kastet inn ennå mer ved i en allerede brennvarm ovn kunne jeg kjenne at temperaturen steg fra minutt til minutt… selv om det allerede var nesten 30 grader inne i hytta når vi kom.

…fortsatt taus som huldra fikk hun heist meg opp av stolen og begynte å kneppe opp ytterklærne. Genser og trøye forsvant også. Buksa ble dratt ned over beina, og trusa forsvant deretter. Pikken har aldri vært mindre, ihvertfall ikke siden puberteten. Det var nesten rart å se hvordan mine overfylte baller nesten lå som en splittet madrass under min normalt sett ganske godt utrustede forplantningsstav. Nå kunne den minne om en liten skallet og skrukkete mann som lå i en altfor stor seng uten pute. Lene viste ingen interesse for mitt forplantningsorgan .. trodde jeg. Sokkene måtte av, og den ene sokken var ganske blodig på hælen. Blodet hadde delvis størknet, så sokken var ikke lett å løsne. Lene satt seg på huk rett foran min nesten nakne kropp for å forsøke å løsne sokken så skånsomt som mulig. ..plutselig kjenner jeg ett par varme lepper som smyger seg rundt kukk og baller og som ikke stanser før de har hele «sengen» inne i munnen. Den ekstra varmen kom nesten som ett sjokk på meg fordi jeg ikke var forberedt på dette, men like fort som leppene hadde sklidd seg inn… like fort åpnet Lene munnen igjen og skled varsomt tilbake.

Lene kikket opp på meg med ett lite smil rundt munnen og ba meg ta plass oppi det varme vannet. Temperaturen i rommet hadde passert 40 grader, og det var nesten som en badstu inne. Varmtvannet ble vannet ut med kaldt vann fra en bøtte, og selv om vannet ikke var på mer enn ca. 40 grader når beina ble satt oppi kjentes det allikevel ut som om det var kokende. Smerten gjorde det nesten uutholdelig å sitte der, i tillegg til at ansiktet også begynte å smerte skikkelig. Lene skjønte tegninga, og styrtet bort til kjøkkenkroken for å lage varm toddy. Mens vannet kokte dro hun frem sofaen slik at den ble til en seng, og til min store forundring stilte hun seg med ryggen til og kledde seg helt naken selv. Ryggen var smal og svai, og nederst ved korsryggen kunne jeg skimte en tatovering som antageligvis akkurat ble skjult når hun hadde på seg en minimal bikinitruse. Uten sjenanse for noe snudde hun seg mot meg og viste meg hvordan hun var skapt. Hennes bryster var en anelse tunge men hadde ennå ikke mistet spensten. Magen var flat og fin, og kjønnet var nesten helt glattbarbert. Det var bare en liten smal stripe på ett par cm. som strakk seg fra toppen av sprekken og oppover i en liten omvendt trekant. Lene gjorde ingen tegn til å komme oppi badestampen, ei heller komme innenfor rekkevidde. Hun svinset rundt mens hun tente flere stearinlys, og fikk plutselig opp farten når vannet kokte borte på primusen. En god slump konjakk havnet i en kopp sammen med gløgg og varmt vann, og uten noen ytterligere forklaring rakte hun meg koppen og satte seg i sengen med lett spredde ben mens hun betraktet meg.

Etter to store slurker kunne jeg nesten kjenne hvordan varmen var i ferd med å komme tilbake til kroppen. Det ble også reaksjon lenger ned, og kukken hadde allerede vokst ut av madrassen. Det eneste problemet nå var kinnene, de smertet fortsatt. Jeg spurte Lene om hun hadde en klut jeg kunne låne for å varme de litt, men hun hadde ett annet forslag. Varmen i rommet var nå så høy at jeg nesten ikke merket at jeg steg opp av vannet og ble geleidet bort til sengen. Godt plassert på ryggen fikk jeg vite at Lene hadde lest om behandling av frostskader. Mennesket er alltid ekstra varme mellom beina, og selv om dette sikkert er mer effektivt mot kalde hender og bein ute i kulda så var det utrolig deilig å skue opp når Lene satte seg ned med knærne på hver side av hodet, og se hvordan den hårløse sprekken delte seg litt mens hun senket underlivet ned rundt ansiktet mitt. Lårene lå som en varmeflaske langs kinnene, og kjønnsporten var strategisk plassert akkurat over munnen min. Jeg måtte bare smake på denne frimodige kvinnen, og fikk munnen nesten full av kåtsafter når tungen forsiktig åpnet veien inn i hennes indre. Hun var utrolig våt i fitta, og etter bare noen få sekunder ristet hun opp og ned i en skakende orgasme som nesten lagde friksjonssår på mine forfrosne kinn…

