I ambulansen

Klokken var såvidt rundet 0830, og jeg hadde gått på vakt for kun en halv time siden. Avtroppende vaktlag hadde enda ikke gått fra stasjonen, men ble sittende igjen og prate litt skit og nyte en nytraktet kaffeskvett.

Pluteselig, midt inni en dyp samtale om hjerteinfarkter og blodproppbehandlig skriker det i radioen og jeg som enda ikke har fått våknet ordentlig kvekker til.

Kjørekode 1, kjørekode 1!!!! Pustebesvær, jente født i 82 blir det meldt om.

Mottat! melder jeg tilbake idet jeg setter fra meg kaffekoppen og beveger meg mot utangsdøra.

Kjørekode 1 betyr full utrykning med blålys og sirener, noe som tyder på at liv og helse kan stå på spill.

Jeg møter min kollega i gangen som ikke hørte meldingen, og jeg gir henne en kort rapport om hva som er meldt og hva vi skal ut på.

Vi kjører og sitter bak hos pasienten anhver gang og i dette tilfelle blir det min middelaldrende, men vel så fine kvinnlige kollega som skal kjøre.

I bilen på vei ut til pasienten tenker jeg mitt om hva som kan være galt, siden denne turen gjelder en ung pike.

Tankene flyr gjennom hodet og fremgangsmåten og jobbfordelingen deles mellom meg og min makker.

Vi ankommer stedet der pasienten bor, og vi blir møtt i døra av en blek mann, mest sannsynlighvis den unge jentas far.

Han viser veien frem til pasienten som ligger i senga. Hun er blitt tydelig friskere før vi kom, og puster bedre nå. Jeg bøyer med ned langs sengekanten og tar jenta i handa og presenterer meg. Hun forteller hva hun heter og jeg spør henne om hva som har skjedd. Hun rødmer plutselig og er litt vag med å fortelle meg hva som har skjedd. Jeg har arbeidet på ambulansen så jeg vet godt hvor såre pasientene kan være når vi kommer inn på dems soverom, noe som er av de mest private rommene i et hus. Jeg holder henne i hånda og legger den andre hpnden min over henns slik at jeg kan kjenne pulsene hennes mens jeg prater med henne. Det som jeg reagerer på er at pulsen stiger raskt når jeg holder hånda hennes og når jeg ser henne i øynene ser jeg tydelig at pupillene hennes sakte men sikkert utvides.

Plutselig kjenner jeg lukten av vått kjønn og jeg kjenner hun klemme hånden min……

Jeg blitt satt ut som bare den og skjønner hva dette handler om.

Denne unge jenta har kost seg på egenhånd……

Plutselig kommer hennes far inn og forteller at det var han som hadde ringt 113, da han hadde hørt fra datterens soverom ynking og uttilfredstillende pustelyder.

Samtidig kommer min kvinnelige kollega inn som har tatt med resten av utstyret inn som kreves i et slikt oppdrag vi er på.

Jeg gir kort en rapport til kin kollega og sier at siden situasjonen er som den er, om hun kan overta resten av undersøkelsene av pasienten… Jeg reiser meg og skal til å bytte plass med kollegaen, da pasienten pluteselig sier at hun vil ha meg der alene for det er meg hun har hilst på først og jeg ser på henne og vi begge på ambulansene blir enige om vi skulle etterkomme pasientens ønske. I dette tilfelle er det vanlig å ta en del medsinsk-tekniske målinger som blodtrykk og et ekg, det vil si en test av hjerterytmen til pasienten. I praksis betyr dette at jeg er nødt til å plassere 12 små klistrelapper på kroppene hennes, og flesteparten av disse må festes på brystkassen hennes. Jeg informerer henne om dette og da ber hun sin far forlate rommet og ser på kollegaen min med et slikt blikk som tilsier at hun heller ikke er ønsket i rommet. De begger forlater oss og lukker døren etter seg.

Jeg tar på meg latex-hanskene mine jeg alltid har et par av i uniformslomma mi og tar frem utstyrety jeg trenger.

Jeg løfter kun vekk så mye teppe jeg må for å komme til pasienten. I det jeg gjør dette hører jeg henne trekker pusten dypt…. Jeg ser kroppen hennes blir blottlagt og jeg kjenner selv jeg blir rød i ansiktet, og sier til den unge, vakre skapningen at jeg skal være så rask som mulig.

