Herlige naboer – del 1

Har du et nabopar som du tenker; «de har nok deilig sex»? Jeg har slike naboer. Rett ved siden av meg. I flere år nå har jeg observert dem. Vi er alle rett over 40 år. Tonen mellom oss er god, men ikke nær. Behagelig sosialt uten at det blir pågående. De er joggere begge to. Faktisk langdistanseløpere. Begge har lange og tynne kropper. Seige og spenstige. Det er når de løper smilende forbi meg at jeg stadig tenker på sexlivet deres. Jeg studerer dem når de har ryggen til meg og nærmer seg huset. Svette. Varme. Andpustende. Både jeg og de har familie. Barna er rundt oss hele tiden så jeg har aldri sett dem kline eller ta på hverandre. Jeg har aldri hørt dem slippe ut lyder fra soverommet. Likevel. De tenner meg. Akkurat som en pornofilm som treffer ekstra godt. Selv om jeg aldri har sett mer enn en anstendig mengde hud og sømmelig oppførsel. Det vil si. Jeg hadde ikke
sett noe vågalt før i natt.

August. Tropenatt. En time over midnatt. Nabolaget er tettpakket av små hus og leiligheter. Vanligvis en svært rolig gate med plener, små områder med skog og lekeplasser. Nå er gatene omtrent øde. Det er slutten av sommerferien og klokken er over leggetid for de fleste. Fra vinduskarmen i andre etasje kan jeg ikke se mange. Et godt stykke nede i gaten sitter noen og pimper. Rolig og avslappet. Min oppmerksomhet er for det meste rettet mot nabohagen. Husene ligger svært nær hverandre. Kun adskilt av garasjen. Naboene hadde som de fleste andre satt opp gjerde rundt hagen for å få litt privatliv. Solsengene mine deilige naboer nå hvilte på var i skjul fra gangveien bak gjerdet og noen høye planter. De hadde nesten ikke innsyn. Bortsett fra der jeg satt. På vinduskarmen i andre etasje satt jeg fint. Jeg hadde tidligere lagt merke til at høyden og vinkelen gjorde at jeg kunne se solsengene skrått fra siden. Ved et par anledninger hadde jeg kastet raske blikk i den retningen for å se om jeg kunne se nabokona, som het Linda, toppløs. Uten hell. Som sagt er det vanligvis unger over alt i gatene og hagene. Det var det som gjorde denne natten så spesiell. Deres barn var et eller annet sted. Min kone og mine barn var på ferie. Så jeg satt lenge oppe og ventet på at temperaturen skulle synke. Det var da jeg hørte lydene fra hagen. Naboene tok seg en fest.
Jeg hadde plassert mine 180 centimeter så godt jeg kunne i vinduskarmen. Linda og mannen Jørgen hadde i starten snakket rolig sammen. Nå hadde lydvolumet økt i takt med drinkene de kylte ned. Jørgen lå på solsengen nærmest meg. Kun 5-6 meter unna. Linda lå tett inntil. Sommervarmen fikk kroppene deres til å dampe og svette. Jeg fikk god oversikt gjennom mobilkameraet. Hun hadde på en hvit bikini. Den lå flott rundt de små, men herlig spisse puppene. Det lange mørke håret var vanligvis satt opp i en hestehale. Nå lå det løst ned på skuldrene. Magemusklene hennes var definerte og steinharde. For et par minutter siden hadde jeg hatt den søte bikinitrusen i sikte. Nå lå Jørgen sin hånd godt plassert mellom beina hennes. Jeg så hvordan han lot hånden gli sakte frem og tilbake. Linda nippet til drinken sin og fniste. Hun så seg rundt og la hånden sin i fanget hans. Jørgens blå shorts fikk samme behandling som trusen. Linda gned hånden opp og ned. Hun lente seg mot Jørgen og gjorde et forsøk på å viske. Jeg hørte alt.
– Vi har huset for oss selv. Vi har drinker. Vi har fri. Fy, faen så deilig.
Jørgen nikket. Han måtte være over 190 centimeter lang. Han så ned på kona. Hun var bare noen centimeter lavere enn meg. I et lite sekund lurte jeg på hva hun syntes om min kropp. Jeg var ingen langdistanseløper. Korte joggeturer og timer i styrkerommet var mer etter min smak. Bred og kompakt i motsetning til Jørgens lang og smal. Tanken forduftet brått da skjermen på mobilen fikk et fantastisk bilde. Linda dro ned shortsen og vippet frem en imponerende pikk. Den var ikke helt stiv, men var ikke langt unna. Rett som et spett. Ikke så lang, men tykk. Så gjorde Linda noe som satte spor hos meg. Hun spyttet i venstre hånd og klemte rundt staken til Jørgen. Med flere raske blikk i nabolaget avgjorde hun at det var trygt. Hun bøyde seg over og tok pikken i munn. Sugde sakte. Et nydelig «svupp» klang i luften i det hun sugde hardt og dro munnen av kuken. Det tykke lemmet glinset vått godt belyst av stearinlyset på bordet. Linda erstattet lepper med hånd og runket mannen sin. Jørgen hadde ikke gitt fra seg en lyd. Bakhodet hans var presset mot solsengen og jeg tolket reaksjonen som nytelse. Linda lente seg tilbake mens hun fortsatte den rolige runkingen. Hun nippet til drinken og så ut til å storkose seg. Jeg zoomet inn da Jørgen snudde seg litt. Den lange armen hans sneik seg opp til konas pupper. Pikken min vokste hurtig bare ved tanken på det jeg nå kanskje skulle få se. Lange fingre smøg seg under bikinitoppen. Jeg så godt hvordan han klemte rundt det ene brystet. Linda stønnet ned i glasset. Litt av drinken rant ut av munnviken og gled ned langs halsen. De blanke dråpene sildret på innsiden av Jørgens hender og ut på magen. Jørgen fulgte dråpens bane, passerte den og fortsatte over navlen. Jeg svelget. Ikke fikk jeg se naboens pupper, men hva nå? Jørgen nølte ikke. Hånden hans forsvant rett under strikken på bikinitrusen. Kjønnshår kom til syne da han løftet hånden og dyttet trusen ned. Linda reagerte raskt og løftet på rumpa. Trusa gled ned på lårene og et frodig buskas av kjønnshår kom til syne. Jørgen la hånden tilbake mellom beina til Linda. Hun spredde dem og han flyttet hånden. To lange fingre skilte fitteleppene og strøyk rolig opp og ned. Igjen stønnet Linda i glasset. Begge stivnet til og så seg rundt. Hun hadde vært høylytt. De så på hverandre og satte umiddelbart drinkene fra seg på bordet. Linda dro opp trusa og Jørgen pakket inn pikken. Så reiste de seg rolig og gikk inn.
