Het sommer i nord

Det var varmt ute. Varmt til å være Lofoten. Jeg hadde akkurat kommet hjem fra studiene mine i Frankrike og skulle være hjemme i sommer. Det var ikke bare gøy, siden jeg måtte bo på det gamle jenterommet mitt. Men litt koselig var det jo. Var spent på hvordan denne sommeren skulle bli. Treffe venner. Dra på fest. Ha det gøy.

Jeg hadde fått sommerjobb på et av hotellene i Svolvær. Jeg skulle jobbe i resepsjonen. Det var en grei jobb der jeg skulle ønske gjester velkommen og hjelpe dem med stort og smått. Det var en jobb jeg hadde hatt flere somre på rad. Der kunne jeg også øve meg på å snakke forskjellige språk. Jeg elsker språk og snakker fransk, italiensk og engelsk. Gjestene på hotellet synes det også er morsomt når jeg snakker språket deres.

Jeg hadde fri i dag. Det var lørdag og byen sydet av liv. En stor fregatt fra Sjøforsvaret lå til kai, og det var mange kjekke unge gutter rundt om i byen som også hadde fri. Flere av dem hadde sjekket inn på hotellet i går kveld. Guttene delte rom og bodde to og to. Det var spesielt to av dem jeg la ekstra godt merke til. De så utrolig veltrente ut og var solbrune og fine. Guttene spurte meg om jeg visste om en strand i nærheten. Jeg tipset dem om favorittstranda som lå like utenfor byen. De takket for tipset og fikk nøkkelen til rom 217.

Jeg spiste en lang og god frokost ute på verandaen. Det var varmt, og jeg bestemte meg for å gå opp på rommet og lete fram en bikini. Jeg hadde en favorittbikini som jeg hadde kjøpt på en eksklusiv strandbutikk i Frankrike. Den var rosa med gullmønster. Bikinitrusa viste ganske mye av rumpa. Den hadde litt sånn brasiliansk form over seg. Overdelen var i trekantform og dekket passelig mye av brystene. Jeg har alltid stive brystvorter, så man kan se knopene gjennom overdelen.

I Lofoten er det mange små og idylliske strender. Kontrastene er vakre, med kritthvit sand mot det lyseblå havet. Det ser nesten ut som man er i Karibien. Jeg pakket strandveska med solkrem, håndkle, rosevin, litt jordbær og en bok. Den gamle sykkelen min fra videregående stod fortsatt utenfor huset og fungerte greit. Jeg kastet meg på den og syklet til favorittstranda.

Det var et fint svaberg rett ved siden av stranda jeg pleide å ligge på. Da slapp jeg å få sand overalt, samt at jeg ikke hadde så mye folk rett ved siden av meg. Heldigvis var plassen ledig, og jeg la håndkleet utover den varme steinen. Det var så varmt at jeg tok av meg den hvite sommerkjolen og stupte uti vannet med en gang. For et sjokk, fra supervarmt til superkaldt på et blunk. Forskjellen fra Karibien er vanntemperaturen. Her er det ikke mye mer enn 10 grader.

Det ble ikke mange svømmetak før jeg kom meg opp på svaberget. Vannet var så kaldt at jeg kjente at brystvortene knopet seg ekstra mye. Man kunne se dem godt selv om jeg hadde bikinioverdelen på. Jeg hadde mest lyst til å ta den av siden den var så kald og våt. I Frankrike solte jeg meg alltid toppløs, men her hjemme i Lofoten var jeg litt mer blyg. Jeg kunne treffe på kjente. Jeg la meg ned på rygg og døste av i solen.

Jeg bråvåknet av et «Hei». Det var de to militærguttene fra hotellet kvelden før. Jeg hadde helt glemt at jeg hadde tipset dem om favorittstranda. Plutselig stod de der ved siden av meg.

«Hvordan går det?», sa han ene. Han var høy, blond og snakket med dialekt fra Vestlandet et sted.

«Joda, det går fint», mumlet jeg delvis forfjamset.

«Har du vært uti?», sa han andre. Han var også høy, men hadde mørkebrunt hår. Det hørtes ut som han kom fra Østlandet et sted.

«Jeg badet i sted og må bare advare dere om at det er skikkelig kaldt», sa jeg.

«Kan vi slå oss ned her? Det er så fullt av folk på selve stranda», sa han blonde.

«Ja, ingen problem», sa jeg.

Guttene kastet av seg sekkene, og la ut håndkledene sine. De vrengte av seg t-skjortene og kastet seg uti det kalde vannet. Jeg satte meg litt opp for å studere dem litt nærmere. De så skikkelig bra ut. Veltrente, unge kropper. Jeg kjente at hjertet hoppet litt ekstra. Jeg snudde meg rundt og la meg på magen. Jeg ville jo ikke stirre på dem heller.

Jeg hørte at de kom opp igjen av vannet og at de pratet om løst og fast til hverandre. Jeg hørte lyden av øl som ble åpnet. Da kom jeg på at jeg hadde tatt med en flaske rosevin. Jeg skrudde av korken og helte oppi et lite plastglass jeg hadde tatt med.

