Høst i fjellet

Det har blitt august, det nærmer seg september mnd. med storm skritt og de aller fleste turistene har lagt fjellet bak seg. Været begynner å bli ustabilt og lune fult.
Fellesferien er slutt, det er bare noen ihuga «fjellgeiter» igjen i høyfjellet på disse tider av året, samt at det er en del jegere som nå, for det første kommer til fjells. De som skal jakte villrein, fugl av forsjellig slag, og ikke minst de som er ute etter å få på land de siste ørret pinnene før de gir seg i fjellet.
Det er en kjempe dag vær messig. Det er vindstille og ca 15 grader i den tynne fjellufta, ca +/- 1000 meter over havet.
Det er et av de første åra han er på villrein jakt alene, uten kammerater. De var opptatt med annet for året, så han bestemte seg tidlig for at det skulle jaktes som vandlig også dette året.
Mens han gikk der i sine egne tanker om alt og ingenting blei han forbigått av mange andre jegere som var på vei til same sted som han selv, men det fikk så være, bare han kom frem til Hansbu og fikk opp teltet før det blei mørkt skulle han ikke klage. Jakta startet jo ikke før om to dager. Men han ville komme seg på plass og få seg en grei plass til teltet før det ble stor innrykk av jegere i fjellet.
Turen innover Hardangervidda fra Trondsbu gikk lekende lett, han brukte ikke mer enn 7,5 time i år mot nærmere 9 timer tidligere.
Vel fremme, tidlig på ettermiddagen, satte han seg ned i gresset på stølen og tittet litt rundt seg. Det var da kommet en del jegere hit allerede. Han var i grunn heldig, for telt plassen han hadde brukt mange ganger tidligere, helt nede ved Kvenna var ennå ledig. Så da var det bare å forsyne seg med den plassen.
Her var det kort vei, bare noen få skritt ned til vannet, det var bra ly mot vind og regn, og eventuelt snø om han skulle være så uheldig.
Når teltet endelig var kommet på plass og han hadde fått rigga seg til slik han ønsket var det bare å finne frem fiske stanga og prøve lykken.
Den var det lite eller ingen ting å klag på, for i løpet av de neste to timene hadde han dratt på land mer ørret enn det han greide å spise den kvelden.
Han stekte og koket fisk til langt ut på kvelden før han var ferdig, og fant vegen til soveposen som lå der så innbydende og ventet.
Neste dag var som å våkne til livets ned tur. Det regnet og det regnet hele dagen, og kvelden, så det var ikke annet å gjøre en å sette seg i telt åpningen og skue utover en grå himmel, uklare fjell, og noen enslige snøfonner som bare blei litt mindre av regnet som kom.
Men, hva gjorde vel det, han hadde jo ikke noe ute i fjellet å gjøre ennå. Det var en dag igjen før det virkelig gjaldt.
Første og andre dagen gikk med til å speide i kikkerten etter dyr som var «alene» eller i mindre flokker. Men det var omtrent dø født. Vinden blåste feil veg, og været var alt for bra. Sola skinte fra en sky fri himmel og dyra kosa seg nok helst langt fra folk.
Tredje dagen begynte det å bli litt aktivitet blant de andre jegerne som hadde Hansbu som base. For det var et par stykker som hadde dumpet over fire stor bukke , et par timers mars vestover fra Hansbu. Men de hadde bare kort på 2 stk av den sorten så de felte det og kom happy tilbake til leieren.
Samme kvelden, mens han satt der ved sitt litt bål, av kjerr og lyng ble han var en skikkelse som kom over Låven, og viste seg i silhuett mot en mørknende himmel.
Han fant frem kikkerten og fulgte med så godt han kunne. Det var ikke mange som gikk i fjellet når det var blitt så mørkt som nå, om de strengt talt ikke motta da. Etter som skikkelsen nærmet seg kunne han se at det var ei dame, som kom traskende med en stor og tung sekk på ryggen. Vel nede fra fjell sia sto hun der og speidet rundt seg, som om hun var i tvil om hvor hun skulle gå. Hun måtte ha sett han, i det minste det lille bålet hans, der nede ved vannkanten. Det virket som om hun bestemte seg brått, snudde seg, så over det stille vannet og kom rett mot han der han satt og slappet av med nykokt kaffe, og kald, men fersk fisk.