Skuffelsen min var stor. Bildene av pikk og fitte var alt jeg kunne se. Hjertet banket hardt og jeg var så kåt. Tanken på at de to nå skulle ha segx var så opphissende. Jeg hørte verandadøren bli lukket. Soverommet deres var i første etasje og rullgardinen der ble dratt hurtig ned. I samme øyeblikk smalt vinduet igjen. De var ivrige. En sprø tanke slo meg. Kanskje jeg nå kunne høre dem? Hvis hun var så høylytt i hagen, hvordan ville hun være i senga? Kanskje jeg kunne høre noe hvis jeg kom nær nok soveromsvinduet? Tanken på at dette gjorde meg til en kikker ga jeg blanke i. Jeg løp ned trappa og ut i garasjen. Sneik meg forbi sykler og planker. Gikk på tærne i grusen helt bort til gjerdet inn til naboens hage. Ingen lyd. Bare suset fra ventilasjonsanlegget bak meg. Dette ville ikke fungere. Hjertet hamret. Kåtskapen var så sterk at jeg ikke tenkte helt klart. Hadde de vært så ivrige at de ikke hadde låst døra? Jørgen hadde en gang sagt at det var det siste han gjorde før de gikk til sengs. Med en smellkåt kone var vel ikke det noe han tenkte på nå? Jeg sneik meg tilbake samme vei som jeg hadde kommet. Natteluften var klam og tett. Jeg svettet. Gardinene var trukket for ved kjøkkenvinduet. Så avslappet som jeg kunne gikk jeg rundt den lille kjøkkenhagen og forbi bilen deres. Listet meg bort til inngangsdøren. Lyttet i dørsprekken. Telte til hundre. Kanskje var en av dem på badet? Jeg trykket ned dørhåndtaket. Hardt og bestemt. Alle dørene i nabolaget skrek til hvis de ikke ble åpnet på denne måten. Jeg lyttet igjen. Ingen lyder. Ikke fra gangen. Ikke fra badet rett ved siden av gangen. Jeg åpnet døren og tittet inn. Gangen var opplyst. De hadde nok ikke vært her. Huset var ikke stort. Soverommet deres lå bare snaut ti meter unna. Rett frem. Rundt hjørnet til høyre. Samme planløsning som hos oss. Fnising. Jeg hørte fnising. Lindas trillende latter. Fra soverommet. Døren gled lydløst på plass bak ryggen. Jeg kom på at jeg måtte puste. Hadde holdt pusten og alt annet jeg kunne rolig for å være stille. Døren til badet sto halvåpen. Et raskt blikk inn viste en hvit bikini. Topp og truse lå på de svarte flisene. Linda hadde vært innom. Fristelsen ble for stor til at jeg kunne motstå. To lange steg førte meg bort til bikinien. Jeg løftet opp trusen. Den var våt. Stoffet var fuktig og duftet herlig da jeg holdt den mot nesen. Pikken vibrerte av lukten og det den innebar. Trusen falt lydløst tilbake på gulvet. Fra soverommet kom små klynk. Jeg gikk videre. Ingen fare for knirking i gulvet. Fliser i gangen. Belegg i stua foran soverommet. Et stønn. Så mer fnising. Jeg rundet hjørnet og var nå bare fem meter fra den åpne soveroms døren. Skjorten min klistret seg til ryggen og shortsen var med ett veldig trang.
Så til det store spørsmålet. Hvordan skulle jeg få sett inn på dem uten at de så meg? For det var helt klart nå at jeg ikke ville nøye meg med å lytte. I det jeg nærmet meg døren løste det seg selv.
Jørgen og Linda hadde et stort speil på veggen foran senga. Det hang over et skrivebord. Fanget sikker kveldslyset på en flott måte. Det som også ble fanget opp var et utrolig deilig syn. 69. Jeg stilte meg i best mulig vinkel og tok inn alle inntrykk. Jørgen lå på rygg med pikken struttende i været. Linda akte seg akkurat bakover og plasserte fitta rett over ansiktet hans. Hun senket alle sine lepper på samme tid. Slukte kuken til Jørgen i samme øyeblikk som tungen hans slikket henne. Soverommet luktet allerede sex. Fittesaft dryppet ned i fjeset på Jørgen. Pikken hans var dekket av hennes spytt. De fortsatte slik noen minutter til. Suger. Slikker. Stønner. Det er tydelig at de tar seg god tid. En natt uten barn i hus skal nytes. Linda setter seg opp og retter ryggen. Nå får jeg et uhindret syn av de spisse brystene. Ikke mer enn B, men de har en tiltrekkende form. Står nesten rett ut. Imponerende av ei som har ammet et par unger. Brystvortene skriker etter å bli bitt og sugd på. Linda skrever over mannen sin. Lener seg ned og kysser ham. Rumpa vugger lett fra side til side. Hun er utrolig sterk i lårene. Holder fitta rett over kukhodet og gnir seg mot den. Jørgen stønner høyt. Dette må drive ham til vanvidd. Han griper tak i konas pupper og klemmer til. En hes knurring strømmer fra Linda. Hun liker visst at han er litt hardhendt. De ser på hverandre. Stirrer. Slikker hverandres tunger. Brått setter hun seg opp og glir rett ned på pikken. Hun tar den helt inn uten problem. Lyden fra huden deres som klasker sammen blander seg med hennes klynk. Hun sitter stille med ham helt inne i seg. Jørgen drar sakte i brystvortene. Linda bruker de veltrente musklene til å løfte seg litt opp før hun detter raskt ned igjen. Halvveis opp. Så smeller hun ned på ham. De stønner begge to nå. Så øker hun tempo. Med mannens hender klemmene rundt puppene rir hun. Fortere og fortere. Senga knirker. Klask, klask, klask. Svetten renner ned over brystene hennes. Ansiktet blir rødere og rødere. Jørgen bøyer hodet bakover og nyter hver bevegelse. Han må nærme seg. Det gjør visst Linda også. Med svetten rennende ned over ryggen legger hun to fingre på klitten og gnir. Hånden har stor fart og suser over kjønnshåret. Jeg stirrer på speilet. Rumpa hennes smeller ned på lårene til Jørgen og hun skriker til når han klemmer hardt på brystvortene. Jørgen rister. Han kommer hardt. Linda fortsetter rittet. Jeg kan høre at hun blir våtere og våtere. Med et hardt smell setter hun seg ned på mannens pikk, bøyer seg bakover og kommer. Helt lydløst vibrerer hun i en lang orgasme. Huset er stille bortsett fra de to elskende som peser. Jeg sniker meg ut og slår av kameraet på mobilen. Dette skal jeg gjenoppleve i min egen seng.

Herlige naboer – del 2
Gårsdagens hete hadde i løpet av dagen blitt skiftet ut med et dundrende tordenvær. Nå som klokken var nærmere 22 bøttet regnet ned. Jeg elsker lyden av kraftig regn og alle vinduene på kjøkkenet var åpne. Mobilen plinget. Jeg smilte. Nytt svar fra kona. Hun hadde tatt godt imot videoen av naboene som jeg mailet henne i natt. Selv om hun først ble litt sur fordi jeg hadde gjort noe så risikabelt, det ville blitt flaut for alle hvis jeg ble fersket, så likte hun det hun hørte og så. Åpenheten i vårt seksualliv var en gave til oss begge. Dessuten syntes hun også naboene var et tiltrekkende par. Meldingen fra henne var helt klar. «Vi må få til en tur på swingers klubb». Sex sammen med andre var noe vi begge hadde fantasert om. Jeg rakk akkurat sende henne et frekt svar da det banket på døren. Hvem kunne det være? Synet som møtte meg i døra var langt fra noe jeg hadde forventet.

– Din jævla kikker!
Naboen Jørgen sto i døråpningen og så skikkelig sint ut. Regnvann strømmet ned fjeset hans og munnen var en sur strek. Jeg forsto ikke hvordan, men de hadde funnet ut at jeg hadde sett dem. Hjernen raste, og jeg lette desperat etter noe lurt å si. Det rakk jeg ikke. Jørgen overrasket meg igjen. Han gliste.
