Fjellet du, Fjellet!

Slik luft en bare møter i den norske fjellheimen. Hytta var fin den. Lå sammen med andre hytter i en liten hyttelandsby. Vi så det var andre som skulle være her denne helga også. En familie på fem var i nabohytta, og lenger bort så vi noe som så ut som en gjeng mannfolk. De lo og skrålte som bare menn på tur kan gjøre.

Inne var det koselig i hytta. Det begynte så smått å mørkne. Høsten var her og det var ingen vei tilbake, høsten var over oss. Allikevel gledet vi oss til morgendagen. Gå tur i fjellet. Det renser sjelen. Det var meldt fint vær også. Vi gledet oss der vi satt inne i hytta med fyr på peisen og med stearinlys.
Litt senere på kvelden kom også de andre. Det ble en hyggelig kveld med god mat og godt drikke. Vi avsluttet kvelden i sofaen med bena godt oppunder oss i sofaen med rykende varm te. Trettheten kom sigende på oss alle, og litt etter litt gikk vi til sengs. I morgen skulle vi ut i fjellet.
Der jeg lå i sengen å hørte de andre puste tenkte jeg på mannen min som var hjemme. Han måtte dessverre jobbe i helga. Hvordan hadde han det? Antageligvis sov han nå. Eller han satt oppe å så på en film. Han pleide det – når jeg var borte. «Det var ikke noe ålreit å legge seg alene», sa han. Tankene svirret rundt og til slutt sovnet jeg…

… Morgenen etter våknet jeg tidlig som jeg pleier. Og selvfølgelig litt kåt. Var alltid det om morgenen. Det har jeg vært i mange år. Det var godt å ligge der å knipe litt. Gni lårene litt mot hverandre. Men jeg skjønte jo at det ikke kunne bli noe mer. Hytta var jo full av folk. Og vi var flere som lå på samme rom.

Ute var det nydelig høstvær, ikke en sky på himmelen. Jo dette tegnet til å bli en fortreffelig dag. Etter hvert våknet også de andre, og som sedvanlig tok det litt tid før alle var ferdige på badet. Når 6 jenter skal ta morgentoalett tar det litt tid. Det er tusen småting som skal ordnes før vi er klare for en ny dag. Frokosten smakte godt i høyfjellet og la grunnlag for, sammen med søvnen, ny energi for en ny dag – En dag i fjellet!

Vi hadde blinket oss ut å gå til Store- nuten. En akkurat passe tur for litt slitne by – damer. Vi kom nok til å bruke hele dagen. Vi hadde tenkt å kose oss. Vi ville ikke slite oss ut, men hente nye krefter på denne turen.
Oppover i lia bar det. Sola skinte, sekkene var ikke tunge, bare pakket for en dagstur. Vi pratet i vei og koste oss i det fine været. Vi trakk den friske lufta ned i lungene. Det var en nytelse etter en sommer i syden hvor lufta var mye varmere.

Det ble tid for lunsj og nistepakke. Vi fant oss en fin plass med fin utsikt. Kunne nesten se hjem hadde jeg følelsen av. Lyden av menn som lo strømmet mot oss fra et sted ikke langt unna. De var tydeligvis i godt humør. Det måtte være de vi hadde sett så vidt i går da vi kom til hytta. En av gutta så oss og vinket oss bort. Siden vi ikke hadde satt oss enda gikk vi bort til dem. Etter litt prat fortalte de at de var en kameratgjeng fra Oslo som bare var en siste tur i fjellet før vinteren satte inn. Det var fire stykker av dem. Alle var menn i 40 årene.
Vi spiste, pratet og koste oss i høstsola. Av en eller annen grunn syntes jeg en av mennene virket veldig ålreit. Han pratet rolig og gjorde ikke mye vesen av seg. Han var en forholdsvis stor fyr. Han måtte være rundt 195cm høy. Skjegg hadde han også. En virkelig bamse. Ikke ulik min mann, bare litt større i kroppsbygning. Litt mave hadde han også, men hyggelig var han. Det ble en forholdsvis lang lunsj. Vi bestemte oss for å gå tilbake til hyttene sammen med mennene vi hadde truffet.

