Fandens lek med fruer

Tenk deg at du befinner deg liggende på ryggen i en stor dobbelseng av den gode gamle typen. Rundt armene og bena er det festet myke tau, som er strukket ut mot de fire sengestolpene og festet i disse. Virkningen av dette, er at du ligger utspent i en stjerneform, uten noen som helst mulighet til å røre på armer og ben. Foran øynene dine er det bundet et svart, mykt silkeskjerf som stenger alt lyset ute og etterlater deg i et stort mørke. Du føler det en smule truende, men samtidig får dette det til å krible i kroppen din.

Du kjenner at de sekshundre tusen nervetrådene som ligger gjemt nede i kroppen din er i ferd med å våkne av dvalen og registrere at her er det noe på gang. Øynene leter febrilsk etter en mulighet til å se ut gjennom det svarte silketørklet, men du må resignert konstatere at det er umulig. Du er overgitt til omstendighetene. Denne vissheten om at noe skal skje uten at du er i stand til å forhindre det, skremmer deg, men samtidig virker det som en sigarettglo på bensin, du flammer opp. Du innser fakta og legger deg bedre til rette, mens du venter.

Du hører partneren din vandrer rundt i rommet og huden din trekker seg sammen som gåsehud når du føler at han ser på deg. Du føler at han gransker kroppen din med blikket. Det skremmer, samtidig som det pirrer.

Du ligger der og venter uten at noe skjer. Du hører at han tusler rundt i rommet, flytter på ting, før han plutselig forlater rommet og blir borte. Du føler deg plutselig så alene, men samtidig merker du at uvissheten gjør deg ytterligere tent, og at nervetrådene tar et lite hopp opp gjennom huden.

Døren går opp og han er tilbake. Du hører at han pusler med noe, og du føler deg oversett, men stoltheten og spenningen gjør at du later som ingen ting, it’s a part of the game.

Plutselig kjenner du noe fjærlett som stryker deg over magen i et kort sekund før det blir borte. Det rykker i kroppen din og du kjenner en varm glød som sprer seg. Du lurer på hva det var, i det du kjenner at noe glir oppover leggen din mot kneet. Du prøver å rykke foten bort, men tauet holder deg igjen. Det spiller egentlig ingen rolle, for det er allerede borte. Du lurer på hva det egentlig var, når du blir oppmerksom på at » det » berørte deg igjen, denne gangen på magen.

Du hører en bevegelse ved siden av deg og merker at et eller annet glir silkemykt oppover langs utsiden av det høyre låret ditt. Når det nærmer seg hoftene tar det til å svinge innover mot det stedet som nå føles som om det står i brann, men like før det når fram, forsvinner det like plutselig som det kom. Du kaster litt med hodet, og et svakt stønn slipper ut av munnen din, mens du blir enig med deg selv om at nå er showet i gang. De fjærlette berøringene har fått nervene til å starte sin egen dans å utsiden av

huden din, og det rykker ufrivillig i deg når du plutselig blir oppmerksom på at den myke, glidene følelsen igjen har dukket opp, oppe ved det venstre håndleddet ditt, og sakte kryper ned mot albuen, glir rolig over innsiden av albueleddet og fortsetter langs innsiden av armen opp mot arrmhulen. Det killer deg, men samtidig brer en varm følelse seg i deg. Du vet at du at dette kan være starten på noe du aldri har opplevd før.

Hodet ditt rykker til i det noe treffer pannen din like under hårfestet og rolig glir ned forbi de tildekkende øynene dine, over nesen, kiler de sensitive leppene dine, glir ned over haken og ut i det store tomme intet. Du hevet ubevist brystet for å få kontakt igjen, og blir litt skuffet når du merker at han fortsatt bare erter deg.

Han spør deg om du liker strutsefjæren han har kjøpt. Du prøver å si noe, men oppdager at munnen er tørr, og at du må rense halsen før du klarer å svare.

Han holdt fjæren unna kroppen din mens han snakket med deg, og du oppdager at du allerede savner den. Du prøver febrilsk og høre om den ikke kommer snart. Kroppen spenner seg nesten, du venter, venter og venter.

Plutselig er den tilbake. Fjæren har på nytt har startet en vandring over kroppen din, denne gangen fra magen og oppover mot brystene dine, som står der med stive knopper, som formelig bare venter på berøring og behandling. Når du skjerper hørselen din til det ytterste, kan du så vidt høre bruset fra fjæren som sklir oppover, oppover og oppover mot de verkende brystene dine, i et djevelsk sakte tempo. Du prøver å flytte kroppen nedover for å møte fjæren, men forsøket er til ingen nytte, for partneren din er oppmerksom på hva du prøver på, og som straff tar han bort fjæren.