Hun spurte om det var mulig å sette opp teltet sitt ved siden av hans, og før han hadde rukket og svart henne hadde hun satt fra seg sekken og kommet bort til bålet. Grethe sa hun og strakk frem en hilsende hånd. Øivind svarte han og rakk frem sin. Hun snakket i veg som om hun hadde kjent han i lengre tid. Innimellom fikk han så vidt kommet til ordet og svart i korte meldinger, for hun hadde vist ikke særlig lyst til å vente på noe skikkelig svar.
I et passende øyeblikk fikk han spurt om hun ville ha hjelp til å sette opp teltet, slik at det gikk litt raskere, med tanke på at det begynte å bli passe mørkt.
Jo, det ville hun gjerne ha, for dette var første gang det skulle prøves. Det hadde ikke vert ute av telt posen så lenge hun hadde hatt det med seg, og det nærmet seg tre uker. Samtidig som det fremdeles lå i original innpakningen fra produsenten. Så dette kunne jo bli spennende.

De begynte å pakke ut alle delene, og sette sammen stenger og finne monteringsbeskrivelsen.
Når alle delene var funnet frem var det bare en detalj som manglet, pluggene. Det fantes ikke en eneste telt plugg noe sted. Oppgitt og med gråten i halsen sier hun ; hva gjør jeg nå, jeg kan jo ikke bruke den dritten her, langt mindre sove under åpen himmel!
Slapp av sier han stille og rolig, hjelp meg å pakke sammen teltet igjen så kan du ta med deg soveposen din og bli i teltet mitt i natt. Hun tittet opp, så på han og sa, takk, du er snill og omtenksom. Når teltet var pakket og lagt til side, sove pose og liggeunderlag lagt inn i teltet hans sier hun; har du prøvd vannet i sjøen her, er det kalt? Nei han hadde ikke tenkt tanken på å bade i det kalde fjellvannet, , jeg greier meg å bruke kluten sier han og fortsetter å legge sammen det han har liggende utover, for at det skal bli litt bedre plass i teltet. Hun på sin side river av seg klærne og springer de få meterne ned til sjøen og ut i det kalde vannet. Hun hutrer og sier fy, f… dette var kaldt!

Med et håndkle rundt seg kommer hun hutrende tilbake. Det var jo litt godt også sier hun og ler, før hun krabber inn i teltet og får på seg noen tørre og rene klær.
Det var blitt mørkt som i en sekk rundt dem, det lyste litt i stearinslys og olje lamper på noen av stølene rundt dem, når hun kommer ut igjen. Godt jeg ikke er ute i fjellet ennå sier hun stille og fortsetter; vil du ha en liten hikkas, jeg har ei halv flaske jegermaister vi kan dele. Ja, det kunne jo smakt godt med en liten varmer svarer han og titter bort på henne som kommer krabbende ut av teltet hans.
Nå for det første var han klar over hennes kvinnelige former, hennes lange mørke krøllete hår som rakk henne til midt ned på ryggen. Han betraktet henne i smug, så på hennes bryst, men sine stive brystvorter etter turen i det kalde vannet. Hennes alder var det vanskelig å si, for ikke hadde han sett henne i et godt lys, ei heller hadde han tatt seg bryderiet før nå, som hun var på veg mot han fra teltet, ca 5m unna.
Når hun satte seg ned rett fremfor han på andre siden av det lille bålet, kunne han begynne å studere henne litt mer inngående og nøye. Jo, hun måtte være litt eldre enn han, litt over 40 eller der omkring, tenkte han.
De satt der ytterligere en time og pratet om alt mellom himmel og jord, før han sier; nei, jeg tror jeg skal finne veien til soveposen. Det er en ny lang dag som venter i morgen.
Han trasket bort til teltet og fant fort veien inn under soveposen og la seg godt til rette, fø hun kom samme vegen noen sekunder senere. De blir liggende å prate ennå litt til før han dupper av. Like brått som han dupper av våkner han til liv av at han blir berørt, han kjenner ei myk, ikke så altfor varm hånd stryke over brystet.
Når han åpner øya og ser opp ser han rett inn i ansiktet hennes som er rett over hans eget. Det var ikke meningen å vekke deg sier hun stille. Ville bare kjenne huden din under fingrene og gi deg et lite natta kyss før jeg selv sovner. Så bøyde hun seg frem og kysset han på pannen, la seg tilbake og tittet mot telt taket. Takk sa han litt forfjamset og la seg bedre til rette. Det gikk ikke mange minuttene før han igjen var på veg til drømmenes verden, og på ny våknet av berøring.
Denne gangen hadde hun kommet ned i sove posen hans, en stor dobbel pose som det var veldig god plass i.
