Festivalnatt

Solen er i ferd med å gå ned, og tredje dagen på festival går over til natt. Lange dager med øl, god stemning og halv nakne mennesker, gjør at hun konstant går og er små kåt, men til nå har det ikke vært noen som har kunnet tilfredsstille lysten hennes. På vei til neste konsert får hun øyekontakt med en høy, muskuløs mann med solbleket hår og blå øyne, det er noe med han som fanger oppmerksomheten henns før han forsvinner i folkemengden. Hun klarer ikke bli kvitt tanken på denne mannen, og jo mer hun tenker, dess skitnere blir tankene, og kåtere blir hun.
Da hun senere på kvelden igjen får øye på ham, har hun alt bestemt seg for at hun må ha han, og hun begynner å sirkle seg inn mot målet. Det er tett med folk, men hun mister han ikke av syne før hun danser inn rett foran han. De blir presset mot hverandre og hun kan kjenne kroppen hans mot ryggen sin. Dansingen blir dristigere, han plasserer hendene sine på hoftene hennes, og hun gnir seg lett mot han. Det tar ikke lange tiden før hun får den reaksjonen hun ønsker, og hun kan kjenne han er hard mot rumpa hennes, dette gjør henne enda mer kåt. I det hun vender seg for å kysser han, tar hun den ene hånden hans og leder den mot den våte fitta hennes, han skjønner fort hva hun vil og tar over kontrollen. Han stryker over klitten hennes, teaser litt, før han sakte lar to fingre gli inn, hun gir fra seg et lite stønn og begynner å finne veien ned i shortsen hans. Hun kommer ikke langt før han stopper henne, og hun skjønner at han vil ha kontroll, noe som får kroppen hennes til å sitre av forventning. Han drar forsiktig i håret hennes og fingrer henne hardere og harder, rundt dem digger folkemengden til musikken og ingen ser ut til å legge merke til dem, men bare tanken på å bli fersket gjør henne så våt at det begynner å renne fra fitta hennes. Rett før hun holder på å komme stopper han opp, smiler lurt til henne, tar tak i hånden hennes og drar henne med seg bort fra konserten.
I utkanten av området er gresset høy, og med jubel og musikk i bakgrunnen presser han henne inntil et tre og kysser henne grådig. De begynner å kle av hverandre de få klesplaggene de hadde på, hun går ned på kne og drar frem den stive kuken hans. Hun begynner å slikke kukhodet, og fortsetter opp og ned skaftet hans, hun leker litt med ballene og hører han stønne av nytelse. Hun  starter å suge han lett, leker med tunga og bruker tennene helt forsiktig. Etter hvert suger hun fortere og hardere, masserer han med tunga og tar et lett grep om ballene hans, han stønner, rykker til og kommer i munnen hennes, og hun fortsetter å suge til han er helt tom.
Han synker ned på kne, og kysser henne lett før han legger henne ned i det høye gresset og sier at det nå er hennes tur til å nyte. Han tar av henne bh’en, kysser henne på halsen, og videre ned på brystene hennes, han lar tungen gli over den ene brystvorten, og hun kjenner at den knopper seg i munnen hans. Deretter tar han den andre, før han fortsettermå kysse henne nedover den smale magen hennes, han legger hendene over lårene hennes og deler dem, hun er så våt at det glinser i fitta hennes. Han slikker henne oppover lårene, og teaser henne, før han forsiktig leker med tungen over leppene hennes. Hun stønner og han fortsetter med å la tunga gli inn i henne, han er rask med å la fingrene ta over, mens tungen finner klitten hennes. Hun begynner å skjelve og stønne idet han treffer punktet hennes, og hun vrir seg av nytelse mens orgasmen tar henne. Da hun får samlet seg litt, ser hun at han igjen er blitt kåt, og hun er ikke vanskelig å be idet hun sprer beina og setter seg over han. Den stive kuken hans glir lett inn i den dryppende våte fitta hennes, og hun begynner å ri ham lett, før hun gradvis øker tempoet og tar ham hardt. Begge stønner høylytt, og uten å ofre en tanke på festivalen i bakgrunnen og muligheten for å bli fersket, kommer han inn i henne mens hun stønner høylytt og igjen rister av nytelse, og kommer for annen gang den kvelden.
Fra konsertområdet hører de fortsatt at det er fullt med liv, og de vet med det at natten fortsatt er ung.