Fossefallet

Jeg var på ferie Norge rundt. Hadde for en gangs skyld bestemt meg for å være turist i eget land. Og det angret jeg ikke på heller, når jeg var ferdig med ferien og den grå hverdag begynte. Angret ikke, av to grunner. Den ene var at jeg oppdaget hvor vakkert Norge egentlig er. Høye fjell, dype daler, vakre fjorder, gressgrønt lavland og lyngkledde vidder… Den andre grunnen skal jeg fortelle om nå.
Jeg hadde kommet meg opp til toppen av Måbødalen, etter å ha kjørt gjennom den lange Sørfjorden, en arm av Hardangerfjorden. Egentlig en vakker fjord, men litt kjedelig og ensformig i lengden med bare fruktlager, små tettsteder og frukttrær oppover bratte jorder. Innerst i Sørfjorden lå Eidsfjord, hvor Måbødalen begynte å stige oppover mot Hardangervidda. Med et skikkelig vilt terreng som kan ta pusten fra enhver.
Akkurat nå sto jeg ved gelenderet som skulle beskytte folk fra å falle uti Vøringsfossen. Det hule bruset fra det lange vannfallet ga ekko mellom bergene nedover, og luften var frisk og sommerlig. Jeg ble oppmerksom på ei jente som sto litt lenger unna og sperret opp øynene. Håret hennes var et syn for guder, et eget fossefall i mørkebrunt. Det var utslått, glatt, blankt og nådde henne til like under den runde, spretne baken.
Jeg smilte svakt og kjente kroppen reagere. Jeg hadde alltid likt langt hår, derfor var hun akkurat etter min smak. Og da hun snudde seg og møtte blikket mitt, så jeg et speilbilde i de glitrende øynene hennes. Gjensidig interesse. O’ fryd, o’ glede.
Jeg smilte vennlig mot henne. Hun var ganske pen, over gjennomsnittet. Kroppen var slank og passet perfekt til håret hennes. Hun smilte strålende tilbake og kom bort til meg.
«Stilig foss, ikke sant?» sa hun på klingende nordlandsk og jeg nikket. Selv var jeg fra Arendal og hadde ingenting imot nordlendinger. I hvert fall ikke denne.
«Ja, jeg er glad for at jeg bestemte meg for å ta ferien i Norge i år.»
«Jaså, turist i eget land?» lo hun. «Da er vi to.» Et lite kast på hodet fikk håret til å bølge nedover ryggen hennes. Jeg stirret på den brune silkefossen og følte en brå trang til å stryke det.
«Bare gjør det,» sa hun lavt. Jeg så rart på henne.
«Er du tankeleser?»
«Nei,» smilte hun strålende igjen. «Jeg er huldra i fossen.»
«Utplassert fra Nordland, da, som vikar?»
«Akkurat.» Vi lo og så utover fossen igjen. Så tok jeg mot til meg, strakte ut hånden og tok forsiktig borti håret hennes, oppe ved nakken. Så at hun holdt pusten et kort øyeblikk før hun lukket øynene og pustet langsomt ut da jeg strøk håret nedover ryggen hennes. Det var mykt, som tråder av silke.
«Ditt fossefall er vakrere enn Vøringsfossen,» sa jeg lavt. Hun åpnet øynene, så på meg. De var blå og blanke. Så grep hun hånden min og dro meg med seg. Ikke innover i krattet, som jeg hadde ventet. Hun satte kursen mot en bobil på parkeringsplassen. Det kilte i magen og skrek i pikken da hun stoppet utenfor døra og åpnet den. Så så hun avventende på meg før hun gikk inn. Jeg fulgte villig etter, lukket døra bak meg og låste den for sikkerhets skyld før jeg stoppet midt på gulvet i den lille bobilstua og stirret.