– Linda så deg i speilet. Hun ble skikkelig kåt av å vite at du så på oss.
Nølende smilte jeg litt. Det var noe i tonen hans som fikk meg til å være ærlig. Hva skulle jeg uansett være? De hadde tydeligvis sett meg.
– Sorry, altså. Jeg klarte ikke motstå fristelsen. Dere er skikkelig deilige sammen.
Jørgen kom inn i gangen. Vannet dryppet ned på flisene. Han klødde seg i hodet mens han svarte.
– Det er det som er så morsomt med dette. Linda og jeg har tenkt det samme om deg og Henriette. Og vi har flere ganger snakket om å ha sex foran andre. Men når skal vi få til noe sånt? Dette er en av få helger uten barn.
Jeg nikket. Lettet for at det ikke så ut til å bli noe bråk. Og veldig nysgjerrig på hvor Jørgen ville med dette. Det skulle jeg straks få vite.
– Linda og jeg lurte på om du ville ta en drink med oss.
Han stirret meg rett i øynene. Hans kropp på over 190 centimeter ruvet litt over mine 180. Han var tynn og høy. Jeg var lavere og bredere. De grønne øynene sto i fin stil til hans blonde krøller. Øynene var oppriktige. Og spente.
– En drink? Ja, det er vel det minste jeg kan gjøre etter showet jeg fikk se i går.
Vi lo begge to. Jeg antok at det lå mer i luften, men ville ikke ødelegge stemningen ved å stille dumme spørsmål.
– Jeg kommer om 10 minutter. Skal bare ta meg en rask dusj.
Jørgen nikket fornøyd og lukket døren bak seg. Jeg sprintet til mobilen og tekstet kona. Forklarte hva som hadde skjedd. Svaret kom raskt. «Kos deg. Fortell meg alt som skjer. Uansett hva som skjer». Herlige Henriette. Hun øynet nok muligheten for hva dette kunne føre til også for hennes del. Dusjen var omtrent bortkastet. Håndkledet fikk ikke bort fuktigheten, og da jeg gikk mot naboens hus var jeg søkkvåt før jeg hadde gått de 15 sekundene det tok. Nå sto jeg foran døren jeg hadde sneket meg inn i natt. Banket på. Døren ble åpnet umiddelbart. Av Linda. Bare iført et håndklede. Det strammet rundt den solbrune kroppen. De spisse puppene presset mot det hvite stoffet. Håndkledet sluttet midt på lårene. Hun luktet nydusjet. Håret var vått, svart og løst. Hun sa ingenting. Bare kikket på meg. Rett i øynene. Akkurat som Jørgen hadde gjort. Hun la hodet litt til side og lo lavt.
– Jeg er glad du stakk innom i natt. Kom inn.
Jeg lo også. Gikk inn i gangen. Kikket ned på den bløte skjorten og den like våte shortsen. Jørgen kom til syne og fulgte blikket mitt.
– Ta av deg det våte tøyet.
Jeg nølte. Trodde han spøkte, men hans begrunnelse var klar.
– Du har sett oss nakne. Nå er det vår tur.
Jaså. Var det dette som var opplegget? En søt hevn. Jeg er ikke blyg. Så klærne datt raskt på gulvet. Linda studerte hver centimeter av meg. Skuldrene. Brystkassen. Magen. Pikken. Blikket hvilte lenge mellom beina mine. Jeg var våt og kald, men potensialet i utstyret var nok helt klart for henne. Hun slikket seg rundt munnen og snudde seg mot Jørgen.
– Ta med deg naboen inn i stua. Så skal jeg fikse drinkene.
Jørgen gjorde som han fikk beskjed om. Belysningen på kjøkkenet og stua var dempet. Lyset på soverommet var på. Jeg passerte døren der jeg hadde fått sett mine deilige naboer utfolde seg. Stua var rett til venstre for døren. Jørgen trakk av seg sin egen skjorte og satte seg i sofaen. Han pekte på en bred lenestol. Der skulle visst jeg sitte. Min nakne kropp hadde akkurat plassert seg ned i stolen da Linda kom inn. På et lite brett hadde hun plassert tre glass. Isbiter og en drink som luktet tropisk. Linda serverte meg og satte seg i sofaen. Midt mellom Jørgen og meg. Situasjonen var mildt sagt pirrende. I natt hadde Linda vist at hun gjerne tok kontrollen. Det samme gjorde hun nå.
– Lars. Du har sett oss knulle.
Jeg bare så usikkert på henne. Hun lot ikke til å bry seg om min reaksjon. Hun bare fortsatte mens hun nippet til drinken.
– Som du så var jeg ganske kåt. Og jeg ble enda kåtere da jeg så deg i speilet. Jørgen ble omtrent knallhard igjen da jeg fortalte ham at jeg hadde sett deg. I flere år har vi hatt lyst på tilskuere.
Jeg sa ikke noe. Bare tok en slurk av den sterke drinken og lente meg tilbake. Med hele kroppsspråket signaliserte jeg «sett i gang». Linda så raskt bort på sin mann som nikket. Linda vendte oppmerksomheten til meg. Jørgen tok imot glasset hennes og hun satte seg godt til rette i den mørkeblå sofaen. Hun så rett på kuken min mens hun rolig tok tak i håndkledet. Hun nølte et lite sekund, men så brettet hun håndkledet til side og lot det falle. Jeg lot ikke som om jeg ikke likte det jeg så. Øynene mine gransket munnen, øynene og haken. Røde lepper. Isblå øyne. Trassig hake. Deilig kombinasjon. Linda masserte puppene. Klemte dem sammen og dro lett i brystvortene. B-cup hadde jeg gjettet tidligere. Jeg hadde nok rett. Og på så nært hold sto de virkelig rett ut. Nabokona stønnet lavt mens hun knadde puppene. Magemusklene strammet og løsnet seg. Vibrerte som en slange. Musa var flott. Hun hadde mer hår mellom beina enn jeg har sett på veldig lenge. Hun kledde det. Det var noe naturlig og personlig ved det. Jørgen så hvor jeg kikket. Med hes stemme lot han kona få vite det også. Hun reagerte med en gang. Beina skilte seg i sakte tempo. Solbrun hud skled sakte bort over mørkeblå sofa. Lindas fitte var nydelig. Fyldige ytre fittelepper. Smalere og litt lenger indre lepper. Et opphissende syn. Det rykket til i pikken min da beina delte seg nok til at jeg så hvor våt hun var. Linda så bevegelsen i pikken min og stønnet lavt. I øyekroken så jeg at Jørgen hadde reist seg. Han tråkket ut av shortsen og satte seg ved siden av kona. Det var uten tvil en situasjon han også satte pris på. Den tykke kuken var på god vei til full størrelse. Den var nok ikke mer enn 14-15 centimeter lang, men feit og grov. Linda lot venstre hånd gli ned mellom beina sine. Den andre la hun på Jørgens pikk. Hun dro forhuden frem og tilbake. Det føltes ikke rart å se en annen manns kuk bli runket. Det var bare deilig å se dem kose seg. Enda bedre ble det når hun skilte fitteleppene og gned to fingre mellom klitten og åpningen. Linda sukket av nytelse. Lukten av hennes våte kjønn fylte rommet. Duften satte i gang en aktiv prosess i mitt lem og jeg vokste. Med bankende puls fikk jeg full reisning. Linda fulgte nøye med. Hun likte det hun så. Fingrene sirklet rundt klitorisen og Jørgen ble runket stadig raskere. Jeg rørte ikke min egen pikk. Min rolle var som tilskuer. Dermed vippet utstyret mitt sakte frem og tilbake i fri dressur. Nå var jeg pinne stiv og sikkert i overkant av 19 centimeter. Ikke fult så tykk og rett som Jørgens, men buet oppover og vanligvis mer enn god nok. Uten et ord reiste Linda seg og satte seg på kne foran mannen sin. Rumpa hennes struttet mot meg bare 30 centimeter unna. Hun vrikket på baken og inviterte meg til å se. Jeg trengte ikke en slik invitasjon, men nøt allerede synet. Jørgen satte også pris på det han fikk. Linda slukte kuken hans med slafs og små stønn. Lindas veltrente bak var smal og full av muskler. Rumpeballene var fuktige av svette. Små perler av fuktighet rant ned rumpesprekken og danset rundt anus før de druknet i Lindas søkkvåte fitte. På nært hold så jeg hvor trang hun måtte være. Leppene hang tunge og røde mot meg. Fittesaft glinset fristende. Lindas hode gikk opp og ned i Jørgens fang, men hun kunne multitaske. En hånd smøg seg mellom lårene og to fingre smatt inn i henne. Det surklet herlig da fingrene knullet i fast takt. Jeg så fasinert på naboene mine som ble stadig kåtere. Det ble jeg også, men lot fortsatt pikken danse uten håndspåleggelse. Jørgen ga meg «tommel opp» før han visket noe i øret til Linda. Hånden hennes forsvant igjen og hodet flyttet seg fra mannens kuk. Hun snudde seg mot meg. Øynene var vidåpne og smilet stort.
