Hvitsnippforbryteren

Jeg hadde klart å være på frifot i 27 timer da lovens lange arm innhentet meg. Jeg bannet for meg selv. Permisjonen min hadde vært for kort så jeg hadde likegodt unnet meg et par timer mer i frihet enn jeg hadde lov til. Jeg sonet en dom på 2 ½ år for hvitvasking av penger og hadde etter to avslag endelig fått innvilget permisjon. Jævlig dumt å ikke melde seg når jeg skulle, men friheten smakte, spesielt nå som det nærmet seg jul.
Men her satt jeg da, i ei celle på Oslo politikammer og ventet på transport til Ullersmo. Hva som ville skje videre ante jeg ikke.
Advokaten min var i retten så det ville ta tid før han kom, og jeg visste at et langt, kjedelig og trøttende avhør ventet på meg. De hadde fortalt at en kvinnelig spaner på nark ville komme. Hva faen skulle jeg bli avhørt av henne for? Jeg drev ikke med stoff og det skulle de ikke få på meg.

Jeg var tørst og sulten og sugen på en røyk, men det så ut som ting ville ta sin tid.
Jeg lente hodet mot knærne og begynte å tenke igjennom på hva jeg egentlig holdt på meg. ”Idiot” sa jeg til meg selv ”helsikes idiot!”
Jeg hørte det ble stukket en nøkkel i døren og døren gikk opp. Et par uniformsbukser kom til syne og blikket mitt hevet seg sakte. Interessen økte etter hvert som jeg lot øynene gli oppover velformede lår, runde hofter, et smalt liv og selv politiskjorten hun hadde på seg klarte ikke å skjule de velformede brystene hennes. En velformet munn og to gnistrende blå øyne så på meg. Det lange mørke håret hennes var samlet i to fletter og hun så pokker så sexy ut der hun stod.

Hun rakk frem hånden, en velpleidd slank hånd grep hans, wow det håndtrykket der var ikke noen hilsen fra noen pusetlanker nei, den damen hadde trent før, sa navnet sitt og ba han om å sette seg.

Jeg klarte ikke å ta øynene fra henne. Hele kroppen hennes bare oste av sensualitet, selv under politiuniformen. Damen var rett og slett sexy og jeg kjente jeg ble stiv. Utrolig smart å sitte her å bli stiv nå. Hun spurte meg etter navn og fødselsnummer og ba meg i korte trekk fortelle hvorfor jeg hadde unnlatt å møte til soning etter endt permisjon.

Etter en kort forklaring fra meg, stirret hun hardt på meg og stemmen hennes var iskald da hun sa ”si meg en ting Adam, hvor mye stoff var det i den kofferten du hadde med deg når vi pågrep deg?” Jeg spratt opp, lynende forbanna og lurte på hva dette var. Jeg hadde ikke smuglet noe stoff. Hun var like rolig, de blå øynene hennes så på meg og hun ba meg om å sette meg ned igjen. ”Hvorfor har du rotet deg borti dette da Adam? Hvitsnippforbryter som du er? Jeg var igjen på vei opp av stolen da hun plutselig reiste seg, slo håndflatene i bordet en dirrende pekefinger var rett under nesen min. Jeg skvatt og kjente svetten renne nedover ryggen min.
”Prøv deg for faen ikke å lyve meg rett opp i ansiktet Adam, jeg avslører deg til slutt, lyv for meg og jeg skal lage et helvete for deg, forstår du hva jeg sier?” Pekefingeren hennes skjøv haken min oppover slik at jeg måtte se på henne.

Det gnistret i øynene hennes, men plutselig så jeg antydning av noe annet. Sinnet hennes var på vei vekk, noe annet hadde tatt plass. Det var ikke mulig, hun var kåt. Denne rå politidamen var rett og slett kåt på meg! Som i sakte film så jeg munnen hennes komme nærmere min, pusten hennes var varm mot leppene mine, hun streifet de så vidt, tungespissen hennes slikket leppene mine, jeg pustet tungt, dette var helt sykt, helt vanvittig deilig sykt.
Munnen hennes var så nære så nære men hun lot meg ikke kysse henne, pekefingeren gled over underleppen min, ”liker du det Adam?, har du lyst på meg?” hun holdt blikket mitt, jeg bare nikket til svar, lurte på hva faen dette var for noe.

Pekefingeren gled inn i munnen min, jeg sugde den, smakte på den og herregud så kåt som jeg ble. Hun gav fra seg et svakt stønn, jeg frydet meg. Hun tok tak i haken min, og drog meg inntil seg. Munnen hennes smeltet mot min og leppene hennes var varme, myke og deilige. Hun var herlig å kysse. Tungen hennes fant min i et rolig, sensuelt og deilig tempo. Jeg tok tak i henne og drog henne ned på fanget mitt slik at hun ble sittende skrevs over meg. Hun var bare deilig å ta rundt, holde rundt. Hun var stram og flott og myk og kvinnelig på samme tid. Hun gned seg forsiktig ned mot meg og pikken reiste seg og var stor og stiv mellom bena mine. Hun merket det for hun gned seg hardere mot meg og pusten hennes gikk fortere. Kysset hennes ble mer intenst og hendene hennes la seg bak nakken min, holdt meg hardt som om hun var livredd for at jeg skulle bli borte.