Det hadde ikke tatt henne lange tiden å bli naken. Hun sto foran meg, solbrun og deilig. De brune brystvortene struttet stivt, og dvelende strøk hun hendene over brystene, nedover til magen og nedover lårene. Blikket var tungt og det var tydelig at hun var kåt. Hun var et deilig stykke Norge og hendene mine skalv av kåthet da jeg åpnet gylfen. Jeg rev av meg dongeribuksa, tok med trusa i samme slengen og fikk hjelp av henne med t-skjorten. Så sto vi like nakne foran hverandre.
Jeg kjente varmen fra kroppen hennes. Hun la en hånd på brystkassen min, skjøv meg bakover og dyttet meg ned i senga som hun tydeligvis ikke hadde giddet å re opp før hun kjørte videre om morgenen. Der ble hun stående på alle fire over meg med håret hengende fra den ene siden av hodet. Hun krøp nedover, strøk det myke håret nedover kroppen min, helt ned til den stive pikken, hvor hun snørte de myke silketrådene rundt. Da jeg kikket ned, så jeg bare det røde pikkhodet som tittet opp av håret hennes, fullstendig innsvøpt.
Jeg stønnet. Det kjentes så kilende og lett ut. Det var behagelig og kroppen lengtet etter hardere behandling og mer av det samme. Hun slapp taket i håret, vred på hodet og trakk seg unna slik at håret snørte seg opp og forsvant fra pikken, før hun snørte det rundt igjen og gjentok behandlingen. Å kjenne det myke håret rundt det kåte lemmet, var en ubeskrivelig deilig opplevelse. Det dirret inni meg av kåthet. Jeg måtte konsentrere meg om ikke å komme, ballene var sprengfulle og orgasmen vibrerte like rundt hjørnet.
Da hun krøp oppover, plasserte et kne ved hvert av ørene mine, og satte seg overskrevs over brystkassen og halsen min, gapte jeg villig og smakte på henne. Igjen stønnet jeg og måtte stålsette meg da hun la hodet tilbake og lot håret sveipe meg over magen og over pikken. Hun vred hodet fram og tilbake, lot håret stryke lett over den sitrende huden min og jeg fant klitoris med tunga. Jeg lekte med tungespissen over, roterte med tunga rundt og rundt, og merket at saftene hennes begynte å piple ut og fukte haken min. Jeg la mer press på tunga, førte hendene opp til brystene hennes og masserte dem lett med roterende bevegelser. Hun klynket lavt mens hun pustet fortere, var i ferd med å komme nå. Og da hun skjøv hoftene fram og presset kjønnet ned mot munnen min, grep jeg rundt hoftene hennes, holdt henne godt fast og sugde klitorisen mens jeg sveipet rundt og rundt med tunga.
Hun skalv, så skrek hun og kastet hodet bakover mens underlivet ristet svakt i orgasme. Jeg ga meg ikke før hun selv trakk seg unna og krabbet fort ned til pikken min, hvor hun sank ned over den med et fornøyd grynt. Jeg stønnet og lukket øynene. Hun var dyp, myk, saftig, våt, himmelsk… Jeg stønnet igjen da musklene hennes klemte rundt pikken og begynte å melke meg. Håret hennes strøk meg over ansiktet, gang på gang og jeg beveget hoftene i jukkende bevegelser, kom ikke til å klare dette særlig lenge.
Jeg fikk rett. Et kort øyeblikk etter ble hele ryggmargen presset ut av pikken i en voldsom orgasme. I alle fall kjentes det slik ut. Jeg mistet all kontroll, holdt pusten og kjente at det svartnet mens underlivet trakk seg sammen i deilige, støtvise kramper.
Da jeg kom til meg selv, lå hun på armen min og smilte. Håret lå som en vifte utover puta og hun var til nå det vakreste jeg hadde sett av ferielandet Norge.
Høye fjell og dype daler preget resten av ferien min. Hennes også, for vi fortsatte et stykke sammen. Men Arendal og jobben min kalte, og hun måtte tilbake til Tromsø. Til slutt skilte vi lag og jeg så henne aldri igjen. Men jeg vil aldri angre på at jeg tok ferien i Norge. Det er tross alt ingen fossefall som kan måle seg med våre.
Utenom hennes fossefall, da.