Endelig

Sola skinte varmt, det kunne minne om påske, enda det bare var tidlig i mars. Det var ikke en sky på himmelen, høyt der oppe kunne hun skimte en rovfugl av et eller annet slag når hun kikket under solskjermen. Gudskjelov var det ikke så mye trafikk, en og annen pendler suste forbi, ivrig etter å komme hjem til helgen. Hun satte solbrillene på hodet, og åpna vinduet litt, lot vinden blåse gjennom håret. Deilig, følte seg like fri som fuglen der oppe.

Hun justerte volumknappen, el caco dundret ut av høytalerne, litt mer bass, der var det perfekt. Herlig, tung rock, så høyt at det smalt i brystkassa. Turen virket ikke så lang med skikkelig musikk som selskap. Hun kjører langs Mjøsa mens ’Substitute’ herjer i cd’spilleren, og lar tankene vandre. Forrige gang hun kjørte her, var det i motsatt retning, på vei mot et nytt liv, en ny sjanse. Hun fnyser. Jo da, et nytt liv ble det, men neppe noe bedre. Hverdagene ble fort altfor mange. De første tonene av ’Dislocated’ strømmer ut, og liksom understreker stemningen. Ingen vits i å dvele ved alle dersom, hva hvis og kanskje som hadde det med å dukke opp hver gang hun følte at ting falt på plass.

Snart framme nå, de hadde bestemt å møtes på halvveien. Tenner en ny røyk, nervene begynner å kjennes. Tråkker litt hardere på gassen, er ivrig etter å komme fram, men veldig spent. Har han forandra seg mye? Vil han kjenne henne igjen? Ny låt, hardere denne gangen. Bassen slår, hjertet justerer seg inn etter den, står godt til følelsen av adrenalinet som pumpes ut i det en idiot nesten subber forskjermen. Hun slenger av gårde noen saftige eder som hadde fått en bryggesjauer til å skjemmes.

Men der er avkjøringa mot Elverum. Hun spoler fram, ’Underneath’ skulle passe godt, liksom bygge opp stemninga. Hun er svett i hendene, er så fryktelig spent. Hun får sola i øynene et øyeblikk, justerer solskjermen. Bare én røyk til, så er hun framme. Hånda skjelver, får nesten ikke fyr på den. Tanken på han som venter gjør det vanskelig. Blir han skuffa, angrer han? Må nesten stoppe for å finne igjen pusten, vurderer å snu, men det går jo ikke. Ikke har hun lyst heller. Tør ikke tenke på det som venter, er redd for å miste kontrollen over bilen.

Hun stopper utenfor motellet. Stedet er populært for turister og pendlere, god mat og mulighet for en pust i bakken. Ubevisst kikker hun rundt seg, ser etter kjente ansikter, men vet det er små muligheter for det. Og hun ser etter HAM. Vet han venter. En kaffe kunne vært godt, men hun har ikke tid, utålmodig går hun for å finne rommet.

Det er tomt. Ingen HAM, ikke et spor heller. Rart, hun fikk jo melding ved Minnesund, han sa han skulle være her når hun kom. Jaja, kanskje han var sulten. Hun skreller av seg klærne, vil ta en dusj, føler seg svett og varm av forventning. Skrur vannet så varmt hun orker å ha det. Såper inn kroppen. Kan ikke dy seg, lar hendene gli over bryst og mage. Vortene er harde, huden sitrer ved berøringa. Ikke akkurat ungpikebryster, preget av svangerskap og amming, håper han ikke blir skuffa. Tror det egentlig ikke, men hun har ikke kledd seg naken for en mann på så lenge. Hun lar hånda gli videre nedover, over hofter og mage, tar litt mer såpe og gnir over rumpeballene. Hvis hun lukker øynene, kan hun late som om det er ham. Mmm, hånda finner den lille dusken med hår, litt lenger ned, og der lar hun den stryke tappen. Forsiktig, vil drøye det litt. Leppene er hovne, stikker frekt ut og krever oppmerksomhet. Hun er glatt og våt, såpa gjør det ennå glattere. En finger finner veien mellom leppene, deilig. Hun stryker litt hardere, lar hele hånda rotere over knappen, klarer ikke å stoppe. Hun kommer fort og hardt, forventningen har gjort det sånn.

Pusten blir normal igjen, og hun kan vaske håret. Hun ler for seg selv, føler seg som en tenåring før et stevnemøte. Tuller et håndkle rundt håret, og tar på seg morgenkåpen som ligger framme. Må kle seg , og se om hun kan finne ham. Kanskje han ikke vet at hun har kommet. Ikke vet han hva slags bil hun kjører, heller.

Idet hun går ut av badet, legger en arm seg rundt livet hennes bakfra. Han presser henne mot veggen, håndkleet og badekåpen blir revet av. Han holder henne tett, tett inntil seg, snuser inn lukta av nydusja kvinne. Hun kan ikke røre seg, bare nyter nærheten. Den ene hånda hans griper tak i håret hennes, han drar hodet bakover så han kan kysse det følsomme stedet på halsen. Småbiter litt i nakken og på øreflippen.

Hun kjenner spenninga som en stor klump i magen. Snur litt på hodet for å møte munnen hans, tungene går på oppdagelsesferd. Hun har ennå ikke sett ham, kjenner bare den harde kroppen mot sin, klærne som risper mot den nakne huden. Pikken hans er hard, hun kjenner den mot den ene hofta. Han finner brystene, bytter på å kjæle med dem, hardt og godt. Bra, hun liker å bli tatt i, det gjør opphisselsen større. Fortsatt holder han hodet fast, lar henne ikke røre seg, vil ha kontrollen selv. Slikker brystvortene, suger og napper i dem.