Smådesperat ligger du og lengter etter at han skal berøre de mest sensitive områdene dine, og skuffelsen over fjæren som ble tatt fra deg, gjør deg uoppmerksom et lite øyeblikk. Partneren din har tydeligvis sett at du pøutselig slappet av, og benytter seg av det. Du blir revet ut av tankebanen, og får et sjokk når noe kaldt og vått starter sin vandring oppover langs innsiden av det venstre benet ditt, med kurs direkte mot den varme, våte sprekken din. Du kjenner at huden din trekker seg sammen under den kalde berøringen, men samtidig merker du at bølger av varme skyter ut fra underlivet ditt. Den våte stripen oppover låret irriterer deg nesten, for du vil tørke den bort, men tauet sørger for at du ikke får det til. Mens isbiten, for du skjønte fort hva det var, fortsetter sin vandring oppover låret ditt, prøver kroppen å vri seg unna, men helt forgjeves.

Like før den når fram, bøyer isbiten av og følger hårkanten oppover, før den igjen bøyer av og sikter seg inn mot navlen. Den går et par runder rundt og fortsetter så videre oppover magen din i slake svinger som lager et kaldt slalomspor oppover magen din. Du forventer, og håper at den vil fortsette opp til brystene dine og berøre dem på samme måte. Men nei, han får deg til å føle deg skikelig sviktet når den bøyer av og følger kløften opp mellom brystene dine, før den gjennopptar svingbevegelsen når den kommer opp til halsen, følger halsens linje opp til øret, hopper opp på øreflippen og fortsetter opp langs øret, før den forsvinner.

Kulden har satt liv i nervene dine. De danser sin egen lille heksedans utenpå huden din og herjer vilt med adrenalinet som fyker rundt i blodet ditt. Du kjenner at du er i ferd med å renne over av kåthet og at du begynner å bli en smule desperat. Du vil så gjerne få mer, du vil ta på partneren din, la ham kjenne hvordan der er å ligge uten muligheten til å se, bare føle og se hvordan han reagerer. Du vet med deg selv at det er like før du begynner å trygle og be om å få komme løs, eller i alle fall litt behandling på de rette stedene, men du vil ennå ikke bukke under for kroppens lengsler etter å kjenne at du blir fylt opp til bristepunktet, mens en varm kropp klynger seg til din egen i kjærlighetens egen dans.

Du blir klar over at ett eller annet drypper ned på de hete leppene dine. Du stikker tungen forsiktig ut og smaker på det, og kjenner at det bare er vann, noe som bekreftet mistanken din om at det var en isbit som gled rundt og satte kroppen din i brann. Det overraskende kontakten når isbiten plutselig glir over overleppen din, får deg til å skille leppene i trutmunn for å suge isbiten inn i munnen, men nok en gang blir du lurt.

Partneren leker rundt omkring og på de hete leppene dine, mens du fortvilet prøver å fange isbiten, dels for å prøve å bite ham som hevn for at han erter deg på denne måten og dels for å få kjølt ned den brennhete kroppen din. Men mangelen på mulighet til å se, gir partneren overtaket. Han styrer lett unna dine sultne lepper og som straff for dine fåfengte hevnforsøk, fjerner han isbiten og går over til å dryppe en perlesti av små vanndråper fra halsen og nedover mot det venstre brystet ditt. Den aller første berøringen brystet ditt får er denne dråpebombingen, som sakte, men sikkert nærmer seg og rolig jobber seg innover mot den forlengst stive brystvorten din. Hvert «bombenedslag» sender elektriske støt gjennom kroppen din og du føler det som om du er i ferd med å miste vettet. Du registrerer såvidt at det så smått har begynt å renne fra deg selv ned langs innsiden av låret ditt, mens du hiver på kroppen i en vill ekstase. Du kjenner at en varm, intens følelse eksploderer nede i underlivet ditt, og de varme strålene brer seg ut i kroppen din.

Som fra et sted langt borte registrerer du at dråpebombingen har sluttet, men de intense følelsene som herjet vilt i kroppen din, kommer tilbake med fornyet kraft når du merker at han er i ferd med å gjenoppta dryppbombingen. Den eneste forskjellen er at nå kommer de små, iskalde dråpene i stadig kjappere takt ned direkte på den høyre brystvorten din. Du river og sliter i tauene og er desperat etter å få klamre deg til en annen kropp, men alt er forgjeves fordi tauene er alt for sterke.