– Kan du dra stolen litt nærmere oss?
Uten at jeg forsto hva hun ville gjorde jeg som hun sa. Hun viste meg nøyaktig hvor hun ville ha stolen. Så satte jeg meg igjen. Omtrent med knærne inntil Jørgens. Linda klatret opp i sofaen og satte seg over skrittet til Jørgen. Hun så meg i øynene og ga meg en ny beskjed.
– Len deg litt fremover.
Jeg akte meg frem på stolen og lente meg frem. Linda la hendene på skuldrene mine. Huden hennes var glovarm og elektrisk mot min. Hun støttet seg til meg mens hun plasserte fitta på pikken til Jørgen. Ansiktet hennes var centimeter fra mitt. Hun ville visst at jeg skulle se rett på henne mens hun knullet mannen sin. Jeg kunne se på øynene hennes når hun fikk han i seg. Øynene lukket seg sakte og musklene i ansiktet strammet seg. Ved hjelp av meg løftet hun seg opp og ned på pikken til Jørgen. Han klasket henne på rumpa og gryntet bak hodet hennes. Jeg så kun på fjeset til Linda. Svett. Rødmende. Nytende. Hun pustet og klinket. Red ham sakte. Jeg kikket ned på puppene som gynget i takt med rittet. Pikken min dunket og ropte på berøring. Men jeg så bare på Linda. Jørgen måtte ha gjort noe nytt med Linda for plutselig skalv hun og ynket seg. Jeg hørte lyden av fingre som gned mot klitt. Hun hvisket hest.
– Lars. Kan du klemme puppene mine?
De kraftige nevne mine la seg rundt hvert sitt bryst. Brystvortene var knallharde da jeg tok på dem, og de knoppet seg enda mer ved min berøring.
– Jaaaa.
Linda lente seg mot meg og kysset meg hardt. Jeg nølte litt. Visste ikke om hun nå gikk ut over det de hadde planlagt. Jørgen måtte helt klart se hva vi gjorde, og han sa ingenting. Så jeg kysset henne tilbake. Våte og ivrige kyss. Utforsket grensene for hvor hardt hun likte at brystvortene ble kløpet. Linda økte takten på rittet. Igjen hørte jeg at hun ble stadig våtere. Akkurat som i natt. Klask, klask, klask. Jørgen gryntet fornøyd. Klask, klask, klask. Linda stønnet i munnen min. Så stivnet hun til. Sugde til seg luft og kom. Hodet bøyde seg vekk fra meg og øynene klemte seg sammen.
– Ååååååhh….
Linda sank sammen og lente seg mot Jørgens brystkasse. Jeg hadde fritt innsyn i fitta som nå var godt fylt opp med kuk.

Linda snudde seg og hvisket noe til Jørgen. Han nikket og ga kona en klem. De lange armene rakk rundt konas smale kropp nesten to ganger. Begge to så på meg mens Linda klatret av pikken til Jørgen. Linda studerte meg.
– Jeg vil suge deg, Lars. Kan jeg det?
Jeg kastet et blikk i retning av Jørgen. Han bare smilte. Så tenkte jeg på Henriette. Hun hadde sagt jeg skulle kose meg. Lindas munn rundt min pikk måtte sies å være kos. Jeg kikket ned på pikken min mens jeg svarte.
– Jeg tror ikke noe kunne vært bedre enn det.
Linda ble glad. Det var akkurat som hun ikke var sikker på at jeg ville si ja. Hun tok meg i hånden og vi gikk mot soverommet. Jørgen fulgte etter. Linda hoppet leende opp i senga og klappet på madrassen.
– Legg deg på rygg.
Jeg kastet meg ned og Linda spratt litt opp. Flatt på ryggen med pikken pekene mot naboens soveroms tak ventet jeg. Linda krabbet mellom beina mine. Vekslet mellom å se meg dypt inn i øynene, og se sultent på pikken min. Jørgen nærmet seg henne bakfra og jeg forsto hva som skulle skje. Jeg skulle suges mens hun ble knullet bakfra. Det var tydelig at Jørgen likte synet. Kona hans mellom mine bein. En kuk som straks fikk hennes munn rundt seg. Rumpa og fitta hennes som sto der varm og fristende foran seg. Ikke rart han var fornøyd. Lindas lange mørke hår falt ned på magen min da hun bøyde seg over kuken. Først slikket hun forsiktig på skaftet. Lot en bred tunge gli sakte opp fra pungen og opp til hodet. Helt opp. Og så helt ned. Linda sugde pikkhodet inn i munnen. Jeg rykket til av følelsen. Hun var opphisset og nysgjerrig. Hun lot tungen sirkle rundt og rundt hodet. Lot spytt renne ned skaftet mens hun masserte ballene. Så munnknullet hun meg. Raske bevegelser opp og ned. Det var omtrent bare hodet som ble stimulert. Jeg elsket det og gravde fingrene i madrassen. Linda løftet hodet og nikket til Jørgen. Så tok hun meg i munnen igjen. Denne gangen tok hun mer inn. Litt lenger for hvert støt. Jørgen klasket kona på rumpa og lo.
– Nå får du drømmen oppfylt, kjære. Pikk i munn og pikk i fitta.
