Hei Sexy..

“Hei sexy!” sier den forførende stemmen din, mens du legger armene dine rundt midjen min, og drar meg godt inntil deg. Endelig har jeg fått mulighet til å tilbringe 1 døgn sammen med deg. Vi vet begge at det er stjålet tid, og at vi må nyte den tiden vi har. Du kysser meg ømt på halsen, puster mykt inn i øret mitt, snur meg mot deg og ser med dovne og lystne øynene på meg. Kysser meg ømt og stryker meg gjennom håret. Du vet like godt som meg hva som venter, og selv om alt går rolig for seg- kan nesten ingen av oss vente. Kyssene dine er myke, våte og lekne. Du drar genseren over hodet mitt, og småbiter i øret. Kyssene dine flytter seg nedover halsen, samtidig som du løsner BH’en. Du ser beundrende på brystene som strutter mot deg, når BH’en faller lett mot gulvet. De stive bryst-vortene tiltrekker deg, og du stryker kjælende over brystene og småbiter i vortene. Et lite øyeblikk etter har du tatt av deg genseren, og presser meg inntil deg. Elsker å kjenne brystene mine inntil deg. Jeg kjenner at du er stiv, og løsner beltet ditt. Du strutter mot meg, idet boxeren faller på gulvet. “Gud, så stiv du er”! Jeg kjenner ilinger fare gjennom kroppen, og kysser deg hardere og mer intenst. Skjørtet forsvinner, og du blir enda kåtere når du oppdager at jeg ikke har truse på. Du drar meg inntil deg, og kysser meg. Presser hoftene dine mot mine, og ser meg dypt inn i øynene.l Pupillene dine er store, og med et sløret blikk sier du at du er glad jeg kom. Blikket ditt avslører at du er kåt, og vil ha meg.

Du fører hånden din ned, og skiller leppene med de myke fingrene dine. Jeg er våt, og du elsker det!Du vet nøyaktig hva og når du skal gjøre ting, og hele kroppen min skjelver når du berører klitoris. Du fører først en, deretter to finger sakte, men dypt inn i meg. Jeg gir fra meg et lite stønn, og må konsentrere meg om å stå oppreist, siden føttene vil svikte under meg. Jeg er sprengkåt, og dytter deg ned på sengekanten. Skrever over deg, og stryker meg oppover låret ditt, slik at du virkelig kjenner hvor våt jeg er. Du puster tungt og stønner når jeg tar pikken din i munnen. Det er vått og varmt, og jeg suger først saket, deretter raskt og hardt. Jeg kjenner den vokser i munnen min, men vil ikke du skal komme enda, og kjærtegner derfor brystvortene dine istedet. Jeg elsker å ha den stive pikken din i munnen. Blir så kåt av det, og du elsker at jeg blir det!

Du snur meg, og setter deg mellom føttene mine. Saftene mine glinser mot deg, idet du skiller bena mine. Du lar tungen din gli over musa. Slikker klitors, til du kjenner den er stor og hoven. Puler meg meg tungen din, og nyter lydene jeg lager. Du bøyer deg over meg og tar føttene mine over skuldrene dine. Du trenger rolig inn i meg, og på et lite sekund er alt annet glemt. Alle følelsene kroppen er i stand til å føle, er nå konsentrert om skjeden. Du støter først rolig, og hardt. Øker tempoet, og forteller meg hvor deilig jeg er.

Jeg vet du nærmer deg, hører det på deg. Stopper deg, og snur meg på alle fire. Du trenger inn i meg bakfra, og støter samtidig som du stryker over klitoris. Du vet jeg er klar for noe mer, og ømt og forsiktig trenger du inn i analen. Leppene er røde og hovne, og med den stimuleringen du gir klitoris skal det ikke lang tid til før du både kjenner og hører at jeg nærmer meg. Du kjenner at klitoris igjen blir hoven, men vet du ikke trenger mange støt før du kommer. Du støter rolig, og kjenner jeg omslynger den stive pikken din. Alle musklene mine strammer seg, og hele kroppen min rister idet orgasmen jager gjennom kroppen min. De høye stønnene mine og de kraftige sammentrekningene i underlivet mitt, tenner deg enda mer og gjør at du kommer like etter.
Utmattet blir vi liggende ved siden av hverandre, og begge vet det kommer mer…..