Hotell i særklasse

Jeg skulle møte deg i baren på et av byens hoteller. I det jeg kom inn begynte det å krible i magen min. Baren var maskulint innredet og det var lett å innta den rette stemningen for det som var formålet med å treffe deg. Jeg speidet etter deg,var ikke sikker på hvordan du så ut, hadde jo bare snakket med deg på nettet, men du satt akkurat der du hadde forklart at du skulle befinne deg. Synet av deg tok nesten litt motet fra meg, hva gjorde jeg egentlig?? Var ikke dette galskap? Du kunne jo være alt mulig farlig for det jeg visste.. Jeg var på vei til å snu i det du fanget blikket mitt og jeg forstod at du visste hvem jeg var. Et smil lurte i munnviken din og blikket ditt var mørkt og det var umulig å lese hva du tenkte. Jeg samlet meg og gikk bort til deg, forhåpentligvis uten å virke skjelven. Vi sa ikke noe til hverandre, du bare klappet på stolen ved siden av deg og vinket til bartenderen. Jeg våget ikke gjøre noe annet enn å sette meg. Bartenderen kom med et glass rødvin som han satte på bordet foran meg og gikk igjen like raskt som han kom. Tusen tanker surret i hodet mitt, mens jeg nippet til vinen.
– Nervøs? Spurte du. Jeg nikket og tok en litt større sup av vinen. Du la hånden din på låret mitt. Jeg skvatt med det samme, men det virket ikke som om du la merke til det. Jeg kikket meg engstelig rundt for å se om noen så oss, men bortsett fra et gammelt ektepar med ryggen til oss så var det ingen i lokalet som satt slik at de kunne se oss. I det hånden din beveget seg lenger oppover låret mitt ble oppmerksomheten min viet helt og holdent til vinen. Jeg våget ikke se på deg. Jeg hadde for anledningen vært dristig, jeg hadde skjørt som rakk til knærne, men ingen truse. Akkurat nå angret jeg litt på det. Du smøg nemlig hånden din under skjørtet og oppover de nakne lårene mine. Jeg var var pinlig klar over at du nærmet deg stedet hvor bena møtes og jeg merket at jeg ble varm i hele kroppen. Jeg ble litt forvirret av mine egne følelser for jeg både fryktet og lengtet etter at du skulle nå dette punktet. Jeg kjente øynene dine på meg og klarte ikke la være å se på deg. Du hadde fortsatt et smil på leppene dine, men i øynene dine kunne jeg nå skimte lyst og lengsel etter meg! Hånden din var nå på innsiden av låret mitt og jeg kunne kjenne varmen fra fingrene dine mot skrittet. En voldsom kribling startet i magen og jeg kjente sødmen spre seg. I det du lot en finger gli inn mellom kjønnsleppene mine lukket jeg øynene og stønnet lydløst. Du dro fingeren langsomt fram og tilbake i den våte sprekken før du presset den svakt mot det mest følsomme punktet. Jeg begynte å puste raskere, mens jeg vred underlivet mot fingeren din, ville ha mer. Jeg fanget på nytt blikket ditt og jeg skjønte at du snart var rede til å gjøre mer. Du smilte lurt og jeg måtte bite meg i leppen da du presset fingeren din varsom inn i det varme trange hullet mitt. Du gned tommelen din mot klitorisen min samtidig som du presset fingeren din mot skjedeveggen. Nytelsen var enorm! Jeg kjente en svak rødme i kinnene mine, og merket at kriblingen jeg hadde hatt i magen nådde nye høyder. De ble til sterke, deilige sammentrekninger, sammentrekninger som jeg aldri hadde kjente maken til tidligere! Jeg merket at jeg ble våtere og våtere etterhvert som du presset fingeren din hardere både på utsiden og innsiden. Jeg merket at jeg ikke kom til å klare å holde igjen stort lenger og prøvde å presse meg nærmere hånden din. I det jeg nådde toppen klarte jeg ikke la være å stønne svakt og det føltes som om skjelvingene aldri skulle stoppe. Du trakk ikke hånden til deg før jeg igjen var rolig. Du smilte til meg og løftet vinglasset mitt til munnen. Fingrene dine var så nær kanten at jeg skjønte at du måtte kunne kjenne lukten av musen min. Jeg ble igjen overveldet av lyst. Du må ha sett det for du tømte glasset og reiste deg.