Etter noen sekunder opphører den intense bombingen, og du får ligge i fred og puste ut. Du kjenner at langsomt begynner kroppen å slappe av igjen, og du føler at du er i ferd med å få deler av kroppens system under kontroll. Akkurat i det du lettet konstaterer at nå må det hele være over, kjenner du at isbiten starter sin vandring langs hårkanten. Sjokket fra den iskalde berøringen får deg til å rykke til, og du spenner deg i kroppen, noe som bare er med på å intensivere følelsen av en iskald og våt isbit. Etter en runde langs kanten, begynner den sakte å jobbe seg innover mot den varme sprekken, men like før den kommer til midten, forsvinner den.

Du hører at partneren din reiser seg, og slipper isbiten ned i et glass. Du puster lettet ut og regner med at nå skal du endelig få kontroll over kroppen din etter dette siste angrepet mot sentralnervesystemets suverenitet, men dette håpet blir raskt kvalt i sin spede begynnelse, for lyden av en sprayflaske som ristes trenger seg inn i den noe virkelighetsfjerne bevisstheten din. Du synes du drar kjensel på lyden, men er ikke helt i stand til å finne ut hvor du har hørt den før. Du hører at han spruter et eller annet sted i rommet, og nervene dine gjennopptar galoppen på huden.

Plutselig kjenner du noe kjølig som blir gnidd inn i håret der nede med en myk kost. En kjent, men alikevel fremmed lukt når nesen din, og du oppdager til din forskrekkelse at du vet hva han driver med. Etter et par minutters innsåping er han tydeligvis fornøyd med det han har gjort, og omtrent for første gang siden du fikk bind for øynene hører du den kjente stemmen til partneren din. » Nå må du ligge helt stille!» Du konstaterer med en viss skadefryd, at han heller ikke er uberørt av leken.

Du har allerede forstått hva som skal skje og innsett at det sikkert er lurt. Mens ordene synker inn i hjernen din, kjenner du noe kaldt som blir presset ned i krattskogen og trekker seg nedover før det forsvinner. Det kommer igjen og igjen, før du skjønner at nå kan det ikke være mer igjen, og ganske riktig, du kjenner at en fuktig klut stryker over det stedet som tidligere var godt bevokst, men som nå er blitt helt bart. Et varm og tørr håndkle avslutter det hele med å tørke godt opp, slik at det er helt tørt rundt, og svømmende vått i midten. Du erkjenner for deg selv at du nettop er blitt barbert, og ligger og kjenner litt på hvordan det føles.

Det nybarberte området kjennes utrolig sensetivt, og du klarer ikke å hindre at hele kroppen rykker til når partneren din begynner å dryppe iskalde dråper ned på deg. Du skjønner nå meget godt hva venninnen din mente, når hun sa at du ble hypersensetiv etter en slik barbering. Hver dråpe som treffer er som en piskesnert, det gjør både litt vondt, nei ikke vondt, det er litt ubehagelig, men samtidig er det utrolig deilig. Hver dråpe som treffer, fører til en ny rykning i kroppen din, og de varme følelsene som du trodde du omsidere hadde fått under kontroll, skyter som lyn ut i kroppen din fra kraftsentralen mellom bena dine. Når den første dråpen treffere midt i den nå så åpne revnen, er det som om himmelen revner og det svartner omtrent for øynene dine. De neste dråpene treffer rett på den lille koseknappen, som vokser seg større og større for hvert direkte treff, til en dimensjon og sensetivitet du ikke trodde var mulig. Du er forvandlet til et skjelvende vrak, under dråpenes ubarmhjertige behandling.

Så ble de plutselig borte, og du ligger der og gisper etter pusten, lik en fisk på land gjør det. Du spreller litt i tauene, men kroppen kjennes svak, det finnes nesten ingen krefter igjen, og du nesten håper på at dette måtte da endelig være enden på dette eventyret men den gang ei.

Underlivet ditt sender signaler som den sløve, berusede hjernen din oppfanger, og du konstaterer at fjæren er tilbake. I sakte bevegelser stryker den fjærlett over det nybarberte området, og reaksjonen i kroppen din lar ikke vente på seg. Hoftene dine skyter opp og møter fjæren, for å få bedre kontakt, men den sadisten som leker med deg,

og som helt klart prøver å drive deg til vannvidd, trekker fjæren tilsvarende unna slik at den samme fjærlette berøringen fortsetter å hisse deg opp. De spente musklene i hoftene dine, forsterker følelsen av den fjærlette berøringen, og du kjenner at nå er behovet etter den kjente og kjære vokst til dimensjoner du aldri før har opplevd. Du føler at du hvert sekund som går, stiger opp på et nytt trinn på kåtskapens stige, og du er høyere enn du noen gang før har vært.

