Høyspent nummer

Det skjedde for et halvt år siden. Jeg leide en gammel leilighet og hadde tipset han jeg leide hos at ledningene i leiligheten var veldig sprø og gamle. Han ga blaffen i det, helt til det ble kortslutning en dag og den ene koblingsboksen sto nedsotet og røk i kroken. Da først ble det bestilt elektriker. Og det er takket være denne kortslutningen at jeg fikk mitt hittil mest spennende nummer.
Jeg holdt meg hjemme fra jobben den dagen elektrikeren skulle komme, i tilfelle han måtte flytte på skap og jeg måtte tømme skapene for innhold og sånt. Dessuten ville jeg gjerne hjelpe til for å få det til å gå fort. Det var ikke det morsomste jeg visste å få arbeidsfolk på besøk, det ble alltid så rotete da. Men denne gangen var jeg av en annen mening. For elektrikeren som kom, var på min alder og et skikkelig mannfolk. Dessuten var han ugift!
Jeg følte tenningen med det samme jeg åpnet døren for ham. Så det i øynene hans også. Her var det gjensidig begjær, så jeg. Smilet hans gjorde øynene smale og mørke, tennene var hvite og litt ugjevne, kroppen muskuløs og tydelig vant til å løfte på tunge ting, hoftene smale og bena slanke og spenstige – sikkert av å løpe opp og ned gardintrappen han hadde i hånden. Jeg ba ham komme inn og låste døren omhyggelig etter ham i tilfelle husverten skulle dumpe innom. Nå ville jeg være alene med elektrikeren.
Det lå virkelig en spenning mellom oss. Og da jeg i tillegg fikk vite at navnet hans var Bjørn Strømsnes, var dagen fullkommen. Bjørn satte utstyret fra seg og begynte å se seg rundt.
– Hvor vil du jeg skal begynne? spurte han. Jeg trakk på skuldrene og så meg rundt.
– Alle ledningene er knusktørre og… men det var på soverommet det begynte, kortslutningen, mener jeg. Jeg gikk foran ham inn til soverommet mitt. Et lite, koselig rom med en bred enkeltseng.
– Koselig hobbyrom, smilte Bjørn og så på meg. Der var glimtet i øynene igjen og han stirret intens på meg. – Her foregår det nok ting om kveldene.
– Ingenting som du har noe med, svarte jeg og kjente rødmen i kinnene. Bjørn ble alvorlig.
– Det var ikke meningen å gjøre deg forlegen.
– Det er ikke det… Jeg hadde mest lyst til å gå ut av soverommet, hadde ikke det minste lyst til å fortelle ham hvor lenge siden det var jeg hadde hatt en pikk mellom bena og at det eneste som foregikk på dette soverommet var en helvetes masse onanering, var det. Men musa hadde lyst til å fortelle det, for begjæret hadde allerede begynt å dunke. Jeg var søkkvåt i trusene, det var lett å forstå. Hadde jeg sett nedover kroppen min, hadde jeg sett det som Bjørn så. At brystvortene mine sto høyspent ut og struttet mot t-skjorten min. Som en invitasjon til Bjørn. Og han tok varsomt imot invitasjonen. Både brystvortene og den tunge, hete pusten min var tegn jeg ikke klarte å skjule, samt de blanke øynene og de blussende, varme kinnene jeg kjente. Det var vel derfor jeg ikke strittet imot da han trakk meg inntil seg og kysset meg vått og grundig også. Tvert imot. Jeg oppdaget at jeg sto med armene slynget rundt den deilige kroppen hans da han avbrøt kysset.
Kanskje han skjønte hvor lenge siden det hadde vært? Jeg følte meg i alle fall som en nybegynner som skulle bli forført for første gang. Deilige sitringer jog over huden da han trakk t-skjorten av meg og strøk meg på ryggen. Jeg trakk fort hans t-skjorte av og nøt varmen fra brystkassen hans mot brystene mine. Det kilte i brystvortene, jeg skalv av spenning. Endelig! Endelig et mannfolk. Begjæret hadde overtatt og sjenansen var forsvunnet som dugg for solen. Vi begynte å famle med buksene samtidig, trakk dem av og sto nakne foran hverandre. Og det eneste jeg tenkte, var: – Jøss!
Han var stor og stiv. Knallhard, helt sikkert, helt sprengt. Det så i alle fall slik ut, for forhuden hadde trukket seg nesten helt tilbake og det blanke hodet strakte seg mot meg. Lokket på meg og musa mi, og vi hørte lokkeropet.
Vi havnet i sengen. Tett omfavnet, strøk og kjælte, kysset og smakte på hverandre. Han vred seg rundt og boret hodet mellom bena mine, snuste inn duften min og stønnet lavt av kåthet. Bare lyden gjorde meg het. Da han skrevde over hodet mitt, og pikk og baller ble hengende over meg, grep jeg tak i staken hans og bøyde den ned til munnen min. Bra timing. Akkurat idet jeg lukket leppene rundt kukhodet hans, presset han leppene rundt klitoris mens tunga hans lekte med den lille, blanke gledesknappen og han sugde forsiktig. Behandlingen hans bar resultater med det samme. Jeg stønnet høyt av nytelse med munnen full av pikk, runket ham mens jeg sugde og spredte bena mine godt ut for at han skulle komme bedre til, det var så godt at jeg klarte ikke la være å stønne hver gang jeg pustet ut. Han stønnet, han også. Hver gang han stønnet, vibrerte det i musa fordi han presset leppene så hardt mot kjønnet. For en behandling! For en fagmann! For noen tungeferdigheter! Jeg svaiet ryggen og grep tak i hodet hans, presset ansiktet hans mot musa og ropte i ekstase da orgasmen jòg gjennom kroppen som elektriske støt. Og da han snudde meg rundt og trengte inn i meg, ropte jeg igjen, for jeg visste at jeg ville komme en gang til. Og kanskje enda en gang til.
Han var som et dyr. Som en gud. Som en dyrisk elskovsgud, det var han. Da han omsider gikk til det egentlige arbeidet sitt, ble jeg liggende i senga med dyna såvidt opp til brystene og se på ham. Hvis jeg strakte armene over hodet, vippet brystvortene fristende frem fra dynekanten.
Det var første gang jeg hadde sett en elektriker jobbe naken. Han klatret opp og ned gardintrappen med svingende pikk og spillende muskulatur, og kastet nå og da et varmt, intens blikk på meg. Gjett hvem han tok til lunch?
Det tok i det hele tatt lenger tid enn vanlig for Bjørn å skifte ledninger i leiligheten min. Han ble liksom avbrutt hele tiden, og måtte stadig sjekke tilstandene på soverommet. Men da han endelig var ferdig med jobben, tilbragte vi en hel helg sammen. En spennende helg.
I ettertid har jeg hatt flere lignende nummer, men elektrikeren har overskygget dem alle. Jeg tror jeg vet hvorfor. Det var så fantastisk fordi det var så lenge siden. Og om det lange oppholdet uten sex var grunnen til at det var så fantastisk, da var det verd det.