– Kom, sa du og ga meg hånden. Jeg følte meg fortsatt skjelven,men tok tak i hånden din og reiste meg. Vi gikk ut gjennom døren i baren og kom inn i hotellobbyen. Hva nå? Hadde du bestilt hotellrom? Vi hadde jo aldri snakket noe om hvordan vi skulle gjøre dette, bare at vi skulle gjøre det. Du tok med meg bort til heisen og da vi kom inn i heisen trykte du på knappen for 4. Ok, da hadde du altså bestilt hotellrom. Jeg ble full av forventning og i hodet mitt kunne jeg tydlig se bilder av det vi skulle gjøre på dette rommet. Da vi kom ut av heisen viste det seg at dette slett ikke var en fløy med hotellrom, men en fløy med konferanserom. Vi gikk bortover korridoren. Fra enkelte av rommene kunne vi høre lavmælt snakking. Du bannet lavt og jeg så spørrende på deg.
– Jeg trodde ikke det var noen som hadde konferanse fredagskveldene så da må jeg legge om planen min. Du smilte svakt og av en uforståelig grunn gjorde smilet ditt meg full av kåtskap. Vi kom til enden av korridoren og jeg fikk øye på en dør hvor det stod Herrer. Jeg så på deg, det kunne vel ikke være at du tenkte på det jeg trodde du tenkte på?? Du nikket og jeg ristet på hodet.
– Nei, det kan du ikke mene, fikk jeg stammet fram. Du hånden mitt i et fast grep og dro meg bestemt med inn på toalettet. Jeg hørte vannet fra pissoaret og fikk øye på meg selv i speilet før du dyttet meg inn i et av avlukkene. Klikket i det du låste hørtes ut som støy i øret mitt. Nå var jeg alene med deg, innelåst sammen med deg, du kunne gjøre hva du ville med meg. Et anfall av angst gjorde meg litt redd, men samtidig var det utrolig pirrende å tenke på hva som kom til å skje. Før jeg fikk tenke noe mer var du over meg. Leppene dine omsluttet mine. Tungen din trengte inn mellom leppene, den var krevende og lekte med min. Kriblingen i magen begynte på nytt. Hendene dine krøp under blusen min og grep tak rundt brystene mine. Brystvortene ble harde og du lekte med de, kløp og klemte dem, jeg stønnet svakt og bøyde hodet bakover. Du fikk fri tilgang til halsen min og benyttet anledningen til å overfalle den med kyss. Tungen din slikket seg vei nedover halsen og endte opp i halsgropen min. Den ene hånden kjærtegnet nakken min, og den andre knappet opp knapp for knapp i blusen min. Munnen din fulgte etter etterhvert som det ble avdekket naken hud. Du brettet blusen til side slik at brystene mine ble blottet for øynene dine. Det sitret i hele meg da du senket hodet og tok det ene brystet i munnen. Du slikket rundt den struttende brystvorten og bet svakt i den, da munnen din forlot den til fordel for den andre brystvorten ble den omsluttet av et kjølig drag. Jeg stønnet på nytt, jeg lengtet etter å ta på deg og la armene mine rundt deg for å trekke deg nærmere. Hendene mine krøp ned til midjen din. Jeg fiklet med beltespennen og deretter med knappen. Buksen din ble liggende ved anklene og du presset kroppen din mot meg. Jeg kjente den harde kuken din mot magen min. Jeg var nyskjerrig og fikk åpnet knappene i gylfen på bokseren og stakk hånden inn blant stoffet. Huden på kuken din var myk og i det jeg lå hånden rundt kuken la du hodet på skulderen min og stønnet inn i øret mitt. Jeg dro hånden forsiktig fram og tilbake og du kysset meg kraftig på munnen. Tungen din var krevende og fingrene dine presset seg mot livet mitt.