Når fjæren omsider strykker over de sensetive leppene dine er det som om du hever deg fra madrassen og svever over den. Tid og sted blir uvirkelig, du føler bare den intense varmen som brenner i kroppen din, behovet som sliter i underlivet ditt, og som gjør deg gal av begjær. Omsider forsvinner fjæren, og du blir stående rolig på det samme trinnet i et kort øyeblikk, før du begynner en sakte nedstigning, men du er ikke kommet mer enn et par trinn nedover, før du gjør et hopp oppover igjen.

Isbiten gjør noen raske runder rundt det lengtende gledespalasset ditt, før den iskalde følelsen blir erstattet av noe varmt og vått, som på samme tid er både mykt og hardt. Den våte tungen leker seg millimetre over huden din, men det er nok til å sette deg i brann, du reagerer som om noen prøvde å slukke brannen inni deg med bensin, det flammer opp enda kraftigere enn før, mer intenst enn du noen gang hadde forestilt deg at slike enkle midler ville få deg til. Du svever som på en sky over madrassen og bare nyter tungens lek over det bare skjødet ditt.

Du skriker ut i det den starter oppdagelsesferden i den dryppvåte sprekken, kroppens eget fyrverkeri setter i gang et nyttårsfyrverkeri som du aldri har sett maken til og du føler det som om hele kroppen skal sprenges. I det tungen når den lille, ultrasensetive knoppen din, eksploderer hele verden i et hvitt lys, og følelsene herjer som en demon i kroppen din. Du hiver på kroppen uten at du egentlig vet selv hva du gjør, det eneste du registrerer er den overveldende lystfølelsen som brer seg som et herjende teppe av glede i hele kroppen din, river alle fornuftige tanker vekk og fyller deg med enormt lengtende behov etter å kjenne at han trenger dypt inn i deg og stiller det enorme behovet han har slitt med å bygge opp. Tungens intense virvling der nede holder deg svevende, ute av stand til å si eller tenke noe sammenhengende.

Etter denne kraftanstrengelsen er du så totalt utslitt at du får ligge i fred. Du hører partneren din forlate rommet, og du ligger der i ro og bare svever på etterdønningene. Du får igjen pusten, og får noen lunde kontroll over kroppen din igjen. Tiden går. Du kjenner at langsomt roer kroppen seg ned, samtidig som en ny spenning bygger seg opp.

Hvor blir det av han som med så stor fornøyelse har sendt deg til himmelen og nå lar deg komme ned igjen. Er det alt over, skal du ikke få det du nå bare kjenner hele kroppen din trenger for å få en ende på hele visa. Men ingen partner dukker opp. Plutselig får du en følelse av at noen står og ser på deg, men du kan ikke forstå hvordan dette kan stemme, du hørte jo selv at partneren din gikk ut av rommet, og du er sikker på at han ikke er kommet tilbake. Er det noen andre som har sittet og sett på uten at du vet det. Sitter han der nå og ser på deg og leker med deg i tankene sine, har partneren din gitt ham fri adgang til å …

Uvissheten skremmer deg, men samtidig så kjenner du at den samme uvissheten gjør noe med deg. Du blir tent av tanken på at en annen sitter å nyter synet av deg. Du ligger der og leker med denne tanken, og for å erte denne personen lar du bena gli litt lengere fra hverandre for at han virkelig skal få godt innsyn til de herlighetene du har å by på. Du begynner å fantasere om hvordan denne fremmede bøyer seg over deg, beføler kroppen din, leker med brystene dine, lar tungen gli over kroppen din for ående der nede mellom bena, hvor han lar tungen vispe rundt i en sånn fart at du igjen begynner å sveve, før han langsomt trenger inn i deg og gir deg den endelige avsluttningen på kvelden. Spenningen løfter deg opp og fantasien din får blodet til å løpe raskere rundt i kroppen din, du kjenner at den varme følelsen igjen begynner å bre seg i underlivet, og du prøver å flytte hånden din ned dit for å hjelpe deg selv mot nye høyder, men gir fra deg et lite snøft når skuffelsen skyller gjennom deg i det hånden som du så gjerne skulle ha flyttet på, fortsatt er spent fast til sengestolpen, og fantasien din får ytterligere et kick, og øker dristighetesgraden, slik at lengselen bare øker, og øker, og øker. Du kjenner at du er i ferd med å bli gal igjen, uten at noen engang har rørt deg. Den overraskende berøringen fra fjæren som stryker over leppene dine, gir deg et så stort støkk at du blir varm og kald på engang. Men det varer ikke lenge, for varmen vinner kampen, og du kjenner hvordan den på nytt brer seg ut i kroppen din. Den skyter ut fra ryggraden din, som et formidabelt gnistregn, som for et kort øyeblikk setter nervene dine ut av spill og bedøver deg fullstendig, før nervene slår tilbake med en fornyet kraft og intensitet, som får hele kroppen din til å riste og vri seg i pur lyst og nytelse.

