Forbuden

– Hei, så skjønn du er!
Tom syntes Ane aldri hadde sett vakrere ut. Bare den lille vinkingen utenfor vinduet, gjorde at han følte seg rar innvendig og han kjente at kroppen responderte umiddelbart fysisk. Han ble brydd og lurte på at Ane ville se det. Han håpet buksen kamuflerte hvilke reaksjon nærværet av Ane vekket i han.
– Hallo Barsken! Klarer du å komme deg unna litt eller skal vi spise lunsj her?
– Jeg er jo sjefen her. Og her er det sjefen som avgjør ALT! Jeg regner med at jeg har litt tid å avspasere. Jeg har laget desserten ferdig, så den kan vi ta med oss.

Tom hentet fram en liten tallerken med en marsipankake som var formet til en litt grønn kermit-frosk.
– Å så søt, Tom! Jeg elsker marsipankaker. Har du virkelig laget denne selv med dine egne små barnehender? Du må være byens beste kokk! Hun begynte å tralle på Muppet Show.
– Barnehender? Han lo.
– Jo da. Helt alene. Jeg har bakt og dandert i hele dag. Hallo! Jeg er vel ikke noen ussel konditor heller! Neida, jeg har nok kjøpt den på et konditori i by’n og tenkte jeg skulle feite deg opp litt.
– Hø, jeg er nok tjukk nok sånn som det er. Etter at jeg ble kjent med deg, har jeg sikkert lagt på meg 5 kilo. Snart er jeg så bred som en låvedør.
– Jeg må jo gi deg gaver som enten er spiselig eller som visner i løpet av den første halvtimen. Ting som ikke andre kan se. Dessuten synes jeg du har en fortryllende bakende. Snu deg og la meg se den.
Anne tok en piruett så den åpne kåpen sto som et ballskjørt rundt henne. Hun visste det var ikke mye han fikk se med kåpe på og med den store snekkerbuksen hun brukte i jobben som keramiker. Ellers ville hun neppe har tatt imot utfordringen.
– Rompa di har bare godt av litt former. Selv om jeg gjerne skulle studert den litt nærmere for å være på den sikre siden. Jeg elsker litt frodighet og kvinnelige former. Bli med meg ut så skal jeg vise deg en virkelig flott dame. Hun står like utenfor her.
Tom tok Ane under armen og kaketallerken i den andre. Ane kjente seg litt urolig og at noe yrheten forsvant. Hvem var det som var så flott? Hvem var det hun skulle treffe? Var det konen til Tom?
– Der ser du dama mi! Dette er Helene. Tom pekte på en flott, gammel tresnekke som lå inntil havnen. Ane lo av lettelse og forundring. Hun kunne se at båten faktisk hadde en nydelig, kvinnelig figur med sin runde skåring bak.
– Hvilken båt er det? Er den din?
– Den er Skorgenes. Finnes knapt maken her på Vestlandet. Og jada, den er min. Jeg var borte og hentet den i sted. Hopp om bord.
– Skal vi på båttur? Har du tid til det? Kan vi gjøre det nå? Ane var glad hun hadde gjort unna mye arbeid på formiddagen, men følte likevel at kanskje dette ikke var riktig midt i arbeidstiden. Hva ville Eiliv si til at hun stakk med en annen mann på båttur? En kopp kaffe eller lunsj, var mer uskyldig. Det hadde de gjort ofte. Men hun så på båten og på den blanke fjorden og skjøv de prektige tankene vekk. Det lille snevet av dårlig samvittighet var som fordunstet idet hun satte seg til rette på bakre utedekk.

Tom løsnet tauene og startet motoren. Ane kjente uroligheten i kroppen og studerte Tom der han hoppet om bord. Det var noe med hvordan han beveget seg som gjorde at hun var så tiltrukket av han. Han virket som han kun var 17 år i kroppen og Ane kunne se lårmusklene gjennom buksen. Det tente henne noe voldsomt og hun følte en blanding av kåtskap og en skam fordi hun aller helst ville slenge Tom inn i kahytten og kjenne han hardt inntil seg med hele seg. Istedenfor lot hun som ingenting og prøvde å virke uanfektet og kameratslig. Hun satt rolig på trebenken utenfor og så på Tom mens han gjorde i stand. Han hentet ut putene utenfor og sørget for at Ane satt godt. Hun fikk på seg kapteinluen og Tom selv gikk inn i styrer-rommet og båten begynte å gli langsomt ut på byfjorden. Dette var virkelig Tom i sitt rette element.