Jeg greide ikke la hver sa hun, det var så kalt å ligge alene, håper ikke det gjør noe sier hun med en stemme som er full av håp.
Nei for all del det er greit sier han ennå mer forfjamset enn første gangen. Han legger seg litt bedre til rette for å gi henne litt bedre plass, samtidig som han snudde seg for å være litt gentleman å tilby henne en arm under hodet. Noe hun ikke var sen om å takke ja til. Hun trykket seg mot hans kropp, og han la den ledige armen rundt henne og kjente til sin forbauselse at hun lå der naken, mens han på si side hadde på seg ull undertøy. For av erfaring kunne det fort bli kaldt om natta. Ikke rart at du fryser sier han stille og litt melankolsk med en viss undertone av et lite begjær. Tok av meg når jeg krabbet ned i posen din sier hun stille, og snur hodet mot han og de møtes i et hett, lidenskapelig og langt tungekyss. Før hun snur seg helt rundt og visker lavt, nesten uhørlig, få av deg «pelsen», jeg vil ha sex med deg. Men før han rakk og reagere hadde hun allerede begynt å plukke han på kroppens vitale deler hva sex angår. Han greier omsider å få av seg longsen og trøya mellom hennes ivrige fingre, som var overalt hele tiden. Han begynte også å plukke litt på henne, men han ble like fort som han prøvde avfeid og tilsidesatt. Her var det henne som skulle ha den fulle og hele kontroll.
Men han rakk å kjenne at hun var like våt i fitta som hele sjøen som ligger et par meter vekk.
Slik hun holder det gående, blir det fort veldig varmt og ikke minst trangt, i soveposen hans, og dermed var det en smal sak å åpne den litt. Nå som det var blitt bedre plass var hun ikke sen om å kysse seg nedover kroppen hans, fra halsgropa og ned til hoftene og over på motsatt side før turen gikk tilbake igjen, opp til halsgropa.
Han på sin side kjente at jr. vokste raskt fra ei lita sossirs til ei skikkelig voksen pølse. Det var det ikke bare han som kjente, for hun bemerket det uten å ha direkte kjent etter. Hun fant den og tok et godt, men lett, tak rundt den med høyre hånd og begynte å runke han sakte og takt fast.
Etter bare noen få minutter var hun på ny på veg nedover kroppen hans. Denne gangen stoppet hun ikke opp ved hoftene, men gapet lett over den stein hare pikken hans og lot den forsvinne inn i munnen og langt ned i halsen.
Han kunne kjenne at pukkhodet buttet mot i halsen hennes når hun presset hodet mot den og tok i mot alt hva hun var kvinne om. Hun runket pikken hans med munnen samtidig som tunga hennes lekte rundt flensen på pikken hans. Har greide ikke denne vanvittig deilige behandlingen stort lengre, hun kjente det også for hun løftet hodet bort og sa, jeg kjenner det trykker på her, bare la spruten komme, jeg vil kjenne din varme saft sprute meg i munnen, kjenne den renne ned gjennom svelget mitt, suge deg tom etterpå. Samtidig som den kommer til hektene igjen og jeg kan få det dypt inn i min våte kåte fitte.
Hun hadde ikke men snakket ferdig og begynt å gape over pikken før den sprutet kaskader av sperma inn i henne. Her skulle ingen dråpe gå til spille, så hun sugde, slafset og slikket i seg av lyst og behag.
Som hun hadde sagt ville hun suge og slikke pikken til den sto som et spett igjen, og det tok ikke lange tia.

Men nå var det han som overtok. Han kom seg rundt og begynte å kysse over hennes flate mage, og nedover mot hennes velduftende, våte fitte. Han fant fort frem til de rette stedene uten å skille fitte leppene fra hverandre. Hun jamret seg av lyst og velbehag under hans behandling. Uten at han hadde skilt fitte leppene fra hverandre kom hun i en voldsom orgasme som nesten ingen ende ville ta. Hun presset fitta mot ansiktet hans, samtidig som hun knøt låra rundt hodet hans og klemte til. Nesten så hardt at han nesten ble blå i ansiktet. Hendene hadde hun rundt hodet hans som hun også brukte til klemme/trekke seg mot han. Han ville ikke gi seg her, så han lot tunga finne vegen inn mellom fitte leppene hennes, og da han åpnet fitta flommet det av hennes safter og han slikket i seg som best han kunne, han ville heller ikke la noe av hennes safter gå til spille, her skule det nytes til fulle alt som var tilgjengelig.