Så legger han henne ned på gulvet. På magen, med spredte lår og panna i gulvteppet. Han stryker henne over ryggen, hjelper de spente musklene til å slappe av. Hendene finner rumpeballene, stryker og klemmer, drar dem fra hverandre, hun nesten skvetter når hun kjenner den kjølige lufta mot kjønnet. Han sprer lårene litt til, hun er voldsomt opphisset. Det våte kjønnet, den varme pusten hans, tunga som liksom tilfeldig sveiper borti på sin vei fra rumpa til lårene og tilbake igjen. Hun kjenner hvordan det dunker og rykker, musklene prøver å lokke ham til seg. Endelig legger han munnen over henne. Munnen omslutter de hovne leppene hennes, tunga slikker i seg saften, rundt og over tappen, inni alle kriker og kroker, fast og varsomt. Hun skriker, hadde glemt hvor godt det kunne være. Vil så gjerne gjøre gjengjeld, men kan ikke. Han holder henne, vil bestemme farten.

Han snur henne rundt, vil nyte hele kroppen hennes, synet av henne, smaken av henne. Fortsetter å slikke kjønnet hennes, hun presser seg mot munnen hans, får ham ikke nærme nok. Tunga hans presser seg inn mellom leppene, så langt inn den kommer. Fingrene leker i det våte, rundt og inn, presser lett på rumpa, gir løfter. Hun er nær ved å komme, har glemt all usikkerhet og hemninger.

Nå vil hun smake ham. Hjelper ham av med klærne, og har den flotte mannekroppen hos seg igjen. Hun setter seg over lårene hans, har pikken foran seg, men rører den ikke ennå. I stedet stryker hun over brystet hans, og leker med brystvortene. Slikker dem, suger dem inn i munnen. Han lukter varm mann. Tunga følger hendene nedover, finner pikken som reiser seg stolt mot magen hennes. Hun griper rundt den med begge hender, full av begjær for mannen, som så tydelig vil ha henne. Leppene legger seg rundt ham, hun gjør ham våt av spytt, slikker i seg de blanke dråpene som kommer. Han smaker mann og kåtskap. Leppene legger seg rundt hodet, klemmer varsomt. Hun lar tunga finne strengen på undersiden, lar den sveipe over, rundt hodet, tilbake igjen. Han stønner, fingrene hans holder hodet hennes fast, men tvinger ikke, lar henne vite at han liker det hun gjør. Hun tar så mye av ham i munnen som hun klarer, mens tunga leker med hodet. Hendene hennes gnir ham, den ene leker med ballene, de begynner allerede å stramme seg.

Hun avbryter, vil det skal vare litt lenger. Setter seg foran ham og åpner seg, vil han skal se henne. Han skiller leppene hennes med fingrene, drar dem ut og dypper tunga en gang til. Hun stønner, orker ikke å vente lenger, vil ha ham inn i seg. Hun krabber nærmere, setter seg på ham. Kjønnet klamrer seg rundt ham, som i krampe, hun skriker nesten i skuffelse når han løfter henne opp, men så slipper han, og hun synker over ham igjen. Igjen og igjen, det er smertefullt godt, så altfor lenge siden. Han er dypt inne i henne, stanger mot veggen. Hun bøyer seg bakover, han nyter synet av henne. Hun gnir tappen, febrilske tak, har hastverk. Trenger utløsning, den hun ga seg selv teller ikke. Han forstår, snur henne rundt så hun står på alle fire, og trenger inn på nytt.

Det smeller når han treffer henne, hoftene blir ømme av grepet hans, det eneste som betyr noe er følelsen av å ha ham langt der inne. Han tar henne hardt, nesten brutalt, og hun nyter det. Han krever utløsning og bruker henne for å oppnå det, hardere og hardere støter han. Pikken spenner seg, og ballene hardner, og så kommer han, han skriker som et dyr og tømmer seg i henne, hun tar takknemlig imot, jobber som en gal med underlivet for å møte ham. Men han vil ikke la henne ennå, snur henne igjen, og på ny legger han munnen over kjønnet hennes. Men nå er det mer krevende, tunga rasper over tappen mens fingrene hans er inne i henne, trykker på punktet, og hun kjenner presset bygger seg opp, til det blir uutholdelig, og så endelig brister det. Det fosser ut av henne, gang på gang, hun har aldri opplevd en sånn orgasme. Han slikker i seg det han klarer. Hun ser han smiler, er visst fornøyd med seg selv.

Senere ligger de tett. Prate kan de gjøre over telefonen, nå vil de bare nyte nærheten. Stryker svette kropper, utforsker hver del av hverandre. Hun nyter hans begjær, trenger det. Ennå har de litt tid, trenger en ny utløsning for å stille sulten som har bygget seg opp over så lang tid. De elsker på ny, vilt og rått, for liksom å ha fått nok når de må skilles. Begge vet at det ikke er sånn det virker, de ønsker begge mer, men det vil gå lang tid før de kan treffes igjen.

’Straitjacket’ dundrer ut av høytaleren idet hun kjører ut på E6. Hun er øm, men tung og tilfredstilt. Hun smiler for seg selv, og tenner en røyk med stødig hånd. Føler et streif av lykke mens vinden blåser gjennom håret hennes. Hun stiller inn solskjermen og skrur opp volumet.