En planlagt tilfeldighet

Jeg står foran speilet på badet og gjør meg ferdig til kveldens konsert. Antrekket er klart og jeg smiler der jeg kler meg i det vi har avtalt, en string truse, hvit med blonder, nesten gjennomsiktig, lyse tynne stay ups, svarte støvletter, svart skjørt som når til kne, en lys silkebluse med knapper over en hvit blonde bh som gjør at en skimter de mørke brystvortene. Det er litt kjølig om kvelden så jeg tar på meg jakken som hører til. Klar til en kveld der konserten, som skulle vært høydepunktet, er kommet i skyggen av at vi endelig skal treffes.

Vi, to vidt forskjellige mennesker, som traff hverandre på nettet. En morsom flørt, diskusjoner om familie, politikk, livet for øvrig, som etter hvert som månedene gikk dreide seg over på personlige opplevelser, drømmer og fantasier. Og vi oppdaget underveis at vi hadde så mye felles. Ingen bilder er utvekslet, vi vet kun generelle ting om de ytre faktorene, men så utrolig mye mer om de indre. Den siste måneden har vi tatt skrittet til å dele navn, adresser og sende sms, etter mange måneder med mail til adresser som ikke ga noen hint om hvem vi egentlig er.

Så kom mailen i forrige uke, der du sa du skulle på forretningsreise her, i min by. Du lurte om en av dine fantasier kunne bli virkelighet. Din drøm om å plutselig, hvorsomhelst offentlig, uten at det er avtalt på forhånd, stå bak meg, beføle meg og forføre meg. Som en fremmed, uten at jeg vet når eller hvor eller hvem. Etter en del betenkningstid så jeg ja, byen min er ikke så stor og jeg var i tvil om dette var noe jeg ville, kunne gjennomføre, men tanken var så fristende at jeg sa ja. Du fikk en detaljert beskrivelse av hvor jeg befant meg disse 4 ettermiddagene og kveldene du var i byen. Jeg la opp til fire aktive dager, og må innrømme at jeg kjente kåtheten bre seg gjennom kroppen mens planene ble lagt.

Butikkbesøk, bussholdeplassen, kino, bibliotek, kafé besøk og ikveld, siste kvelden skal jeg på konsert. Jeg har gått i 3 dager og ventet, hver en tilfeldig berøring, hver gang noen i en kø har stått litt tettere bak meg en nødvendig, hver gang noen har kommet forbi og smilt har jeg kjent det krible i kroppen, håpet og lurt, det er blitt et forspill av de sjeldne disse tre dagene og jeg vet at det må bli ikveld, for i morgen reiser du igjen. Du har sendt små sms underveis, med forslag til antrekk, litt frekke antydninger om hva jeg har i vente, noen små episoder fra jobben, men betingelsen var at jeg ikke skulle svare, dersom jeg gjorde det ville denne fantasien være over. En annen betingelse var at jeg skulle vær passiv, underveis, uansett hvor dette fant sted skulle ingen se det på meg, jeg skulle ikke røpe med bevegelser, lyder eller uttrykk at noe skjedde. Og verst eller vanskeligst av alt, jeg skulle ikke se deg, når denne fantasien var over så skulle jeg fremdeles ikke ha sett ansiktet ditt, jeg skulle være like uvitende om hvordan du så ut. Det var vel kanskje denne delen som ville bli vanskeligst, men også det som gjør det så utrolig pirrende.

Siden du reiser i morgen vet jeg at det må bli ikveld, og det gjør at kroppen min sitrer og jeg føler jeg gløder der jeg går ut i kveldsmørket. Jeg stiller meg på bussholdeplassen og ser meg litt rundt, ingen ukjente ansikter, ingen som står litt på avstand og betrakter, bussen kommer og jeg setter meg helt bak. Men bussturen blir bare en vanlig busstur og jeg står i kø utenfor konsertlokalet og kjenner en utrolig lystfølelse bre seg gjennom kroppen. I køen ser jeg både kjente og ukjente, men ettersom køen beveger seg fremover og jeg nærmer meg inngangen skjønner jeg at det ikke vil skje her. Egentlig har jeg tenkt at hvis jeg ikke skal se deg må det skje i mørket, og da er konserten en ypperlig anledning, med mørklagt sal, trengsel og lyder. Jeg gleder meg så utrolig. Inn i salen blir lyset slukket og musikken starter, fengende musikk som gjør at publikum er med fra første stund og jeg merker at jeg glemmer tid og sted og konsentrerer meg om musikkopplevelsen. Jeg kjenner en hånd på ryggen, men den forsvinner igjen, kropper som blir presset inn i hverandre, men det skjer ikke mer og etter et par timer tennes lysene og jeg står litt forvirret igjen og lurer på hvor du er. Jeg var så sikker at det var her det skulle skje….

