Er du tankeleser?

Se i min retning. Fang blikket ditt i mitt blikk og se tyngden i det, se begjæret som ligger under overflaten i denne rolige innsjøen av en sjel.
Reis deg. Styr dine skritt i min retning. Kjenn at din vei og min vei er den samme. Kom bort til meg. Føl kraften, dragningen, som to magneter som trekkes mot hverandre dras vi sammen til vi er ett.
Sett deg ved min side. Se meg inn i øynene og se hvem jeg er. Betrakt meg, gransk meg nøye for du må vite hvem jeg er når jeg skal bli din i kveld.
Legg armen din rundt meg og stryk meg varsomt i nakken. Jag prikkende ilinger nedover ryggen min ved din varsomme berøring. Kjenn hvor varm huden min er, den brenner under fingertuppene dine og allikevel liker du å stryke den. Se lengselen i øynene mine og la deg fange. La deg tenne.
Dra meg nærmere ansiktet ditt. Skill leppene dine mens du fukter dem med en glinsende våt tunge.
Kyss meg. Press dine lepper mot mine i et kyss fullt av lidenskap. La blodet ditt bruse i kroppen mens begjæret mitt går over i ditt blod. La tungen din langsomt og dvelende sirkle rundt min mens du utforsker de myke leppene mine. Bit lett i dem og tirr meg, pirr meg, fyll meg med lyst og dunkle løfter om kvelden vår.
Reis deg. Rekk ut en hånd og la oss sammen gå ut av lokalet. Mens drosjen bestilles, hjelp meg på med kåpen, kyss den nakne halsen min lett idet du legger kåpen på plass over skuldrene mine. Send støt av lengsel gjennom nervesystemet ved lette pust i øret mitt som får kroppen min til å skjelve.
Åpne døren for meg. Bildøren på drosjen også. Vær galant. Legg hånden på kneet mitt når vi er på vei hjem. Stryk det lett, som et løfte om hva som skal skje. Len deg mot meg og napp meg i øreflippen med de maskuline, smale leppene dine. La meg høre den varme, tunge pusten din i øret mitt, mot øret mitt. La det jage gåsehud over kroppen min så hårene reiser seg i velvære. Stryk hånden lenger opp, under skjørtet, på innsiden av låret. Merker du at jeg sprer bena litt? Tror du drosjesjåføren merker det?
Stryk hånden din langsomt og tergende oppover, helt til trusekanten. Kjenner du at trusekilen er våt? Stønn svakt i øret mitt når du merker det. Når du lar fingrene gli over trusekilen akkurat der du vet at herligheten befinner seg. Skrap med neglen over leppene akkurat der de skjuler gledesknoppen som brenner etter å bli kjælt med av deg og dine fingre, din munn…
Åpne døren for meg når drosjen stopper og du har betalt. Sammen går vi opp de få trappene til huset der du bor. Hold dørene opp for meg med et megetsigende blikk. Det er spenning i luften, vi begge vet hva som skal skje og gleder oss. Ta imot kåpen min når vi er inne. Sleng den bare fra deg på en stol. Ta av deg din egen jakke og la den følge kåpen. Knepp opp blusen min, knapp for knapp og la lysten stige i meg for hver knapp du knepper opp, for hver centimeter naken hud du blotter på kroppen min. Ta av meg blusen. La meg stå i behå og skjørt og se på deg mens du tar av deg skjorten. Jeg liker å se at du kler av deg. Gjør det langsomt. Terg meg. La lysten koke i meg før vi er nakne.
Gå ned på knær foran meg og dra av meg skjørtet. Gjør det langsomt, slik at strikken i livet smyger seg over den runde enden min, over silketrusa og hofteholderen. Det glir nedover strømpene mine og blir liggende rundt bena mine på gulvet. Bli stående på knær. Press nesa og munnen mot trusa mi, snus inn duften av meg mens du lukker øynene og nyter det. Duften av kvinne. Kåt kvinne. Kjenn at jeg skjelver av begjær da du stryker en finger over trusekilen igjen. Den våte trusekilen som er gjennomdynket av saftene mine, ventende på deg.
Reis deg opp og ta av deg buksene. Sokkene også. Stå foran meg i bare boksershorts og den deilige kroppen din. Jeg vil stryke den glatte brystkassen, kysse de små, sammentrukne brystvortene dine. Vil følge den svake stien av hår fra navlen og ned i shortsen.