Plutselig stanset hun ristet på hodet ”dette er jo helt sinnssvakt. Tenk om noen så oss, tenk om noen visste?” Jeg så på henne, forstod hennes dilemma. Ikke var det lov heller.
Jeg holdt om det slanke livet hennes, presset pikken min mot henne og stønnet svakt.
”Kjenn hvor kåt du får meg, kjenner du pikken min? jeg mumlet mot halsen hennes, lot tungen min sirkle over halsen hennes, hun stønnet og la hodet bakover. Brystene hennes strammet mot skjorta og jeg så tydelig omrisset av de store brystvortene hennes. Hånden min løsnet på slipset hennes, begynte sakte å kneppe opp skjorten. Hun protesterte svakt, men stanset meg ikke.
Jeg svelget tungt når de flotte puppene åpenbarte seg. Store og runde, perfekte i formen og mørkerøde vorter som bare ventet på å bli slikket.
Jeg lot fingrene mine gli over vortene som knoppet seg og ble enda hardere. Jeg bøyde meg frem og slikket vortene hennes, oppmuntret av hennes måte å reagere på slikket jeg brystene hennes. Jeg holdt de i hendene og sugde og slikket til de var røde og hovne. Hun drog skjorten opp fra buksen, reiste seg opp spente opp beltet, ombestemte seg og flyttet seg vekk fra meg.

Skjøv bordet et lite stykke unna. Beveget seg rundt meg og på baksiden av meg, drog hodet mitt bakover og slikket munnen min. Før jeg forstod hva som skjedde smekket hun håndjern på meg. Helvete ! Jeg så på henne ba om å få komme løs, men det nyttet ikke. ”Nå Adam…. Hvordan føles det å ikke kunne gjøre noe, fastlåst og bundet slik du burde vært hele tiden, så hadde du ikke blitt borte for oss”…. Hun løftet det ene øyebrynet og så spørrende på meg. ”Kjære, lille Adam, helt ute av stand til å si noe? Ligner ikke deg det vel?”
Hun stilte seg ved bordet, snudde seg med rumpa mot meg, roterte med hoftene sine og sakte, uendelig sakte lot hun uniformsbuksen falle til gulvet.

Herregud for ei rumpa hun hadde. Rund og snerten, fast og flott og når hun lot bena gli til siden og bøyde seg litt frem avslørte hun at hun var våt. En våt flekk avtegnet seg tydelig mot trusestoffet.

Fingrene hennes gled lekende og lett over hennes våte mus og jeg kjente det luktet kåt kvinne i rommet. Hun bøyde seg helt ned mot gulvet og pikken min sprengte på innsiden av buksen. Jeg måtte løs, jeg måtte slikke og suge denne deilige heksen av ei dame, men jeg satt fast. Jeg satt bom fast!!!!
Pokker ta disse håndjerna. Jeg røsket og slet, men visste jo at det ikke nyttet. Foran meg stod denne lekre og deilige heksen og lot bena sine gli lenger fra hverandre. La seg med magen ned mot bordplaten, sprikte med bena og trusestoffet klistret seg til hennes våte mus. Jeg ønsket bare å slikke henne, kjenne den litt salte smaken av kåt kvinne mot tungen, elske med henne, fortelle at hun var deilig. Men jeg måtte bare nyte med øynene foreløpig.
Og jeg nøt. Pikken min sprengte under buksen, det var nesten vondt og jeg kjente at det hadde rent av meg, jeg var våt jeg også og vanvittig kåt.
Ingen av oss tenkte tanken av det når som helst kunne komme noen å banke på for å høre hvordan det gikk, og det var vel det som gjorde det hele så spennende. Det forbudte er jo som regel det som er mest pirrende og spennende også.

Hun hadde tatt tak i trusen sin og nå var hun i ferd med å la den gli nedover hennes velformede rumpe. ”Ja, la meg se på rumpa og musa di, vis meg hvor deilig du er!” Hun lot meg ane litt av hennes våte grotte for hun stoppet. Snudde seg mot meg og kom tett, tett inntil meg. Jeg hadde munnen i høyde med navlen hennes, så jeg lot tungen min sirkle forsiktig rundt den. Hun stønnet, tok tak i hodet mitt og drog meg opp i stående, munnen hennes la seg over min og hun kysset meg hardt og krevende, bet meg i leppen min så det nesten var vondt. Plutselig skjøv hun meg nedover kroppen sin.
”Knel Adam, knel for meg!. Jeg adlød, hvilket valg hadde jeg egentlig? Når hun skjøv meg nedover lot hun ansiktet mitt gni seg inntil sin varme kropp, og når nesen min traff fuktigheten hennes, snuste jeg inn den deilige lukten av våt, kåt og deilig mus.