På turen nedover ble jeg gående sammen med denne store mannen og fikk vite at han het Lars. Vi pratet om løst og fast hele veien tilbake. Han var en høflig kar. Da vi kom ned til hyttene og skulle gå hver til vårt ga han meg en klem og takket for turen.

Middagen lagde vi på hytta og etter en dusj og en god middag i magen kom trettheten sigende, pluss den gode følelsen en får etter en dag med aktivitet. Vi holdt på i hytta med vårt og kvelden nærmet seg. Jeg følte meg pigg og hadde lyst på en liten spasertur til. Ikke lange turen. Bare en tur «rundt hytta» for å få litt mer luft. Ingen av de andre jentene hadde lyst til å være med.

Ut bar det igjen. Deilig temperatur var det, selv om det var blitt kveld. Det var ikke kaldt i det hele tatt. Det var deilig å være ute litt for seg selv. Jeg kunne ikke se andre der jeg gikk langs veien oppover mot fjellet. Med ett hørte jeg skritt bak meg. Jeg snur meg og der ser jeg Lars komme gående alene oppover veien. Jeg stopper opp og venter på ham. Han tar meg igjen og forklarer at han bare ønsket seg en tur ut før kortspill og gøy på hytta senere.

Praten gikk lett mellom oss. Og med ett kjenner jeg en hånd på rumpa mi. Jeg har alltid likt å bli strøket på rumpa. Det gikk et lite sting igjennom kroppen. «Jeg kan ikke…» var den første tanken som for gjennom hodet. Jeg burde vel ha sagt at han skulle ta vekk hånden sin, men jeg lot bare hånden være der. Den lå der og fulgte bevegelsene mine mens vi fortsatte å gå oppover veien. Pustet Lars tyngre? Hånden hans begynte å stryke meg oppover langs ryggen. Jeg kjente en utrolig spenning bre seg utover i kroppen. «Dette var ulovlig det!» ,men du verden så deilig. Hånden min la seg på låret til Lars. –Jo han pustet tyngre. Jeg flyttet hånden min lengre opp mot skrittet hans. Fornuften min var i ferd med å forsvinne fullstendig. «Dette er galt», tenkte jeg. Jeg begynte å kjenne en deilig kløe i skrittet mitt.

Hånden min gled sakte oppover benet hans. Der kjente jeg at jeg traff noe. Jeg følte oppover og oppover. Noe hardt og STORT. Jeg hadde aldri kjent en så stor pikk før. Hemningene begynte å forsvinne. Knea ble helt mjuke, «dette var galt!» Og jeg kjente at nå ble jeg veldig våt mellom bena og kåtskapen brant i kroppen. Lars strøk meg forsiktig over det ene brystet utenpå treningsjakka. Nydelig, en flyktig berøring bare. Jeg kjente at vortene stod stive som modne rognebær!

Vi hadde kommet et stykke unna hyttene og det var nesten mørkt. Vi skimtet så vidt terrenget ved siden av veien. Der var det noen steiner. Vi gikk dit bort. På veien bort ble jeg befølt og tatt på over hele kroppen. Med ett løftet han meg opp på sterke armer og bar meg vekk fra veien. Han la meg forsiktig ned og begynt å kle av meg buskene. Jeg skalv av kåthet og jeg kjente saftene min renne ut av kjønnet mitt. Det føltes nesten som om jeg tissa på meg, buksene måtte jo bli våte! Heldigvis hadde mannen min lært meg at det å barbere kjønnet ville gi meg en bedre opplevelse ved et samleie. Kjønnet mitt var nybarbert, en god opplevelse bare å gjøre det, bare en stripe med hår midt iver kjønnet resten bart. Nå gledet jeg meg til å kjenne pikken til Lars inni meg. En kilende frydefull kløfølelse bredte seg rundt i underlivet mitt. Han slikket meg! Det hadde jeg ikke likt at mannen min foreslo, men nå var det så godt å bli slikket på kjønnet. Jeg kjente tungen hans snurre fort rundt på det stedet der hvor det var best. Jeg visste nesten ikke hvor jeg skulle gjøre av meg. Jeg kom med en gang. Men jeg ville ha mer! I mørket hadde Lars kledd av seg buksene. Noe jeg likte å gjøre med mannen min sin pikk var å runke den mens han strøk meg over kroppen og vibratoren jobbet på kjønnet mitt. Jeg lette meg fram til Lars sin pikk. Den var SVÆR og hard. Jeg dro den forsiktig og kjente at den var nesten sprekkeferdig. Pungen var ikke så stor. Sikkert fordi den var ute i fjellufta. Men selve pikken stod som bare det.