Grethe ville ha litt forandring i situasjonen, så hun tok sats og veltet seg rundt og «fri». Før Øivind viste ordet av det hadde hun latt seg skli ned på pikken hans og var i full gang med å ri. Hun rei i korte men bestemte bevegelser, lot fitta klemme rundt pikken hver gang hun løftet seg. Han kjent godt hvor trang fitta hennes ble når hun klemte slik. Dette var noe hun kunne, fitte musklene jobbet så velorganisert i takt med hennes øvrige bevegelser at han nesten trodde det var en mekanisk fitte som satt der skrevs over han, og nærmest melket pikken hans. Det var noe av det råeste han hadde kjent av hvordan ei veltrent fitte kan klemme rundt en pikk.
Mens hun rei med takt faste og bestemte bevegelser strakk han ut den ene handa og tok et godt tak i det ene faste brystet hennes, han klemte lett, lot vorta falle på plass mellom to fingre og begynte å rulle den lett. Det tok ikke mange sekundene før han kjente hvordan vorta vokste seg stiv og hard, og hvordan det igjen påvirket hennes rytme. Nå begynte hun å bli ennå mer ivrig, og han kunne ikke la fristelsen gå fra seg så han gjorde likens med det andre brystet. Grethe eksploderte nå i et knulle ritt som han aldri, verken hadde sett eller kjent maken til. Saftene hennes rant ut av henne og ned på magen hans, det var rene flommen fra henne. Når hun lot pikken jage seg veg helt til bunnen kjente han at det sprutet fitte saft helt opp til ansiktet , så mye hadde hun lagt fra seg at trykket mot magen hans gjorde spruten så kraftig.
Hun bet seg i leppene og begynte å snakke noe uforståelig mellom leppene, nem med ett skjønte han hva det var, for hun kastet seg frem grep om han og kloret seg fast rundt nakken hans og skrek, jaaaa, nå kommer jeg… det varte bare noen få sekunder så kom han også, han var ikke like høymeldt som henne, men hun fikk igjen med samme medisin.
Når de verste rykningene hadde gitt seg og hun hadde så smått begynt å få tilbake pusten, sklei hun bare rolig ned ved siden av han og tittet bedende på han, før hun bøyde seg frem og begynte å slikke pikken ren for deres blandede safter. Her skulle ikke noe gå til spille så hun tok seg god tid og var veldig nøye med å få med seg alt sammen. Det var jo ikke til å unngå at pikken vokste på ny og snart var klar for nye utfordringer. Har og nesten blå sprengt på hodet var han klar for å ta litt initiativ. Så han tok et godt tak rundt midjen hennes og vrei henne i stilling. Han lot pikken lure litt helt ytterst i fitte åpningen hennes der hun sto med rumpa i været og en stein hard pikk klar til å penetrere henne, hvilende mot åpningen. Han presset litt forsiktig i mot henne å kjente at hun presset seg i mot, og da var det gjort. Han trykket til av all sin kraft og makt og kjørte pikken helt til bunns i fitta som nylig hadde ridd til den store gull medaljen, nå var det hans tur til å vise henne hvordan det skulle gjøres. Med jamne og harde jukk, mot henne kjente han godt hvordan magen slo mot rumpeballene hennes og hvordan det svei etter hvert sammenstøt. Når han så tittet ned på rumpa som st i været fikk han se at hann hadde banket så hardt mot henne at det var blitt blå merker på begge rumpeballene hennes. Men hva gjorde vel det, her skulle det knulles og sexen skulle på ingen måte bli avbrutt av bagateller så han bare fortsatte, ennå hardere en før.
Med ett gav han seg, trakk seg nesten helt ut av henne, tittet ned og lot det dryppe litt spytt ned på henne. Det traff som ønsket for han, midt over 2’ern. Et par lange tak til gjorde han før han trakk seg ut av fitta og lot pikken hvile mot 2’ern et lite øyeblikk før han begynte å presse seg vei inn. Dette gikk jo mye lettere en forventet så ha trykket til litt hardere og da svarte hun; jaa knull meg i 2’ern det hardeste du greier, jeg vil kjenne at kukken din fyller meg i 2’ern, kjenne jeg blir fylt med din varme deilige sperma. Han banket inn i henne det meste han greide og det hardeste han noen gang hadde gjort mot noen tidligere. Hun lekte med pungen hans og fitta si samtidig som hun hadde fult opp med å ta i mot hans ville ritt.
