Hverdagen

Du står på kjøkkenet, litt sliten etter dagen og ukens kjas og mas. Foreldremøte hadde ikke vært bra, jobben hadde stresset deg opp, og vi to hadde ikke fått vært oss to…..og summen av dette hadde gjort deg utilpass. Trygghet, forutsigbarhet og nærhet ga deg så mye og når ett eller flere elementer manglet så ble du sånn…..utilpass og litt stresset.

Middag ble fortært og vi satt sammen i sofaen, slitne begge to. Ungene hadde vi lagt og endelig hadde vi tid til oss selv.

«Trude» sa jeg rolig. « skal vi ikke gå opp å fine dyna, og legge oss litt tidlig?» Du så på meg med et blikk som ikke akkurat flommet over av begeistring.

«jo det kan vi selvsagt» sa du, og reiste deg opp og gikk mot trappen.

Jeg visste at du ikke akkurat var i modus, men samtidig var du så klar på de viktige tingene i forholdet at du sjelden sa nei når det kom til sex eller andre ting som handlet om meg og deg, og vårt kjærlighetsliv.

Jeg skyndet meg etter deg og idet du kom til soverommet sto jeg rett bak deg.

« Nå skal du bare slappe av, nyte og ikke tenke på noe annet» sa jeg til deg, mens jeg holdt deg inntil meg og kysset deg på halsen.

Jeg fortsatte kyssingen, mens jeg begynte å kle av deg. Skjorten gikk sakte av, buksen samme vei og stadig var jeg innom å fant nakken og halsen din med leppene mine,og merket at du stadig kom nærmere der jeg ville ha deg.

Du sto naken foran meg og trodde du viste hva som skulle skje…..på dette tidspunktet pleide jeg å bøye deg fremover og ta deg bakfra…..først rolig så hardere og mer bestemt….men ikke i dag.

Jeg skubbet deg ned på sengen, og tok armene dine i et fast grep. Du fikk ikke sjans til å reagere før du lå fastbundet med begge armene. Adrenalinet begynte å pumpe i deg og brått var du lysvåken……..dette hadde du ikke sett meg gjøre og du ble både skeptisk, men og tent på samme tid. Jeg reiste meg opp og så på deg med et smil, og sa…….»slapp av vennen…..og nyt»

Jeg gikk ut av rommet og kom tilbake med en bag. Du viste hva som var i bagen og ble både anspent og avslappet på samme tid……du begynte å skjønne hvor dette bar.

Jeg gikk bort å gav deg et sugende kyss på munnen……og fortsatte ned til halsen. Fingrene mine fant en brystvorte og stråk lett over den. Jeg kysset og sugde lett på øreflippen din og merket at du begynte å puste tyngre…..jeg hadde en hånd ledig og den hadde på et forunderlig vis fått tak i et tau…..og jeg reiste meg opp og fikk tauet rundt det ene låret ditt, og med armene mine presset jeg det andre ut så du lå vid åpen forran meg.. Jeg festet den andre tau enden rundt de andre låret før du skjønte hva som skjedde, reiste meg og dro til i begge ender. Du fant deg låst, åpen og fullstendig i min makt.

Jeg smilte til deg og du viste du var trygg, selv om du føle deg maktesløs.

Jeg åpnet baggen, og tømte innholdet ut over sengen ved siden av deg….tok opp en ting om gangen…..mens jeg så på deg og ventet på den rette reaksjonen,

Jeg så noe i øynene dine og lot den tingen ligge i hånden min mens jeg nok en gang fant halsen din, og kysset meg nedover. Fant to stive brystvorter og sugde på dem lenge mens tungen gled over tuppen gang etter gang. Du vred deg uten nytte, og fant for alvor ut hvor fast låst du var. Munnen min jobbet seg nedover, og fant til slutt det den letet etter, og sugde tak mens lungen lekte lett over tuppen. Fant hver mikro mm og merket hvordan du ved hvert streif spente deg og var så klar for mer. En finger gled inn noen få cm, og masserte det ruglete punktet og du vred deg enda mer. Munnen gjorde sitt og fingeren jobbet iherdig….stadig mot sitt mål. Plutselig kjente du en finger mot et nytt hull, og den gled rett inn pga all fuktighet som rant ned og innover lår og rumpen din. Fingren ble snart erstattet med noe kaldere, og når du kjente det kalde begynte å vibrere så begynte varmen å spre seg…og du enset ikke temperaturforskjellene i det hele tatt. Fingen min på det ruglete punktet ble erstattet av noe større, og pulserende som ved hjelp av min hånd beveget den dypt inn og nesten helt ut igjen. Du kjente deg fullstendig fylt opp, og klarte ikke å la være å prøve å bevege deg, men pga tauene var du fullstendig låst. Du merket at det gikk hardere og fortere for seg og du nærmet deg noe stort. Å når munnen min nok engang fant frem til den hovne tappen din og tungen gled over den med bestemte drag klarte du ikke å holde igjen. Du kom høyt og forventet nok at jeg skulle slutte, men så skjedde ikke. Jeg fortsatte å ta deg, og byttet i stedet ut tungen min med en viberator som jeg tilfeldigvis hadde tilgjengelig…..og du fortsatte å komme……igjen og igjen bikket du over bølgedalen og til slutt skrek du ut i den sterkeste jeg noensinne har sett fra deg…..

Jeg la meg ned ved siden av deg og og fant på ny nakken og kinnet ditt med munnen min. Der lå vi lenge mens vi begge hentet oss inn…….helt til du sa « kan du gjøre det igjen…hver så snill»

Jeg rotet rundt i baggen og viste deg leketøy nr 3 for kvelden…»du er ikke i nærheten av å være ferdig vennen min…….ikke i nærheten…..»