– Kom inn her, du må styre mens jeg tar opp fenderne.
– Jeg kan jo ikke styre. Har aldri tatt i en båt før!
Tom gikk rundt båten på ripen og stoppet i front hvor han åpnet takluken til styrehuset fra utsiden.
– Hallo kaptein! Hvordan går det?
– Fint, skrek Ane tilbake. Jeg elsker denne båten!
Det var ingenting å uroe seg for. Det var knapt en krusning på fjorden. Ane tok av seg kåpen. Vårsolen varmet så pass at hun ikke trengte den lengre. Tom kom også inn i styrerommet etter at han hadde lagt tauene fint på plass foran og bak.
– Så dyktig du er, sa han og stilte seg bak henne. Jeg kan ikke tro at dette er din jomfrutur! Hun kjente tydelig at han sto der og fant ikke på noe å si. Hun følte seg som en uerfaren jomfru på alle måter.
– Det bråker ganske her inne. Hvis vi setter ut på dekk, kan vi benytte fjernkontrollen og nyte solen.
Ane overlot styringen til Tom og beveget seg ut på ripen mens hun klamret seg til klossene som var satt fast på taket for å holde seg i. Oppe på dekket, følte hun seg trygg igjen. Her var helt fantastisk. Motorduren forsvant nesten helt. Fjorden lå speilblank og fin.Tom sendte henne fjernkontrollen gjennom takluken. Den var av en sånn gammeldags med ledning, men fungerte helt fint. Båten tøffet rolig av gårde mens Tom kom ut på dekket med en liten skål med jordbær og to glass hvitvin.
– Du er galen. Jeg kan ikke komme hjem å lukte alkohol midt på dagen – midt i uken!
– Herregud, jeg trodde du var en skikkelig rampejente og så viser det seg at under den tøffe fasen og den rappe kjeften, så er det kun en gammel tante! Gi deg nå. Du skal jo ikke kjøre bil en gang, men ta bussen hjemover– og det er flere timer til, går jeg ut i fra. Jeg lover at du skal komme noen lunde edru hjem og jeg skal personlig kjøpe tyggegummi til deg, hvis du vil ha… og trenger, ertet han. Dette er en altfor spesiell dag til at vi bare skal drikke cola.
Ane måtte si seg enig og nøt og sitte der på dekk og kjenne at solen varmet og initiativet til Tom. Hun visste han sjeldent sto tom for ideer og likte å overraske, men at det skulle bli en båttur midt på formiddagen en vanlig onsdag i mai, det hadde hun ikke ventet seg.
– Du er så stille og ser så rar ut?
– Jeg har det bare så fint, hvisket Ane.
De satt tause siden om side og kjente på vibrasjonene mellom dem?
– Du er så annerledes, Ane. Burde jeg ikke tatt deg med på denne båtturen? Var det galt av meg?
– Nei, ikke galt. Men…. Jeg vet ikke. Hun tidde igjen. Hun hadde lenge vært bevisst Tom sin hånd som lå bare et par centimeter fra hennes. Hun så ned på den. Han hadde nydelige hender. De var ganske store, kraftige og samtidig med slanke fingre og pene negler. Hånden som lå like ved siden av henne nå var perfekte. Hun rørte hans lillefinger med sin og så utover sjøen. Slik satt de en stund uten å si noe. De bare kjente på hva den lille berøringen gjorde med dem begge. De hadde aldri tidligere sittet så tett sammen. Tom satte seg nærmere henne. Han strøk henne over kinnet og hun hvilte hodet sitt inntil han. Han kjente duften av håret hennes og strømningene som gikk gjennom hennes til han. Tom løsnet på den venstre stroppen på snekkerbuksen og løftet på singlet’en. Han tok forsiktig brystet hennes i hånden sin og befølte det.