Linda var allerede våt og klar så han styrte kuken inn uten nøling. Linda stønnet med pikken min langt inne i munnen. Kroppen hennes gynget lett frem og tilbake når Jørgen startet pumpingen i henne. Klasket fra hoftene hans som smalt inn i rumpa hennes ble etterfulgt av et klynk fra henne. Linda flyttet den ene hånden mellom beina og masserte klitten. Hun var råsterk. Hun holdt vekten sin på en arm mens hun sugde og ble pult. Jørgen gryntet og stønnet bak Linda. Tempoet og lyden av hennes stadig våtere fitte gjorde det klart at minst en av dem nærmet seg orgasme. Jeg var heller ikke langt unna hvis Linda holdt frekvensen oppe. Jørgen kom først. Han ulte fornøyd og rykket til bak kona. Så trakk han seg ut og kjørte flere fingre inn i Linda. Han satte opp et voldsomt tempo og like etter hylte Linda mens hun ristet. Hun sprutet ut på lårene til Jørgen og slapp pikken min. Hun la seg på siden og pustet tungt. Jørgen la seg på sengen ved siden av henne. Jeg ble liggende rolig. Usikker på hva som var greit å gjøre nå.

Ekteparet ved siden av meg kysset. De lo og tok på hverandre. Så kikket Jørgen på meg og min bankende pikk.
– Hva skal vi gjøre med den der da, kjære?
Linda så glupsk på kuken. To orgasmer, men hun var visst ikke helt ferdig. Hun slo blikket ned og ble stille. Var hun flau? Jørgen tok ordet.
– Vil du knulle Linda i rumpa?
Jeg blunket overrasket. I rumpa? Jørgen forsto at jeg var usikker. Mens Linda lo og rødmet la han henne på rygg. Løftet beina hennes, spredde dem og dro knærne bakover. Nå var både fitte og rumpehull blottlagt. Vått og tiltrekkende. Jeg så interessert på anusen hennes. Brun og forlokkende. Henriette og jeg hadde prøvd det flere ganger. Vanskelig å si hvem av oss som likte det best. Jørgen så at jeg ville gjøre det, men forklarte det uansett.
– Pikken min er litt for bred. Det blir for trangt for Linda. Pikken din ser veldig passe ut.
Linda stirret på kuken min og nikket. Hånden hennes hadde funnet fitta og stimulerte klitten mens hun fantaserte. Jørgen dro ut nattbordskuffen. Glidemiddel og en analdildo.
Et minutt senere lot jeg glidemiddelet dryppe ned på rumpehullet. Jeg fordelte den glatte væsken på fingrene. Linda sto på knærne og rumpa vugget forventingsfult mot meg. Lillefingeren presset mot åpningen og jeg førte inn så mye glidemiddel jeg klarte. Deretter brukte jeg pekefinger, ringfinger og så hoppet jeg rett til tommelen. Linda ynket seg med fjeset i puta. Jørgen satt ved siden av henne og fulgte med. Jeg dynket pikken med glidemiddel og presset hodet mot anus. Linda stivnet til. Jeg strøk henne over rumpa og hoftene. Viste at jeg skulle være forsiktig. Hun pustet ut. Slappet av. Jeg presset litt inn. Pikkhodet viet ut anusen og jeg helte mer glidemiddel på kuken. Jeg fortsatt slik. Presset meg litt inn. Helte på glidemiddel og dyttet inn igjen. Etter noen minutter gled jeg uhindret ut og inn med pikkhodet. Linda stønnet høyt i puta. Jørgen lå og sugde på puppene hennes. Jeg sto i ro med kuken i rumpa til nabokona. Neste steg måtte være hennes. Ville hun ha meg lenger inn? Linda forsto og presset rumpa mot meg. Hun klynket i det lemmet mitt sakte forsvant inn i henne. Omtrent 15 centimeter fikk plass. Vi ble stående slik. Jeg fylte Linda opp mens hun ble vant til følelsen. Jørgen koste med brystene. Linda løftet hodet og så på meg.
– Knull meg.
Lydig som jeg er satte jeg straks i gang. Trakk meg helt ut. Kjente at lukkemuskelen klemte rundt kukhodet. Fylte på med enda mer glidemiddel. Så presset jeg meg rolig inn igjen. Nå var bevegelsen helt uten friksjon. Bare en varm, glatt og utrolig stimulerende bevegelse. Linda hikstet. Litt smerte, mest nytelse. Jeg så at pikken til Jørgen vokste. Det samme la Linda merke til. Hun grep tak i den og runket den helt stiv. Så spyttet hun på den og runket hardt. Stirret på kukhodet og vugget i takt med pumpingen i rumpa. Jeg økte farten. Fulgte nøye med på Linda. Ved det minste tegnet til smerte ville jeg stanse. Linda var i en annen verden. Pikken min banket taktfast inn i rumpa hennes og hun runket hardt. Jørgen lå på siden og tok imot. Jeg tok et lite skritt tilbake slik at jeg fikk plass til en hånd. Førte tre fingre inn i fitta hennes. Knullet henne i begge hull. Mellom klaskene fikk jeg gitt en beskjed til Jørgen.
– Når du bort til klitten?
Jørgens lange arm nådde frem. Linda gispet da hun plutselig ble stimulert i rumpa og fitta, samtidig som klitorisen fikk oppmerksomhet. Hun runket for harde livet og like etter kom Jørgen. Synet av sæden som sprutet mot Lindas fjes fikk det til å gå for meg også. Jeg kjørte pikken så langt inn jeg kunne og sprutet inn i rumpa til nabokona. Pikken må ha truffet noe veldig godt for Linda kom sekunder senere. Hun sprutet fittesaft på lårene mine. Og falt sammen på madrassen. Pikken min skvatt ut av rumpa hennes og sæd rant ut av anus der hun lå utslitt på senga.
Jeg ble stående og nyte synet. To deilige naboer som lå nyp ult og fornøyde i hverandres armer. Vi så på hverandre alle tre. Ord var overflødige. Jeg vinket og smilte. Så gikk jeg ut i gangen. Kledde på meg de søkkvåte klærne og gikk hjem. Mens jeg tok meg en pils tastet jeg en lang tekstmelding til Henriette.

Herlige naboer – del 3
– For en fantastisk utsikt!
Henriette sto ved siden av meg og kikket ut fra verandaen på hotellet. Det mørkebrune håret svaiet lett i vinden. Fjellandskapet foran oss strakte seg milevis i alle kanter. Høye fjell og haugevis med små vann var omkranset av lyng og urørt natur. Jeg studerte kona mens hun studerte omgivelsene. Skulderlangt hår som passet godt til de store grønne øynene. Hun var 10 centimeter lavere enn mine 180. Hun var det jeg ville kalle yppig. Tunge og myke pupper. Fast, men ikke helt flat mage. Brede hofter og en fyldig rumpe. Sterke lår som vistes godt i de stramme buksene. Vi kledde hverandre. Min kompakte vektløfterkropp var like solid og kjøttfull som Henriettes. En morsom kontrast til paret som satt noen meter bak oss. Naboene våre, Linda og Jørgen, var de som hadde invitert oss hit. Et fint lite hotell med moderne fasiliteter. Naboene var høye og smale løpe typer. Lindas svarte lange hår lignet på mitt i fargen. Den spenstige høye kroppen var bare litt lavere enn min. De spisse brystene presset seg frem under den blå høyhalsede genseren. Av deilig erfaring visste jeg at de var små, men faste. Jørgen var 190 centimeter høy og smal. Med et smil om munnen kunne jeg se for meg hvordan den grove pikken hans knullet Linda rett foran meg. Jeg hadde både sett på dem, og deltatt, i deilig seksuelle utskeielser. Det var noen måneder siden. I sommerferien. Mellom da og nå var det ikke blitt noe mer sex mellom nabohusene. Noe som betydde at Henriette var den eneste blant oss som ikke hadde vært naken og kåt sammen med de andre. Håpet var at det skulle endre seg i løpet av kvelden. Både naboens og våre barn var på overnattingstur hos Jørgens bror. Hotellet lå bare noen kilometer unna brorens hytte. Noe som også var nøye planlagt. I ukene som hadde gått siden jeg var en del av trekanten med Linda og Jørgen hadde vi kun utfordret hverandre digitalt. Henriette hadde både sett video av Jørgen og Linda som koste seg, og fått alle detaljer fra min lek med naboene. Vi hadde opprettet en herlig gruppe på Messenger der vi tekstet om det som hadde skjedd og inkludert Henriette i hver minste detalj. På Messenger hadde hun uttalt det jeg visste fra før. Hun var også tiltrukket av naboparet. Hun ble også kåt av tanken på å ha sex foran andre. Og ja, det hadde nok vært deilig å ha sex med naboparet. Så i teorien var alt klart. Når Henriette nå sto på verandaen til den store leiligheten, var hun likevel nølende. Linda så rett på min vakre kone.
