En pluss to er tre.. kant.

Jeg sitter på sengekanten. Gjennomsiktig rød BH med sorte blondekanter og matchende gjennomsiktig rød stringtruse. Jeg drar på meg de sorte strømpene og slipper dem midt på låret så de smeller litt. Jeg tenker ikke på så mye, men jeg merker at jeg er nervøs, og spent. Det er en spennende følelse som går gjennom kroppen. Jeg merker at det kribler og fitta mi er hoven, men ikke våt utenpå, jeg har ikke rørt den.

Det ringer på døra og jeg reiser meg opp, drar på meg neglisjéen og går ut av soverommet. *Hva om en av dem, eller begge, ombestemmer seg?* Jeg har leita lenge, leita etter, ikke bare en men to kjekke, sexy unge menn som vil gi meg opplevelsen jeg har fantasert om. Det er ikke en fantasi som har «wow faktor» men heller er relativt normal fantasi. Jeg spøker ofte om at man alltid skal ha to, men en del av meg mener det. Jeg tror jeg hadde passa perfekt som bigamist – slik som i filmen Savages, hvor den sykt vakre kvinnen «Ophelia», bor sammen med og elsker to menn. Den følelsen av å bli oppslukt i begjær og sex.. med to.. mmmm. Han som elsker vilt og følsomt med deg og han som knuller deg hemningsløst og lystent.

Når jeg har venta så lenge på å ha trekant, ville jeg også være sikker på at de virkelig tenner meg, utseendemessig. Det sies at man ikke skal ha trekant med folk man kjenner, derfor er disse fremmede. Det ser ut som de er kjekke, vi har utveksla bilder, chatta og med anspent kropp åpner jeg døra. Jeg smiler. Letta. Vi ser på hverandre, flakker litt med blikkene og går inn. «Du ser lekker ut», kommer det fra han rett bak meg. Jeg rødmer litt. «Jeg er kåt» svarer jeg, bare for å sette stemninga med en gang.

– Kan jeg tilby noe? Litt vin kanskje? – Jeg har en sterk forkjærlighet for vin. Dyp rød farge, sensuell duft av krydder og temperert til litt kaldere enn vanlig temperatur. Følelsen den gir når den treffer brystvorta og drypper ned på magen for så å renne videre nedover mot klitten. Stripa danner et mønster over magen, den setter spor. «Ja, takk, jeg tar gjerne litt vin», Martin smilte; «jeg vet jo at DU liker det». Magnus så på meg som om han ville spise meg opp; «Det eneste jeg vil smake på nå er fitta di. Ta med deg vinflaska og kom hit».

Direkte, ærlig. Jeg står foran Magnus og skjenker vin til Martin i det han drar trusa mi til sides og setter tungespissen på klitten. Han er så vidt borti den og jeg trekker pusten dypt. To hender stryker meg på lårene og når jeg innser at de er Martins blir alt så mye mer reelt. Jeg får gåsehud. Hendene hans beveger seg oppover midja mi og han reiser seg opp og stiller seg tett inntil meg bak. Jeg kjenner at han har stå. Han tar vinglasset og drikker en slurk over skuldra mi og biter meg lett på halsen i det tunga til Magnus breier seg ut over fitta mi. Jeg stønner og legger hodet bakover mot skuldra til Martin. «Du liker det din tøs?». – mhm.

Gutta møtte hverandre tidligere i dag, for å snakke litt over en øl. Jeg liker å tro at de har diskutert hva de skal gjøre med meg, hvordan de skal tilfredsstille meg. Men saken er at de har snakket om hvordan å forholde seg til hverandre mens de knuller meg. Det er klart at det ligger en del usagte tanker i en trekant med to menn. Skal de gjøre noe med hverandre? Når blir det for intimt? Vi har vært klare fra starten på at de skal kun bruke meg som sin nytelse, ikke hverandre. Magnus kler av seg der han sitter på huk foran meg og pikken velter ut av bokseren. Han smårunker mens tunga hans leker med meg. Jeg er så oppslukt i nytelsen at jeg ikke merker at Martin har kledd av seg og legger pikken mot rumpa mi. «Snart kommer jeg til å presse pikken min inn i den trange deilige fitta di og gjøre den våt før den skal inn i rumpa». Martin åpner opp BH`en min og tar den av og Magnus drar ned stringtrusa.

Martin heller vin ned fra skuldra mi og den renner med raskt tempo over hver eneste form på vei ned mot fitta. Der står jeg, kun iført blondestrømper, ingenting kan fange opp vinen.. annet enn Magnus` tunge i det vinen drypper fra fitta mi og ned på gulvet. Jeg ynker meg. Jeg er så kåt. Kald vin og varm tunge er en herlig kombinasjon. Magnus suger på klitten og Martin løfter foten min og presser seg inn i meg. «Åh, så jævla deilig å kjenne fitta di din lille… hore». Han knuller meg hardt. Magnus reiser seg opp og kysser meg. Det smaker deilig av kyssene. Det smaker sex. «Ikke hør på han, du er ikke en hore.. du er en nytelse». Martin knuller meg hardere før han trekker seg ut. Deretter kjenner jeg en annen pikk presse seg inn i meg. Magnus kysser meg og presser seg dypt mens Martin holder foten min. «Sett foten på bordet, jeg må ta frem glidemiddel». Jeg vet hva som kommer til å skje. Jeg er så spent. Det mest tennende og spennende med det hele. Jeg ser for meg at jeg liker det – jeg tror det. Det kommer til å bli den deiligste følelsen jeg har kjent i sex. DP. Dobbel Penetrasjon. Jeg har prøvd det selv med dildoer, men verken størrelse eller form kan matche gutta.