– Se hvor vakkert? Har du sett noe så flott?
Ane så også hvordan brystet hennes lå i hånden hans og hvordan brystvorten knoppet seg. Det var vakkert! Det var et magisk øyeblikk, nesten religiøst
– Se hvor perfekt brystet ditt ligger i hånden min! Han holdt det litt lengre, men trakk så ned singlet-trøyen igjen og hempet buksestroppen på plass. Det hele hadde kanskje vart et minutt eller to. Men øyeblikket hadde berørt dem begge sterkt.
– Kom, sa Tom til Ane og tok henne i armen og løftet henne opp. – Det er varmere på bakre dekk. Han smilte og støttet henne bortover ripen med glass og jordbærskålen i
hånden, tilbake til dekket på baksiden av båten som hadde sitteplasser langs hele den ene siden. Tom var redd han hadde gjort et overtramp som hadde forsynt seg av forbuden frukt. Ane var fortsatt skjelven og følte en slags sårhet fordi følelsene hennes var helt ute av kontroll. Det hun nettopp hadde opplevd, hadde hun aldri før følt. En så enkel hendelse og likevel så stort. Hun var takknemlig for at Tom hadde sluppet der han slapp, men lengtet etter mer. Hun følte seg som en tøydukke, en marionett og håpet at noen kunne trekke i de riktige trådene. Hun kjente seg så forelsket og samtidig som en snusfornuftig fruentimmer. Hva var i ferd med å skje? Hun gikk som i ørske og stirret alvorlig framfor seg mens hun gikk langs med båten på utsiden. Da hun hoppet ned på bakre dekk og han etter, slang hun seg om halsen på han. Hun kysset han i halsgropen. Han luktet så godt! Hun kjente staken i buksen hans tett inn mot sine lår. Hun kunne ikke styre seg. De klinte heftig. Han kysset som en gud. Våte kyss! Tungen gled sulten i munnen hennes, inn i øret, nedover halsen, tilbake i munnen. Hun kjente hvordan pustet økte på og hun gned seg opp etter staken hans. Han stoppet motoren med den ene hånden og kom innunder singlet’en med den andre. Ikke et sekund slapp han taket i med tungen som var som en magnet mot denne kvinnen som han hadde sett på som uoppnåelig og lengtet etter i nærmere et år. Nå var hun der i armene hans. Tett inntil. Varme lepper og leken tunge, deilige faste bryst. Han tok tak med begge hender rundt rompeballene hennes. Rompen var kraftig og stram. Han løftet henne opp og ned mot buksebeinet. Tiden sto stille. Kun klukking fra båten, pusten deres inn i hverandres munn som økte på. Hun kastet han ned på benken og satte seg overskrevs over han. Fremdeles hadde de alle klærne på. Men han var knallhard og det tok ikke mer enn et par minutter før det gikk for henne. Hun fikk en vanvittig orgasme – med klærne på! Aldri hadde hun opplevd makan. Kroppen var en eneste vibrasjon. Hun falt sammen og slapp endelig tak i munnen hans.
– Gråter du? Hvorfor gråter du?, spurte han henne mens han klappet det tjukke håret som gnistret som kobber i solen.
Hun svarte ikke med det samme, men fikk hvisket fram.
– Jeg elsker jo Eiliv, jo! Jeg er så forvirret.
– Så, så! Jeg vet du elsker Eiliv. Han kjente tyngden av kroppen hennes mot seg. Han ville knuge henne tettere og holde henne slik for alltid. Men fornuften grep han.
– Du trenger litt mat. Dessuten går vi på grunn nå hvis du ikke tørker tårene. Han slapp Ane med et kort kyss på kinnet og gikk inn i styrerhuset og fikk båten på rett kjøl.