«Skål og takk for at du tipset om dette stedet», sa han med det mørkebrune håret.

Jeg nikket til dem og løftet glasset. De fortsatte å prate med hverandre om ulike gutteting. Jeg lyttet med et halvt øre, men brukte mesteparten av tiden til å studere de deilige kroppene deres. Begge to var skikkelig fine. Jeg smilte og helte opp et nytt glass med vin. Solen stekte, og jeg kjente at det var på tide å få smurt seg inn med solkrem. Jeg kjente at jeg var litt på en snurr etter et par glass med vin, så jeg tenkte jeg skulle spørre guttene om litt hjelp.

«Hei, tror dere at dere kan hjelpe meg litt med å få smurt inn ryggen?» sa jeg

Guttene så på meg og svarte «Ja» i kor.

«Bare kom bort hit, så skal vi hjelpe deg», sa de.

«Tusen takk», sa jeg og fant frem solkremen og la meg på magen mellom dem.

«Bare vær litt forsiktig så dere ikke får solkrem på bikinien min», sa jeg og løsnet på knytingen på ryggen.

Det var utrolig deilig å kjenne fire kraftige hender på ryggen. De brukte god tid og smurte ryggen min nøye og lenge. Dette var som å få massasje.

«Gidder dere også å ta baksiden av bena mine når jeg først ligger her?», sa jeg. Jeg ville ha mer massasje.

Guttene smurte inn hvert sitt ben. Hendene deres gikk opp og ned. De måtte også smøre inn deler av rumpa siden jeg hadde en litt frekk og liten bikinitruse. Jeg var i himmelen. Det var så deilig. Jeg ble liggende lenge på magen og nøt hvert sekund av massasjen.

«Førstemann uti», ropte plutselig guttene. Jeg tror de måtte kjøle seg ned etter den deilige massasjen.

Jeg snudde meg kjapt rundt og reiste meg opp. Jeg skulle ikke være sist uti vannet. I farten så glemte jeg at jeg hadde knytt opp bikinitoppen. Den hang bare rundt hodet mitt. Dette var nok til å finte ut guttene, og jeg var først i vannet med god margin. De så på hverandre og smilte og kastet seg deretter uti vannet. I full fart fikk jeg satt bikinitoppen på plass. Vi sprutet vann på hverandre og tullet litt rundt før vi gikk opp igjen på svaberget.

Igjen så kjente jeg den kalde og våte bikinitoppen mot brystene mine. Det var ikke særlig deilig. Jeg satte meg ned på håndkleet og begynte å knyte opp bikinitoppen. Jeg hadde bestemt meg for å gi faen og sole meg som om jeg var i Frankrike. Det var deilig. Brystene var ute i det fri. Jeg kjente vinden blåse over brystvortene. De var skikkelig stive nå. Jeg tok på meg solbrillene, hentet solkremen og så bort på guttene. De bare gliste. Jeg begynte å smøre inn fremsiden av kroppen. Jeg tok meg tid og jobbet meg sakte fra bena og oppover. Da jeg kom til brystene brukte jeg ekstra god tid. Samtidig så jeg bort på guttene. Det så ut som de hadde fått en bul i badeshortsen. Jeg smilte til dem og la med ned på rygg og døset av igjen.

Jeg bråvåknet av at jeg fikk kaldt vann på kroppen. Guttene stod i vannet og sprutet på meg. Jeg satte meg opp og flirte til dem. Jeg kjente at brystvortene ble ekstra harde av det kalde vannet. De kom opp av vannet og satte seg ned ved siden av meg.

«Jordbær?», spurte jeg og fant frem kurven.

«Ja, takk, gjerne», svarte de

Vi ble sittende i en halvsirkel og spise bær. Jeg var fortsatt toppløs, og syntes det var deilig og pirrende at de kikket på meg. Vi begynte å snakke om planene for kvelden, og jeg anbefalte det nye hotellet i byen. Det lå ved siden av det hotellet jeg selv jobbet på.

Jeg reiste meg opp og sa at jeg skulle dra hjemover. Jeg la bikinioverdelen og håndkleet i strandbagen og tok på meg den hvite sommerkjolen. Man kunne skimte brystene under det tynne hvite stoffet.

«Kanskje vi sees i kveld», sa guttene

«Ja, kanskje det», smilte jeg lurt tilbake til dem.

Da jeg kom hjem tok jeg meg en lang og god dusj. Jeg skulle være ekstra fin i kveld i tilfelle jeg møtte guttene igjen. Jeg var nøye med å barbere meg der nede, men lot det være igjen en liten «landingsstripe». I skapet fant jeg frem den røde yndlingskjolen min. Jeg droppet både truse og bh, men tok på meg svart hofteholder med tilhørende svarte strømper. Jeg følte meg skikkelig frekk og sexy. Det lå en kald flaske sjampanje i kjøleskapet som jeg åpnet. Jeg tok med meg et glass på rommet mens jeg sminket meg. Nå begynte jeg å bli klar for å dra ut.