Duften av vått kjønn stikker enda engang til i nesen min og jeg kjenner junior nykker litt til, men tenker at her må jeg skjerpe meg og være profesjonell, dessuten er jo jenta nesten 7 år yngre enn meg…

Jeg tar de testene jeg må og informerer at det stpr veldig bra til med jenta, men at vi for sikkerhetskyld vil ta henne med til sykehuset for en sjekk der også. Dette forstår jenta og ber om å få stå opp og kle på seg…. Jeg, av medisinske grunner, sier at dette er greit, men at jeg vil ha døra på gløtt slik at jeg kan se om hun evenuellt besvimer i det jeg går ut. Jeg går ut døra og trekker litt luft, men klarer ikke å holde meg og må såvidt det er sende et blikk inn på soverommet, hvor jeg treffer jentas blikk idet hun står det helt naken og kun ifører seg selv en morgenkåpe av fleece-stoff. Hun kommer ut og sier at hun er klar. Jeg roper til min kollega å gjøre klar ambulansebåra og at vi kommer ut. Faren har vært å pakket litt toalettsaker og sier til meg at han følger etter oss i privatbilen sin.

Vel inne i bilen, kobler jeg på jenta litt utstyr for å overvåke henne før jeg tar frem journalen og begynner å skrive.

”Faen, denne fittesaftlukta gjør meg gal” tenker jeg og prøver å konsentrere meg om å skrive inn viktig informasjon på journalen…. Jenta ser på meg flere ganger under samtalen vi har på vei inn til sykehuset og kjenner jeg selv blir litt seksuellt opphisset av blikkene hennes….

Jeg skriver litt til, men plutselig kjenner jeg hun legger hånden sin på låret mitt og jeg rykker til…… Hun sier hun må fortelle meg noe, og jeg ser spørrende på henne og venter på hva hun har å si….

”Jeg er så våt! og jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. Måten du har tatt på meg i dag har bare gjort meg enda mer kåt! Kan ikke noe for det, men jeg blir steinkåt av stramme menn i uniform og det hjelper ikke akkurat å ligge her å se på deg, se brystkassen min løfter seg når du puster og hvor konsenrert dine øyne blir når du skriver”

Jeg må ta to sekunders pause før jeg svarer at hun selv er en meget attraktiv ung kvinne, men at jeg ikke kan dra denne lenger da jeg er på jobb.

Hun blir veldig rød og sier mutt at hun forstår og ber så mye om unnskyldning.

Turen videre blir litt rar da verken hun eller jeg vet hva vi skal si…..

Noen minutter fra sykehuset tar jeg tak i radioen i bilen og trykker inn noen knapper. starks svarer akuttmottaket i andre enden og jeg begynner innmeldingen av pasienten min…. Mens jeg prater kjenner jeg hånden til pasienten min glir opp langs de røde buksene mine og ender opp midt på pikken min. Jeg stivner på kun 2 sekuknder!!!!! Meldingen blir i full fart avsluttet og jeg ser på jenta…. Det er ingeting jeg kan si for å forandre situasjoen og bare ser på henne.

Heldighvis svinger vi inn på sykehuset og jeg forbereder meg raskt på å komme oss ut av bilen. Dette var en serdeles varm sommerdag så jeg hadde hatt på aircondition i bilen, men skjønte det at går jeg ut herfra uten jakke vil det se suspekt ut med den kulen jeg har i buksene mine så jeg kaster på meg uniformsjakka og går ut. Drar bestemt ut båra og vi triller inn i akuttmottaket.

Jeg møter en sykepleier jeg har snakket mye med og gir henne rapport og hjelper til med å få pasienten over fra båra til senga… Jeg tar jenta i hånden og takker for meg og ønsker henne god bedring og tenker at her må jeg komme meg ut fort som mulig. Jeg signaliserer til min kollega at jeg må på do og hun sier at det er greit.

Jeg går med raske skritt inn på toalettet mens jeg tenker at dette ikke er bra og reagerer på denne måten…. Etter å ha kastet litt kaldt vann i ansiktet, tørker jeg meg og går ut i korridoren.

Sykepleieren jeg meldte inn pasienten min til kommer bort til meg og spør om det går bra…..?

Jeg drar henne inn til siden og forteller at jeg må fortelle henne om noe spesiellt som har skjedd.

Vi tar det her inne sier hun og tar meg i hånden. Vi beveger oss ned gangen og inn på et rom, på sentralvaskeriet. Det er ikke en sjel der og jeg begynner å fortelle i korte trekk hva jeg har vært med på…. Når jeg tar en pustepause i pratingen ser jeg opp på henne og hun har virkelig tatt historien for det den var. Hun ser meg dypt inn i øynene og i det jeg skal til å fortelle videre tar hun tak i jakka mi og drar meg inntil henne. Hun kysser meg dypt og presser en erfaren tunge inn i min munn, jeg kjenner ereksjonen min setter i enda ett hakk og jeg er så hard at jeg nesten får vondt…..

Hun dytter meg forsiktig bortover slik at jeg må sette meg på en stor haug med reine sengetøy.