Jeg hilser på en del kjente og beveger meg ut av lokalet. Det er flott vær og jeg bestemmer meg for å gå til drosje holdeplassen. Det ligger et stykke bortover gaten og jeg går å grubler litt, ser litt i butikk vinduer og kjenner kroppen min er så klar for sex. Jeg sukker litt og stopper opp utenfor et reisebyrå, ser litt på utstillingen, sol, strender, hav. Drømmer meg litt vekk da jeg plutselig kjenner noen bak meg. Jeg beveger meg et skritt tilsiden og kjenner at den bak følger etter. Det går ilinger gjennom kroppen da jeg skjønner at nå, akkurat nå skjer det. Og husker jeg skal vær passiv, ikke gi tegn til at jeg skjønner det er deg.

Jeg bestemmer meg for å gå videre bortover da jeg kjenner du stå tett inn til meg og hånden din som tar på baken min, beveger seg nedover, ned mot skjørtekanten. Jeg kikker litt rundt, men det er lite folk å se, bare noen få som haster av sted til bilene sine eller for å nå en buss. Ingen enser oss. Hånden din stryker opp og ned og jeg kjenner pusten din i nakken min. Kroppen min sitrer og jeg motstår fristelsen til å lene meg inntil deg. Den andre hånden din er lirker seg innenfor jakken og finner brystet mitt, jeg er så klar, brystvortene er stive og presser mot blondene i bhen. Du tar det ene brystet i hånden din og klemmer litt, før du finner vorten. Dagene før har vært så preget av spenning at jeg kjenner jeg er kåt før du egentlig er i gang. Munnen din ligger inntil øret mitt og pusten din sender signaler om at også du er kåt, veldig kåt.

Plutselig fjerner du hendene og det er rett før jeg sier at du må fortsette men kjenner du legger hånden på korsryggen min og sier ”gå, fremover mot gatehjørnet.” Jeg lurer hvor vi skal og beveger meg bortover. Hjernen min jobber og jeg prøver å se for meg hvor vi skal, rett frem er drosjene, til høyre en sidegate og til venstre en liten grønn lunge med trær, benker og noen små gjemmeplasser. Jeg er sikker på at det er der vi skal, men du fører meg til høyre idet vi kommer til hjørnet. Vi fortsetter litt nedover til vi kommer til et portrom. Gaten er tom, kun biler som kjører forbi og lyser opp gaten foran seg. Du fører meg inn i det mørke portrommet og sier jeg skal stå med ansiktet mot veggen, med bena tett inntil hverandre og hendene skal støtte seg mot veggen. Jeg gjør som du sier og smiler litt, vel vitende om at dette skal bli noe jeg drømmer om i ensomme stunder. Hele stemningen er så hinsides uvirkelig. Så kjenner jeg hendene dine starte sin vandring, fra knærne leker deg seg oppover og skjørtet mitt blir dratt oppover. Kroppen min dirrer og jeg prøver å spre bena litt, vil du skal ta på innsiden av lårene, men du presser dem sammen igjen. Jeg kjenner trusen er fuktig, jeg er så kåt og så klar. Du tar deg god tid, og tilslutt når fingrene dine huden over strømpene. Skjørtet mitt skjuler ikke noe lenger og jeg kjenner tungen din øverst bak på låret. Fingene dine følger string trusen og lirker den tilside for å starte en forsiktig massering, presser seg inn mellom lårene mine, stryker lett over klitten, følger sprekken frem og tilbake, sakte og forsiktig. Tungen din beveger seg over baken min, finner hullet og masserer den. Jeg lener meg tungt mot veggen og holder tilbake et stønn. Du kjenner hvor fuktig jeg er og plutselig trekker du deg tilbake og sier: ”ta et stort skritt tilbake, og knapp opp blusen din, spre bena så langt du kan, len deg fremover mot veggen med øynene igjen.” Jeg sier ingenting men gjør det du ber om. Kroppen din glir inn mellom meg og veggen og munnen din finner brystvorten min, utenpå bhen, suger, småbiter og kroppen min reagerer, jeg kjenner det kribler fra hodet ned til bena og nå er jeg våt, ikke fuktig lenger, våt.

Hendene dine stryker opp innsiden av lårene, og finner kanten på trusen, den ene masserer rumpehullet mens den andre leker med klitten, glir innenfor leppene og presses sakte inn i meg. Tungen din beveger seg ned langs magen, helt ned til blondene i trusen. Fingrene løfter trusen til siden og tungen din slikker langs det glattbarberte kjønnet mitt, jeg klarer ikke mer, jeg stønner høyt da jeg kjenner en bølge skylle gjennom kroppen og orgasmen gjør at jeg spenner ryggen og skyter kjønnet mitt fremover mot munnen din. Du stopper opp og jeg vet at nå går du kanskje, ingen lyd, helt passiv skulle jeg vær, men det ble for vanskelig. Jeg puster fort og venter til orgasmen gir seg og du forholder deg helt i ro. Jeg våger ikke si noe, står helt i ro og tvinger meg til å puste regelmessig. Etter noen minutter kjenner jeg tungen din igjen, jeg passer meg for å ikke stønne eller bevege meg, bare nyte , stille, passiv nytelse.