Magnus stønner mens han knuller meg og bak meg kjenner jeg at Martin kommer tett innpå meg igjen. Martin gnir meg på brystene og spør: «Er du klar for å kjenne oss begge inni deg? Klar for at jeg skal knulle ræva di og Magnus fitta di? Jeg skal knulle deg til du klynker og bønnfaller meg om å stanse!». Han er så rappkjefta, så frekk, jeg elsker det. Vet jo at det bare ligger i kjeften hans, han er så sexy og frekkheten tenner meg enda mer. Magnus stopper opp og drar pikken ut. Jeg kjenner pikkhodet til Martin i analåpninga mi og han presser seg litt inn, strekker seg etter vinen og sier «Ta en sipp, slapp av». Han holder glasset og heller på så munnen min søler vin som renner ned. Magnus bøyer seg og sleiker det som havner på klitten. Jeg stønner igjen og når lufta er ute av meg presser Martin seg inn. «Aaaah, aaah, aaahowch», er alt jeg klarer å stønne. Vet ikke helt om det er deilig eller vondt. Magnus reiser seg, tar tak i pikken sin og fører den mot vaginalåpninga mi. Han presser på. Det er sykt trangt men jeg er så våt at kuken glir lett inn. Martin står helt i ro; «AH, fy faen. FY faen. Det er så trangt» Stønner han, «at jeg ikke vet om jeg våger å bevege meg, tenk om vi knuller deg sønder». Magnus knuller meg godt mens han holder ansiktet mitt med hendene og kysser meg. Det er så våte kyss. Jeg liker ikke våte kyss men alt kjennes så vått ut, det er så deilig. Jeg er full av rødvin og Martin heller på siste slurk før han setter glasset bort. Jeg er varm, svett, fitta mi er våt, analen min er våt. Halsen min som Martin biter på er våt. Pikken til Magnus som knuller fitta mi er full av rødvin. «Jeg klarer ikke stå i ro mer» stønner Martin og begynner å knulle ræva mi sakte. Jeg sier ikke noe, jeg har mista taleevne, helt oppslukt av følelsen dette gir meg. Jeg legger hodet bak på Martins skulder igjen og Magnus gnir på klitten min mens Martin tar godt tak rundt meg og klemmer meg ned mot kroppen sin. Det er nytelse. Jeg nyter.

-Jeg kommer til å komme hvis dere fortsetter sånn. «Ja, kom for oss, la kroppen rive deg gjennom en orgasme. La fitta di renne av fittesaft på pikken til Magnus, så det blir jævla vått og glatt for han til å bunne deg skikkelig». Jeg velter i orgasme og stønner så høyt at jeg er sikker på at jeg vekker hele nabolaget. Klitten vibrerer og føttene mine skjelver og jeg griper tak i kjønnsleppene. Hyler mer en jeg stønner. «Det er så trangt. Kom det fra Martin. «Og vått» sa Magnus. «Jeg kommer i ræva di nå, jeg fyller deg med spermen min. Fyller deg helt!» Han stønner og stønner og jeg kjenner at han kommer, han knuller meg nesten sidelengs. «Åh din fitte, du er så trang din fitte! Jeg tømmer meg i deg!». Han fyller meg før han trekker seg ut, og Magnus sier: «Du må suge meg, jeg kommer snart. Jeg skal sprute på deg». Jeg setter meg på kne foran han og suger han mens han selv holder pikken. Martin stiller seg bak meg, tar tak under haka mi og ber meg suge Magnus hardere mens han løfter hodet mitt litt opp. Jeg kjenner at sæden til Martin renner fra baken min. Leppene mine prikker av at pikkhodet til Magnus går kjapt inn og ut av munnen min. Magnus stønner. «Jeg skal legge spermen min på munnen din når den er lukka. Lukk munnen din». Martin griper vinflaska og heller rødvin på munnen min, det siver litt inn og tunga mi sleiker det bort. «Jeg kommer!». Magnus klemmer pikken og legger pikkhodet i munnvika mi. Spruten hans er varm og deilig å kjenne og jeg gaper. Han runker litt til og presser det siste utover brystene mine. Den gyllne huden min er farget av rødvinssøl og sperm. Vi ser på hverandre, smiler og ingen av oss sier noe på en stund.

«Gå og dusj, så vi kan legge oss» sier Martin. – Hæh? Legge oss? «Ja, du må ikke tro at vi går nå, det er sent og, jeg i alle fall, trenger kos. «Mhm» Svarte Magnus. Litt perpleks vandret jeg til dusjen. Kanskje det ikke er så stor forskjell på meg og frøken «O» likevel? Bortsett fra California-nykker, blondt hår, modellkropp, et tonn med penger og all trøbbel hun havner i? Vel det ordner seg for snille piker. I alle fall for kåte piker.. som tør å foreslå, eller kreve. Do I hear trouble coming my way?