– Skal vi ordne oss litt før middag?
Henriette nikket.
– Ja. Det hadde vært godt å få freshet meg opp litt. Det var en lang kjøretur.
Kvinnene slo følge inn i leiligheten. Jørgen kom bort til rekkverket. Den blonde fyren raget over meg. Det føltes i hvert fall slik.
– Håper Henriette ikke føler seg presset eller noe slikt? Vi trenger ikke gjøre noe hvis hun ikke vil.
Jeg ristet smilende på hodet mens jeg svarte.
– Hun vil helt klart se på dere. Tror også hun vil kle av seg og leke med seg selv. Og tror også jeg kan få henne med på at vi har sex i samme rom. Det må nok bare skje gradvis.
Tanken må ha gjort Jørgen fornøyd. Han gliste fra øre til øre.
– Jeg synes hun er utrolig deilig. De brystene. Den rumpa. De fyldige leppene ser så myke ut.
– De er det. Både de du kan se, og de du kanskje får se. Du burde si det til henne.
– Virkelig? Tror du hun synes det er greit?
Jeg nikket igjen.
– Hun liker det helt sikkert. Skal vi ta oss en øl?
Jørgen var tankefull og svarte ikke. Gikk bare inn. Jeg fulgte etter ham inn i den store stua. Brun hjørnesofa. Glassbord. Dype lenestoler. Spisebord i enden av rommet. Og en liten bar. Jørgen var allerede fremme og jekket opp to øl. Jeg tok imot og lyttet. Dusjen rant. Jeg så på Jørgen.
– Skal vi kikke litt på jentene våre?
Han var helt med. Vi gikk hurtig bort til baderoms døren. Den var lukket. Jeg hadde vært innom der allerede og visste at den var omtrent lydløs. Så jeg åpne døren og kikket inn. Jørgen stilte seg rett bak meg og kikket over hodet mitt. Det var et nydelig syn vi fikk se. Linda sto i dusjen. Vannet sildret ned over de spisse små puppene. Den stramme magen ble såpet inn, og små skumflak gled ned mot kjønnet hennes. Fortsatt fyldig, men trimmet. Henriette var også naken. Hun sto midt på gulvet med ryggen til og fulgte med på Linda. Bak meg stønnet Jørgen. Han likte nok synet av Henriettes bakende. Den melkehvite huden var fuktig av dampen fra dusjen. Jentene snakket sammen. Henriettes stemme hørtes best.
– Det er opphissende å se på deg, Linda. Jeg får så lyst til å ta på deg.
Linda vinket henne til seg. Vi så med glede på at Henriette gikk inn i dusjen. Stilte seg under strålen og lot vannet renne over kroppen. Jørgen stønnet igjen. Nå så han de myke og fyldige brystene til Henriette. Saftige brystvorter struttet mot oss. Vannet lagde ivrige elver over den lyse huden og de røde knoppene. Vannet sildret videre over magen og ned over den glattbarberte fitta. Linda la litt såpe i Henriettes hånd. Først nølte min kjære kone, men så bestemte hun seg. Jeg kunne se de grønne øynene gnistre. Jeg hadde sett det flere ganger før. Kåtskap. Henriette smurte såpen ut over skuldrene til Linda. Begge kvinnene sto rett under strålene i den store dusjen. Størrelsen på badet var også en av grunnene til at akkurat dette hotellet var blitt valgt. Henriette snudde seg slik at de sto ansikt til ansikt. Tynn og spenstig sammen med yppig og myk. Mørk hud mot lys hud. Linda var litt høyere enn min kone. Brystvortene deres berørte hverandre nesten. Henriette ble litt modigere og lot såpen og hendene gli ned på Lindas pupper. Reaksjonen kom umiddelbart. Linda stønnet. Og lukket øynene. Henriette stivnet et lite sekund. Så smilte hun og fortsatte. Fingrene undersøkte hver millimeter av naboens pupper. Klemte dem i håndflatene. Dro i brystvortene. Jørgen lente seg ned mot øret mitt.
– Linda har aldri gjort noe slikt før.
Han skulle til å si noe mer, men stanset da han så hva ektefellen gjorde. Linda fant frem mer såpe og la hendene sine på Henriettes tunge pupper. Henriette sukket høyt og bøyde hodet bakover. Vannet rant over fjeset og blandet seg snart med såpen og fingrene som masserte de harde brystvortene. Kvinnene ble stående slik. Se hverandre inn i øynene og ta på hverandres pupper. Ut av det blå bøyde Henriette seg frem og kysset Linda. Nå var det Lindas tur til å stivne. Bare et lite øyeblikk. Så kysset hun Henriette grådig tilbake. Det var som en demning brast. Kyssene ble mer intense og hendene omfavnet den andres kropp. De gned pupper og fitter mot hverandre mens de kysset. Linda grep tak i Henriettes rumpe og trakk henne inntil seg. Henriette gjorde det samme og førte hånden mellom rumpeballene til Linda. Linda tok et skritt tilbake og snakket høyt.
– Skal vi la karene i døra få se enda litt mer.
Henriette lo og nikket. De hadde tydeligvis sett oss. Beskjeden som fulgte var himmelsk å høre.
– Kom inn og kle av dere. Sett dere i boblebadet.
Kvinnene holdt fortsatt rundt hverandre da vi tråkket inn i rommet og flekket av oss klærne. Jeg kunne se hvordan Henriette lot tungen gli over leppene da hun så Jørgens pikk stå rett ut. Kortere, men tykkere enn min. Linda studerte min 19 centimeter lange ståkuk. Hun hadde ikke glemt hvordan den føltes i munnen og rumpa. Jørgen og jeg satt oss godt til rette i boblebadet og ventet spent. Kvinnene kommuniserte uten ord. Henriette lente seg mot veggen og spredde beina. Den hårløse fitta viste frem de symmetriske fitteleppene og en grådig åpning. Klitorisen var tydelig og klar. Linda sank raskt ned på gulvet i dusjen. Ansiktet hennes stanset bare noen få centimeter fra Henriettes kjønn. Lindas store isblå øyne studerte fasinert konas underliv. Så strakk hun prøvende ut tunga og lot den gli over klitten. Henriette ristet av nytelse. Hele situasjonen var så pirrende at hver minste berøring var deilig. Linda slikket fortsatt på klitten. Forsiktig stakk hun en finger inn i fitta. Igjen ristet Henriette. Linda puttet inn en finger til og startet et rolig fingerknull. Jeg hørte skvulping ved siden av meg. Jørgen runket sakte og stirret uten å blunke. Skvulping kom også fra dusjen. Linda hadde skrudd ned styrken på vannet slik at det bare kom et jevnt dryss over kroppene. Fingrene hennes jukket inn og ut av Henriette mens tungen danset ivrig over klitten. Min deilige kone masserte puppene sine og klemte jevnlig hardt på brystvortene. Lårene hennes vibrerte. Jeg visste hva det ville si. Hun stønnet høyere og høyere. Linda fortsatte fingerknullingen. Jeg så etter Lindas andre hånd og fant den mellom hennes egne lår. Rumpa struttet mot meg og jeg så hvordan hun gned klitorisen hardt og jevnt. Henriette jamret.