Smett opp hektene på hofteholderen og smyg strømpene mine av. Langsomt. Vi brenner av utålmodighet og har det ikke travelt. La fingrene dine leke lett nedover låret mitt mens du stryker strømpene av meg. Det sitrer der du berører huden min, og fingrene legger igjen brennende spor. Når begge strømpene er tatt av, går hofteholderen samme vei.
Ta av deg shortsen nå. Kle deg naken for meg. La meg se hvordan du ser ut.
Så stor. Peker rett ut og litt til høyre. Nikker svakt i takt med pulsen din. Hodet halvveis blottet, forhuden har selv glidd tilbake når lemmet strakk seg i frihet. Glansen. Den er rød. Jeg har lyst til å smake på deg, kjenne lukten av deg, veie ballene i hånden og suge deg. Vil kjenne deg dypt inne i meg, kjenne deg stange ut og inn mens pungen klasker svett mot rumpa mi…
Ta av meg behåen. Andektig. La den bare falle ned på gulvet. Ta varsomt rundt et bryst, løft det litt opp mot munnen din når du bøyer deg. Lukk leppene rundt knoppen, bit lett og forsiktig, sug litt, la tunga leke med stivheten. Stønn svakt når jeg griper rundt deg og drar noen rolige tak mens du griper rundt det andre brystet og smaker på det også.
Ta av meg trusa. Gå ned på knær når du gjør det. Kyss meg på navlen mens du drar trusa ned, og etterhvert som du drar nedover, drar du tunga nedover mot kjønnshår og venusberg. Slikk deg gjennom den tette skogen. Finn spalten.
Strekk tunga di så langt ut som du kan. Slipp trusa så jeg kan skyve den vekk og skreve for tunga di. Jeg griper tak i panneluggen din og presser ansiktet ditt forsiktig mot musa mens jeg skyver hoftene fram. Legg en hånd på magen og hjelp leppene mine å sprike for å gi tunga bedre plass. Den andre hånden angriper fra baksiden, press to fingre dypt, dypt inn i den våte grotten min. Jeg legger hodet bakover og stønner kort i nytelse da begjæret flammer opp som glo i vind.
Masser klitten min med den deilige, myke tunga di. Pump fingrene ut og inn, gjør det fortere for jeg kommer snart hvis du ikke stopper. Hold meg godt fast mens jeg lener meg mot veggen bak meg, for jeg kommer til å miste kraften i bena når det går. Når jeg stønner og underlivet begynner å skjelve, kjenner du rykningene i skjeden min. Pump fort ut og inn mens du lar tunga spille fort og lett over klitten, send søte sitringer utover i kroppen min og hold meg fast mens jeg skjelver mot ansiktet ditt.
Hjelp meg ned på gulvet. Ikke slipp taket i musa mi med munnen din enda, ikke før jeg ligger her nede og kommer til hektene igjen. Da kan du slippe taket og kravle opp til munnen min. Legg igjen et vått kyss på leppene mine så jeg får kjenne smaken av meg selv før du fortsetter oppover og stiller deg skrevende over brystene mine. Senk pikken din ned mot ansiktet mitt så jeg får suge deg. Når jeg gaper over, smett det store hodet inn i munnen min, la meg lukke leppene rundt og suge forsiktig. Ikke rør deg. Ikke beveg hoftene. La meg selv løfte hodet og ta deg lenger inn i munnen, legge hodet ned på gulvet og suge deg nesten ut før jeg løfter hodet igjen. Jeg ser at du liker det. Nyter det. Sitt slik en stund og føl munnen min rundt pikken din.
Krabb nedover langs kroppen min når du blir for kåt til å vente lenger. Snu meg rundt. La meg stå på alle fire. Grip rundt staken din med en sterk hånd, la den gli over klitten noen ganger, den harde pikken din, før du presser lett over åpningen og synker inn i grotten med et tilfreds grynt. Legg hendene på hoftene mine. Hold meg fast. Jukk inn og ut med seige, roterende tak. Øk farten, len deg litt forover og la meg bære tyngden av kroppen din mens du griper rundt brystene mine. Kna dem hardt mens du pumper meg, helt til jeg kommer igjen og du ikke klarer å holde deg lenger. Da kan du jage staven helt til bunns og sprute meg full mens du stønner frydefullt i orgasme og små etterdønningsjukk.
Pust ut sammen med meg etterpå, når vi synker kraftløse og tilfredse ned på gulvet.
Men først av alt må du se i min retning. Fang blikket ditt i mitt…

Legg igjen en kommentar