Jeg hadde det så godt nå. Jeg hørte meg selv stønne høyt. Det hadde jeg heller aldri gjort før. Det var så deilig å slippe seg helt løs. Lars akte seg nærmere meg. Gjorde mine til å ville bestige meg. Så snudde han seg, og jeg kjente at jeg fikk pikken hans over ansiktet mitt. Hva ville han? Skulle jeg ta den i munnen? Lars fortsatte å slikke meg. Dette hadde jeg aldri gjort før. Jeg holdt i pikken hans, litt i villrede på hva jeg skulle gjøre. Jeg mer følte at den var der, stor og hard, enn jeg så den på grunn av mørket. Jeg tok motet til meg. Slikket litt forsiktig på tuppen. Egenartet smak. Det smakte pikk. Ikke slik det kunne lukte. Smaken var bedre. Motsatt av kaffe, som lukter godt men smaker vondt. Jeg ville ha mer av pikken inn i munnen. Sugde forsiktig på den uten å komme borti med tennene. Sugde forsiktig på hodet av pikken. Og bare det. Han begynte å jukke svakt med hoftene. Pikken gled litt lenger inn i munnen på grunn av det, men ikke mye. Kjønnet mitt kjentes varmt og vått. Tungen til Lars fortsatte sin lek med kjønnet mitt. En ubeskrivelig god følelse. Nå måtte jeg snart få pikken inn i kjønnet mitt.

«Lars, vil du inn i meg?!» Mer en befaling enn et spørsmål. Han snudde seg. På en bestemt måte spredte han bena mine og bøyde dem litt bakover. «Nå kommer han inn i meg», tenkte jeg. Der kjente jeg noe mot kjønnsleppene mine. Jeg kjente at kjønnsleppene formelig skilte seg til siden av seg selv. Sakte kom han inn i meg. Så STOR. Det kjentes som om han aldri ble ferdig med å trenge inn i meg. Det kjentes ut som om pikken skulle komme inn i meg helt opp til ribbeina, og hoftene mine kjentes ut som om de ble sprengt ut til siden av størrelsen. Der nådde han bunnen! Sakte ut igjen og sakte inn. Jeg kom som en foss ennå engang. Jeg skrek ut i fryd. Dette var deilig. Jeg gråt av glede! Takten økte. Nå tok han meg hardt og jeg jukket imot så godt jeg kunne. Det var himmelsk. Jeg trodde ikke det var mulig men jeg kjente at han vokste litt og så kom han inn i meg så jeg kjente spruten i bunnen av skjeden. Sæden nesten sprutet ut av kjønnet mitt igjen mellom pikken hans og skjedeveggen. «Å mannen min, hva hadde jeg gjort?» Den dårlige samvittigheten skyllet over meg nesten med en gang. Men dette hadde vært så godt!

Lars reiste seg opp. Sammen gikk vi ned til hyttene å skiltes der.
«Fin tur?», spurte en av jentene. «Jada,» svarte jeg. Er trøtt, tror jeg går og legger meg.
Lå der i sengen og kjente etterdønningene av samleiet. God følelse, dårlig samvittighet. Men det er en annen historie…