Endelig kom du

Venter med spenning på at du skal komme inn døren, tar i mot deg og uten et ord tar jeg og leier deg opp til soverommet der jeg tar på deg en øyemaske slik at du ikke skal se hva jeg har gjort i stand der inne.

Lukker opp døren og der inne ligger det klart, på et silkelaken ligger reimene klare til å festes rundt dine handledd, olje som er varmet opp, noen dildoer og et sett med anuskuler.

Leier deg bort til sengen og legger deg ned, fester remmene og stryker deg mykt nedover kroppen.

Tar da først av meg og merker at kukken reiser seg sakte til den står rett ut og bare dirrer, den vet hva som skal skje og den lengter etter våt deilig fitte.

Du ligger der litt usikker på hva jeg skal gjøre med deg, men ser at du også begynner å bli opphisset, fitteleppene begynner å hovne opp og det glinser svakt der inne.

Jeg tar oljen og heller forsiktig over brystene, magen og bena dine, det glinser i lyset fra mange tente stearinlys som står over hele rommet og begynner forsiktig å massere oljen ut over hele kroppen din, merker hvordan du spenner deg og sitrer av spenning.

Lar hendene gli over brystene dine og kniper forsiktig i de stive vortene og merker du spenner deg så jeg klyper litt hardere så du begynner å stønne og vri deg der du ligger uten mulighet til å komme løs.

Stryker den stive pikken min langsomt over brystene dine og sakte opp til munnen din og sier at du skal suge og sleike på den, du stikker begjærlig ut tungen og slikker på den før du suger den sakte inn i munnen og roterer tungen rundt hodet og biter litt i den.

Da finner jeg frem en av dildoene, stryker den nedover kroppen din før jeg sakte lar den finne fitta din og lar den gli over de hovne leppene og setter den på så den dirrer svakt over clitoris og fører den sakte inn i deg.

Du har nesten sluttet og suge så jeg sier litt strengt at du skal fortsette, du suger begjærlig tak i pikken igjen samtidig som underlivet ditt begynner å bevege seg mot dildoen.

Da tar jeg frem den litt mindre som jeg smører inn med olje og fører den sakte mot anus og lar den sakte men fast gli inn i rompa din, du stivner litt til før du gisper av kåtskap når den kommer så langt inn som den kan komme.

Jeg trekker pikken ut av munnen din og begynner å bevege begge dildoene inn og ut av dine to hull, du stønner og vrir underlivet rundt i sirkler og det begynner å renne safter ut av fitta din.

Jeg stopper opp, men lar de stå der inne og løsner reimene og snur deg rundt så du ligger med rumpa i været, stiller meg opp bak deg og begynner igjen mens du stønner om du ikke skal få pikk snart.

Da tar jeg forsiktig ut dildoen som er i musa og stikker pikken sakte inn i den våte, varme sprekken som det nå renner kåte safter fra og det lukter sterkt av kjønn i hele rommet.

Du spenner kroppen opp mot meg og så begynner jeg å støte pikken inn og ut i lange harde støt samtidig som jeg roterer dildoen i rumpa din.

Da spør du meg om jeg ikke skal bytte plass med dildoen og heller ta deg i rompa med pikken, jeg sakter farten og drar lemmet ut av deg og tar og bytter over til det andre hullet, du visker at jeg må være forsiktig med en gang men begynner snart å merke at du jokker litt tilbake og da tar jeg og lar den jage helt inn, kjenner du kniper rundt den og du stønner, kjør på det er så deilig å kjenne pikken opp i ræva min.

Jeg tar da tak i de runde hoftene dine og setter opp tempoet samtidig som jeg fingrer med musa din, jeg merker det begynner å stramme til i pikken og stønner at nå snart spruter det , kjenner det rister i kroppen din også, kjenner du kommer i en lang orgasme under meg og så lar jeg spruten stå langt opp i rumpa din mens vi ligger å rister begge to.

Detter ned over ryggen din og kjenner sakte at pikken blir liten inni deg, der ligger vi og glinser i olje, svette og kjønnssafter mens jeg stryker deg over håret før jeg løsner hendene dine.

Og tenk, dette er bare starten på en lang kveld hvor vi ikke skal ut av soverommet for annet en å dusje eller hente litt rødvin……..