februar 2000

27/2-00 I dag vil jeg benytte anledningen til å presentere meg selv og fortelle litt om hvorfor jeg har valgt og legge ut noe så personlig som min dagbok på nettet. Jeg er en helt normal, hvis jeg kan bruke det ordet, jente på 24 år, som til daglig jobber innenfor reklame. Jeg har vokst opp like utenfor Oslo, men har funnet ut at storby livet og dets muligheter er noe jeg vil ha med meg her i livet. Jeg leier derfor en 2 roms leilighet, sentralt i byen, til overpris, som alt mulig annet her i Oslo. Jeg trives i mitt eget selskap, men har stor glede av mine venner, så vel i den virkelige verden, som på nettet. Jeg møtte MindCrime og Line på Catpeople i Oslo. Catpeople er et sted hvor fetishister samles, og hvor fordommer ikke hører hjemme. Jeg er i den anledning kanskje aldri så lite ekshibisjonistisk. Når jeg sier ekshibisjonistisk, mener jeg ikke og si at du vil finne bilder av meg sprett ut over hele Internett, så du vil ikke se noen bilder av meg, i hvert fall ikke med det første. Alt dette er jo også så nytt for meg og jeg vil nødig føle at jeg utleverer hele meg, sånn med en gang. Men jeg vil dele mine opplevelser med deg, fordi jeg synes det finnes for få "levende" personer her. Se for eksempel på alle chatte stedene, hvor mange av dere har vel ikke opplevd "wannabees", som oftest viser seg og være menn, i fåreklær. Men jeg kan se det ironiske i det da to "kvinner" snakker med hverandre om sine menstruasjons problemer eller hva det nå måtte være….

28/2-00 Jeg sitter i stua, det er stearinlys rundt om i hele rommet. Jeg trives med mine stearinlys, det gir en mer intim stemning og ro. Dagen i dag har vært hektisk. Før jobben måtte jeg levere inn bilen på verksted, fordi speilet mitt ble tatt av en lastebil fredag. Og siden har det bare gått slag i slag. Jeg hadde egentlig innbilt meg at alle lastebil sjåfører var mer eller mindre feite, usjarmerende og illeluktende. Men da jeg etter hvert fikk stoppet han -han hadde ikke engang lagt merke til at han hadde tatt med seg en del av meg, eller rettere sagt speilet mitt, viste det seg at han verken var feit eller usjarmerende. Han var faktisk veldig hyggelig. En nordlending på ville veier i Oslo…. Og jeg som trodde at han prøvde å stikke av… heheh, han hadde vel problemer nok med å prøve å finne vei. P4, står som regel på i bilen min og akkurat på fredag, når alt dette skjedde, hadde de en konkurranse om hvem som hadde det beste sjekketrikset. Det var da det slo meg, jeg er sikker på at jeg kunne vunnet den konkurransen, hvis jeg bare hadde husket nummeret, det beste sjekketrikset er selvfølgelig å skrive skademelding! Der får du navn, adresse telefonnummer osv. på en hendig måte. Det eneste problemet jeg ser, er vel at det blir som å hoppe i havet, en ekte blind date, og kanskje litt dyrt i lengden. Jeg vet jo heller ikke hvordan forsikringsselskapene vil reagere hvis de mottar skademeldinger i hytt og pine… fordi folk prøver å sjekke hverandre opp på denne måten…. Vel, senere på kvelden fikk jeg faktisk en tekstmelding fra denne nordlendingen… han skulle nok spandere en øl, hvis jeg skulle ut… det var jo faktisk litt sjarmerende. Men kvelden var allerede booket, med gode venner og fondue’ Hmm, ellers… på jobben var det bare mas mas mas… så når jeg kom hjem tok jeg meg en lang varm dusj og smurte hele kroppen inn med en god bodylotion og følte meg som et helt nytt menneske

29/2-00 I dag våknet jeg tidligere enn vanlig. Jeg hadde den mest fantastiske drømmen jeg har hatt på lenge. Jeg var på en fottur i fjellet og natten på en av de mange fjellstuene hadde vært høydepunktet. Jeg hadde lagt meg til og sove, men våknet av at jeg kjente hender på kroppen min. Deilig hender. Hender som strøk seg oppover og rundt på hele kroppen min. Jeg lot som om jeg sov fremdeles, var redd de ville stoppe, hvis jeg leet for mye på meg. Vi var nemlig ikke alene. Ganske så forsiktig og rolig begynte de og fingre meg, samtidig som de fortsatte med å stryke hendene sine over kroppen min. Det var fantastisk. I halvvåken tilstand benyttet jeg denne drømmen til å ta på meg selv, la meg selv komme til ekstase. Jeg fortsatte å fantasere der drømmen slapp taket, mens jeg tok på meg selv og det varte nok ikke mange minuttene til jeg våknet frisk, uthvilt og tilfreds. Jeg tror det er en kvinne ting at vi faktisk blir våkne av litt sex, i motsetning til menn. Jeg har inntrykk av at når de har fått sitt, varer det ikke lenge før de faller i søvn. Eller så er det kanskje menns taktikk, slik at de skal slippe og høre på oss kvinner når vi gjerne vil snakke etter vi har hatt sex. Jeg er i hvert fall sånn. Jeg vil snakke om hvordan dagen min har vært, om drømmer og fantasier og ikke minst følelser. Jeg tror ærlig og oppriktig at menn er en primitiv art.