Fisketuren

Vi har et godt øye til hverandre, min kones beste venninne og jeg. Vi har alltid småflørtet litt når vi har vært sammen på fester osv., men har ikke gjort noe ut av det. Det var først da vi utvekslet MSN adresser saker og ting begynte å skje. La oss kalle henne Mette. (for å ikke kunne avsløre hvem personen egentlig er).
Mette og jeg begynte titt og ofte å prate sammen på nettet. Vet ikke hva det er, men det kan virke til at MSN gjør at alle hemninger lempes på etter vært.
Til å begynne med gikk det mer i, hvordan har du det, og hva skal du i kveld – prat, men etter hvert ble det mer og mer om sex, drømmer, hvor mye vi var alene hjemme etc. En kveld jeg var ekstremt kåt, sjekket jeg om hun var på. Det var hun. Jeg hadde fantasert om henne natta før. Jeg begynte nesten rett på sak, noe hun tydeligvis likte. Jeg fortalte henne om en fantasi jeg hadde. Den går slik:

Mette skulle sykle til kona mi, for en vanlig kaffekopp på verandaen. «Heldigvis» var kona på jobb og skulle jobbe sent, så jeg var alene hjemme. Jeg ber henne inn. Etter litt prat, setter vi oss til rette i sofaen for å se en film. Mette spiller fotball, og har fortalt meg mange ganger at hun kunne ønske seg litt massasje, men at mannen hennes sjeldent eller aldri gidder gi henne det. Jeg tilbyr henne å sette seg foran meg i sofaen, så jeg kan pleie skuldrene hennes litt. Vel på plass foran meg i sofaen begynner jeg å gi henne en liten «omgang» på skuldrene. Føler meg som en uskyldig og nervøs 16 åring. masserer litt ned på armene, opp igjen helt til hårfestet i nakken og ned på ryggen. Litt ut på sidene på ryggen helt til jeg kjenner konturene av de store og faste brystene hennes. Streifer bortom dem oftere enn at det skulle være en tilfeldighet. Plutselig legger hun seg bakover og sier takk. Jeg trekker armene til meg og vet ikke helt hvor jeg skal legge dem. Til slutt havner dem oppe på hennes armer. Vi følger med på filmen en stund, og beveger oss ikke. Jeg trekker bare pusten dypt med jevne mellomrom, og kjenner duften av det nyvaskede håret. Dette pirrer meg. Jeg løfter den ene armen og strekker meg etter brusglasset og drikker. I det jeg har satt glasset tilbake på bordet lander handen min noe nærmere brystene hennes. Jeg kjenner brystet ligge forsiktig inntil underarmen min. Forsiktig begynner jeg, neste umerkbart å gjøre små bevegelser med armen. Forsiktig koser jeg siden av det velformede brystet. Vi sier ingen ting, og som om det var den naturligste ting i verden legger jeg begge hendene mine over maven hennes. Jeg begynner å kjæle med maven hennes, først bare på et sted, men så lengre og lengre oppover mot brystene. Til slutt kjenner jeg igjen konturene av brystene på utsiden av det tynne sommerblusen. Jeg trekker hendene ned til maven igjen og beveger dem innunder blusen. Koser lenge med maven før jeg igjen våger mine usikre fingrer opp mot brystene. Det virker som en evighet før jeg når brystene hennes. Jeg lar dem kjærtegne henne helt i «roten» av brystene. Tar meg selv i å være veldig tungpusten i det jeg hører henne være det. Likevel ligger Mette helt rolig og bare nyter. Til slutt våger jeg hendene opp og over brystene hennes. Jeg kjenner de små vortene hennes stive mellom fingrene mine. Jeg koser lenge og jeg ser hun har glemt filmen og har lukket øynene. Jeg trekker hendene vekk og retter på blusen hennes. Hvisker henne stilt i øret at en dag skal jeg gi henne full kroppsmassasje. Hun ser på meg med et blikk som er fylt med en blanding av fryd, skuffelse og kåthet. Filmen er ferdig, sier jeg til henne. Du sa selv du skulle se denne filmen og deretter sykle hjem. Hun hadde helt glemt tid og sted. Jeg kysser henne forsiktig på munnen og gir henne et mystisk blikk…

Jeg har fortalt denne historien til Mette, og den tente henne veldig.

Vi har delt mange historier etter dette. Og jeg begynte gi henne komplimenter for kroppen hennes. Dette likte hun veldig. Jeg utdypet min frustrasjon over at jeg ikke hadde sett hennes nakne kropp – som jeg ga komplimenter. Håpet jeg skulle få henne til å sende noen bilder. Etter lang tid hadde jeg nesten gitt opp, men så en kveld, så kom dem. Herregud, noe så vakkert.