– Ta den av, hvisket du. Jeg bøyde knærne og rullet bokseren ned til den også lå rundt bena dine. Kuken din struttet mot meg. Selve kukhodet lyste rødt mot meg og jeg klart ikke dy meg. Jeg tok kuken i hånden og lukket munnen rundt den. Jeg beveget hodet fram og tilbake og brukte tungen til å leke og erte. Du holdt hendene dine på hver sin side av hodet mitt og sukket svakt, mens du ga hodet mitt et lett press. Jeg tok mer av kuken din i munnen og sugde hardere. Jeg merket at innsiden av lårene mine begynte å bli fuktige, og du mente visst at det var min tur for du dro meg på bena. Øynene dine var mørke av kåtskap og du ga meg et tungekyss hvor det ikke var tvil om hva du ville. Skjørtet mitt ble rullet opp og fingrene dine gled inn mellom bena for å sjekke om jeg var rede. Det kunne jeg ha fortalt deg. Det banket som besatt der nede av lensel og forventning etter å kjenne deg inni meg. Du satt deg ned på toalettet og trakk meg ned på fanget. Kuken din gled lett inn i den våte musen min.
– Åh… du er så våt og trang min skjønne, stønnet du. Jeg red deg helt til du ba meg slutte. Du sa du ville nyte det litt til, men det var så deilig at dersom du ble værende innimeg så kom du til å komme. I stedenfor brukte du fingrene dine på meg. I det du gjentok det du hadde gjort nede i baren trodde jeg at jeg skulle eksplodere. Jeg ante ikke hvor fingrene dine var eller hva de gjorde, det eneste jeg visste var at jeg ble svimmel av den deilige følelsen. Jeg klarte ikke holde tilbake et høyt stønn og hvilte hodet mot skulderen din, mens kroppen min ristet av skjelvingene som oppstod. Du ble kåt av å se hvordan jeg reagerte på hendene dine, og brått var du inni meg igjen. Du beveget kuken din raskt ut og inn av meg. Jeg bet meg i leppen fordi det var så godt, og du smilte dovent til meg. Den ene hånden din tok tak i håret mitt og trakk meg ned mot deg. Tungen din presset seg inn i munnen min, og hånden du nettopp hadde lugget meg med kløp ubarmhjertig i brystet mitt. Den andre hadde et godt tak på ene rumpeballen og fingrene dine kjærtegnet den myke huden, den beveget seg ned mot hudfoldene som lå mellom rumpen og musen min. Dette stedet var også fuktig av alle saftene mine. Du stryker fingeren langsomt fram og tilbake i dette området og dette gjør meg vill av begjær. Det er såvidt jeg klarte å holde tilbake et høyt rop i det orgasmen bølget gjennom meg. Du biter meg i skulderen, og med et lite utrop kommer du. Vi synker sammen med armene rundt hverandre og prøver å få pusten tilbake i rett intervall. Det gikk plutselig i døren inn til toalettet og vi så på hverandre. Du holder pekefingeren foran munnen som tegn på at jeg skal være stille. Personen som kom inn pisser i renna, slipper en fis og gikk igjen. Jeg boblet av innestengt latter og klarte ikke la være å fnise. Du lo også. Vi løsrev oss fra hverandres svette kropper og kledde på oss i stillhet. Etterpå snek vi oss ut fra toalettet og ut i friluft. Du kysset meg på kinnet, og sa:
– Vi snakkes!, før du gikk bortover gaten. Jeg visste fortsatt ikke hva du het eller hvor du kom fra, eller om vi noen gang kom til å ses igjen…….

Jeg så opp fra kaffekoppen min. Fra bordet mitt på denne kafèen hadde jeg utkikk rett mot hotellet som jeg for to uker siden hadde hatt sex med en vilt fremmed på. Siden det hadde jeg ikke hørt noe fra han, men jeg drømte om han hver natt. Jeg drakk siste rest av kaffen og reiste meg for å gå. Før jeg gikk i motsatt retning av hotellet sendte jeg en tanke til han som jeg håpet han ville få: Jeg vil veldig gjerne gjøre det flere ganger med deg, om du vil…. Så snudde jeg meg og gikk hjem til den tomme leiligheten min, men kanskje lå det en ulest melding i innboksen min?..