Fingernem i mørket

Ute på byen. Diskotek. Halvmørke. Ser på den bølgende massen av mennesker ute på dansegulvet. Er ikke interessert. Bassen dunker rytmisk i mellomgulvet, gir følelsen av at pulsen slår i samme takt.

Du står bak meg med et halvliterglass i hånden. Tett inntil meg står du, jeg kjenner brystkassen mot ryggen min. Det blinkende diskolyset når ikke helt bort til oss, i den mørke kroken vi har funnet. Ser på de andre, føler hverandre. Ønsker å være blant folk og alene. I hånden har jeg et glass med rødvin. Er ikke full. Bare litt behagelig susete i kroppen. Vinen, eller det å ha deg så nær?

Jeg valgte bukse i dag. Ikke belte, kun strikk i livet og knytting. En enkel topp. Lave sko. Når jeg kjenner hånden din på leting, angrer jeg litt at jeg ikke tok skjørt likevel, selv om det var kaldt ute i kveld. Dog, jeg tror nok du kommer til å finne fram. Du pleier jo det.

Når hånden din knytter opp den lille sløyfen som sørger for at buksa holder seg oppe hvis strikken ikke gjør det, lener jeg meg lett tilbake og legger hodet mot den trygge skulderen din. Smiler litt, kjenner spenningen under huden og ser meg rundt. Ingen legger merke til oss. Ingen ser at hånden din smyger seg under strikken, under truselinningen.

Ingen ser at jeg langsomt blir kåt.

Det kiler. Musklene i magen trekker seg ukontrollert sammen mens du glir lett ned under navlen. Så trekker jeg pusten da du krafser i kjønnshår. Ser meg omkring igjen, men ingen ser i vår retning. Tuppen på den ene fingeren – tror det er langfingeren – presser mot venusberget akkurat der spalten begynner. Jeg kjenner den varme pusten din mot øret. Gåsehud risler lett nedover halsen på samme side idet en våt tunge erter øret så det kjennes helt der nede, mellom bena. Jeg trekker pusten dypt mellom åpne lepper – ikke de eneste leppene som er åpne nå. Fingeren din presser lett og åpner spalten når hånden din glir lenger ned i buksa.

Skulle hatt en hånd rundt et bryst nå. Blitt klemt, knadd, kjælt og kost med. Men du holder halvliteren i den hånden. Lengselen blir nesten like hissende som om du virkelig hadde gjort det. Jeg tar en slurk vin mens du napper i øreflippen med myke lepper. Så legger jeg den ledige hånden bak meg, åpen hånd, sprikende fingre, finner med det samme og klemmer rundt en hard en. Den rører seg med det samme og jeg hører stønnet ditt, selv gjennom den høye musikken.

Fingeren din glir over klitorisen og jeg skjelver, rykker svakt i kroppen så du merker det. Hånden blir der en liten stund, en deilig stund. Du har ikke hentet væte fra brønnen enda, men vet råd. Mellom to fingre blir leppene klemt rundt klitorisen, og så masserer du så det sitrer dypt inni underlivet. Du treffer andre nerver slik, dypere nerver, de nervetrådene som ligger på undersiden av klitoris når du tar tak rundt leppene og klemmer dem forsiktig sammen så klitorisen løftes litt utover. Da kjenner du kanskje strengen under? Jeg kjenner den i hvert fall, og vet at saftene overproduseres når du gjør sånn. Det kjennes. Varmen strømmer til underlivet og jeg klemmer hånden rundt den harde pikken du har i buksene. Vet du har knepping i gylfen. Faen heller, jeg tar den fram!

Det går lett. Du er ikke akkurat lite samarbeidsvillig. Men det er vanskelig å konsentrere seg om å kneppe opp når du masserer meg slik. Etter en liten stund står jeg endelig med hånden rundt varmt skinn på hardt jern, og du har glidd lenger inn mellom bena for å hente safter. Når du dypper en finger og begynner å massere klitoris igjen, er jeg så mør og kåt at jeg rykker i bena for hver gang fingeren glir over. Underlivet jukker lett i samme takt og vi følger musikken. Hånden min også, der den drar skinnet som ingen kan se. Jeg har lyst til å bøye meg fram, smette bukselinningen så vidt under rumpeballene og la deg trenge inn, men det ville nok ha blitt oppdaget. Likevel kan jeg ikke klage, for jeg nærmer meg så rødvinen begynner å oppføre seg som høy sjøgang i glasset mitt. Jeg skvulper i meg resten så jeg ikke søler. Lener hodet tilbake på skulderen din, nyter å runke deg mens du masserer meg lenger og lenger opp, nærmere og nærmere nirvana og nyter tunga som glir rundt i øret.

Det bryter ut, søte stråler som bare har blitt sterkere og som flommer over når fingeren din har holdt på lenge nok. Ølglasset ditt er halvfullt, derfor skvulper det ikke over når du holder meg rundt livet så jeg ikke faller sammen, knærne har så lett for å svikte når det skjer.

Ingen ser at det går for meg.

Når jeg åpner øynene og klarer å stå på egne ben, er hånden borte fra den våte musa. Du har pakket pikken på plass og blitt anstendig. Alt jeg trenger å gjøre er å knytte i linningen, få pusten tilbake og vente til du har bestilt et nytt glass rødvin. Når du kommer tilbake, smiler jeg ved synet av fingrene dine. De glinser fremdeles. Helt til du stikker dem i munnen og slikker dem rene for saftene mine. At du ikke kom er slett ingen bakdel.

Da vet jeg nemlig hva som venter meg senere på kvelden.