En sommerdag

Hvordan jeg havnet i situasjonen aner jeg ikke. Vel hadde jeg fantasert om det, men trodde aldri det kom til å bli virkelighet. Alt startet en varm sommerdag. Jeg hadde fått for meg å gå en tur. Bruke tiden på noe annet enn jeg vanligvis gjør…. Og gjett om det blei annerledes…

Solen skinner fra skyfri himmel. Jeg er kledd i ett lett sommerskjørt. Uten truse. Deilig å kjenne den svale vinden blåse lett under skjørtet mitt. Vite at ingen jeg møter, ingen som kjører forbi meg på veien vet at jeg ikke har truse på. Tanken gjør meg småkåt. Og sammen med vinden som blåser lett under skjørtet, gjør det meg våt og glatt. Jeg begynner å leke med tanken på å finne meg ett stille og rolig sted. Begynner å se meg om etter en slik plass. Jeg blir bare våtere under skjørtet. Lar hånden gli lett og umerkelig, for andre, utenpå skjørtet. Deilig.

Finner en liten vei som jeg vet fører ned til ett lite vann. Vet at det ikke er så mange som bruker å gå dit. Jeg er heldig, ingen er der. Jeg har hele vannet og stedet for meg selv. Setter meg i vannkanten, drar opp skjørtet. Vannet er kjølig. Lar det kalde vannet skvulpe mot fitta mi. Nyter følelsen. Lukker øynene og bare nyter å kjenne jeg blir kåtere. Lar fingrene mine gli gjennom den glatte og våte fitta mi. Lener meg tilbake i gresset. Nyter fingrene mine. Åh, jeg skulle gjerne hatt en mann nå.

Brått våkner jeg fra drømmen min. Hører en stemme bak meg. Kåt jente, spør han. En mann sitter oppe ved skogkanten. Han har kledd av seg og sitter og runker. Jeg skammer meg. Aner ikke hvor lenge han har sittet der og sett meg gni fitta mi. Han er i tredve-førtiårsalderen. Ett bestemt ansikt, men likevel snilt. Kan nesten se ut som om du har lyst på pikk, sier han. Jeg svelger tungt og ser på han med slørete øyne. Klarer ikke helt å ta hånda vekk fra den bløte fitta mi. Han ber meg om å fortsette. Gjør deg klar, sier han. Og la meg se, legger han til. Snu deg litt sånn at jeg ser fitta di, ser om den er klar og våt, sier han.

Jeg snur meg litt, sånn at han kan se. Kåtheten raser i kroppen. Følelsen av å ligge foran en totalt ukjent mann og gni fitta mi sånn at han ser, gjør meg vanvittig kåt. Han sitter rolig og runker, ser på meg. Kjenner at det raser en feber i meg, ikke til å stoppe. Ingenting kunne fått meg til å slutte nå. Kom hit, sier han brått. Jeg reiser meg, vil bort til han. Han smiler. Søtt det der, sier han, men kryp jente! Kryp! Ordet får meg til å stønne ubemerket. Jeg ser på han. NÅ, sier han, ned på kne og kryp hit til meg. Ned på alle fire. Herregud jeg føler meg dum. Lystrer hvert minste lille vink fra denne fremmede som sitter rolig og ser på meg med blå øyne.

Gresset er akkurat så langt at det stryker mot den bløte fitta mi der jeg krabber mot han med senket blikk, 10 meter vekk fra meg. Det føles uendelig langt, men gresset som stryker fitta mi og kåtheten gjør at jeg kryper, nå uten å føle meg helt dum. Jeg vil bort til han, smake på den stive, flotte pikken hans. En meter igjen. Stemmen hans får meg til å skvette. Stopp, sier han. Ånei, tenker jeg. Ikke nå, bare en meter unna. Sett deg på kne, spredte ben. Armene bak hodet og senk blikket ditt, sier han. Jeg nøler. Ser på han, ser etter nåde. Blikket hans er strengt nå. Jeg vet hva jeg har å gjøre. Setter meg opp i posisjonen han vil ha meg. Kjenner sola varme i ryggen. Vinden blåser sval mot brystene mine. Gjør at vortene mine knopper seg.

