En varm sommerdag…..

Det var en lørdag formiddag i sentrum.. ute var det sinnsykt varmt… alle som var ute hadde minimalt med klær på seg.. selv så hadde jeg bare en dongerishorts og en singlet på meg, men det var så ufattelig varmt den dagen… Etter å ha trasket litt i butikkene følte jeg for å kjøle meg ned litt,.. så jeg gikk inn på en kiosk for å kjøpe meg en is.. jeg tok en bit av den saftige isen idet du kom inn døra… jeg hold på å få isen i vrangstrupen da jeg så hva du hadde på deg… et sinnsykt kort miniskjørt og en matchende trang topp og musefletter…

Jeg sto nesten paralysert og fulgte dine minste bevegelser med falkeblikk.. Djizess du var faen meg hot altså.. du gikk rett forbi meg og strake veien til is-disken og bøyde deg over kanten for å finne din favoritt…Jeg lot ikke blikket slippe fra kroppen din et sekund… jeg tror til og med at jeg glemte å blunke der jeg sto… Du måtte strekke deg litt ekstra langt for å nå den isen du ville ha… du stilte deg på tå og bøyde deg framover.. jeg fikk da se et lite glimt av himmelen… -men i helvette .. er du naken under skjørtet tenkte jeg… dette må virkelig undersøkes nærmere..

Jeg tok med meg isen og gikk ut og satte meg på en av benkene utenfor kiosken.. og ikke lenge etter kom du også ut, og med et lite små frekt smil satte du deg ikke med mitt ord.. men på benken rett over meg… og du satte deg på bordet slik at jeg hadde utsikt rett i det aller helligste hvis du ville.. jeg satt der og spiste isen min og fjernet ikke blikket fra mellom bena dine et sekund… hadde du, eller hadde du ikke truse på… det var spørsmålet… Mens du satt der som en liten uskyldig skolepike og suttet på isen din var det plutselig noe som blinket til meg.. vinden hadde tatt tak i skjørtet ditt og løftet det litt slik at fitta di vistes…og du var så våt og kåt der du satt at fitta di sendte meg morsekoder når den glinset i sola.. Herlig tenkte jeg og røyste meg og gikk bort til bordet ditt…

Da jeg kom bort til benken din satte jeg meg ned med et lurt smil om munnen.. Sekundet etter løftet du det ene benet og la det oppå bordet.. skjørtet skjulte fortsatt fitta di.. Og det var kun vi to på hele plassen som viste at her var det varmt i dag… Siden foten din lå på bordet ville den delvis skjule armen min for forbipasserende.. Så jeg la ned armen og gradvis fulgte innersiden av låret ditt med fingrene.. centimeter for centimeter nærmet jeg meg.. men lenge før jeg nådde fram ble jeg overasket av at du var så klissvåt at det var en stor damm med fittesaft der du satt.. jeg dyppet fingrene mine i det og smakte på.. joda… det var ingen tvil..

fingrene mine fortsatte jakten på ungdomskilden..

Jeg så hele kroppen din riste når jeg traff klitten din… du måtte bite deg i underleppa for ikke å stønne for høyt… For du stønnet og lukket øynene med et lite klynk når jeg sklei inn den første fingeren inn… Faen her var det glatt… og jeg lirket inn de resterende fingrene foruten tommelen… med tommelen masserer jeg klitten din for hvert støt du fikk… Stønningen din, den våte barberte fitta di og tanken på å bli oppdaget gjorde meg ufattelig kåt… og kuken min hadde allerede vokst i shortsen min og sto i stram givakt som et lite telt .. dette så du og tok av deg sandalen og begynte å massere kuken utenpå shortsen med foten din mens du så på meg og freste vill i blikket til meg: JEG VIL HA MERE!!…

Jeg dimitterte tommelen min og lirket den og opp i fitta di.. det var trangt.. men du bet tenna sammen og slukte hele hånda mi mens fittesaftene dine rant nedover armen min…. orgasmen din fikk hele bordet til å riste.. samt en del folk rundt snudde lett på hodet i nysgjerrighetens navn…jeg tok ut hånda som var klissvåt og tørket den på shortsen.. jeg røyste meg og ga deg et kyss og hvisket til deg.. – Klar for runde 2?.. Følg meg sa jeg.. du røyste deg og fulgte etter.. på bordet var det en stor våt flekk etter deg.. du smilte og rettet på skjørtet…

Jeg begynte å gå mot et kjøpesenter og du fulgte etter mens du lurte fælt på hva jeg hadde i tankene.. Jeg signaliserte til deg at du skulle gå først opp rulletrappa slik at jeg fikk fritt innsyn til de fuktige rumpeballene dine…du gjorde så mye mere enn det.. du bøyde deg lett forover og ga innsyn til den glinsende fitta di… og på innsiden av lårene rant det små dråper ned… Da vi kom opp i kles avdelingen sa jeg til deg at u skulle se deg omkring litt før du gikk inn i det prøverommet som jeg pekte ut… selv så gikk jeg inn i prøverommet med en gang… etter en liten stund som virket som en evighet fant du veien inn i prøverommet.. der satt jeg med kuken i hånda.. stiv som et spett og ventet på deg… – Er den til meg? spurte du med et søtt smil om munnen din… og før du fikk svaret tok jeg tak i museflettene dine og dro den sexy munnen din over kuken min… Mens du satt på huk å smattet og sugde meg så jeg at du lekte vilt med deg selv med den ledige hånda di… og fittesaftene dine dryppet som små beskjedne regndråper på gulvet i takt med fingrenes lek med klitten og musa..

Men så var det nok smatting på deg.. jeg ville kjenne fitta di tredd nedover kuken min… jeg beordret deg opp og med ryggen til meg slik at du lettere kunne sette deg ned… og det gjorde du.. du fortsatte den bevegelsen i et saftig ritt.. Du hoppet opp og ned på meg så voldsomt at hele prøverommet ristet.. men det brydde vi oss ikke noe om der og da… du snudde deg plutselig og fortsatte rittet mens du pisket brystene i ansiktet mitt… Brystvortene sto imot meg som to frosne erter og formelt ba om å bli bitt i… Jeg puttet de i munnen litt og småbet mens jeg ba deg roe rittet litt… jeg ba deg røyse deg litt.. jeg tok så og presset kuken mot toer\'n din… den smatt inn som smurt… smurt med fittesafter…

Jeg knullet den trange rumpa di alt jeg klarte mens jeg masserte klitten din med tomlene.. du red som en gal på meg og vi klinte heftig… men plutselig gikk det for deg og bet meg i underleppa da du kom….. Jeg viste den perfekte straffen for det… rett før jeg kom selv tok jeg kuken ut av toer\'n din og så løftet jeg deg opp og satt deg ned på benken og kjørte kuken min i munnen din og knullet deg til det gikk for meg… jeg sprutet munnen din full, du svelget unna det du klarte men litt rant nedover munnviken din.. jeg slikket det opp og gikk over i et heftig kyss hvor jeg kjente smaken av oss begge i en herlig mix…..vi smilte begge to… gode og svette rettet vi på klærne og gikk ut av prøverommet.. mange stirret rart på oss… men en del hadde et smil om munnen… det var jo tross alt en ufattelig varm dag…;)

-the end-