Du blir klar over at det mest sannsynlig er en fremmed mann som nå står over deg, og denne vissheten får deg til å kjenne nye bølger som raser gjennom kroppen din. Når han lar fingeren gli over leppene dine, åpner du munnen og prøver å suge den inn i munnen, desperat etter å få mer kontakt med det mennesket som står over deg, uansett hvem det er.

Men nok en gang blir du bare ertet. Hver gang du prøver å få tak i fingeren napper han den vekk, en gang, to ganger, tre ganger, før du endelig får lov til å suge den inn i munnen. Den smaker barberskum, og du begynner å suge den rolig mens tankene raser gjennom hodet ditt. Hvis det smaker barberskum av disse fingrene, har han vært der hele tiden, men hvor er da partneren din, eller hvem er det som holder på nå. Er det partneren, er det en annen, er de flere som har delt på jobben, eller hva har egentlig foregått?

Plutselig trekker han til seg fingrene, og du løfter hodet for å følge etter dem, bare for å oppdage at de blir erstattet, med en enda mer kjær og kjent ting, pikken hans. Begjærlig gaper du høyere opp, samtidig som du sender tungen ut i forveien for å møte denne etterlengtede gjesten. Du slikker den langsomt rundt hodet, før den plutselig blir fjernet, men like etterpå er den tilbake igjen. Du bruker tungen din på samme måten som du ville bruke den til i slikke på en kjærlighet på pinne. Du slikker litt oppå, sirkler rundt den, tar den inn i munnen og suger og slikker litt på den der, før du tar den ut igjen, og slik holder han på med deg, og selv om han erter deg med den, nyter du berøringen i fulle drag. Du vet at du nå er istand til å få gjort igjen litt for det han har gjort mot deg, og du legger hele din sjel i behandlingen av pikken hans. Du bruker alle de triksene du kan, suger dypt og intenst, lar tungen vispe rundt hodet, tirrer strengen på undersiden av

hodet, du tar den så langt inn i munnen som du aldri har klart før, og tilfreds hører du at han begynner å stønne og puste tyngre.

Men så trekker han seg bort og du hører at han flytter seg til til den nedre delen av sengen og du har ingen problemer med å kjenne at han stiger opp i sengen. Du spenner underlivet ditt opp mot ham i forvissing over at nå skal du endelig få det du har lengtet etter siden dette begynte, men du blir fort klar over at han enda ikke er ferdig med å tirre deg opp. Fjæren tar noen kjappe, raske, lette drag over den nybarberte, og ilingene fra berøringen forplanter seg i hele kroppen din. Så kjenner du at fingrene han har startet en langsom fremrykkningsmarsj opp langs innsiden av bena dine. De rykker rolig ned fraa stortåen, langs innsiden av fotbladet, over ankelen og starter på den lange marsjen opp mot der bena dine møtes. Du kjenner gåsehuden brer seg over ditt nå så kåte legeme, og forventningene bare stiger etterhvert som fingrene rykker fram mot det stedet som føles som et Niagara Falls i miniatyr. Når fingrene når fram forsvinner den ene, mens den andre starter forberedelsene til i penetrere ditt lengtende skjød. Du går opp i bro i det fingeren trenger seg inn i deg, og bevegelsene den gjør sender kaskader av lysglimt inn foran øynene dine.

Når tungen samtidig begynner å leke med den nå så storvokste lille koseknappen din, er det ingen demninger som kan holde stand mot den bølgen av lyst som skylder gjennom deg. Du eksploderer så kraftig at alt det du har opplevd til nå i kveld, er som en kjedelig hjelp-deg-selv-i-dusjen-orgasme. Du flyter avgårde på denne bølgen, som er så overveldene at du til slutt bare glir inn i et behagelig mørke.

Når du våkner igjen, må du knipe øynene sammen mot lyset, for bindet over øynene dine er fjernet. Du ser deg forvirret rundt i rommet og kan ikke se partneren din noe sted. Du konstaterer kjapt at tauene fortsatt er på plass, og til din store forundring står tv’en og video’n nede ved sengeenden. Du lurer på hva dette skal bety, i det skjermen lyser opp og viser et bilde av en pike som ligger på ryggen i en seng. Og du kan se at hun over øynene har et svart, blankt skjerf, muligens et silkeskjerf

Legg igjen en kommentar