Jeg ser på henne med litt nølende blikk, hun ser tilbake på meg og setter en finger på mine lepper slik at jeg skjønner at jeg må ti stille…. Noe som gjør meg enda mer kåt…

Hun går ned på kne, knepper opp buksene mine og drar den ned sammens med den hvite boxeren jeg har på meg. jeg rekker ikke engang å trekke pusten før hun tar den steinharde pikken min i munnen sin og suger den dypt inn i halsen sin… Jeg blir sittende å se på denne og gispe…!

Hun skjønner at jeg har det godt og ser opp på meg med kåte øyne mens hun suger meg enda hardere….

Jeg skal til å beføle henne idet hun reiser seg og smekker meg hardt på hånden!

”Du er faen i meg dum du”, sier hun.

Jeg ser på henne med en blanding av kåtskap og uforståelse….

Mens hun bestemt begynner å kle av seg sykehustøyet hun har på seg sier hun: ”Du har ikke skjønt at jeg har hatt lyst på deg lenge du, jeg blir jo helt satt ut når du kommer hit med pasient med du skjønner jo ikke en dritt!!!!! Men nå orker jeg ikke lenger, Jeg må ha deg, jeg MÅ kjenne deg inni meg……!!!!”

Før jeg aner ordet av det, dytter hun til meg og jeg faller lett tilbake på ryggen. Hun steller seg skrevs over ansiktet mitt og sier: ”Slikk meg!!!!!, slikk meg for faen!!!!!!”

Jeg stikker tunga inn i en allerede kjempevåt mus…. Nybarbert sådan… Hun ynker seg og jeg før følelsen av at det når er meg som har overtaket, jeg øker min rytme og hører hun blir mer og mer klar for å komme… jeg beveger tungespissen min opp til klitten hennes…. Og det tar ikke mer enn en fem-seks berøringer på klitten hennes før hun plutselig tar tak i et putevar fra rentlageret vi var på og putter dette i munnen. Like etter på strammer hele kroppen hennes seg og kun kommer!!!!! Hun kommer og prøver å dempe lyden med putevaret hun har i munnen. Jeg tenker at nå er det min tur til å ta over, det er jo trots alt 1-0 til henne og hun skal få flere av meg… Jeg skal til å bevege meg under henne idet hun rir av siste biten av orgasmen sin…..

”ikke prøv deg”, sier hun og dytter meg ned på rygg igjen. Nå trer hun seg nedpå pikken min med enorm kraft og jeg støter rett i bunnen på henne! Fy faen så digg!!!!

Hun lener seg bakover og begynner å ri meg.. På denne måten kjenne jeg pikken min sklir frem og tilbake over g-punktet hennes….. Jeg kjenner hun er på vei til å komme igjen og jeg gjengjelder støtene hennes og hjelper henne inn i en ny orgasme….

”KLIKK!!!!”

Det var noen som tok i dørhåndtaketog vi rykker til og prøver å ligge rolig….

Plutselig slipper vedkommende taket i døra og skritt forsvinner bort langs korridoren igjen…

Jeg puster lettet ut og sier forsiktig at vi burde komme oss ut….

”Ikke faen sier hun!!! Jeg vil ha sausen din i munnen min”

Hun ber meg reise meg opp å stå rett. Hun tar pikken min i munnen og suger som ingen har sugd meg tidligere… jeg kjenner jeg nærmer meg orgasme og jeg spenner kroppen min, jeg står plutselig på tå idet jeg sender hele spruten i munnen hennes… Jeg pumper sausen i henne som om jeg skulle vært vannpumpa på en brannbil.

Når orgasmen begynner å avta ser jeg ned på henne der hun sitter på kne med pikken min fortsatt i munnen…. Jeg gir fra meg et nytende sukk, men blir brått avbrutt av hennes calling som melder: Traumepasient inne om to minutter!!!!!! Hun drar på seg klærne i en fei og jeg blir bare stående og måpe…. I det hun forlater meg der med buksene på knærne, vipper hun kontrollert inn en tyggis i munnen sin og går sin vei uten å se seg tilbake.

Jeg kommer til meg selv og får på meg klærne. Går en kjapp tur på do og vasker av meg kjønnslukten og går så mot ambulansen og kollegaen min.

Mens jeg passerer traumerommet ser jeg inn og møter sykepleieren jeg nettopp har hatt meg med. Hun ser opp og blunker lett til meg før hun igjen konsentrer seg om den skadde…..

Jeg setter meg i bilen og min kollega ser:

”Faen, har du omgangsjuken eller? tar vel ikke så lang tid å gå på dass vel?”

Jeg smiler og sier:” Hehe, ja noe slikt…… He” idet vi ruller ut fra sykehuset…..