Det nye hotellet lå bare et par minutters gange fra der jeg bodde. Det var fortsatt varmt ute med en behagelig bris. Jeg kjente den lille vinden ekstra godt mellom beina siden jeg hadde droppet trusa. Det var deilig. Da jeg kom frem til hotellet satte jeg meg i baren og bestilte en drink.

Like etterpå dukket guttene opp. Vi satte oss ned ved et bord og pratet masse. Timene fløy av gårde. Det ble mye latter, prating og flere drinker. Det var skikkelig god stemning, og jeg syntes guttene var utrolig fine og deilige. Jeg bestemte meg for å lure dem litt.

«Tusen takk for i kveld, gutter, men jeg må dra hjem nå. Skal jobbe i morgen», sa jeg

«Å nei, må du dra allerede?», sa de

Jeg ga dem en klem hver og ønsket dem en fortsatt hyggelig kveld. Jeg fortet meg ut og gikk inn personalinngangen på nabohotellet der jeg jobbet og der guttene bodde. Jeg stakk innom kjøkkenet og hentet en sitron før jeg fant frem universalnøkkelen og låste meg inn på rom 217. Heldigvis var det ingen som så meg. Jeg kjente pulsen slå fort. Dette var spennende. Jeg gikk inn på badet og tok av meg den rød kjolen. Nå hadde jeg bare på meg høyhælte sko, strømper og hofteholder. Jeg så meg i speilet og likte det jeg så. Jeg tok på meg litt ekstra knallrød leppestift. I minibaren fant jeg frem en liten flaske tequila. På bordet satte jeg frem salt, sitron i skiver og et par shotsglass. Jeg satte meg ned i sofaen som vente mot døra og satte bena i kors. Like etterpå hørte jeg lyden av en nøkkel som ble vridd rundt.

Guttene så meg med en gang. De bare måpte og så på hverandre.

«Det var så hyggelig i dag, så jeg tenkte dere hadde lyst på en liten smak til» sa jeg mens jeg helte opp to tequilashots.

Guttene fikk ikke frem et eneste ord, men kom bort til meg og satte seg på hver sin side. Jeg lente meg frem og tok tak i saltbøssen og drysset litt over begge brystvortene.

«Bodyshots», sa jeg mens jeg la to sitronskiver i munnen.

Guttene lente seg frem over meg og slikket av saltet av brystvortene mine før de helte i seg tequilashoten. Etterpå tok de hver sin sitronskive ut av munnen min. Dette var så utrolig hot. Jeg kjente jeg bare ble mer og mer kåt. Jeg begynte å kysse han blonde samtidig som jeg kneppet opp skjorta hans. Han andre begynte å stryke meg på låret.

«Kle av dere, jeg vil se dere nakne», sa jeg mens jeg reiste meg opp og gikk bort til senga som stod like ved. Jeg la meg på rygg og vinket dem bort med pekefingeren. Sekunder etterpå var klærne deres borte. Nå var det jeg som var mest påkledd. Jeg hadde fortsatt på meg høyhælte sko, strømper og hofteholder.

Østlendingen begynte å slikke meg på lårene samtidig som vestlendingen kysset meg på halsen. Kyssene på lårene endret seg til lange bevegelser med tunga. Tungen nærmet seg «landingsstripen». Den blonde satte seg opp på kne ved siden av meg, og jeg begynte å suge han forsiktig. I det jeg puttet den deilige penisen hans i munnen, så begynte tungen til han andre og rotere rundt der nede.

Den blonde var nå stiv og hard etter jeg hadde sugd han litt. Guttene byttet plass. Jeg begynte å suge han andre og lukket øynene. Samtidig kjente jeg nå den stive penisen gli inn i meg. Dette var helt vilt. Nå hadde jeg en kuk inni meg og en i munnen. Nå var begge guttene harde og gode. De byttet plass igjen, og jeg satte meg opp på alle fire. Han blonde hadde nå lagt seg på rygg og jeg begynte å suge han igjen. Gutten med det nøttebrune håret tok tak i rumpa mi bakfra og gled inn i meg. Igjen hadde jeg to peniser inni meg. Jeg begynte å suge hardere og hardere, og vestlandsgutten økte takten bakfra.

Plutselig kom de begge to samtidig. Jeg kjente den varme sæden både i munnen og inni meg. Det var en helt ubeskrivelig deilig og frekk følelse. Jeg gikk på badet og tok på meg kjolen. Jeg vinket til dem og listet meg ut. Jeg skulle tross alt på jobb i morgen tidlig om bare noen få timer. Jeg kom meg på jobb dagen etter. Jeg kjente jeg var litt øm her og der. Litt før klokken 12 så kom guttene ned i resepsjonen.

«Tusen takk for et ubeskrivelig deilig opphold her i Lofoten», sa de og gliste.

«Velkommen tilbake og håper vi sees snart igjen», sa jeg og blinket til dem.