Tungen min gled over det våte og hun sprikte med bena, holdt meg hardt og lot musa si gni over ansiktet mitt. Fuktigheten trakk igjennom stoffet og det tente meg voldsomt. Hun lot meg kysse seg nedover hennes myke lår, hun dirret svakt og pusten hennes gikk tungt, veldig tungt. Jeg skulle gitt mye for å få hendene mine fri, jeg ba henne om å løsne meg, sa jeg ville ta på henne.
Det eneste jeg oppnådde var at hun flyttet seg vekk fra meg, ba meg reise meg og sette meg på stolen igjen.
Jeg kunne ikke gjøre annet enn å adlyde, kunne jeg vel? Man gjør tross alt som lovens lange arm sier, og spesielt denne lovens lange arm.

Hun dro bordet nærmere oss, satt seg på bordkanten og da ble musa hennes akkurat i øyehøyde for meg. Hun la bena sine på skuldrene mine, lot knærne gli til siden mens hun lekte meg musa si på utsiden av trusen. Herregud som hun tirret meg. ”la meg se, la meg se din deilige fitte!. Jeg tryglet, jeg ba jeg måtte få se snart, jeg holdt på å bli gal av kåthet der jeg satt.

Pekefingeren gled under trusekanten og endelig, endelig gled stoffet til siden og åpenbarte hennes herlige mus. Store myke lepper omkranset hullet hennes, de var hovne og det glinset i saftene hennes. Klitorisen struttet mellom hudfoldene og når fingrene hennes gled over det våte, la hun hodet bakover og stemmen hennes steg og sank etter hvert som hun mumlet ”herregud, åhhh så godt, se på meg, se på musa mi”. Og jeg så. Øynene mine var som limt fast til denne deilige skapningen som lå der foran øynene mine og fingret seg selv.
Hun rev plutselig trusen av seg, skjøv bena sine så langt til siden som det var mulig og jeg holdt på å dø der jeg satt. De fyldige leppene hennes åpnet seg opp foran øynene mine, det var vått og glinsende på innsiden og selv om hendene mine var bundet, var ikke tungen min det. Så før hun rakk å protestere hadde jeg lagt munnen min om musa hennes, og sugde på leppene hennes. Jeg hadde ikke til hensikt å stoppe før jeg hadde fått orgasmen til å rive og slite i denne deilige kvinnens kropp.

Jeg lot tungen min gli over fitta hennes. Fra anus og frem mot klitorisen og tilbake igjen. Hun vred på kroppen sin og holdt hodet mitt fast, gned seg inntil meg og jeg visste jeg hadde henne nå. Visste jeg kunne få av meg jerna igjen om jeg bare holdt på med henne litt til.
”Ja Adam, slikk fitta mi, herregud slikk meg til jeg kommer over munnen min. Knull meg, elsk med meg, la meg kjenne du bruker meg hardt og deilig.!” ordene strømmet ut av munnen hennes, hun var helt i ekstase og når jeg lot tungen trenge inn i henne så langt det gikk, ble hun vill. Hun jukket imot tungen min, hardt og deilig, der og da skulle jeg ønske den hadde vært lang og tjukk som en pikk, bare for å hjelpe henne, bare for å gi henne nytelse.
Hun skjøv meg vekk, reiste seg og ba meg snu meg, løsnet håndjerna og snudde meg tilbake mot seg. Hun holdt meg hardt under haken ”Ikke prøv deg på noe Adam, jeg kommer etter deg uansett hvor du gjemmer deg. Det eneste du skal er å slikke meg, suge meg, fingre meg, elske med meg til jeg sier det er nok, forstår du kjekke Adam? Stemmen var sukkersøk og jeg nikket. Kunne ikke falle meg inn å stikke av et eneste jævla sekund.

Hun la seg ned på ryggen og jeg tok tak i hoftene hennes, mens tungen lekte og slikket henne. Fingrene mine grov seg dypt inn i musa hennes, gned rundt i det våte, ut og inn i takt med hennes motjukk.
Jeg måtte inn i henne, klarte ikke å la det være. ”Jeg vil knulle deg, jeg vil la pikken min gli dypere og dypere inn i deg, la meg kjenne hvor varm og deilig du er”. Hun bare nikket, førte pikken mot åpningen sin og lot meg komme inn i varmen. Jeg skrek når jeg kjente hvor varm og våt hun var. Hun var vidunderlig deilig, det sprengte i kuken når jeg borret meg dypere og dypere inn i henne. Hun slang de deilige bena sine rundt meg, vred og ålte på seg, masserte brystene sine, og stønnet at hun ville komme.

” Kom med meg Adam, sprut sæden din dypt inni meg, la meg kjenne du fyller meg Adam! Hun skrek høyt av nytelse når orgasmen tok tak i kroppen hennes og ristet den. Jeg kjente hennes deilige skjedemuskler stramme seg rundt pikken min, jobbe med deg, og jeg lot det stå til. Det strammet seg i pungen og følelsen når sæden blir slynget ut av pikken og inn i en deilig kvinnes fitte må oppleves. Det er bare deilig – bare sinnsykt deilig.

I det vi klamret oss til hverandre, svette og kåte banket det på døren…………..