Jeg aner ikke hvor lenge jeg har sittet sånn, det føle som en evighet. Han bare ser på meg, gransker kroppen min, bevegelsene mine. Han reiser seg. Kommer helt bort til meg. Pikken hans er ti cm unna munnen min. Guud, jeg har lyst til å smake på den, men tør ikke. Ikke etter det bestemte blikket han ga meg før jeg satte meg opp. Han tar vortene mine mellom pekefingeren og tommelen sin. Klyper. Jeg stønner. Jasså, så det likte du, sier han. Smiler til meg. Jeg nikker. Hørte ikke, sier han spørrende. Ja, jeg liker det, sier jeg lavt med blikket senket mot bakken. Hører fortsatt ikke, sier han. Ja, jeg liker det, sier jeg med tydelig stemme. Flink jente det, sier han smilende. Tar tak i vortene mine igjen på samme måte. Klyper hardere nå. Jeg biter tennene sammen. Han fortsetter, klyper så hardt at jeg bare må slippe ett lite skrik. Jeg himler med øynene. Er så kåt at jeg kjenner det kribler i hele kroppen. Samtidig ser jeg meg fort rundt. Redd noen skal komme. Ser ingen og gir meg hen til nytelsen igjen. Han går bak meg, slipper ikke taket i vortene. Gnir pikken sin langs ryggen min. Jeg kjenner den stor, stiv og klar. Munnen min slipper ett lite stønn. Retter meg mer opp i ryggen. Han drar i vortene mine, slipper de brått, lar hendene gli nedover magen min. Ned til den våte fitta. Nå skjelver jeg. Blir gal snart. Hendene hans og nærværet hans gjør meg gal, sprø og skjelvende kåt.

Du er klar kjenner jeg, sier han. Mmm, sier jeg. Klarer ikke si mer akkurat nå. Trodde du hadde lært å snakke, sier han. Jeg skjelver, kroppen min greier snart ikke mer. Prøver å si noe, men får det ikke til. Vel, sier han, får lære deg det da. Ned på alle fire igjen jente, sier han. Jeg lystrer automatisk. Setter begge hendene i bakken. Hodet ned. Sprer bena litt. Flott utsikt, sier han der han står bak meg og ser rett inn i fitta mi, men det mangler noe her. Brekker av en bjørkekvist fra en liten spinkel bjørk. Kanskje du lærer å snakke nå, sier han. Det første slaget fra kvisten svir skikkelig. Ett til. Enda ett. Det var tre raske.

Tårene står i øynene mine. Åh, som det svir. Hmm, sier han, ikke lært ennå nei. Nei, nei, da blir det ti til da. Jeg hulker, ser på han. Vær så snill, sier jeg med bedende ydmyk stemme. Ånei du, du får lære skikkelig, sier han, når du først skal lære. Men jeg skal være snill, du skal slippe å telle selv, sier han. Ett forsiktig igjen, enda ett, litt hardere. Begynner å bli bra farge, sier han. Jeg spenner alle musklene i kroppen. Kjenner varmen begynner å bre seg i kroppen allerede. Ett til, hardere nå, pause, enda ett like hardt. Gosh som det svir, men varmen det gir gjør meg motstandsløs. Jeg nyter bare nå. Venter på seks til. De kommer raskt. Hardt. Deilig.

Han stopper opp, legger fra seg kvisten. Ser på meg. Trenger ikke se på meg lenge. Ja, sier jeg høyt og tydelig, jeg har lært nå. Vil du være så snill og bruke meg nå, bruke pikken din på meg, tømme deg i meg, la meg få komme. Bruk meg som du har lyst og vil. Vær så snill, sier jeg med bedende stemme. Sprer bena mine enda mer, åpner opp fitta mi for han. Bruk meg. Knull meg hardt og lenge. Tøm deg og la meg ligge igjen som ett ludder, sier jeg.

Fliink jente, sier han og smiler, kommer mot meg. Setter pikken mot fitta mi og glir lett inn i den våte grotten. Helt til bunn i ett langt, hardt støt. Jeg stønner, beveger meg mot han. Det kribler i hele kroppen. Jeg vil ha mer. Han gir meg det jeg vil ha. Støter i meg hardt. Langt inn i meg. Gang på gang. Jeg skriker, eksploderer snart. Han fortsetter i samme rasende tempo. Rumpa svir litt hver gang han støter i meg, etter bjørkekvisten. Men det gjør meg bare villere og mer kåt. Han stønner bak meg, kom nå jente, sier han. For en befrielse, jeg lar alt strømme gjennom meg, nyter å eksplodere i en herlig orgasme med pikken hans langt inne i meg. Han tømmer seg i meg. Spruter all sæden sin inn i meg. Trekker seg ut av meg og lar meg ligge igjen i gresset. Utpult. Utslitt.

Herlig lite ludder du, sier han, mens han kler på seg. Jeg smiler til han, tusen takk, sier jeg. Fortsatt ute av stand til å reise meg. Kos deg, sier han og smiler, i det han reiser seg og går fra meg, fortsatt liggende utpult i gresset…