Da kjente han henne komme bak seg. Hun kneppet opp buksen hans. Pikken var ennå stiv og knallhard. Hun brettet ned boxershortsen og så herligheten åpenbare seg. Det var ikke rart at den saken der hadde fått henne til å se stjerner. Hun trakk buksen ned til knærne og bøyde seg over pikken han som stod som en rakett. Hun klarte knapt føre kuken inn i munnen. Den var stor! Kjempestor og tjukk og knallahard! Hun måtte nøye seg mest med å suge og slikke mens hun stadig runket han hardere og hardere. Hun tok tak i ballene og kjente at hun likevel greide å ta hele kukhodet i munnen. Han smakte av sæden som kom i små drypp. Hun kjente hvordan hevelsen i underlivet utvidet seg enda mer. Det var som hun selv hadde fått ståpikk og hun kjente seg klissvåt. Han rev av henne snekkerbuksen og stringtrusen. Hun var fortsatt gylden i huden etter en lang vinter og huden hennes var som fløyel. Med begge hender tok han tak i brystene hennes og snudde henne rundt. Han slikket henne i øret og nedover halsen mens han med jevne støt tok henne bakfra. Hun jamret av fryd og han kjente at det gikk for henne igjen. Men hun ville fortsatt ha mer. Ane så at båt nærme seg dem, men det bare pirret henne enda mer. Scenen hun var en del av, måtte virke fantastisk å få ta del i. Hun håpet virkelig at de kunne se dem, de som var i den andre båten. Hun var utømmelig og sulten fortsatt. Med en fot rundt rompen hans akte hun seg tett inntil han og fikk plassert kuken godt på plass. Han var så kraftig at hun følte at en ny orgasme snart var under anmarsj. Han trakk seg langsom inn og fort ut. Langsomt inn og fort ut. Spenningen som hadde ligget og ulmet i kroppen så lenge, gjorde det enkelt å gi seg hen til ekstasen.
– Herregud, hvordan skal dette ende? Jeg bare må ha deg igjen – og igjen. Tredje orgasme var bedre enn jeg noen gang har opplevd. Hvordan blir den fjerde? Jeg kjenner meg som en orgasme-maskin. Ta meg! Herregud Tom! Du er knullemaskin! Jeg ønsker meg ti sånne som deg i julegave! Hun grep fatt i han og sugde seg fast i munnen hans igjen. Han slikket henne som han var en ku. Hele ansiktet hennes var vått og hun elsket det! Elsket det! Mer! Mer!
Tom følte seg stolt over manndommen og lykkelig over hva kroppen hans kunne prestere. Han klarte fint å holde igjen selv for å nyte å se hvordan Ane stadig nådde nye høyder. Det var som trylling. Kroppene hørte sammen som hånd i handske, det symmetri i alt og rytmen var som en eneste lang harmoni med klimakser på rekke og rad. Han så etterhvert at orgasmene var en påkjenning for henne og han la henne ned på noen tepper på bakre dekk. Han så på henne der hun lå. Hun var som en engel med håret som lå svett utover. Han kysset henne forsiktig. Først på munnen, så nedover magen. Hun fniste. Forsiktig kysset han kjønnshårene som var nydelig frisert. Hun var helt bar og glatt ved kjønnsleppene. De lå hovne og røde og ventet på ham. Han kysset med lette kyss og med våt tunge. Tungen hans var inni henne og rundt klitoris. Kun tunge! Ingen krevende fingre! Tungen var kun velbehag, lindrende og pleiende. Den våte, hovne gropen fikk komme til hektene igjen. Ane slappet helt av og hadde ingen tanker for at kroppen hennes kunne komme igjen etter multiorgasmene. Hun lot ham holde på. Etterhvert kjente hun hvordan hun begynte å flyge, som om kroppen ikke lengre var jordisk. Hun kjente hvordan det gikk strenger fra kjønnet og nedover i beina og helt ut i tærne. Det var ubegripelig! Hun gispet og klarte ikke å holde tilbake. Orgasmen kom som et jordskjelv. Først med små rykninger og så i støtvise eksplosjoner. De varte og de varte og Tom ga seg ikke. Tungen jobbet videre og videre. Til slutt la han seg over henne, gled raskt inn og med tre støt gikk det for han. Kroppene falt til ro der tett inntil hverandre i våren første sommerdag.
– Nå kommer jeg ihverfall edru hjem, hvisket Ane.