Å for en deilig følelse, fingene dine, tungen din som utforsker leppene, glir innen for, smaker på meg. Jeg vet at om du fortsetter så kommer jeg igjen snart. Jeg lurer på om noen ser oss, har sett oss. Tid og sted er uvirkelig, jeg er kun opptatt av følelsene, jeg holder øynene igjen og kjenner at du trekker deg vekk. Du stiller deg bak meg og hører at du åpner buksen din. ”Bøy deg lenger frem” sier du og jeg tar et skritt tilbake og lener meg tungt inntil veggen. Kroppen skjelver, dels av opplevelsen, dels av å stå i ro i den samme stillingen. Den ene hånden din støtter seg på baken min, mens den andre fører kuken din langs kjønnet mitt. Starter bak presser litt mot hullet og glir fremover, blir våt av saftene mine og stryker frem og tilbake.. bak igjen presser mot hullet, glir litt innenfor, så fremover igjen. Jeg kjenner den er hard, og motstår fristelsen til å bevege meg mot deg, står bare her og vil at du skal føre den inn i meg, ta meg nå…

Du plasserer den mellom leppene, klar i åpningen og skyver den så vidt innenfor. Den andre hånden fukter fingene i saftene mine og presser seg inn i hullet bak, jeg klarer snart ikke stå iro, men redselen for at du skal slutte gjør at jeg biter tennene sammen og konsentrere meg om å ikke bevege meg, ikke stønne, ikke si noe. Du beveger deg sakte frem og tilbake, glir så vidt inn og ut av meg og jeg hører på pusten din at du snart er klar. Uten advarsel støter du hardt inn i meg, jeg spenner underlivet, redd for hver minste bevegelse, fingrene dine beveger seg inn og ut og du tar meg hardt, og raskt nå, glir hardt inn og trekker deg nesten helt ut. Takten øker og jeg vet at jeg snart
må gi inn for lysten til å støte imot. Hendene dine holder om hoftene mine nå og du støter hardere og raskere, inn og ut. Du stønner og jeg glemmer alle formaningene, kroppen beveger seg mot deg og vi finner rytmen og jeg kjenner jeg kommer i en orgasme så kraftig at det nesten gjør vondt. Samtidig eksploderer du og spruter sæden din inn, pumper inn i meg og jeg kjenner det renner safter og sæd nedover lårene mine for hvert støt. Jeg stønner og puster høyt og lurer på om jeg noen gang har hatt en slik orgasme, hele kroppen er som i brann og jeg kjenner at det bølger gjennom hele meg. Du fortsetter til du kjenner kroppen min skjelver av utmattelse, tempo roer seg ned og tilslutt trekker du deg ut, lar meg reise meg, fremdeles mot veggen, du kysser meg på nakken og stryker over ryggen min. Jeg puster kraftig og kjenner at du trekker deg vekk og hører du lukker glidelåsen i buksen. Jeg må snart snu meg, se deg, smile til deg… men når jeg har fått summet meg, fått dratt skjørtet mitt ned og snur meg, så er du vekk.

Jeg skynder meg ut av portrommet mens jeg knapper blusen og ser ryggen din mens du runder hjørnet. Det var avtalen, ikke se deg, jeg visste det, men min første innskytelse var å følge etter deg. Jeg går ut på fortauet og lurer hva jeg skal gjøre, men akkurat idet jeg bestemmer meg for å følge etter stopper en drosje opp, og sjåføren sier ”Hei, jeg har fått en beskjed om å kjøre deg hjem. Ble stanset av en mann i gaten og turen er betalt”. Jeg setter meg i drosjen og blir kjørt hjem. Vel innenfor dørene hjemme kjenner jeg at kroppen er matt, trett og jeg drar av meg klærne, siger ned på sengen og sovner mens jeg gjenopplever det som har skjedd. Jeg våkner neste morgen og tenker på gårsdagens opplevelse, oppdager at hendene er skitne og kroppen dufter av kjente og ukjente lukter. Jeg hører det piper i mobilen, melding mottatt. Smiler når jeg ser ditt navn og trykker den frem.

Jeg får frysninger på ryggen da jeg leser følgende tekst…. Beklager det ikke ble noe av vår fantasi, måtte hjem i går formiddag… vi tar det igjen neste gang jeg er i byen….