– Jeg kommer. Jeg kommer.
Og det gjorde hun. Lårene ristet, og overkroppen spente seg i det hun kom. Lindas fingre og ansikt fikk fire-fem kraftige stråler av Henriettes deilige safter. Linda stønnet høyt av opphisselse og fingerknullet fortsatt da Henriette sakte sank ned på gulvet. Vi gutta i boblebadet sa ingenting. Ville ikke ødelegge magien. Henriette kysset Linda. Linda smakte på fingrene sine og hvisket.
– Så deilig du er. Du smaker godt.
Henriette lo mens hun la noen håndklær på gulvet. Deretter la hun seg på rygg og vinket Linda til seg. Bevegelsen hun gjorde med tunga lot det være null tvil om hvor hun ville ha Linda. Jeg visste hvor deilig Henriette syntes det var å bli slikket når hun satt på ansiktet mitt. Hun ville visst gi Linda samme behandling. Linda nølte ikke. Hun fanget blikket til Jørgen. Hun holdt det mens hun satte et kne på hver side av Henriettes hode. Så senket hun fitta ned mot konas tunge. Synet av den korthårete fitta som glinset av vann og fittesaft var uimotståelig. Særlig når jeg så at den var rett over den ivrige tungespissen til mine barns mor. Linda senket seg helt ned og stønnet kraftig da Henriette slikket over klitten hennes. Lindas sterke lårmuskler strammet seg og slappet av i rytmen av slikkene. Hun vekslet mellom å se på mannen sin og meg. Øynene hennes blunket da Henriette puttet to fingre inn i henne. Linda så på oss og stønnet ut et deilig ord.
– Runk!
Vi gjorde som hun sa. Løftet oss opp på kanten av karet og la pikkene i hendene. Runket sakte. Linda studerte hver bevegelse. Jeg hørte hvordan fitta hennes surklet når Henriette boret fingrene inn i det trange hullet. Linda la to fingre over klitten og Henriettes tunge konsentrerte seg om fitteleppene. Linda ristet. Og ristet. Henriette puttet enda en finger inn i henne. Det dyttet Linda over kanten. Hun bøyde seg frem og fikk nesten krampetrekninger. Hodet kastet på seg fra side til side. Fitta presset seg ned på Henriette før Linda brølte. Hes og vill. Rommet ble stille. Alt vi hørte var lyden av rennende vann og pesende kvinner. Etter et par minutter brøt jeg stillheten.
– Det der var vanvittig deilig.
Henriette og Linda lo. Glade for at noen tok brodden av en plutselig flauhet som hadde truffet dem. Jørgen fulgte opp.
– Ja, vi må vel si at isen er brutt. Jeg har så lenge hatt lyst til å se Linda med en annen kvinne. Og når jeg i tillegg fikk se den deilige kroppen din, Henriette. Ja, da var det nesten for mye.
Henriette strålte. Så fornøyd bort på meg. Deretter fokuserte hun på den feite pikken til Jørgen. Hun dyttet ertende bort i Linda.
– Tror du jeg kan få låne den litt?
Linda smilte lurt.
– Håper det. Jørgen og jeg har fantasert masse om at mannfolkene bytter kone.
Jeg reiste meg opp av boblebadet og gikk bort til kvinnene på gulvet. Bøyde meg ned og kysset dem. Først Henriette. Så Linda. Kvinnene reiste seg og fikk kyss av Jørgen. Så tok jeg Linda i hånden. Henriette tok tak i Jørgens pikk og dro ham med seg ut av rommet. Kåte og leende gikk vi inn på et av soverommene. En diger seng fylte mesteparten av rommet. Henriette så på meg i det hun satte seg naken og deilig på sengekanten. Akkurat som om hun ba om tillatelse. Med øynene sa jeg alt hun trengte å vite. Hun vendte oppmerksomheten tilbake til Jørgen. Dro han rolig mot seg. Mens han sto der rett opp og ned tok hun den 15 centimeter lange staken i munnen. Kortere, men tykkere enn det hun var vant med. Hun gjorde en god innsats for å gjøre seg kjent med den. Gapte opp og tok så mye hun kunne av gangen. Jørgen brukte de lange armene sine til å få plassert hendene på de store puppene. Henriette gurglet ut et stønn med pikken langt inne i munn. Synet av de to var oppslukende for både Linda og meg. Hun kom først ut av transen.
– Kom.
Hun dro meg bort til sengen og dyttet meg ned på rygg. Bare en halvmeter fra Henriette. Linda krabbet opp i senga og kysset meg. Samtidig tok hun et godt tak i pikken min og dro forhuden opp og ned. Jeg gryntet med tungen hennes lekende med min. Jeg la hånden på rumpa hennes og fant fitta hennes. Stakk to fingre inn. Hennes tur til å stønne. Hun løftet hodet og så på meg.
– Sist tok du meg i rumpa. Det var så deilig.
– Jeg gjør det gjerne igjen.
Hun rødmet. Kysset meg. Så studerte hun pikken min. Lot hånden gli over den lille bøyen i staken. Den som fikk pikkhodet til å vippe opp. Uten et ord til satte hun seg over meg. Pikken var litt lenger enn den hun vanligvis knullet, men som Henriette tok hun utfordringen. Linda førte pikkhodet mot sprekken og lot hodet gli over leppene. Sirklet kukhodet mot klitten og stønnet lavt. Så puttet hun pikken i hullet og satte seg. Rett ned. Helt i bånn. Pikken gled lettere inn enn Jørgens, men den fylte henne opp lenger inn. Hun klynket og klorte meg lett på magen. Jeg la hendene på hoftene hennes og fulgte takten da hun sakte begynte på en fuktig ridetur. Til høyre for meg hadde Henriette lagt seg på rygg. Pikken til Jørgen var knallhard og sto rett ut fra den magre kroppen. Henriette hadde løftet beina til værs og Jørgen la de til rette mot brystkassa. Han lente seg mot Linda og de klinte. Henriette dro utålmodig pikken hans på plass og gned den opp og ned i åpningen. Vi så på hverandre og smilte. I det Jørgen presset seg inn i henne tok jeg tak i den nærmeste brystvorten og dro. Henriette gispet og lo. Linda og Jørgen var godt synkroniserte. Fitta hennes smalt ned mot pungen min i samme takt som Jørgens baller klasket mot rumpa til Henriette. Jentenes stønn fylte rommet. Det var deilig å følge med på Lindas rytmiske ritt. De spisse puppene som beveget seg litt opp og ned. Svetten som dryppet ned på magen. Fitta som klemte seg rundt pikken min. Jørgen hadde spredd Henriettes bein enda mer og banket kuken hardt inn i henne. Brystene vugget tungt frem og tilbake. Hun gispet etter luft og klemte hånden min. Det var så opphissende. Linda peste. Hun var andpusten. Med en rask bevegelse vippet jeg henne ned på rygg og stilte meg likt som Jørgen. I misjonærstillingen kom min bananformede pikk til sin rett. I samme øyeblikk som jeg skled inn i Linda rykket hun til. Med røde kinn klynket hun frem en bekreftelse.