Lene var en kvinne som elsket å elske. Det var tydeligvis en forkledd nymfoman jeg hadde blitt reddet av, fordi den første orgasmen virket nesten som en startmotor på kroppen hennes. Hun snudde seg raskt rundt, og med ett godt tak rundt kukkeroten min senket hun igjen sine lepper .. og jeg kunne kjenne hvordan tungespissen hennes lette seg frem til det lille følsomme punktet under glans.. Det var ikke mange sekundene hun trengte for å få kukken min til å stå i stram giv akt, og selv om mine 19 cm og relativt tykke kukk hadde ett spesielt stort hode montert på i toppen så klarte faktisk Lene å få hele staken inn i munnen. Jeg kunne nesten kjenne hvordan kukkehodet gled ned i halsen hennes, og fikk en sterk fornemmelse av at jeg var blitt en deltaker i ett eventyr.

Denne tanken gled fort ut igjen, da Lene på ny senket sitt kjønn ned over mine lepper og tunge. Hun vugget kroppen sakte frem og tilbake, nesten som om hun hadde lyst til å knulle tunga mi. Jeg snuste inn lukten av henne og kjente at halsen til Lene ble trangere. Det var kukken som nå virkelig hadde nådd sine yttermål, og jeg kunne høre at Lene storkoste seg der hun lå over meg med kukken i munnen. Jeg hadde ikke lyst til å sprute mine safter noe annet sted enn i kosehullet hennes, og fikk etterhvert overtalt Lene til å slippe grepet om kukken min. Glemt var både forfrysninger og samboer. Jeg snudde Lene rundt slik at hun havnet på knærne. Jeg kjente at jeg var kjempekåt, og hadde kun tanker om å få sendt avgårde en kjempeladning med kusesmøring så langt inn i denne kåte grotten som mulig. Ett godt fast grep rundt kanten av sengen gjorde Lene klar til bestigning, og uten mer forvarsel trykket jeg kukken inn i henne helt til jeg kjente at ballene møtte hud. Fitta var utrolig trang, men allikevel både glatt og levende. Hele kanalen var blitt omgjort til en knulletunnel som var varm, smidig, våt, melkende og utrolig nydelig. Kukken gikk inn og ut av tunnelen i stadig raskere tempo, og endte tilslutt så langt inn at jeg kunne kjenne livmortappen som la seg som to delte lepper rundt hodet langt der inne i det jeg åpnet for det første fossefallet. ..orgasmen var så intensiv at jeg nesten besvimte, og for å forhindre at jeg falt ut av sengen måtte jeg ta en rask retrett. Kukken fortsatte sine utblåsninger av sexvæske.. og Lene som plutselig oppdaget dette kastet seg rundt for å få det inn i munnen. Hun elsket smaken av sæd, og fikk aldri nok av det. Hennes forrige elsker hadde av en eller annen årsak blitt lei av dette, fordi hun rett som det var kunne finne på å oralknulle kjæresten midt på natten, bare for å kjenne den deilige smaken av mann….

…en mann er en mann, og ett eventyr er et eventyr. Denne hytta ble etter hvert også min faste ferieplass, fordi jeg
fortalte alt til min samboer når jeg kom hjem dagen etter. Jeg og kofferten endte utenfor en låst dør i løpet av få minutter, og jeg returnerte deretter til hytta hvor Lene ennå ikke hadde tatt på seg noen klær……