Når han fant ut at hun benyttet anledningen til å massere seg selv på klitten mens han knullet i 2’ern byttet han taktikk. Like fort som han trakk seg ut av det ene var han på plass og hadde fylt opp det andre hullet med pikk. Slik knullet han henne annenhver gang i fitta og 2’ern i et tempo selv en spreng kåt kanin hadde blitt skremt av om den hadde sett det.
Nå var det hans tur til å komme først, han kjente det trykke på og at det var en kanon ladning på veg. Han slo handflatene sine mot skinkene hennes så det måtte høres lang veg, så grep han tak om hofte kammen henne med begge hendene og trykket seg så hardt i mot han bare greide, samtidig som hun dyttet seg mot han, med hjelp av hans tak om hoftene og hans kraft i armene satt de sammen som om de satt i ei skrustikke.
Han pumpet og pumpet henne full i sperma mens hun hylte mot telt taket som en ulv mot månen.
Han på sin side følte seg ikke fornøyd riktig ennå så her var det ingen tid å miste, så Grethe blei brått snudd over på ryggen av hans faste grep om hoftene. Han skilte låra hennes fra hverandre og begynte å kysse henne oppover fra knea. Vel fremme ved fitta hennes begynte han å erte henne litt, med å la tunga bare kile lett over fitte leppene uten å nærme seg klitten hennes eller på annen måte komme inn mellom leppene. Før han brått lot tunga skli gjennom hele fra 2’ern og fremmover til rett før den berørte klitten, der han trakk den til seg og begynte på førsten igjen. Slik repeterte han lenge før hun ikke greide lengre. Hun tok et godt tak om hodet hans og presset det mot fitta samtidig som hun presset underlivet frem mot hodet hans. Fitte leppene og klitten hennes var nå så hovene og følsomme at det skulle bare et par noen få minutter til før hun kom i en voldsomsprut orgasme som skyllet over ansiktet hans som et storm regn. Han slikket i seg det meste han greide og gjorde så godt rent som mulig, før de begge helt uten forvarsel bare ramlet sammen overende og sovnet av ren utmattelse.
Han våknet brått av at det var noe som holdt i pikken, Han skjønte ikke hva det var før han åpnet øya og fikk se at Grethe var i full gang med morgen stellet på pikken hans. Hun runket den sakte og forsiktig, slikket litt lett over hodet og rundt flensen før hun tok hele pikken i munnen, slik holdt hun en sirkel av gjøremål i gang helt til han ikke greide mer, og lot morgen spruten gå av. Fremdeles trøtt og sliten falt han sakte bakover igjen og lot varmen fra sola som var på veg opp varme både teltet og han. Og han gjenopplevde natta i drømmen som tok over hånd slik at han sovnet igjen.
Når han våknet og så seg rundt var alt ryddig og flott, og han begynte å tenke; har jeg virkelig bare rømt alt sammen eller hva f… er det som skjer med meg…?
Han tittet rundt seg nok en gang før han ropte forsiktig; Grethe er du der ute, men nei ingen svarte. Det var bare støyen fra bekken som klukket langt borte. Han tittet ut av teltet og der var det like ryddig som inne, og ingen Grethe og se noe sted, bare et par jegere som tittet mot han og sa; ja nå har ho gått, så det er på tide å komme i gang og jakte, du er vel ikke her i fjellet for å knulle og gjøre oss andre kåte og gale av misunnelse. Har hørt på dere i hele natt, dere har jo skremt rein i mils omkrets, kommenterer de, slår seg på låra og ler rått.
En smule flau over det som nettopp hadde utspilt seg finner han frem det han trenger og snart er jakta på det han er der for i full gang. Etter flere timer rundt i fjellet kommer de tilbake til leir plassen og går hvert til sitt, der finner han en lapp som ikke var der når han dro av sted. Han leser den i det svake lyset som er igjen av dagen;

Jeg satt og så på deg, hørte de deilige kommentarene, jeg er i fjellet for å knulle slike som deg. I år rekker det med én du har knulla meg øm og sår. Nå setter jeg kursen ut av fjellet, og mot bilen. Ønsker deg skitt jakt og lykke til.
Håper du vil treffe meg igjen når jakta er over og du kommer ut av fjellet.
Grethe…………

Etter at jakta var over og han hadde kommet seg ut av fjellet, og på veg hjemover til øst landet igjen, ringte han tlf nr. hun hadde etterlatt seg på lappen.
Hvordan det endte; ja det får tankene og fantasien finne frem svaret på.

Legg igjen en kommentar