– G-punktet. Du treffer g-punktet.
Jeg bare knullet videre. Taktfast. Klask, klask, klask. Synet av den harde pikken som gled inn og ut av den trange musa til naboen var hypnotiserende. Ved siden av meg hadde Jørgen og Henriette byttet stilling. Den saftige rumpa til Henriette vugget ertende foran pikken til Jørgen. Jeg så hvordan kukhodet gled sakte inn mellom røde fittelepper. Han stanset bevegelsen i full overraskelse av Henriettes spørsmål.
– Kan du knulle meg i rumpa?
Kuken hans rykket til i opphisselse. Jeg visste at han ikke fikk pult Linda i rumpa. Pikken var for bred. Henriette tålte nok litt mer. Linda ville ha et ord med i laget.
– Da må dere vente litt. Jeg vil også ha pikk i rumpa, men nå kommer jeg snart.
Jørgen banket kuken tilbake i fitta til Henriette. Han ville visst se om han kunne få Henriette over kanten. Det ville visst hun også være med på. Fingrene fant klitten og masserte febrilsk. For hvert kraftige støt fra Jørgen ble puppene kastet frem og tilbake. Jeg elsket å se dem i bevegelse.
Linda jukket mot meg og la to fingre på klitten. Jeg bøyde meg litt bakover slik at pikken fikk et ekstra press opp mot g-punktet. Linda responderte med en gang.
– Ja, ja, ja.
Jeg økte tempo. Klemte hånden rundt ballene for å dempe trykket. Det var en fare for at jeg kunne komme hvis jeg ikke passet på. Pikken smalt inn i Linda og fingrene hennes omtrent hamret på klitorisen. Fitta hennes strammet seg. Jeg kikket på Jørgen og Henriette. Han spyttet ned mellom rumpeballene hennes og gned væsken rundt anus. Det viste seg å være nok. Henriettes brede hofter ristet i det hun kom. Jeg så hvordan hun sprutet ut langs den feite pikken hans og sengetøyet ble søkkvåt. Ulet fra Henriette fikk Linda over kanten.
– Aaaaaaaahhhh….
Linda rykket til under meg og fitta klemte hardt rundt pikken. Jeg dro meg ut for ikke å komme. Jentene lå pesende på madrassen. En på magen og en på ryggen. Jeg gikk bort til kofferten og fant frem glidemiddelet. Jørgen og jeg fikk beskjed om å legge oss på ryggen. Vi gjorde det. To stive pikker vippet frem og tilbake. Glinsende av fittesaft. Dråper av sæd rant ut av tuppen. Linda og Henriette fylte hendene med glidemiddel og smurte inn hver sin pikk. Dette gjentok de to ganger. Vi fikk æren av å putte fingre innsmurt med glidemiddel inn i rumpehullene. Jentene satt over oss med rumpa rett foran fjesene våre. Linda stønnet da jeg til slutt presset tommelen inn. Jørgen gjorde det samme og Henriette klynket. Jentene kysset med kåte lepper. Så snudde de seg og gjorde seg klare. Linda visste nå at pikken min fikk plass i henne. Henriette var mer usikker på Jørgens kuk, men hun var erfaren nok til å ville prøve. De satte seg over hver sin stake og presset rumpehullet mot hodet. De var så utrolig deilige. Linda og Henriette. Med spredde bein og åpne fitter. Våte, kåte og svette. Mellom lårene så jeg pikken min på vei inn blant rumpeballene hennes. Jeg kjente hvordan lukkemuskelen gjorde motstand’, men Linda presset seg ned. Centimeter for centimeter. Ansiktet hennes var åpent og full av trygg nytelse. Øynene var lukket. Munnen delvis åpen. Jeg kjente at hodet kom på innsiden av lukkemuskelen. Linda hevet seg litt før hun satte seg ned igjen. Kuken ble enda bedre innsmurt og gled nå lettere inn. Henriette stønnet høyt. Et hardt «Åh!». Hun hadde godt tak i rumpeballene for å dra de fra hverandre så mye som mulig. Gliset til Jørgen var enormt. Hendene hans klemte rundt knallharde brystvorter mens hans stirret inn mellom Henriettes lår. Hun sukket av nytelse. Hodet var nok forbi det trangeste partiet. Hun satte seg opp, så fort ned, så opp igjen. Med en lang glidende bevegelse lot hun det stå til. Hun satte seg rett ned på Jørgens kuk. De to stønnet lenge.
Linda tok meg ikke helt inn. De sterke lårene gynget raskt opp og ned. Hun stirret meg i øynene og pustet tungt. Hånden hennes masserte fitta i lange drag. Dro håndflaten fra klitt til åpningen. Jeg samlet tre fingre og akte de på plass mellom fitteleppene. I det hun var på vei ned med pikken min i rumpa dyttet jeg fingrene opp. Lindas fitte utvidet seg, og jeg kjente hvordan pikken skled mot fingrene. Linda så på meg. Nesten desperat.
– Jeg vil komme når du kommer.
– Jeg er nær. Veldig nær.
Hun strålte. Presset seg ned på pikken og fingrene mine. Økte tempo. Stønnene hennes økte i styrke og det gjorde noe med meg. Jeg kjente hvordan det knøyt seg i ballene. Jeg så bort på Henriette. Hun klasket den myke rumpa ned på Jørgens pikk. De deilige brystene hoppet opp og ned for hver tur på pikken. Han presset tommelen mot klitorisen hennes og gryntet.
– Jeg kommer, Henriette.
– Kom i rumpa, Jørgen.
Jeg kjente at pikken var nær.
– Linda, ri litt hardere. Jeg kommer nå.
Linda ristet. Hun var i starten av sin orgasme og fitta og rumpa klemte rundt meg. Fittesaft strømmet ned over kjønnshårene mine. Jeg hadde ikke kommet, men da Linda sank helt ned på pikken min sprutet jeg. Lange seige støt. Kuken pumpet og pumpet mens et lysshow på netthinnen underholdt meg. Rett ved siden av meg red Henriette fortsatt Jørgen. Det vil si, hun hadde stanset og han banket underlivet og pikken opp mot henne. Etter tre raske jukk sprutet han. Utløsningen kom i det han var på vei ned og ladningen eksploderte ut i luften. Henriette onanerte febrilsk og dyttet Jørgens hånd mot fitta. Han tok signalet og fingerpulte henne. Etter et drøyt minutt vibrerte lårene hennes. Sekunder senere kastet hun seg fremover og ristet. Hele kroppen over Jørgen. Puppene dekket fjeset hans. Hun sukket og jobbet hardt for å få igjen pusten.
Vi ble liggende slik. Svette. Klissete. Utslitte. Fornøyde. Og igjen, litt flaue. Vi kikket usikkert på hverandre. Så lo vi. Bedre naboer finnes ikke.

 

Skrevet av: Tankeleser