Hvordan ta erotiske bilder til din elskede

Et erotisk bilde fra din partner kan være en gledelig overraskelse for enhver i et forhold. Det kan også være en flott måte å tenne gnisten i et kjølnende forhold. Det erotiske bildet sier mer enn tusen ord til partneren din. Det sier også at du tenner på dem og ønsker intimitet. Av den grunn er det en god idé å kle seg naken og overraske det sekundet de minst forventer det, og gi dem den beste gaven du kan og det er deg selv. Her er det noen tips som vil gi de beste resultater når du tar et erotisk bilde.

Forberedelser

Selv om du har et godt øye for å ta bilder, må du forberede deg selv og omgivelsene. Selvfølgelig kan du bruke mobiltelefon og sende mms, men om du legger litt sjel i bildet vil det blir mye bedre. Den beste plassen for erotiske bilder vil selvfølgelig være på soverommet, spesielt dersom du får inn mye naturlig lys. Du bør også se til at omgivelsene er ryddig for å få et estetisk riktig bilde. Du må gjøre deg kjent hvordan selvutløser virker og at når du trykker på knappen så har du tid til å komme i rett posisjon. Du bør ta noen prøve-shoots før du tar de virkelige bildene. Det bra med digitale kamera er at du kan ta flere bilder og plukke ut de beste. Det er godt å ha noen å velge mellom.

Setting

Du trenger ikke ta bilder på soverommet, du kan velge å være kreativ. Tenk på de fantasiene dere begge har og la deg inspirere av det. Dersom du har tenkt over fantasien noen dager før bildet skal tas, så har du tid til å skaffe riktig tilbehør. Det er ekstra givende dersom du bruker kostymer, erotiske klær og/eller har sensuelle bakgrunner. Bildet du tar kan være begynnelsen på et rollespill som du kan ha planlagt for dagens hyrdestund.  Bildet kan være den ene tingen du trenger for å gjøre partnerens fantasi til virkelighet, mens du samtidig storkoser deg og viser hvor kreativ du kan være. Du sender mye mer enn et bilde, du sier også til din partner at du hører på hva de ønsker og at du er villig og ønsker å tilfredsstille.

Senk skuldrene

Det beste bildet vil bli tatt når du føler deg komfortabel og avslappet. Dersom du har problemer med selvtilliten, hold tankene borte fra bildet ved å gjøre noe du liker eller gå en plass som du liker å være.  Drikk en beroligende te og gjør det som må til for å føle deg sexy og sensuell. Et glass med vin og litt stemningsmusikk hjelper ofte. Når du føler deg klar, så setter du i gang. Ikke vær redd for å ta et bilde iført undertøy dersom du ikke føler for å være naken. Etter at du har sett på undertøysbildene vil du antageligvis være mer avslappet og klar for å ta det skrittet videre. Hvis ikke, så prøver du å ta bilder med så lite klær som mulig.

Vinkler

Bortsett fra lyssetting i rommet må du også vurdere vinklen bildet skal tas fra. Har du noen gang sett hvor oppstilt det kan se ut når du ser rett inn i kamera? Den beste måten å få et naturlig smil på er å bruke forskjellige vinkler. Ikke kikk direkte ikke inn i kamera i mer en to prøvebilder. Senk haka og hev den litt opp igjen. Plasser kamerat på forskjellige steder, slik at du får forskjellige vinklinger av kroppen din. Dette gjør du for å finne ut hvilken vinkel du ser best ut fra. Når du har bestemt deg, så er det dét bildet elskeren din vil tenne på.

 

Dersom du har problemer med å forføre en kvinne, så kan være det være fordi du ikke treffer de rette punktene for å få henne i rette humør.  Alle kvinner er forskjellige, men de fleste har visse punkter på kroppen som kan trigge den lidenskaplige responsen du søker.  Disse triggerne virker når kvinnen allerede har funnet deg attraktiv, fordi de krever en viss grad av nærhet. Du kan ikke bare berøre en kvinne  du ikke kjenner på disse trigge-områdene og forvente at hun vil hoppe i seng med deg, det er ikke sånn det virker. Istedenfor er det slik at disse punktene kan få ting i gang slik at hun ønsker å være nærmere deg og vil nyte berøringen. Jo mer hun nyter samværet med deg jo mer vil hun ha deg.

Første trigger: Korsryggen

Dette er det første punktet du bør berøre henne på når du ute på en date med henne. Det betyr ikke at du skal plassere fingrene dine der å dytte. Det er ikke denne type berøring som fungerer. I stedet legger du hånden på korsryggen hennes, på en lett måte. La oss si at du åpner en dør for henne, som den perfekte gentleman du er. Når døren er åpen, plasserer du ganske enkelt hånden på korsryggen og lar henne entre først. Du kan gjøre det samme når du danser eller spaserer. Ikke ta helt av, gjør du det maks 3-5 ganger i løpet av daten, så er dette nok til å sende et signal. Dette er bare en form for kontakt som gir en forsmak på hva som kommer

Andre trigger: Håret hennes

Håret er et av de punktene som kan få en kvinne våt, men det er ikke sikkert du når det punktet på første daten med mindre du er ’smooth’. Å la fingrene dine gli gjennom håret hennes, er en av de beste måtene å forføre henne på og ikke uten grunn en meget populær sangstrofe. Nesten alle kvinner liker denne følelsen og med veldig få unntak vil det lede til lidenskaplige sex. Forsikre deg om at du lar fingrene gli bak øret hennes og vær lett i berøringen. Å se henne i øynene med et smil samtidig som du gjør dette, vil garantert gi deg stjerne i boka.

Tredje trigger: Nakken

Straks ting blir hetere, så vil dere begynne å kysse. Kyssing betyr ikke bare å sikte på leppene, du kan være kreativ å kysse henne flere plasser på kroppen og det ene området du ikke kan gå glipp av er nakken hennes. Husk at du ikke går på ungdomsskolen lenger, så vær bevisst på hvordan du kysser nakken/halsen hennes, du ønsker ikke å lage noe sugemerker. Bruk leppene og hendene og varierer mellom leppene hennes og nakken og hun vil brenne av begjær i løpet av kort tid. Nakken er et av de punktene som roper lidenskap og når du vet hvordan du skal gjøre denne manøveren, så er du garantert på vei mot en het natt.

Fjerde trigger: Ørene

Dette er en av de letteste manøvre du kan gjøre dersom du vet nøyaktig hva hun liker å høre. Det du må gjøre når du vil få henne i gang, er å hviske henne i øret, ikke snakke (jo da, dirty-talk det kommer seinere). Å hviske i øret hennes tillater at du kommer lekende lett til et av beste trigge-områdene, og om noen har blåst deg lett i øret, så vet du hvor godt det føles. Hvert ord som hviskes er et lite vindpust på øret hennes og når du samtidig visker de tingene som tenner henne, så får du dobbel effekt.