Høst

Da var tiden her igjen, den tiden jeg hater, det blir mørkt og kaldt. Alle kler på seg så man kan ikke nyte solbrune kropper med minimalt med klær! Hun krøller seg inn i pleddet og surfer på tv-en! Stuen er mørk, kun levendelys lyser opp og kaster skygger på veggene! Mens hun ligger der, lyser mobilen opp.. kanskje mannen kommer før? Hun smiler når hun svarer! Jo da, det var mannen, men han rekker ikke å komme hjem til helga! Men hun kan komme til han? Han må jobbe på dagtid, men kveldene kan de tilbringe sammen.. hun sier seg enig.. Mens hun pakker, begynner tanken å vandre… hun legger litt mer enn klær i kofferten, håndjern… glidemiddel… valget mellom dildoene er verre… hun tar den mediume! Den kan de begge nyte tenker hun… Når hun kryper til sengs tenker hun att ukas siste arbeidsdag må gå fort! Det blir sendt noen småhete snapper imellom de føre hun sovner!

Arbeidsdagen snegler seg avgårde, men plutselig er hun på vei! Hun stopper og kjøper en vin som hun hvertfall kan kose seg med, hun finner hotellet og ber om ekstranøkkelen til rommet hans! Når hun kommer inn føler hun seg spendt, men det er noe ukjent på rommet som hun ikke kan sette fingeren på.. Hun kler kjapt av seg, fyller badekaret, skrur på litt musikk og kryper i badekaret… Hun nyter varmen og kjenner skuldrene senke seg! Hun drømmer seg bort, gleder seg til å leke med mannen! Hun kjenner det kribler i musa… plutselig går det i døren.. Jeg er her roper hun!! Men det er ikke mannen som kommer inn på badet, det er en tidligere lekekamerat! Hun kikker rundt seg, ikke helt sikker på hva hun tenker! Han kan fortelle att hun er på hans rom, for mannen hennes måtte dra i full fart og han ville ikke ødelegge helga hennes, men jeg lover deg att du ikke vil angre sier han mens han kler av seg, han stiger oppi karet med meg! Ikke att jeg blir mindre kåt da… han begynner å vaske beina mine, lengre og lengre opp før han finner den varme hulen min, han stryker lenge og forsiktig mens han ser ømt på meg. Vannet begynner å bli kaldt, vi stiger opp og flytter oss over i dusjen, der er det ikke ømt lengre! Han biter i brystvortene mine, fyller musa mi med grove harde fingrer som treffer rett på G-punktet… Jeg kommer, beina rister og blir til gelé, han løfter meg opp og trer meg innpå det harde lemmet hans, vi knuller hardt og lenge i dusjen før vi vasker hverandre med nøysomhet.

Sulten spør han, det er jeg, men jeg vet ikke om jeg vil ut av rommet ler jeg! Vi bestiller take away, åpner flasken med vin og koser oss med TV i senga. Jeg ligger på brystkassa hans, stryker fingrene opp og ned før jeg finner staken hans, begynner forsiktig.. bare litt borti med neglene, han står fort i giv akt… jeg smiler, henter håndjernene, han sperrer øynene opp… Jeg kysser han på nesen, og setter han fast i senga! Så kysser jeg han, fra øretippen og ned til anklene, brystvortene og ballene får litt ekstra oppmerksomhet.. jeg tar glidemiddelet og stryker lett over anus, han rister med håndjernene, dette er nytt og skummelt mumler han! Jeg tar staken hans i munnen mens jeg leker med fingren i anus, han stønner… han skjelver, han nyter.. og han kommer, han fyller meg full, jeg svelger og svelger… han slapper av i sengen, han smiler sløvt før jeg løsner han fra håndjernene.. vi faller i søvn…

Jeg våkner av en varm tunge på klitten min… det er morgen, og vi har en hel ubrukt dag foran oss….