Vi ble enige om at vi skulle ta en fisketur når min kone skulle på ferie med en annen venninne. Dette var flere måneder frem i tid. Vi pratet ofte om det, men ikke om hva som skulle skje. Så en dag var dagen der. Jeg var nervøs og gutteaktig denne dagen, til tross for at jeg har passert 30 år. Jeg hadde sett meg ut et stille vann, hvor så å si ingen fisket. Sikkert fordi det nesten ikke er fisk der… Hun kom hjem til meg og vi reiste sammen. Vel fremme ved vannet startet jeg umiddelbart med å fiske, det samme gjorde Mette. Etter en stund, trodde jeg ikke det skule skje noen ting på denne turen. Men i det Mette hadde byttet krok, og skulle passere bak meg, kjente jeg et fast grep om rumpa mi, etterfulgt av et frekt smil. Jeg gjengjeldte ved neste passering. Det ble rene «sisten-leken». Med ett hørte jeg et plask, etterfulgt av noen ynk. Mette hadde skikkelig «plompet» i det kalde vannet. Jeg løp til og hjalp henne med å komme seg til en stubbe, så hun fikk satt seg. Mette hadde slått beinet litt, og jeg masserte litt der det var ømt.
Hun kikket på meg å smilte, og sa, det går bra nå vennen… Hun måtte bare prøve å gå litt på det. Vi tuslet tett inntil hverandre langs vannet. Med ett stoppet hun, snudde seg mot meg og kysset meg. Jeg gjengjelte kysset, og kjente kåtheten bre seg i kroppen. Vi begynte å beføle hverandres kropper. Først utenpå klærne. Jeg kjente på de nydelige brystene hennes, kjente vortene gjennom det tynne stoffet. Koste med rumpa hennes og kjente at hun var truseløs. Jeg fikk ståkukk med en gang. Dette merket hun og gnidde meg på utsiden av buksene, over kukken. Jeg kjente de første lystdråpene forlengts hadde laget en våt flekk i buksene mine. Vi kysset dypt, samtidig med at jeg stakk handen ned i buksene hennes. Jeg gikk rett på den dryppende våte fitta. Jeg fuktet en finger i sprekken hennes, tok handen opp av buksen og førte fingeren opp til munnen min. Mette smakte nydelig. Får ikke jeg smake da? Sa hun med ett, og kastet seg over meg i et dypt tungekyss. Jeg førte handa ned til fitta hennes igjen og stakk bestemt 2 fingrer opp i den trange fitta hennes. Trakk dem ut og førte dem til munnen hennes. Hun slikket dem rene.
Jeg kjente hendene hennes nede i buksa mi nå… Hun runket meg forsiktig og lekte ertende med ballene mine.
Fornuften tok plutselig overhand, og jeg sa stopp. Vi kan ikke gjøre dette. Hun var nok enig, og vi gikk hand i hand bort til stubben der vi satt litt før.
Igjen mistet jeg kontrollen. Jeg MÅ ha deg Mette – NÅ. Hun vinket meg bort til henne. Jeg stod nå rett foran Mette, med en skikkelig ståkukk i buksene. Hun trakk meg inntil seg, hu sittende og jeg stående. Hun kikket frekt opp på meg samtidig som hun trakk joggebuksene mine ned, sammen med boxer’en. Hun skikket seg rundt munnen, og tok pikken forsiktig inn i munnen. Hun slikket og sugde. Det var helt himmelsk godt. Jeg trakk meg ut av munnen hennes, og satte meg på knærne foran henne og kysset henne. Kunne kjenne smaken av meg selv, i munnen hennes.. Jeg kikket henne dypt i øynene og nærmest tryglet om å få smake på fitta hennes. Hu reiste seg forsiktig og trakk buksa ned. Den herligeste nybarberte fitta kom til syne, glinsende i hennes egne safter. Herregud jeg gledet meg til å slikke henne. Dette hadde jeg drømt om så lenge. Jeg slikket henne, sugde på klitten. Mmmm. Kjente jeg ble våt utover kinnene. Lekende stakk jeg tungen inn i fitteåpningen hennes. Kjente munnen min bade i saftene hennes. Igjen reiste jeg meg opp og kysset henne. Saftene blandet seg i munnene våre. Det både luktet og smakte av kjønn og kåtskap.

Her stoppet det. Igjen hadde fornuft og samvittighet tatt overhand.

Vi pakket sammen og reiste hjem. Vært til vårt for å bli få utløst orgasmen som hadde bygget seg opp.

En dag skal jeg ta det helt ut med henne. Gleder meg. Skriver igjen da.