Forskjellige

De er så forskjellige, mine to elskere. Det er vel derfor jeg er så hekta på dem. Hekta på å ha to. Begge to samtidig.

Jan er lys. Daniel er mørk. Jan er korthåret, Daniel har halvlangt hår. Jan er kontortypen men likevel muskuløs, Daniel er kroppsbygger og liker å bruke musklene. Jan er forfinet, Daniel er rå. Og likevel er de så gode kompiser at de gladelig deler meg mellom seg.

Jan er kjærlig og øm som elsker, Daniel er den hardhendte, røffe typen. Og vet du, jeg trenger dem begge to. Jan gir meg den kjærlighet og ømhet som jeg ville ha savnet om det bare var Daniel og meg. Daniel tar meg så hardt som jeg av og til har behov for, som jeg ville savnet hvis jeg bare hadde Jan.

Kan man ha det bedre?

Jeg elsker blikkene vi får når vi går nedover Karl Johan, hånd i hånd i hånd med meg i midten. Friskt og freidig, glade alle tre. For selv om jeg liker å sjokkere, er det ingen av de som stirrer som har noe med hva vi tre gjør i senga. Og vi gjør det meste.

Jeg elsker å bli slikket mens jeg kysser en annen munn. Jan ligger på ryggen og jeg ligger halvveis over ham, har kroppen lettere vridd så jeg får skilt bena lettere for Daniel. Jans tunge snor seg rundt min mens Daniel gir musa mi en herlig stund. Det føles litt rart ut, det er derfor jeg liker det så godt. En munn både her og der, som å bli både slikket og kysset av samme mann samtidig. Og så elsker jeg å bytte munn! Slik at jeg trekker meg vekk fra Jan, legger meg på rygg og blir rundkysset av Daniels krevende munn mens Jan smaker på saftene mine, og det gjør han alltid grundig!

Når Jan slikker meg, er det så ørlett og forsiktig at jeg av og til bare fornemmer at han er der nede. Og så kan han bruke begge håndflatene og vide ut, og bare bruke tungespissen på den fullstendig ubeskyttede klitorisen. Da varer det ikke lenge før det går for meg. Som oftest når jeg blir liggende slik på rygg, orker ikke Daniel kysse meg lenge. Han blir for kåt. Han vil heller suges. Derfor strekker jeg meg etter staken hans allerede mens vi kliner, mens Jan slikker meg. Jeg griper rundt Daniel, nyter å kjenne hardheten under den myke, tynne huden som jeg drar lett opp og ned. Daniel retter seg opp da. Stiller seg nærmere hodet mitt, står på knær og tar meg i munnen. Aldri så dypt at jeg kveles, men ikke så langt ut at pikken slippes ut!

Men han kan slikke, Daniel også! Han liker å ha fingrene inni når han masserer klitorisen min med tunga. Han har de mest deilige teknikker for å finne punktene der inne, og da spruter jeg som oftest når jeg kommer. Han smaker dessuten helt annerledes enn Jan, noe som også hisser meg veldig opp. Vanskelig å definere forskjellen. Den ene litt saltere, kanskje? Og den andre litt søtere, hehe.

Jeg liker best å ligge på ryggen når Jan er inni meg. Han gjør det så inderlig og likevel såpass at jeg blir ør i huet og mør i kroppen, mens Daniel skrever over brystene mine og stikker staven i munnen min, så jeg kan klemme rumpa hans samtidig. Jeg elsker å kjenne setemusklene når de arbeider. Klemmer Jan sine også, når han pumper ut og inn.

Daniel liker best å ta meg bakfra. Og da kan jeg love deg at det går unna så jeg jamrer! Selvfølgelig enten ligger Jan under meg med pikken klar til å suges, eller han står på knær, bredbent foran meg så jeg kan jamre rundt pikken hans. Daniel holder alltid så bestemt rundt hoftene mine og så gyver han løs som en kåt hingst på en avlsstasjon. Det er så brystene rister og rumpa disser.

Dette er særlig en deilig stilling når vi finner ut at vi skal gjøre det utendørs. På hytta til Jan. Da pleier jeg å stå mens Daniel tar meg hardt bakfra, og jeg suger Jan samtidig. Eller vi synker ned i gresset, eller på en madrass på verandaen, hvor jeg kan sitte på ansiktet til Jan og suge Daniel, som står ved siden av.

Så mange muligheter, så liten tid… Som sagt, kan man ha det bedre?

Legg igjen en kommentar