Ikke bare meg og mitt

Det er litt snålt å være skribent av og til. Å skrive korte historier fra andres synspunkt. Ikke bare mitt eget.

Det finnes mange historier med mitt navn. Mange av de historiene er skrevet i første person, i ”jeg-” form. Det kan se rart ut for folk som har lest hjørnet mitt og vet at jeg er godt gift, når jeg skriver i jeg-form og beskriver åssen jeg forfører noen eller blir forført, hvordan jeg går og venter på den rette eller at jeg selv forfører ei jente – og jeg har pikk!

”Hvor får du det fra?” hører jeg ofte. Jeg pleier å svare:
”Fra rødvinsflaska…” men det er ikke sant. Jeg vet ikke hvor jeg får det fra. Det bare dukker opp. Kanskje det er en evne til å sette seg inn i andres situasjon? Noen har det med tall (ikke jeg) og noen har det med språk (jeg). Folk er forskjellige, ikke bare innen lyst og erotikk.

Det er ofte vanskelig å skrive erotikk på kommando. Det er ikke alltid det passer å leve seg inn i det man skal skrive om. For eksempel i skrivende stund: Det er fyr i ovnen og en minigris ligger og koser seg så nærme at det er like før det lukter stekt bacon i stua. Ute regner det, og jeg er glad jeg har fått bestilt dekken til grisen på internett, så det ikke blir så veldig kaldt for ham – de er disponerte for både lungebetennelse og urinveisinfeksjon, smågrisene. Har jeg tatt ham i hus, får jeg sørge for å holde ham frisk, også. Og å ta ham rett fra den varme ovnen til kaldt regn er dårlig gjort. I hønsegården har vi sykdom som veterinærinstituttet ikke har funnet enda, og det går inn på meg å finne døde høner og ikke kunne gjøre en damn shit med det! Bruno, flotteste hanen, vandret til de evige klukkemarker i går, og det var en hane med stil. Nymfeparakittene har visst gitt opp ruginga for andre gang – like før kyllingene skal komme ut og de eneste som får til dette med unger er undulatene i fjøset. Selv er jeg så dautrøtt at ingen kaffe er sterk nok for å få meg våken i dag. Ikke engang sex om morran frista, jeg var for dau. Nei, pinsa var ikke spesielt vill, ei heller fuktig. Det er vel heller det at jeg er stadig på etterskudd med søvn og en gang må det innhente meg, det også. Bekka om på sofaen i sted, en halv time, alt for lite men jeg måtte opp for å våkne nok til å lufte gris… og skrive til dere.

Nei, det er ikke alltid det passer å skrive erotisk. Men må man, så må man. At grisen kommer og tygger på ledningen til det ekstra tastaturet her jeg sitter i sofaen og skriver med den nye/gamle laptop’en min, skal jeg kanskje ta som et hint? Jeg fikk et grynt, og så gikk han bort til ovnen og la seg igjen. Nei, det er ikke alltid det passer å skrive erotisk. Men jeg trøster meg med at forskerne påstår vi tenker i gjennomsnitt så så mange ganger pr. dag på sex, og kanskje det passer sånn at en av de gangene, da sitter jeg med tastaturet i fanget og da passer det jo bra å skrive om erotikk!

Man trenger ikke være lesbisk – ikke en gang bifil – for å skrive om jentesex. Jeg skriver homofile historier også – og er slett ikke homse! Av og til er jeg nødt til å skrive en historie slik at folk som vet jeg har skrevet den, er overbevist om at jeg tenner på det jeg har skrevet om. Jeg vil herved benekte at jeg tenner på ”våt sex.” Jeg liker ikke å bli spruta på, uansett hva det er og liker i alle fall ikke noe av det i munnen. Men med våt sex menes altså pissing, noe som ikke har noe med sex å gjøre i mine øyne. Likevel måtte jeg skrive fem-seks historier til et blad, fordi de hadde lesere som etterlyste våtsex-historier og markedet bestemmer.

Ikke tenner jeg på fotfetisjisme, heller. Likevel skrev jeg en artikkel om emnet, så bra at lederen for det nordiske fotfetisjistforbundet (tror jeg – men sannsynligvis het det noe annet) sendte meg en mail og var så glad for at noen hadde forstått! Jeg mener, når jeg skriver såpass om et emne jeg ikke tenner på, ikke egentlig vet noe om og ikke interesserer meg for… når jeg skriver såpass bra at de som vet hva det dreier seg om skryter av det, da (i all beskjedenhet) må jeg jo være god? I alle fall litt? I alle fall god til å sette meg inn i andres tankebaner, situasjoner og lyster?

Jeg kan tenke meg hvordan det er å være homofil – inntil et visst punkt. Jeg liker jo pikk og rumpe og mannfolk selv. Å snu å flisa og være et mannfolk som forfører ei jente, det trenger ikke vær så forskjellig det. I alle fall ikke når det skal beskrives på skjermen. Å forsøke å finne tenninga i det å pisse på hverandre og å bli pissa på, det var verre. Men det gikk. For øvrig finnes det ting jeg aldri vil klare å skrive om. Driting, for eksempel. Blokking. Og bleiebarn i voksent format (infantilisme), og enkelte andre sære parafiler… Det er et uendelig mangfold av lyster jeg verken orker eller vil sette meg inn i. Å tenne på amputerte lemmer, for eksempel… ????? Hva faen? Det var bare ett eksempel, men søk på ”parafiler” så får du selv se.

Nå har jeg lufta gris, jeg har fått meg en sterkere kopp kaffe og jeg har fått skryt av naboene fordi grisen var så skrekkelig søt med rødt dekken på seg. Jeg er ikke fullt så trøtt og jeg er litt mer i form til å tenke erotisk nå – etter å ha skrevet dette til hjørnet mitt.

Rart, hva som hjelper ,du!